|
|
#241 | |
|
Magda ;)
|
Dot.: Wątek o zegarkach - Michael Kors
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co pamiętam Swiss nie uznaje reklamacji z powodu przebarwień, niestety ;-(
|
|
|
|
|
#243 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyno idź i reklamuj ja miałam to samo wymienili mi na nowy zegarek. Wcześniej na forum opisałam swoj przypadek. Niestety różowe złoto w tych zegarkach odbarwia sie. Pozdro
|
|
|
|
|
#244 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w Swissie reklamowałam mój, bo mi zaparował i mi naprawili, podobno się rozszczelnił Pewnie, idź reklamuj i koniec!!! Muszą uznać
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała zegarek Korsa na stronie http://www.crazytime.pl/ ? Ceny nie powiem konkurencyjne, ale pytanie czy zegarki są oryginalne, bo model który mnie interesuje w sklepie firmowym Swiss kosztuje 925 zł co jest zbliżoną ceną do ceny na oficjalnej stronie Michaela Korsa, a na crazytime.pl ten sam zegarek kosztuje 300 zł mnie, więc zastanawiam się na jakiej zasadzie są oni w stanie sprzedawać zegarek o tyle taniej? Stąd moje podejrzenia, co do ich oryginalności.
Ogólnie to czy ktoś może polecić sprawdzony sklep online gdzie zegarki są faktycznie oryginalne a nie dobrze zrobioną podróbką? |
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie juz wypowiadałam o tym sklepie na innym wątku. Mój zegarek jest tam 50% tańszy niż w Swissie. Nie wierze w takie ceny.
|
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez nie wierze. Lepiej odczekać i uzbierać , wybrać sie do Swiss i poprosić o rabat ;-)
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz mieć 100% pewności co do oryginalności to kup w swissie czy innym autoryzowanym sklepie.
|
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam ten model http://www.swiss.com.pl/pl/produkt/2...rs_mk5926.html
Co prawda ,nie w swiss , ale oglądam go ze wszytskich stron i nie wydaję mi sie ,zeby to byla podróba. Zapłaciłam mniej ,ale nie o połowę . mam nadzieję ,ze sie nie wkopalam. zresztą teraz to juz bez znaczenia. zegarek jest na łapce i juz go kocham. |
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Czy któraś z Was ma ten zegarek i może powiedzieć jak zachowuje się przy dłuższym użytkowaniu? Głównie chodzi mi o to, czy kolor z bransoletki się nie ściera? Chciałabym go w najbliższej przyszłości zakupić, więc liczę na pomoc
|
|
#254 |
|
Moda
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
hmm faktycznie dość dziwne
mój ma datę jak ten środkowy a kupowałam w swiss więc mam gwarancję autentyczności
|
|
|
|
|
#256 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Posiadam zegarek MK5556 i niestety zgubiłam ogniwa które skracałam z paska a potrzebuję teraz poszerzyć:/ Czy ma ktoś może do oddania/odsprzedania 2 ogniwa? Wersja złota zegarka
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Przyczajenie
|
Hej. Posiadam zegarek MK5556 i niestety zgubiłam ogniwa które skracałam z paska a potrzebuję teraz poszerzyć:/ Czy masz może do oddania/odsprzedania 1 lub 2 ogniwa? Wersja złota zegarka
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam MK 5605 w kolorze złotym, który kupiłam w NY. Posiadam go od 2 lat, często noszę i muszę przyznać, że nie jest ani odbarwiony, ani porysowany. Do tej pory sprowadziłam jeszcze kilka modeli dla koleżanek i wszystkie są zadowolone, więc uważam, że warto zainwestować w tę markę.
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynyn, czy kupowala ktoras z Was zegarek MK na stronie Brawat albo Novotime?
Nie ukrywam, ze model, o ktorym mysle jest w obydwu tych miejsach z duuuuuzo nizsza cene niz w SWISS, a opinie na ceneo, szczegolnie Brawat ma bardzo dobre, ale wolalabym sie upewnic.... |
|
|
|
|
#260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Siema dziewczyny,
Tam przegladam all, i widze ze jest kilak interesujacych zegarkow MK. Znalazlam taka: http://allegro.pl/est-zegarek-michae...881374471.html jestem gotowa licytowac do 800 zl. Zastanawiam sie tylko, czy to oryginal? Sprzedawca wydaje sie byc ok, komentarze takze... Pomozecie?
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym nie kupiła zegarka na allegro. Tyle sie już naoglądałam, że bym nie ryzykowała.
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja sama takze kiedys sprzedawalam Tissot na all, torebke Korsa- to byly oryginaly. Oczywiscie ryzyko jest ogromne. Nie wiem jednak jak rozpoznac aukcje, gdzie sprzedawany jest oryginal, zasugerowalam sie tylko ocena uzytkownika i faktem, ze dolaczone jest oryginalne pudelko, gwarancja i papiery...
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Maly update, jednak kupilam zegarek na all. Udalo mi sie, sprzedawca okazal sie ok i zegarek dotarl oryginalny!! z dokumentami i wszystkim, dla pewnosci poszlam jeszcze do Swiss'a i spytalam czy to oryginal i pani potwierdzila
Cudny jest! |
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
Mi się kiedyś podobały zegarki MK ale teraz widzę je u tylu dziewczyn że jakoś mi się odwidziało
|
|
|
|
|
#266 |
|
Przyczajenie
|
Ja 2 dni temu zamówiłam MK5927 na stronie swiss i mam nadzieje, ze dojdzie do jutra czy soboty.... Bo zamówiłam z odbiorem w butiku. Trochę postraszylyscie mnie tym różowym złotem ale zobaczymy
cena bardzo, bardzo zachęcająca bo koncówki kolekcji i przeceniony jest na 545zl. Zobaczymy...
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co jest nie tak z tym rozowym zlotem..??
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
BAN stały
|
Ja również chcę sobie zamówić w najbliższym czasie zegarek. Na początku myslałam o tym modelu Michael Kors:
http://www.ceneo.pl/9066129 ( chyba najpopularniejszy model) ale z drugiej strony zastanawiam się czy może nie zainwestować w coś o delikatniejszej bransolecie, na przykład http://www.zegarmistrz.com/Grovana_4...1112-4592.html Jak myślicie? |
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja takze uwazam, ze dziewczyny z masywnymi dloniami nie powinny zakladac wielkich zegarkow- wiec to tez kwestia wizualnego dopasowania.. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

W niektórych miejscach różowe złoto staje się ciemniejsze, takie jakby brązowe. Smutno mi, bo to prezent od męża na 30. urodziny

mam nadzieję,że posłuży mi co najmniej kilka lat, bo go uwielbiam 

jak na razie wszystko z nim ok, pani w swiss mówiła ze gdyby cokolwiek sie z nim działo to mogę śmiało przyjść od razu