|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VII
Cytat:
Ale jak jest ok to super
|
|
#242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż nakarmiony i zaraz zmykamy do szwgierki
![]() Pokrzywka, to wszystko zależy od osoby i klienci też widza jak jest. Napisałam też że nie wszystki kasjerki takie są i że zdażają się takie co siedzą bo muszą, a nie dlatego że się napracowały. Ale koniec tematu. Dobranoc dziewczynki, bo już pewnie dzisiaj nie zajrzę.
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#245 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie zycze Ci powodzenia na egzaminie super ze u Madzi wszytsko oki |
|
|
|
|
#247 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to teraz czekamy jeszcze na dokładną relację
|
||
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do juterka |
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadrobilam Was ale jakos nie mam weny do pisania;/ jedziemy z moim TZ na zakupy bo nam sie wszystko pokonczylo;/ ale dzis caly dzien chodze spiaca;/ dzidzia tez jakos malo ruchliwa dzis jest;p ale to chyba przez ta pogode;p
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to nie dziękuje Madzia- super, że wszystko ok !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki melduje sie w nowym watku
stary nadrobilam,ale nowy poczytam pewnie poźniej albo jutro,bo bardzo źle sie czuje. Latalam dzis po bankach i bylam z kolezanka u fryzjera na probnej przed slubem, to moj prezent dla niej (kontretnie fryzjer) a dla obojga samochod z przybraniem i kierowca. Jak wrocilam do domu to tak sie przestraszylam,ze wpadlam w spazmy i krew mi z nosa poleciala. Nie moglam znalezc mojego pieska,nasz pokoj byl otwarty mimo iz tz go zamknal. Latalam jak glupia, szukalam w dziurach, u tesciowej w pokoju, mimo iz byl zamkniety. Malo zawalu nie dostalam.W marcu stracilismy tragiczna smiercia jednego psa, bo sie zadusil chipsami, wiec mialam milion wizji jak gdzies siedzi wcisniety i nie zyje. Znalazlam go zamknietego na balkonie!!!! Ta glupia cipa-tesciowa wypuscila go i zamknela w swoim pokoju pewnie przypadkiem,a balkon sie zamknal od przeciagu,albo ona przymknela jak wychodzila. Wyl tam okrutnie, uslyszalam go dopiero jak weszlam jej do pokoju i zaczelam go wolac. Teraz mam nerwobol przy sercu i glowa mnie boli. Nie moge powiedziec tz-owi,bo by ja chyba zabil. Boze ,ze on przez zadna dziure nie spadl z tego balkonu to cud. Jak wroci z pracy to nawet nie mam jak jej cos powiedziec,bo chyba sie z nia pokloce,a u niej mieszkam. Co za beznadziejna sytuacja. Glupia baba. Nigdy z nia dziecka nie zostawie!! O idzie.
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrabiam bo i tak muszę zaraz lecieć.
wpadłam tylko zerknąć czy wszystko ok. i widzę już że tak. perełka super, że szybko i bez bólu poszło : ) madzia! cieszę się, że wszystko ok i czekam na relację! |
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po!!!!
Pokrzywka dzięki za smsa A więc, marzenia się spełniają, a moja intuicja nie jest wiarygodna- będziemy mieli wymarzonego synka!!!!!!!!! Bartusia!!!!!!!! ![]() Wszystko z nim jest w porządeczku, wszystko na swoim miejscu, waży już 522g coś czuję, że duży chłop będzie (po wujku ).TŻ oczywiście wniebowzięty, ja z resztą też ![]() Tak jak u Mysti- synuś ułożył się jakoś źle, tak że nie dało rady zbadać serduszka tak jak należy. Ale z tego co pani doktor widziała, to stwierdziła, że bije miarowo (czy jakoś tak ), są dwie komory, przedsionki, także według niej jest wszystko ok. Ale na nast. wizycie za 3 tyg. ma dokładnie zbadać serduszko Niestety mam też troszkę gorsze wieści. Mam strasznie napiętą macicę i krótką szyjkę. I teraz pani doktor nie wie, czy taka jej uroda, że jest krótka, czy się skraca. Zrobiła dziś jej zdjęcie i będzie porównywać na nast. wizycie. Na całe szczęście szyjka jest zamknięta. No i musze iść na zwolnienie, nie mogę pracowac, musze leżeć jak najwięcej i odpoczywać, bo grozi mi przedwczesny poród Muszę z powrotem zacząć brać luteinę, a do tego no- spę i magne B6 ![]() No, ale dla mojego synka zrobię wszystko, aby tylko urodził się o czasie i zdrowy. A i dostałam skierowanie na tą glukozę- 75g ![]() I mam +6 kg od początku ciąży ![]() Idę poszukać posta Mysti i poczytać relacji z wizyty ![]() edit: znalazłam. Mysti Kochana cieszę się, że wszystko z Waszym dzieciątkiem w porządku!!! !!
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-07-11 o 19:49 |
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajnie chłopak będzie Miejmy nadzieję że z tą szyjką wszystko ok i jak to pani doktor ci powiedziała taka je uroda. Ja mam równo za tydzień wizytę zaczynam się denerwować.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki aby wszystko z szyjką było ok ![]() Duży po wujku ?
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A szyjka nie ma co sie przejmowac , najwazniejsze ze zamknieta
|
|
#258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niefajnie z tą szyjką, ale będziesz się oszczędzać i na pewno będzie ok
|
|
#259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najwazniejsze, że z pieskiem ok ! Nie denerwuj się Kochana, bo maluszek to czuje Cytat:
![]() Tak czułam, ze będzie synuś u Ciebie !!! Najważniejsze, że zdrowy ![]() Co z tymi szyjkami ostatnio jest, no..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
madzius90 czekałam na Twoją relację i warto było
Co do szyjki, to jak zastosujesz się do lekarskich zaleceń, to będzie dobrze Bardzo się cieszę razem z Tobą |
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
peperonik tez bym sie wkurzyla, co za baba
![]() Madzius super gratuluje upragnionego synka ![]() :j upi:duzo odpoczywaj i lez, zeby szyjka sie przypadkiem nie skracala ale super naprawde sie ciesze z tego synka ha pisalam, ze bedzie chlopak ![]() kurka jak Ty masz synka to ja musze miec coreczke
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Aerien- to Ty wróżyłaś z brzuszka ??? Madzi brzucha nie komentowałaś pod względem płci jak dodała zdjęcie tak więc przyznaj się czy chłopca czy dziewczynkę miałaś u niej na myśli ???
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
to ten kombinezonik
![]() a ja przepraszam ze tak ucieklam,ale poszlam do brata i do taty bo na piwie sobie byli,a mi sie strasznie nudzilo... tż nie ma dalej, i nie wiadomo czy wroci w tym tygodniu
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja licytowałam kremowy, bo jeszcze nie wiem kogo w brzuszku mam
|
|
|
|
#265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Całe szczęście, że nic się biedakowi nie stało ![]() A teraz uspokój trochę nerwy, bo maluszkowi nie służą U Ciebie też będzie ok, zobaczysz haha, bo z mojego brata wyrósł niezły byczek ![]() No właśnie nie wiem Dziękuje dziewczyny za wszystkie gratulacje i ciepłe słowa!! Na Was zawsze można liczyć ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
I tego Ci życzę, żeby była córcia ![]() Cytat:
![]() Super ![]() A i przez te problemy z szyjką i macicą znów szlaban na przytulanki. Trudno się mówi. Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-07-11 o 20:08 |
||||
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam wziąć prysznic i musze coś zjeść na siłę. Potem obejrzę jakiś film bądź poczytam książkę.
Do jutra choć nie obiecuje że będe bo dentysta i Bydg....
|
#267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Madzia super że będziesz miała synka i że wszystko okA mój synek jednak strasznie przeżył dzisiejsze spotkanie z chirurgiem Jak robił siku to go tak strasznie bolalo, ze dwa razy popuscil w majtki bo bal się iśc zalatwic i jak normalnie chodzi spac o 21:00 tak dzisiaj padl mi w salonie o 19:30
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula- to teraz możesz zacząc szalec z wyprawką !!! Zazdroszczę..
Mam nadzieję, że moje dziecko ułoży się pięknie na poniedziałek..Perełka- biedny Wiktorek.. najważniejsze, że już po wszystkim i szybko zapomni.. Kochane ja również uciekam. Idę się wymyc i zobaczę, bo może jeszcze do Was wpadnę jak nic ciekawego nie będzie w TV ! Buziaki
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-07-11 o 20:14 |
|
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
To powodzenia jutro!
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że szybko zapomni o tych przeżyciach i wszystko wróci do normalności ![]() Cytat:
Obyś w poniedziałek również poznała płeć! ![]() Mój synuś (jak to fajnie brzmi
|
||
|
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna psinka! Też by mnie szlag trafił, jakbym miała taką sytuacje... Cytat:
To chyba jakiś dziś dzień, że maluchy sobie serducha nie dają zbadać
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

Mysti gratuluje udanej wizyty
jeszcze czekamy na madzie

.. czytalam ze w drugiej polowie ciazy juz moze sie pojawic .. Wogole dzisiaj ze mnie cieknie , upławów mam tyle ze nie nadazam z wkladkami i jeszcze ta siara jak z kranu leci .. 

coś czuję, że duży chłop będzie (po wujku 

Jak robił siku to go tak strasznie bolalo, ze dwa razy popuscil w majtki bo bal się iśc zalatwic