![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | ||||||
Zakorzenienie
|
tygryska dorwałam na ebayu
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobry pomysł ! co do sterylnego wychowania - zgadzam sie z Tobą. tez nie zamierzam prasować wszystkiego ani prac w wysokich temperaturach. mamy w domu kota, wiec z tym tez trzeba bedzie sie oswoić, ze czasem mały bedze miał kontakt z kłaczkami ![]() ciekawy temat łóżeczka - ostatnio to nasz gorący temat z TŻtem. on bardzo chciałby turystyczne, ja sie troche boje o stabilność, ale za to jest bezpieczniejsze, bo sie dzidzia nie poobija. Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez juz tesknie za moim maleństwem ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#243 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wygląda smakowicie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ratujcie.... co ja mam zrobić z tym kaszlem
![]() już wymiękam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
mi przeważnie pomagał ten syrop z cebuli, dobrze wysmarkany nos a jak sie kłądłam to mocno zadzierałam brode do góry, wtedy lepiej mi sie oddychało i nie kaszlałam.
wiecej trików ciążowych nie znam ![]() ![]() tak poza ciążą to zawsze pomagał syrop z dziewanny do kupienia w aptece, ale nie wiem czy mozna go stosować w ciąży. ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- łobuz mnie nieźle obkopuje, pewnie wygania mnie do łóżka ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- o ja tez zostalam dzisiaj obkopana! i to porzadnie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#247 | ||
Zakorzenienie
|
hej
ja dzis bez kawy bo sie skonczyła ![]() musze isc niedlug0 do szpitala po moje L4. Nie chce mi sie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
Witam się i ja w nowej części
![]() super, ja poluje na takie samo ubranko tylko że jeszcze z kapturkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
wczoraj w ddtvn mówili o właściwościach chrzanu i podobno niezastąpiony przy kaszlu zwłaszcza jak się ma zalegającą wydzielinę
![]() dzień dobry wszystkim ![]()
#250 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||||
Zadomowienie
|
Wygląda cudownie, ale bym taki zjadła
![]() Cytat:
ZSK to mój ulubiony sklep z półproduktami, na mazidłach biorę tylko te rzeczy, które na zsk nie mają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a po lakatacji pozbędziesz się guza i będzie z głowy Cytat:
![]() ------------------------------------------------------------------------ Dziś świętuję połówkę ciąży! ![]() ![]() Herbatka i soczek z tej okazji ![]()
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" ![]() Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2012-03-28 o 08:12 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
czesc!jestem na badaniach,wypiłam glukoze z cytryna.nie dobra byla ale jeszcze nie zwymiotowalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
Witam z rańca z kawusia
![]() Własnie mała poszła spać bo wstała o 5:30 ![]() z jednej strony mam ochote wiąśc sie za super porządki a zz drugiej mi sie nie chce ![]() I tak juz od tego noszenia małej twardnieje mi brzuch a zwylkle to dopiero wieczorem i to rzadko ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Mialam tak samo. II grupa przed ciaza. Ale nie dal mi zadnych tabletek/globulek.
#257 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję wszystkim za gratulacje
![]() Maciejka dobrze,że onkolog nic bardzo złego nie stwierdził ![]() Linka ja cytologie miałam w styczniu, a posiew z pochwy zrobili mi teraz w szpitalu. Tak patrzę sobie na ten mój wypis i stwierdzam,że moje wyniki zaczynają spadać-hemoglobina i hematokryt ![]() A po wczorajszym USG mam mieszane uczucia. Tzn cieszę się że wszystko OK,ale myślałam że obraz będzie lepszy. Mały nie chciał się ładnie ustawić,cały czas był widoczny z profilu ![]() ![]() Dzisiaj przyjeżdża pan z serwisu do zmywarki -bo nie pamiętam czy Wam pisałam,ale po tygodniu od przeprowadzki nasza nowiuśka zmywarka zalała kuchnie ![]() ![]()
#258 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ja też nie, tylko cytologię przed ciąży, w ciąży jeszcze nie. Ciekawe, czy jak wybiorę globulki gin zleci ten posiew (bo niby się powinno) Cytat:
Ad. 2 Nie strasz, bo ja dostałam całe mnóstwo różowych ciuszków ![]() spróbuj syrop z cebuli. Ja myślałam, że to jest ohydne w smaku, a to nawet całkiem niezłe jest ![]() mogę poczęstować kawusią, świeżo zaparzoną Cytat:
![]() no to opijamy ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-03-28 o 08:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#259 | ||
Zadomowienie
|
Witam!
![]() już dzisiaj lepiej spałam, ale dalej mną trzęsie po tych tabletach i czułam jak mąż mi kilka razy w nocy sprawdzał puls ![]() Asia gratuluję udanej wizyty Malwina trzymaj się mocno, już teraz na pewno wszystko będzie dobrze tylko dbaj o siebie i maluszka Cytat:
brudne dziecko to szczęśliwe dziecko ![]() oczywiście nie mówi ono o braku higieny ![]() Cytat:
![]() co do autyzmu to nikt jeszcze nie odkrył przyczyny powstawania tego rodzaju uchybień w rozwoju dzieci... jest wiele teorii, np. - matki chorych dzieci były dla nich oziębłe - szczepionki skojarzone - to co napisałaś.... i wiele innych. u mnie w przedszkolu jest 12 dzieci autystycznych i każde z nich pochodzi z innego środowiska i nie sposób znaleźć wśród nich chociaż jednej wspólnej cechy, która mogłaby dać nadzieję na wskazanie źródła pochodzenia tej choroby... mam jednak nadzieję, że w niedalekiej przyszłości ktoś odkryje tę tajemnicę... |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() wczoraj mialam straszne problemy aby ulozyc sie w lozku do spania, po prostu masakra. Na plecach juz nie wygodnie, na bokach po chwili tez zle.. juz nie mam sily... Nawet TZ sie przejal, ze sie tak mecze i pytal czy poduszki pod nogi czy czegos innego nie potrzebuje ![]() rano wstawilam posciel do prania, bo pogoda rewelacyjna, mam nadzieje ze bedzie pozniej mi ladnie pachniec ![]() dzisiaj musze opplacic rachunki i inne oplaty, jak podliczylam to wszystko to sie przerazilam ile tego wszystkiego wyszlo.... ale trzeba, niestety....
#261 |
Zakorzenienie
|
hej, wróciłam juz do domu z badań
![]() po 15 wyniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzień dobry ![]() Wzorowe śniadanie ciążownika? Dwa sucharki - jeden z dżemem, a drugi z nutellą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Ewka mnie też niewygodnie się śpi od jakiegoś czasu, budzę sie często.. Najlepiej jest jednak na lewym boku, na prawym już nie.
Dziewczyny dzięki za odpowiedzi, widzę że tylko Asia i Muminek miały wymaz/posiew, czyli cokolwiek oprócz cytologii - oczywiście z tych dziewczyn które sie wypowiedziały. Nie wiem czy męczyć gina o te badania, czy jeśli nie ma żadnych wskazań, podejrzeń, to odpuscić i poczekać do III trymestru, wtedy to już na pewno. |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
Jej dziewczyny! dzien mnie nie bylo a tu nie dosc ze ledwo was znalazlam, to juz 10 stron!!
Witajcie ![]() mineła mi infekcja ![]() wczoraj caly dzien na chrupkach kukurydzianych i Coli, ale sie udało szybko opanowac. Cola czyni cuda :P A dzis jestem taka glodna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak twierdzi mój gin, bada mnie ginekologiczne co 3 tyg i mówi że pewne rzeczy on jest w stanie stwierdzić lub chociaż podejrzewać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.