|
|
#241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Co ja zrobiłam? :( a ślub tuż-tuż :(
no wlasnie ja tak mysle. po alko robi sie to na co brakuje odwagi na trzezwo. i alko nie jest ani wymowka ani powodem do rzucqnia nambtekstow w stylu "wy tez mozecie tak ztobic". sorry bywalam w sytuacjach gdzie bedac zalana w trzy dupy moglam bzyknqc sie z facetem ktory mi sie podobal. ba dodam tez ze bylo to w momencie gdy chcialam rzucic swojego owczesnego faceta. i co? i nic nie zrobilam tego mimo byca schlana mimo braku hamulcow. bo mam swoj kregoslup moralny i sa rzeczy ktorych nigdy nie zrobie.
nie chce mi sie juz nawet tu nic pisac. kolejny troll na miare agusimyszki |
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ślub moglibyście odłożyć.. Co nagle to po diable, naprawdę. Autorko, niby żałujesz, ale teraz zachowujesz się tak jakby tylko ten ślub miał znaczenie. Nikt nie ląduje w łóżku z kimś innym przypadkowo, dlatego Ty powinnaś dokładniej zastanowić się nad tym co zrobiłas. Może, to brutalne dla Ciebie, ale nie każdy zdradza partnera. Ty patrzysz na wszystko z punktu widzenia osoby zdradzanej, ja no cóż.. z osoby, która brzydzi się zdradą i wie, że na wszystko mam wpływ sama. |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Myslalam,ze z seksem czekaja do slubu a ona poszla w trojkat
dopiero pozniej doczytalam,ze to anal fajny prezent nie ma co ;-)
|
|
|
|
|
#244 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A jak sobie wyobrażasz przysięgę małżeńską i ogólne samopoczucie na własnym ślubie?! Bo tylko o to ci chodziło, żeby wybaczył i fruuu do ołtarza, bo czeka imprezka i wyżerka dla rodziny. Rozumiem, że biała suknia i welon będzie? Tylko błagam chociaż wianek sobie podaruj. Kto by tam wnikał w szczegóły.... [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3568113 1]ji dlatego mysle ze marnowanie temu facetowi psychiki wiazac sie z nim slubem jest okrutne i bez sensu. i dlatego uwazam ze mimo nazywania siebie szmata autorka nadal mysli tylko o swoim dobrym samopoczuciu[/QUOTE] Niestety. Autorka jest okrutną osobą, zamiast myśleś o ślubie daje dupt dwóm facetom, a potem niech narzeczony się martwi. Do tego działał pod presją czasu, no bo jak to odwołać ślub tydzień przed? Co rodzina powie? Nic nie warte będzie to "małżeństwo".
|
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=morska fala;35702296]
Kto by tam wnikał w szczegóły.... QUOTE] zwracam honor. Nie doczyatałam. Nie wiem....ja tam autorce życzę powodzenia. Czas pokaże jak z nimi będzie, ale my się chyba tego nie dowiemy. |
|
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
Nie wróżę szczęścia w przyszłości, bo mimo wszystko zaufanie bardzo podupadło, rana zostanie na zawsze, czasem może być ten fakt wyciągany podczas kłótni. Nie wiem, czy jest sens, ale w tym momencie, gdzie jak wnioskuję, jest już po ślubie, to nie ma znaczenia.
Ciekawi mnie tylko jedna rzecz, czy autorka wybaczyłaby taką zdradę swojemu już mężowi. |
|
|
|
|
#247 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
27 lipca pisałaś, że rzekomy ślub ma obyć się za tydzień, czyli 3.08.
i co, odbył się? ;] |
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
teraz jest podróż poślubna
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
Może nawet pan młody dostał wyjątkowy prezent ślubny: chorobę weneryczną
![]() Bo nie przypominam sobie, żeby autorka pisała, czy któryś z tych facetów, czy to "przyjaciel" (o tempora, o mores), czy przypadkowy koleś, użył prezerwatywy
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że też chcesz znać takie prywatne szczegóły Czy nie wystarczy Ci opis całej trójkątnej akcji? ![]() Ja tam nie wierze w te historie. No a jesli to prawda, to koles nie ma jaj. |
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tematu- to Autorko , zdrada nie jest "zrządzeniem losu", miałaś na nią ogromny wpływ. Obwiniasz o to alkohol? głupie. Chciałaś to zdradziłaś i już. Masz rację, nie rozumiem zdrady
|
|
|
#252 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
|
#255 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
A mój TŻ poczuł się wielce urażony jak mu o tym wątku opowiedziałam.
Bo byłam "tak podekscytowana, gdy opowiadalam o chwili, gdy wszedł współlokator" ![]() Wydaje mi się, ze jej facet chciał by ten slub odbył się tylko ze wzgledu na rodziców i gości... al nie wyobrażam sobie co musiał przezywać przed ołtarzem..
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

dopiero pozniej doczytalam,ze to anal
fajny prezent nie ma co ;-)

Bo byłam "tak podekscytowana, gdy opowiadalam o chwili, gdy wszedł współlokator"