|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;)
Co to za cisza
ja o diecie na razie nie myślę Wszystko wychodzę po górach
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie grzecznie powoli dietkuję....
nawet może nie tyle dietkuję ile trzymam się mniej więcej godzin posiłków... efekt jest taki, że dzisiaj na wadze zobaczyłam... 72,8 a jeszcze tydzień temu było 74,1 oby tak dalej bo to mnie bardzo pozytywnie nastawia
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
U mnie nowa fryzurka na lepszy humorek. Wczoraj było nie źle z dietą gdyby nie piwo z sokiem ale miałam babskie spotkanie i nie wypadało się wykręcać. Dziś trochę podjadałam. Sama nie wiedziałam na co mam ochotę. Waga waha mi się w kółko do 68,5 i nic nie chce spaść a było już 67 z haczykiem. Mam jakiś zastój.
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Aga zastój minie.....
jak nie jutro to za 2-3dni....pamiętam na Dukanie będąc jeszcze jakaś dziewczyna miała zastój chyba 3tyg... toż to się załamac mozna.... motywacja zerowa....
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też waga niemal w miejscu stoi. Drobi gramami w dół jednak. Dalej uważam na to co jem. Trend mi pokazuje spadkowy... Pomalutku ruszy...
Dzisiaj trochę fatałaszków kupiłam i jakoś tak humor mi się poprawił... Miłego wieczoru
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny dzień spokojnej, umiarkowanie niskokalorycznej diety... Na wadze mi nie ubywa.
10 km na rowerze zaliczone. Zaraz idę machnąć brzuszki. Nie wiem, czy pomogą, ale na pewno nie zaszkodzą ![]() Trzymajcie się!
|
#247 |
|
Rozeznanie
|
u mnie waga pokazała trochę więcej, aż z tego wszystkiego właśnie zjadłam rządek czekolady
. W pracy nie miałam czasu normalnie zjeść. Jak wróciłam do domu zjadłam co popadło. Mam brzuch jakby była napompowana, może dlatego że powinnam dostać na dniach. Dziś się nie popisałam |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja robiłam w górach nawet 20 km dziennie a waga w górę chociaż ja widzę,że boczki mam mniejsze ![]() pewnie to te browary
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie za duży obiad dziś
|
#251 |
|
Rozeznanie
|
do godz 15 wiele nie zjadłam ale później... szkoda gadać. Jakiś wilczy apetyt mnie dopadł. Wróciła ochota na słodycze, co jest najgorsze. Cały czas czegoś szukam, żeby zjeść i sama nie wiem na co mam ochotę.
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie za mało ruchu. Z domu nie wyszłam dalej niż z psem dookoła bloku...
Dobrze, że chociaż jedzenie przyjęłam OK. Aaaa i brzuszki zaliczyłam.
|
#253 |
|
Rozeznanie
|
nie mogę się jakoś ostatnio zebrać, jak wrócę do domu , podjadam
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie nie mogę zebrać, żeby napisać....
![]() wracam do domu i padam na (.)(.) tak zwyczajnie.... ale chociaż jeden pożytek z tego jest: jadam z zegarkiem w ręce i nieduże porcje.... i waga powolutku sobie spada.... raz jest 100g raz wcale ale najważniejsze ze nie rośnie..... Aga nie ma podjadanie... jedynie możesz marchewkę surową podjadać ![]() ja jak mam chęć na podjadanie to się rzodkiewkami zapycham
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
Asiu ja wiem, że to podjadanie mnie gubi, ale w pracy we wrześniu nie mam czasu nawet teraz wyjść do toalety a co dopiero zjeść . Przychodzę do domu i dopada mnie wilczy głód.
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie masakra
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
u mnie waga poszła do góry. Od poniedziałku postanawiam zabierać do pracy jakieś sałatki, żeby nie wracać do domu taka głodna. Dziś popełniłam kilka grzeszków więc nie mam czym sie pochwalić
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie mam powodów do radości... właśnie popijam winko
![]() ale z drugiej strony... życie jest po to, żeby miec cos dla siebie z niego... jutro mamy w planie wyskok do Ustronia albo do Wisly... zobaczymy co nam z tego wyjdzie ![]() ale jak Ustroń to Czantoria...a tam na górze, u Czecha można zjeść pycha golonkę.... i nikt mnie nie przekona ze ona niezdrowa i niedobra... pożrę całą.... i popiję piwem ![]() no to może ja sie jednak nad tym Ustroniem zastanowie.....
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja mam jeszcze dzisiaj gości,ale od jutra wracam już do dietki imprezka bardzo udana i jeszcze trzeba powyjadać co zostało
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
a więc tak na śniadanie musli. Do pracy zrobiona kanapka i mały pojemniczek kurczaka z warzywami duszonymi , zapakowałam jeszcze 2 wafle ryżowe. Uciekam bo mam na 9 a wrócę pewnie dziś po 18. Miłego dnia
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już w pracy
od rana...za to na śniadanko 2 parówki i pomidor, do picia herbata: pokrzywa+skrzyp zaraz będzie II śniadanko: kanapka z szynką+ warzywa (pomidor, ogórek, rzodkiewka i oliwa z oliwek) i herbatka potem koło 13 pożrę wieśmaka z rzodkiewkami a w domu mam duszonego indyka z warzywami na kolację... pomyślę.... a nie, nie będę myśleć zrobiłam śledzie w sosie musztardowym (musztarda + jogurt nat) więc będą jak znalazł
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj jeszcze średnio,ale jutro już bedzie dobrze
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
dzisiejszy dzień, wypadł nie najgorzej mam nadzieję że jutro nie będę miała juz takiej ochoty na podjadanie lub cos słodkiego
|
|
|
|
#265 |
|
Rozeznanie
|
Jedzonko do pracy przygotowane dwie małe kanapeczki z szynką, sałatka z lodowej, pomidorka, papryki, ogórka i fety do tego kawałek piersi podsmażonej bez tłuszczu w ziołach. Jak nic teraz nie schudnę wciągu tygodnia to chyba się zastrzelę
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
w związku z tym, że wczoraj ładnie jadłam i nie grzeszyłam a w nafrodę dostałam 1kg na plusie to dzisiaj mam w nosie...
właśnie pożeram bułkę z otrębami pszennymi z zółtym serem.... na potem mam sałatkę pomidor, papryka, korniszon chilli, rzodkiewka i łyżka oliwy.... i jeszcze wieśmaka lekkiego mam....
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie po dosyć obfitym w wydarzenia weekendzie spory spadek na wadze, ale wciąż '5' z przodu nie dane mi było zobaczyć. Za to jeśli chodzi o menu w tym czasie to tragedia. W piątek zjadłam rano jednego wieśniaka, a po 18-tej kebab...i tyle! Potem wyskakałam na koncercie. Wody może z litr tylko wypiłam... eyych. Sobota nie lepsza, w niedziele też coś w biegu złapałam. Nie idź Lyra tą drogą.... Tak więc nie mam powodu do cieszenia się ubytkiem wagi, bo organizm właśnie pewnie szykuje się do przejścia na tryb oszczędzania
Miłego dnia, tygodnia.... Dzisiaj śliczne lato zajrzało do Polski...Jak ja bym tak chciała cały rok taką pogodę..... ![]()
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
Na śniadanko kanapka z szynką. W pracy podobna sałatka do tej co wczoraj, zupa szczawiowa. Podwieczorek kanapka z pastą z kurczaka i jajka,nektarynka. Kolacja nie mam pomysłu jeszcze. W tej chwili piję sobie herbatkę zieloną i chętnie bym cos jeszcze słodkiego zjadła, ale nic z tego, nie skuszę się, nie mogę. Czekam do soboty wtedy sie zważę.
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam nerwa
poszłam na zebranie do szkoły do córki i mi jedna mama powiedziała: ale ty się poprawiłaś.... nosz kurrrrteczka mam doła......
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
etam głupie babsko
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

ja o diecie na razie nie myślę Wszystko wychodzę po górach

. W pracy nie miałam czasu normalnie zjeść. Jak wróciłam do domu zjadłam co popadło. Mam brzuch jakby była napompowana, może dlatego że powinnam dostać na dniach. Dziś się nie popisałam