![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odejść? Walczyć? Jest o co? Patowa sytuacja. Kłopoty w raju...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Tak mi się nasunęło. Dobra wizualizacja do komentarza jamestown.
My road. My life. My dream. Edytowane przez lady17 Czas edycji: 2012-05-22 o 16:37 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Czytam Twoje posty ku wlasnej rozrywce. Tyle w Tobie jadu, komleksow (off top o seksie oralny to bylo naprawde trolo lolo). Jestes naiwna, kiepsko wyksztalcona. Swoj zal i niezadowolenie z wlasnego zycia przerzucasz na innych. To ciekawe. Czytajac Twoje wypowiedzi doceniam siebie. Jestesmy w jednym wieku a dzieli nas intelektualna przepasc. Czytajac Ciebie doceniam tez innych. Wiesz, "Kfjatenku" spotkalam ostatnio znajomego portiera z jednego z akademikow wroclawskich. To naprawde madry i przemily czlowiek. Przykre troche, ze tamten pan musi ciezko pracowac na utrzymanie swoje i swojej rodziny a taka rozpuszczona panienka tupiaca nozka na wszystkich wokol i wtapiajaca setki tysiecy z partnerem-malwersantem bez honoru kupuje sobie mieszkanko za gruba kase (wiadomix jednak, ze bez rodzicow rzucajacych forsa na prawa i lewo by sie nie udalo ![]() W sumie smutne to troche, ale ladnie pokazuje niesprawiedliwosc swiata: kontrast miedzy ciezko pracujacymi, uczciwymi i nierzadko naprawde madrymi ludzmi od "intelektualnie nadwyrezonych" "mlodych gniewnych" bez jakiegokolwiek rozsadku. Cytat:
![]() To watek naprawde "zlotousty". Powinnas dziekowac a nie marudzic. Pozwala Ci poznac siebie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;34267283]
![]() To watek naprawde "zlotousty". Powinnas dziekowac a nie marudzic. Pozwala Ci poznac siebie ![]() ![]() To może teraz będzie trzeba jakąś opłatę uiścić? W końcu widać,że zna się dziewcze na rzeczy.
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
laska jest w czarnej d.
i dlatego próbuje udowodnić całemu światu, że sytuacja przedstawia się fantastycznie, ona jest piękna, mądra, wykształcona, na wszystkim się zna najlepiej. to moim zdaniem dość typowe w takiej sytuacji, osoba bezradna + zadufana w sobie = plucie jadem w całym internecie. ![]() (teraz tylko drżę, czy nie ma w tej wypowiedzi błędów ortograficznych) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
co ja tutaj pacze
![]() niby wyzsza sfera z apartamentu, a to zwykla trolica z bagien.
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Autorko, niezależnie od tego, ile jeszcze osób tu obrazisz, niezależnie od tego jak bardzo będziesz ironizować i się miotać jak tygrys w klatce... nie zmieni to jednego. Jesteś w bardzo czarnej d*pie.
Myślę, że te całe chamstwo, które w tym wątku prezentujesz pochodzi stąd, że tak naprawdę Ty sobie ze swojej sytuacji doskonale zdajesz sprawę. Tylko łatwiej jest zbluzgać i obrazić innych niż powiedzieć "macie rację, wtopiłam".
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Rozeznanie
|
po pierwszych kilku postach wydawało mi się, że to ważna sprawa i poważna autorka i nawet chciałam napisać, żeby się zastanowiła, czy chce żyć z kimś takim ..
ale po kolejnych wypowiedziach to chyba nie ma sensu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
A mnie zastanawia, skąd u ludzi się bierze brak samokrytycyzmu. Autorka robi z siebie ofiarę wizażowego ataku, bo przecież na początku to był tylko maleńki problemik, z którego trzeba było się wygadać. A jak już przeczytała kilkanaście mądrych, prawdziwych słów o sobie i całej sytuacji, to ego wzięło górę.
Odechciewa się żyć. Niestety, karma Cię dopadnie, Autorko.
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam tytuł wątku,
później przeczytałam pierwszy post autorki, następnie tytuł wątku jeszcze raz i śmiechłam ![]() KŁOPOTY W RAJU ![]() Ogólnie sytuacja nieciekawa u niej, ale to co ona pisze do Was powoduje, że pękam ze śmiechu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
jak zaczełąm czytać ten wątek tak przeczytałam od deski do deski i brakuje mi słów
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
kobieta za ladą
|
utknełam gdzieś na 4 stronie i mam tylko 3 pytania
1 ) mając takie a nie inne dochody po kiego "kupowaliście " apatrament? 2) skoro ty go utrzymywałaś , on miał mierne dochody nie było was stać nie byliście małżeństwem po co apartament? 3) chyba nikt nie zauważył ![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- i jeszcze jedno ZANIM wpierdozcyliście "miliardy" w apartament (gdzie połowa to pomoc rodziny) trza było iść do pałacu ślubów( nie kośćiół)- nawet boso .zawrzeć ślub za 50-100 zł KUPIĆ samemu mieszkanie na MIARĘ swoich możliwość i potem myślec co i jak ...... a jak sie nie chce iść do ślubu nawet boso to trza pomyśleć tak żeby JEDNA I DRUGA strona była w azie co nieposzkodowana ![]()
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2012-05-23 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
84zł
![]() tylko wiesz, on się boi że bedzie jej musiał alimenty płacić... za cwany jest, zeby się z nią żenic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Bardzolubie takie watki na wizazu. Schemat zwykle leci taki sam.
jestem boska, mam boskie zycie,jedyny problem mam z facetem,który (tutaj wstawiamy problem: nie chce się zenić, rozwala skarpetki gdzie popadnie, spędza więcej czasu z kumplami niż ze mna). Później sa rady wizażanek a autorka watku reaguje na nie wycofujac się nieelegancko udowadniając swoją pseudo wyzszośc na całą resztą. Klasyczna postac tragiczna, przez nikogo nie zrozumiana, podobnie jak jej wielka miłośc do misia. Mam syna i córkę. Mam nadzieję, że w zyciu syna mało bedzie kobiet z serii: głupia harpia, aw przypadku córki leniwy burak, mydlacy oczy. Do autorki: Piszesz, że byłaś bardzo chora. Mówią,że w takich sytuacjach człowiekowi zmienia sie perspektywa spojrzenia na rzeczywistośc. Serio chcesz marnować czas zkims tak ograniczonymjak twój facet? Marnować inwestycje swoich rodziców?
![]() |
#261 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
kobieta za ladą
|
prosiłam o ślub
![]()
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Rany.
Niektórzy ludzie mają naprawdę NADMIAR wolnego czasu. Aż pozazdrościć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie, schemat jak zwykle. Najpierw "zły miś", jak wizażanki zaczną komentować jego zachowanie następuje faza "ale miś nie jest taki zły, to nie tak!". Okazuje się, że problemu wcale nie ma, autorce nie o to chodziło. Kończy się fochem i wyzywaniem wszystkich dookoła. Ciężka sprawa, jak się nie chce pomocy i ma się w dupie innych zdanie, to po co wątki na forum zakładać? Widać szacunek do siebie to pojęcie względne. A nie dziwię się facetowi autorki, że się hajtać nie chce. Jak już stwierdził - alimenty i te sprawy. Lepiej ciągnąć kasę bez zobowiązań, ja to rozumiem. I facet nieźle się ustawił, mieszkanie swoje ma, brawa dla niego ![]()
![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
Autorko,
jak tam w raju? ![]() Co słychać w bożym świecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, dobrze.
Byczę się u rodziców, trochę pracuję z tatą. Opalam się, moczę w basenie ![]() Niesamowite ile radości potrafi ludziom przynieść cudze nieszczęście. Gdyby nie to - wizaż upadłby już dawno. Wątek został nazwany żałosnym, durnym, wymyślonym przez trola, a nie schodzi z pierwszej strony... Szkoda, że nie studiowałam socjologii, bo miałabym zapewne jeszcze większy ubaw teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Konto usunięte
|
Chodzi raczej o radość czerpaną z ludzkiej głupoty i bezmyślności, a najbardziej to z bezrefleksyjności (bo błąd można popełnić, ale mądry człowiek potrafi się do tego przyznać i wyciągnąć z tego jakieś wnioski na przyszłość, a nie iść w zaparte, chociaż kilkanaście osób mu mówi, że nie jest tak, jak mu się wydaje).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze nikt sie nie smieje z Twojego nieszczescia, a raczej z postawy, jaka reprezentujesz i z bezmyslnosci. Dla wiekszosci ten watek to wogole jakis kosmos, nikomu sie w pale nie miesci, jak mozna obdarowywac kasą swojego faceta, czy chłopaka córki i jeszcze bronic takiego zachowania i podejscia. No nic, masz nauczkę na przyszłosc, bo z taka postawą i podejsciem do zycia, zostaniesz kiedys w samych gaciach i bez niczego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To nie jest tak, że z twojego nieszczęścia ludzie się cieszą czy śmieją. Zakładałaś wątek jak mniemam po to, żeby ktoś Ci doradził, spojrzał na sytuację obiektywnie. I tak też się stało. Sporo osób się zaangażowało w Twoją sprawę. Ale Tobie nie spodobał się fakt, na co zwrócili uwagę i co powiedzieli. Nie potrafisz przyjmować krytyki ani rad jeśli coś jest nie po Twojej myśli. Nie podziękowałaś nikomu tu za nic. Nikt nie otrzymał dobrego słowa od Ciebie. Jaka postawę reprezentujesz? Roszczeniową. Ja też kiedyś miałam swój wątek i nie było łatwo. Niektóre słowa ostre jak brzytwa. Ale przejrzałam i coś zrobiłam ze swoim życiem. Jeśli ktoś odpisuje na czyjs problem to nie po to, żeby dokopać! Tylko po to, żeby komuś coś uświadomić, doradzić. a Ty zbruzgałaś co którąś osobę. Rzadko spotyka się takich ludzi jak Ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.