Detocell - opinie - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-07-28, 20:26   #241
skopaholicLady
Raczkowanie

Dot.: Detocell - opinie

Słuchaj ja już odstawiłam, ćwiczę dalej cellulit się zmniejszył i jestem zadowolona, będę pisała co tydzień co i jak
skopaholicLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-28, 22:57   #242
Cream
Rozeznanie

Pomijając mniejszy cellulit za największy sukces uważam chęć do ćwiczeń. Uzależniłam się od aktywności fizycznej. Biegam, ćwiczę z Ewą Chodakowską, robię przysiady i brzuszki. Potraktowałam tabletki (i wydane na nie pieniądze) jak motywację i udało się! Z dietą też idzie mi coraz lepiej.
Cream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 14:16   #243
nemesi
BAN stały

Ja jestem dopiero po trzech dawkach detocellu. Kurcze ciężko mi połknąć tabletkę bo dość duże są. Nie jestem pewna ale jakby apetyt trochę się zmniejszył. Macie takie samo odczucie??
nemesi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 19:33   #244
Konwalijka123
BAN stały

Moje potrzeby jedzenia zmieniają si wraz z cyklem, akurat łykanie suplementacji na cellulit na mnie wpływu nie ma. Co do łykania tabletek w dzieciństwie miałam większe zatem dla mnie ta kwestia nie stanowi żadnego problemu.
Konwalijka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-31, 18:26   #245
skopaholicLady
Raczkowanie

To prawda, że człowiek już jak zmotywuje się i postanawia walczyć c cellulitem to już , przynajmniej u mnie , gdzie zakończyłam kurację detocellem ,wszystko się poprawiło.
Jeżdżę rowerem, bardziej pilnuję tego co jem a z Chodakowską zaczynam od jutra, razem z dwiema koleżankami. Pierwsze lato, które spędziłam w 50% w sukienkach powyżej kolana i jestem szczęśliwa!
skopaholicLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 15:38   #246
Ilonaa
Raczkowanie

Dziewczyny kupiłam detocell+avoslim bo był dołączony jako "gratis" i nie wiem...Czy mam brać to i to czy najpierw detocell a gdy się skończy avoslim! :/ Nie chcę sobie zaszkodzić a w ulotce nic nie piszą, czy brac rano detocell a wieczorem tą drugą! Wiecie coś w tym temacie?
Stary 2013-08-09, 16:41   #247
nemesi
BAN stały

Mi się wydaje, że jak w slim effect czyli jedna tabletka na dzień druga przed snem. W tyn wypadku avoslim na noc. Ale pewna na sto procent nie jestem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-10, 11:40   #248
Cream
Rozeznanie

Tak właśnie bierz. Detocell na dzień, a na noc Avoslim. Tylko pamiętaj, żeby nie brać na pusty żołądek i popijać wodą . Co do wielkości tych tabletek, to na początku byłam przerażona, ale na szczęście okazały się bardzo łatwe do przełknięcia. Dużo upchnęli tego wszystkiego :P
Stary 2013-08-10, 12:59   #249
myszola21
Zakorzenienie

słuchajcie najlepsze na cellulit są ćwiczenia z Ewą
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-13, 10:36   #250
o_liwka
Raczkowanie

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
słuchajcie najlepsze na cellulit są ćwiczenia z Ewą
A które konkretnie ?
Stary 2013-08-14, 10:18   #251
nemesi
BAN stały

Ja od tygodnia ćwiczę skalpel, póki co tylko to daje radę, robię pilingi kawowe i biorę detocell do tego jeszcze zamierzam powrócić do baniek chińskich ale boje się siniaków, bo kiedyś ich używałam to miałam straszne siniaki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-16, 15:32   #252
Cream
Rozeznanie

Ćwiczenia z Ewą są dobre na wszystko :P. Też się zmobilizowałam aczkolwiek nie zawsze daję radę dotrwać do końca... Najważniejsze, że cellulit mam coraz mniejszy no i ogólnie jest mnie mniej .
Stary 2013-08-17, 15:59   #253
o_liwka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cream Pokaż wiadomość
Ćwiczenia z Ewą są dobre na wszystko :P. Też się zmobilizowałam aczkolwiek nie zawsze daję radę dotrwać do końca... Najważniejsze, że cellulit mam coraz mniejszy no i ogólnie jest mnie mniej .
Dobre są też ćwiczenia z Mel B
są krótkie i treściwe robie sobie serie 5ciu po 10 min czyli 50minut
Stary 2013-08-18, 22:53   #254
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez o_liwka Pokaż wiadomość
[/COLOR]

A które konkretnie ?

ćwiczę skalpel/skalpel 2 na przemian z killerem, 4 x w tygodniu i widzę efekty
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 23:23   #255
Cream
Rozeznanie

Odp: Detocell - opinie

Prawdę mówiąc sama się sobie dziwię, że przez tyle lat nie chciało mi się ruszyć tyłka, a wystarczyło kupić tabletki i poczekać na pierwsze efekty żeby całkowicie zmienić odżywianie i styl życia. Trzeba walczyć dalej !
Stary 2013-08-22, 18:27   #256
nemesi
BAN stały

Cream to u Ciebie chyba te tabletki stały się mobilizacją. Dlatego, że je bierzesz działasz jeszcze coś dalej
Stary 2013-08-23, 09:39   #257
o_liwka
Raczkowanie

Dot.: Odp: Detocell - opinie

Cytat:
Napisane przez Cream Pokaż wiadomość
Prawdę mówiąc sama się sobie dziwię, że przez tyle lat nie chciało mi się ruszyć tyłka, a wystarczyło kupić tabletki i poczekać na pierwsze efekty żeby całkowicie zmienić odżywianie i styl życia. Trzeba walczyć dalej !
Chyba będzie moją motywacją
Stary 2013-08-23, 17:42   #258
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Detocell - opinie

Hej dziewczyny! Ja dzisiaj wzięłam 1 tabsa Detocellu, mam ten na cellulit wodny, bo taki niestety posiadam W ciągu pół roku przytyłam okolo 25 kg (wczesniej chorowalam i sie troche wyniszczylam) ale niestety chyba stracilam kontrole i przesadzilam z przybieraniem na wadze. Teraz chcialabym zrzucic. Dodam, że stosuję od maja krążek anty więc dodatkowe odkładanie wody. Najbardziej z bioder, ud, fajnie by było też z brzucha Ćwiczyłam 2 tyg. brzuch z Mel B i pośladki z Cassey Ho no i minimalnie brzuch mi spadł, ale przestałam na tydzień i waga znowu skoczyła 2 kg w górę I od dzisiaj postanowiłam znowu wrócić do ćwiczeń + dieta + Detocell. Chciałabym też brać może jakiś suplement zmniejszający apetyt czy coś innego wspomagającego odchudzanie. Macie coś co możecie polecić?

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2013-08-23 o 18:33
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-11, 22:41   #259
Cream
Rozeznanie

Może spróbuj po prostu błonnika? Ale myślę, że lepszym rozwiązaniem jest zmiana diety i picie dużej ilości wody. Już nie dodawałabym innych tabletek. No i najtrudniejsze - ćwiczenia. Ale jak zaczniesz zauważać efekty to będzie coraz łatwiej . Trzymam kciuki!
Stary 2013-09-18, 19:42   #260
nemesi
BAN stały

No wiesz zawsze łatwiej wspomóc się suplementem niż ruszyć 4 litery z kanapy. Ale można jedno z drugim i efekt lepszy osiągnąć. Swoją drogą, że też przełączanie kanałów na pilocie czy leżenie na kanapie nie może spalać kalorii
Stary 2013-10-05, 12:47   #261
Ataraxa
Przyczajenie

Ja błonnik wcinam co jakiś czas wieczorową porą zamiast innych niezdrowych przekąsek. Detocell łykam od jakiś 4 miesięcy i nie wiem czy przestać, zrobić przerwę czy nie zaszkodzi jak będę brała cały czas do przyszłej wiosny. Teraz widze poprawę a jak ma być jeszcze większa na wiosnę to może lepiej nie zaprzestawać brać.
Ataraxa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-07, 07:52   #262
nemesi
BAN stały

No właśnie Ha ha człowiek się uzależnia od ładnego wyglądu i chce wyglądać jeszcze lepiej i nie wiesz czy detocell zrobił swoje czy jeszcze Ci poprawia wygląd. Nawet jak stwierdzisz, że koniec na razie to zawsze możesz do niego wrócić jakby co
Stary 2013-10-09, 09:54   #263
Cream
Rozeznanie

Ataraxa pytałam o to farmaceutkę. Powiedziała, że ten suplement można zażywać ciągle. Ja łykam nadal, ale pewnie za jakiś czas go odstawię, żeby zrobić przerwę. Zauważyłam też (bo trudno było mi uwierzyć w tę teorię ) że regularne posiłki 5 razy dziennie działają cuda. Po pierwsze nie chodzę głodna i nie myślę przez cały dzień o tym, że jestem na diecie, metabolizm przyspieszył i ogólnie lepiej funkcjonuję. Także jak już się przestwicie na tryb "zdrowe życie" to pójdzie jak z płatka :P
Stary 2013-10-11, 12:12   #264
barsawia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ataraxa Pokaż wiadomość
Ja błonnik wcinam co jakiś czas wieczorową porą zamiast innych niezdrowych przekąsek. Detocell łykam od jakiś 4 miesięcy i nie wiem czy przestać, zrobić przerwę czy nie zaszkodzi jak będę brała cały czas do przyszłej wiosny. Teraz widze poprawę a jak ma być jeszcze większa na wiosnę to może lepiej nie zaprzestawać brać.
Suplementacja zawsze powinna być cykliczna. Organizm się adaptuje do tego co mu dajesz. Zrób miesiąc przerwy jednocześnie podkręcając treningi, a potem wróć do brania suplementu.
barsawia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-12, 15:20   #265
KarolinaC123
Przyczajenie

Hej dziewczyny!
Jestem całkiem świeżym użytkownikiem wizażu-w zasadzie jeszcze ciepłym .

Stosowałam detocell i, niestety, tak jak wszystkie środki tego typu, jeśli działa to chyba tylko jako efekt placebo . Mobilizuje do ćwiczeń (bo skoro już biorę tabletki, to wezmę się za siebie!), ale sam w sobie nie przynosi efektów. Jedyne, co mogłam zaobserwować to, że nie 'ouchłam' przed miesiączką-ale to efekt pozbywania się nadmiaru wody w organizmie.
KarolinaC123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-15, 12:42   #266
nemesi
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KarolinaC123 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Jestem całkiem świeżym użytkownikiem wizażu-w zasadzie jeszcze ciepłym .

Stosowałam detocell i, niestety, tak jak wszystkie środki tego typu, jeśli działa to chyba tylko jako efekt placebo . Mobilizuje do ćwiczeń (bo skoro już biorę tabletki, to wezmę się za siebie!), ale sam w sobie nie przynosi efektów. Jedyne, co mogłam zaobserwować to, że nie 'ouchłam' przed miesiączką-ale to efekt pozbywania się nadmiaru wody w organizmie.
No wiesz, nawet jeśli detocell miałby Cię mobilizować do pracy nad sobą to już jest sukces Poza tym żadna cud tabletka nie zrobi nic za Ciebie, niestety leżąc na kanapie, zajadając hamburgera i biorąc detocell nie osiągniesz nic. Żeby mieć sliczne pośladki niestety ale trzeba je ściskać
Stary 2013-10-15, 19:57   #267
Graculka
Raczkowanie

hah dokładnie Miałam to samo napisać. Niestety ale tylko ciężką pracą osiągniemy cel, a takimi tabletkami możemy się wspomagać i dopingować w walce Ważne jednak żeby ciągle ćwiczyć i nie poddawać się!
Graculka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-15, 20:55   #268
kikaczka
Raczkowanie

Hej, szukałam opinii o suplemencie Beauty Body Profesjonalna Pielęgnacja Brzucha Ud i Pośladkow i nic nie znalazłam. Kupiłam dzis w Rossmanie więc sama sprawdze, jednak jestem ciekawa czy ktoś to już przetestował. W ulotce jest napisane ze redukuje cellulit, zawiera olej z ogorecznika, Algi, bioflawonoidy i jod. Zobaczymy.. 😉
Stary 2013-10-15, 22:21   #269
Konwalijka123
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Graculka Pokaż wiadomość
hah dokładnie Miałam to samo napisać. Niestety ale tylko ciężką pracą osiągniemy cel, a takimi tabletkami możemy się wspomagać i dopingować w walce Ważne jednak żeby ciągle ćwiczyć i nie poddawać się!
DOKŁADNIE!

KarolinaC123, skoro wiemy doskonale jak napisała Graculka że samymi tabletkami nikt niczego nie osiągnie to założenie że detocell nie działa bo siedzisz, łykasz go a cellulit nie znika, jest według mnie nieco bez sensu.
Konwalijka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 09:27   #270
KarolinaC123
Przyczajenie

Konwalijko -gdybyś wczytała się w mój post, to zrozumiałabyś, że właśnie to miałam na myśli .

Pozdrawiam.
KarolinaC123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości