|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O właśnie! Mi też się pojawił. Wiedziałam, że jeszcze coś mnie w tym produkcie wkurzyło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kitka jakie Ty masz cudowne włosy ![]() ![]() Party super, że fitness Ci się podobał ![]() Wszystkie już zakupujecie się na wiosnę, a u mnie kasy brak. Strasznie dużo wydatków u mnie teraz związanych z mieszkaniem, kupowaniem dodatków i remontem, także moje zakupy muszą poczekać bardzo długi czas. Ale na razie nie narzekam ![]() Nie wiem czy Wam mówiłam, ale ostatnio jak byłam u fryzjerki na podcięciu to stwierdziła, że na mojej głowie dzieją się cuda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mrozy sobie poszły i moja cera się uspokaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
![]() Edit. Na allegro znalazłam z dostawą ten puder o 2 zł. tańszy, więc jednak na razie się nie skuszę. ;p
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2012-02-25 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Dodaja to super
![]() Dzień dobry ![]() Ja niedawno wstałam, zjadłam śniadanie, wypiłam kawkę..
#247 | |||||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale i tak ją lubię ![]() Cytat:
![]() ja też oglądałam tak jednym okiem ![]() Cytat:
![]() też nie mogę doczekać się lata, albo chociaż wiosny, ciepłego słoneczka, przewiewnych ciuszków, bez grubych kurtek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- ooo idę zrobić sobie kawę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powystawiałam kilka rzeczy na all, zaraz włączę sobie jakiś serial i zajmę się paznokciami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Ja też to oglądałam, aż ciężko uwierzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||
Zadomowienie
|
jak trafię na jakąś powtórkę to tak
![]() b.ładne włosyy ![]() Cytat:
Cytat:
Na pewno lekarz wszystko ci wyjaśni. Późno wstałam i zjadłam śniadanko, a powinnam posprzątać ![]() rano maska żelowa chłodząca na twarz była i to tyle. Nie wiem jak u was ,ale na moją cerę i ciało najlepiej działa minimalizm. Kiedyś co 2dni maseczki, 2 razy w tyg. peeling i tylko kasa mi szła na to ,a nic to nie dawało. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ja własnie wzięłam prysznic, umyłam włosy, nałożyłam mix odżywek (elseve&timotei), krem nivea na buźkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
ja dziś mam zamiar wyjść z lżejszym płaszczu i botkach
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |||
Zakorzenienie
|
Też muszę sobie jasne jeansy kupić już rok mi się marzą takie proste naprawdę jasne i bez żadnych udziwnień
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() oo to może przy okazji wrzucę makijaż na bloga, który zmalowałam ostatnio ![]() edit: wrzuciłam ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2012-02-25 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
#261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kitka przepraszam za spóżnione ale wszystkiegooo naj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Hej ja juz dzisiaj kompiel, depilacja, balsamowanie ciala, maseczka oczyszczająca na twarz, wax na włosy. A zaraz jeszcze piling dłoni i malowanie pazurków
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
Kitka spóźnione ale szczere życzenia - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
![]() ![]()
#265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-02-25 o 13:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wgl to muszę przestać wydawać pieniądzę na słodycze, a zamiast tego na lakiery do paznokci , wtedy to bedzie jakas motywacja zeby je zapuścić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
DOMOWE MASECZKI ![]() ![]() ![]() Mięta poprawia kolor skóry Dojrzałej twarzy przydaje się delikatny, naturalny rumieniec. Mięta i cynamon zawarte w tej maseczce świetnie odżywiają cerę i poprawiają mikrokrążenie. Przygotowanie: Trzy łyżki suszonej mięty mieszam z kilkoma łyżkami gęstego jogurtu naturalnego. Dodaję szczyptę cynamonu - uwaga, większa ilość może wywołać podrażnienie! Rozprowadzam papkę na twarzy. Po 10 minutach zmywam chłodną wodą. Cytryna dodaje cerze blasku Mam tłustą skórę, która po zimie jest poszarzała i zanieczyszczona. Zawsze robię wtedy tę maseczkę, bo ładnie rozjaśnia naskórek i ściąga rozszerzone pory. Przygotowanie: Cytrynę kroję na pół. Wyciskam sok z jednej połówki, do wydrążonej skórki wlewam żółtko. Odstawiam na 2 godziny. Następnie przelewam do miseczki i mieszam z 5-6 kroplami soku cytrynowego. Nakładam na twarz i szyję. Po 20 minutach spłukuję ciepłą wodą. Seler nawilża i odżywia Na przełomie zimy i wiosny zawsze robię tę maseczkę. Natychmiast przynosi ulgę mojej cerze, przesuszonej ogrzewaniem w domu i klimatyzacją w pracy. Przygotowanie: Połówkę korzenia selera obieram i miksuję razem z umytą łodyżką selera naciowego. Mieszam z żółtkiem jajka i dodaję pół łyżeczki gęstego miodu. Nakładam na twarz i szyję, a po 15 minutach zmywam wodą mineralną. Drożdże łagodzą trądzik Po miesiącach zimowej diety mam zdecydowanie większe problemy z wykwitami i grudkami na twarzy. Drożdżowa maseczka świetnie odżywia skórę i sprawia, że krosty szybciej się goją. Przygotowanie: Pół kostki pokruszonych drożdży (50 g) mieszam z 2 łyżkami letniego mleka i łyżką oliwy. Papkę nakładam na twarz na 10 minut. Zmywam ciepłą wodą. Ziemniak wygładza zmarszczki Zauważyłam, że po zimie moja twarz jest ściągnięta, a zmarszczki bardziej widoczne. Ziemniaczana maseczka bardzo dobrze uelastycznia zwiotczałą skórę. Przygotowanie: Ziemniaka ugotowanego w łupince studzę, obieram i rozgniatam widelcem. Mieszam z łyżką jogurtu naturalnego i żółtkiem. Nakładam na twarz na 20 minut. Zmywam letnią wodą. Siemię lniane koi podrażnienia Mam wrażliwą cerę, która na mrozie i wietrze łatwo ulega podrażnieniom. Przekonałam się, że ta maseczka najlepiej zmiękcza, wygładza i koi moją skórę. Przygotowanie: Łyżkę siemienia zalewam szklanką wody i gotuję na gęstą papkę. Po ostudzeniu mieszam z kilkoma obranymi i rozgniecionymi winogronami. Kładę na twarz i szyję na około 20 minut. Zmywam letnią wodą. Śmietana regeneruje naskórek Mimo stosowania ochronnych kremów przez całą zimę, moja skóra pod koniec lutego jest już bardzo sucha, łuszczy się i piecze. Raz na trzy dni ratuję się wtedy śmietanowo-brzoskwiniową maseczką. Przygotowanie: Dojrzałą brzoskwinię dokładnie myję, miąższ oddzielam od pestki i miksuję. Mieszam z łyżką gęstej, tłustej śmietany i łyżką mąki ziemniaczanej. Papkę nakładam na twarz na 15 minut. Marchewka "opala" bladą twarz Odkąd przestałam chodzić na solarium, które przysparza zmarszczek, robię sobie maseczkę z marchewki, która nadaje zdrowy wygląd mojej jasnej karnacji. Ważne, żeby nie robić jej częściej niż raz w tygodniu, bo kolor może wyjść zbyt mocny. Przygotowanie: Dwie soczyste marchewki ścieram na tarce do ziemniaków. Dodaję łyżeczkę mąki ziemniaczanej oraz gęstego, naturalnego jogurtu. Mieszam i nakładam na twarz na 15 minut. Zmywam letnią wodą. Płatki owsiane dodają jędrności Tę maseczkę robię najczęściej, bo działa jak lifting. A dzięki zielonej herbacie pozwala skórze pozbyć się nagromadzonych przez zimowe miesiące toksyn. Przygotowanie: Trzy łyżki płatków zalewam trzema łyżkami gorącej, mocnej zielonej herbaty. Odstawiam do ostygnięcia. Kiedy płatki napęcznieją, dodaję łyżkę płynnego miodu. Maseczkę nakładam na twarz i szyję. Po 20 minutach zmywam letnią, a potem chłodną wodą.
#269 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
#270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jakiej firmy olej lniany stosujesz? ![]() To też w niego zainwestuje. Odnośnie wody brzozowej - są tak podzielone opinie na jej temat, że muszę wręcz to wypróbować na sobie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.