|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 52
Witam się w tym pięknym jakże kobiecym dniu
Przede wszystkim ![]() Gratuluję Zwiesiu mgr !!!Justyś gratuluję prawka !!!Frezi gratuluję spadku wagi Oby tak dalejGlenia zazdroszczę córeczki i gratuluję ![]() Ogólnie dzień spędzony jak każdy inny Ale nawet się na chwilę nie zasmuciłam, że tż zbytnio go nie celebrował bo cały dzień spędziliśmy razem od 7 rano I mi było fajnie i strasznie miło No i przed chwilą byliśmy w sklepie i tż mi kupił tulipanka Kochany taki mój |
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Wy też macie na dole taki torcik z,łożony z różnych rodzajów pysznych ciast??
jak oni mogą takie coś robić?
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, ja nie mam
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tż wrócił do domu z kolczykami
W szoku jestem bo dopiero po 19 wyszedł z pracy więc nie sądziłam, że miał czas skoczyć po coś.
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dostałam różę (bo brakło kwiatów na bukiet) i bilety do kina
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Źle zrozumiałam i wyło mi, że Twój TŻ sobie zrobił dziurki w uszach xd
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałaś żurku nie jeść
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli Faceci się spisali
![]() ale mi się spać chcę heh.
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
heloooł
GleniaJusia Zwies Frezi gratki, jesteście najlepsze - wszystkie razem i każda z osobna no to tyle ide spac ![]()
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kolczyki takie http://wkruk.pl/product-pol-2307001-KOLCZYKI.html |
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks śliczne
![]() Jeju jutro muszę jechać do gina po receptę, oddać spodnie do skrócenia i dokończyć pierwszy rozdział.
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, osz, Smerf, med, Motylku, zuken, Zuz, dziękuję
![]() Najeczka, no u nas np. moja mama za 2-pokojowe, ale większe mieszkanie, bierze 200 zł odstępnego, tam jest 300... By, na jedno jestem umówiona na niedzielę, to droższe, a to tańsze dzisiaj oglądałam ![]() Gienia, Twoja przygoda z żurkiem mnie rozłożyła na łopatki Maya, u nas ten sam zgryz chyba będzie kiedyś, jak coś będzie bo siostra TŻa ma tak samo na imię jak ja. No i mówię, że wzięłabym podwójne nazwisko, bo JJ jest tylko jedna a ona do mnie oburzona: "Eeeeej, bo przecież ja kiedyś zmienię nazwisko, nie!?" ![]() Imię Irytacja mię się podobię! Ale mam ochotę na wisienki w czekoladzieeeeeeeeeee... Claris, zamorduję Cię! ![]() Byłam po pracy obejrzeć mieszkanie. Fajne, zadbane, po remoncie niedawno, oprócz łazienki, która do pięknych nie należy, ale jest ok. Tylko to mieszkanko jest malutkie! Pokoje w sumie ok, niewielkie, ale będą, ale kuchnia to tylko obrócić się w miejscu, a do łazienki ledwo da się wejść no i mam zgryz... drugie mieszkanie w niedzielę, ale dalej i drożej. Ech... Tu wychodzi 300 zł odstępne, 300-320 czynsz, co dwa miesiące prąd i gaz (przy 2 osobach, które nie oszczędzają wychodzi po 90 zł za 2 m-ce za prąd i za gaz). Babka powiedziała, że będzie za mną obstawać - to mieszkanie jej koleżanki, która przyjeżdża z Irlandii na tydzień 20.03. i będzie wybierać nowych lokatorów. Sąsiadce przypadłam do gustu poinformowała mnie też, że sąsiedzi po prawej są starzy i głusi ![]() Nie wiem, czy mój chłop czegoś nie kombinuje. Napisałam mu, że mam na niego ochotę odpisał, że niedobrze, że jest tak daleko, bo też ma, ale już coraz bliżej i będziemy nad tym pracować napisałam, że coraz bliżej, ale do przyszłego czy tam następnego tygodnia wciąż daleko, chyba że się coś zmieniło... I odpisał jakieś pierdoły, ale czy coś się zmieniło - zgrabnie ominął temat a to mu się nie zdarza. No i pewnie się napalam niepotrzebnie, ale jakby jednak zrobił mi niespodziankę i zjechał na ten weekend...
|
|
#256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla TZta
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna jak przyjedzie w ten weekend z kwiatkami na dzień kobiet to będzie mistrzem brokatu
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
a jakich imion nie lubicie ? Ja nie chcę nikogo urazić ale dla mnie Agnieszka brzmi zbyt łagodnie a Anna jak się nie ma pomysłu na imię to jest bezpieczne
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2012-03-08 o 21:01 |
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaale jestem zmęczoooona, byłam z rodzicami na zakupach.
A ja od TŻ dostałam... Dwie paczki Cheetos'ów Bo miałam ochotę ![]() I zapisałam się na praktyki od kwietnia, żeby dojść do siebie po wszystkich moich rewelacjach - i zabiegu i zmianie tabsów. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubię imienia Jadwiga, źle mi się kojarzy, podobnie jak Paulina, Patrycja mi się nie podoba (przepraszam ), imiona typu Natasza, Tamara... Lubię za to proste - Ania bardzo mi się podoba, Ola, Pola Małgorzata, Łukasz, Marcin, Tomek, Mateusz... no cała masa
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
ja ma imiona,które nie podobają mi się bo po prostu osoby je noszące mnie wkurzają- Agata, Olka, Agata, Paulina, Jolka, Monika i to chyba z żeńskich wszystkie
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak jest rzeczywiście, choć jest u mnie jedna Ola, która mi gra na nerwach koszmarnie, ale jakoś puszczam to bokiem
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
no że teges... gotujesz Cytat:
wybitnie nie podobają mi się stylizowane na zagraniczne (Dżesika, Scarlett, Andżelika, Brajan) i germańsko brzmiące (jak Yrmyna, Helga, Ginter ). Nie przepadam za staropoloskimi imionami, ale nie, że mi się nie podobają, po prostu ja nie biorę takich imion pod uwagę. Mówię o jakichś Wieńczysławach, Dobromiłych itp..No ogólnie większość imion mnie nie ziębi i nie grzeje. aleks, śliczne józia, szkoda, że mieszkanie takie malusie :/ oby to drugie było emejzing! a luby na pewno przyjedzie na weekend i się oświadczy
|
|
|
|
|
#264 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
bo się mienia co chwilę ta oferta na dole
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jakie lubisz najbardziej?
|
|||||||
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Justi to byś go zgwałciła
![]() Ilsa ja nie lubię: Sabina, Patryk, Joanna
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś gorzej Paulina i Olka
Po prostu nie umiałabym nazwać tak córki
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilismy od teściów cały wolny dzien w rozjazdach i zmarnowany jakiś taki :/ mam kisiel o smaku frugo ale w sumie najbardziej to tylko pachnie i wygląda jak frugo a nie smakuje, ja zreszta nie lubie kiesieli i kupiłam z ciekawości
glenia doczytalam gratuluję córeczki
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justyś a może on tak tylko Cię bajerował, że nie zjedzie, żeby właśnie niespodziewajkę na Dzień Kobiet zrobić To by było coś![]() Ja nie lubię Patrycja W sumie to dlatego, że wszystkie Patrycje, które znam nie są fajne![]() Idę z Tż-tem oglądać film i jeść kinderki bo mi też kupił ![]() Branoc |
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
oooo i zazwyczaj, jak kogoś nie lubię albo nie umiem się porozumieć, to nosi jedno z tych imion:
Monika, Karolina, Andrzej, Grzegorz. Kilka-kilkanaście takich przypadków mam i jeszcze Patrycje są głupie, poza mną of course, ale to wiecie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.

jak oni mogą takie coś robić?

no i mam zgryz... drugie mieszkanie w niedzielę, ale dalej i drożej. Ech... Tu wychodzi 300 zł odstępne, 300-320 czynsz, co dwa miesiące prąd i gaz (przy 2 osobach, które nie oszczędzają wychodzi po 90 zł za 2 m-ce za prąd i za gaz). Babka powiedziała, że będzie za mną obstawać - to mieszkanie jej koleżanki, która przyjeżdża z Irlandii na tydzień 20.03. i będzie wybierać nowych lokatorów. Sąsiadce przypadłam do gustu
napisałam, że coraz bliżej, ale do przyszłego czy tam następnego tygodnia wciąż daleko, chyba że się coś zmieniło... I odpisał jakieś pierdoły, ale czy coś się zmieniło - zgrabnie ominął temat
a to mu się nie zdarza. No i pewnie się napalam niepotrzebnie, ale jakby jednak zrobił mi niespodziankę i zjechał na ten weekend...
13.03.2008

), imiona typu Natasza, Tamara... Lubię za to proste - Ania bardzo mi się podoba, Ola, Pola
W sumie to dlatego, że wszystkie Patrycje, które znam nie są fajne