![]() |
#241 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Wielkopolanki! Łączmy się! :)
Cytat:
![]() Niebieska budka zawszę sukienki na manekinem przed nią stoją. Facet i babka sprzedają. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
W Mazexie (?) też były fajne ale 36 to się nie wciskałam :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Life is a drink ...
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3579947 8]Haha nie mam pojęcia czy tam dalej jakiś fast food jest
![]() Niebieska budka zawszę sukienki na manekinem przed nią stoją. Facet i babka sprzedają.[/QUOTE] to już nie wiem ... wiem, że jest jedno tam takie stoisko pełne ubrań ale tam zawsze jest pełno babeczek chyba z 3... no i na samym końcu jest fast food. Jak chodziłam do szkoły to odwiedzałam regularnie ta budkę ![]()
#243 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tam na zmianę jest albo facet albo babka, czasem we dwoję są ale nikogo więcej tam nie widziałam. Oni prawie same sukienki i spódnice tam mają i jakieś żakiety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Life is a drink ...
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3579965 4][...]
Oni prawie same sukienki i spódnice tam mają i jakieś żakiety.[/QUOTE] czyli pewnie w tym zadaszonym czymś są. to całkiem inna część targu ![]()
#245 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Life is a drink ...
|
A ja nadal próbuje sobie jakoś poskładać te 'stanowiska' gdzie co jest ... i chyba dawno nie byłam na Targu...
Jak jestem na targu to idę aby w jedno miejsce w to kosmetyczne ... i czasami do tej budki i dalej nic nie szukam... A byłaś w tych sklepach co Ci pisałam ?
#247 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie byłam. Nie miałam zbytnio czasu, byłam aby w Mazexie i potem na tagu. I chciałam, żeby facet mi odłożył tą kieckę co kupiłam na pół godziny, ale stwierdził, że nie bo one się dobrze sprzedają i to już ostatnia w tym rozmiarze, wiec jakby ktoś chciał kupić to sprzeda. No to stwierdziłam, że nie ma sensu nigdzie więcej chodzić bo mogę nic lepszego nie znaleźć i w końcu zostanę z niczym. ![]() No i ją kupiłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3579947 8]Haha nie mam pojęcia czy tam dalej jakiś fast food jest ![]() Niebieska budka zawszę sukienki na manekinem przed nią stoją. Facet i babka sprzedają. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Koralowy. W Mazexie (?) też były fajne ale 36 to się nie wciskałam :/[/QUOTE] Koralowy ![]() ![]() [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3579986 6]Nie, w tej nie zadaszonej są. I tak się zaczęłam zastanawiać i chyba wiem o czym ty piszesz ![]() A ja myślę, myślę i nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez karolina_zb Czas edycji: 2012-08-09 o 21:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam chyba gdzieś taki słoiczek po błyszczyku, będzie w sam raz. Dzięki, że mi podsunęłaś pomysł z tą odlewką, nie wiem czy bym sama to wymyśliła ![]() Wiem o tych żelach i szamponach Joanny. Pyszne są ![]() ![]() No cóż, bez lekarza się nie obejdzie i bez antybiotyku pewnie też. Mam nadzieję, że to nie jest żadne świństwo, tylko zwykłe przeziębienie czy stan zapalny. Dzisiaj odkryłam miejsce z rewelacyjnymi pierogami. Niestety trochę za Poznaniem. A teraz jem sobie knedle z borówkami, mniam ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o sam Loreal nie uważam go za dobrą firmę ![]() Nie wiem jak jest z Pepsi, nie zagłębiałam się w temat. Zawsze piłam je tylko okazjonalnie, stwierdziłam jakiś czas temu, że są niezdrowe, drogie i tuczące, więc nie piję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma za co ![]() ![]() Jeśli chodzi o szampony Joanny, to mam ananasowy. Ślicznie pachnie, dobrze się pieni i jest wydajny. No, ale odżywki trzeba użyć. Myślę, że za tę cenę warto wypróbować ![]() Podobno mnie jakaś bakteria zaatakowała i dlatego węzły się powiększyły. Mam nadzieję, że dostanę antybiotyk i się schowają, bo jeśli nie, to czeka mnie morfologia z wymazem. A ja mdleję nawet przy pobraniu krwi z palca ![]() Co do Loreal'a, to ja dziś zużyłam szampon Elseve przeciw łamaniu się włosów. Kiedyś go kupiłam za niecałe 5 zł. Fajny był, bo wystarczyło trochę pianki i włosy spokojnie rozczesałam bez użycia odżywki ![]() To mianuję Cię naszą specjalistką od bezpiecznych kosmetyków ![]() Ja chcę pieroga, ja chcę pieroga ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę do łóżka, bo miałam tylko coś bratu sprawdzić, a znowu wlazłam na wizaż ![]()
![]() |
#251 |
Life is a drink ...
|
Sklep Malta
![]() ![]()
#253 |
Zakorzenienie
|
Mahdab to też jest niezły pomysł z tymi sokami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Life is a drink ...
|
Patrze na mój kamendarz... i dzisiaj zadzwoniłam by umówić się do ginekologa i termin mam na 24 września (mogłam mieć tydzień wcześniej ale wtedy wypadnie mi krawienie)
![]()
#255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Boski jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#256 |
Life is a drink ...
|
Ostatnio już mi rodzinny przepisywał bo mi recepta wyszła XDDDD
a co kogo chodzisz jak można zapytać ?
#257 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chodzę do Wiśniowskiej na Wrocławskiej. A Ty?
![]() |
#259 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak kiedyś skończę swoje zapasy, to może skuszę się na szampon Joanny ![]() ![]() ![]() Przypomniałaś mi że też użyłam kiedyś elseva różowego z odżywką i nie narzekałam, ale i tak nie będę płakać za ich produktami ![]() ![]() W ogóle mam wrażenie, że połowa dziewczyn na wizażu myje włosy odżywką i nie używa silikonów ![]() Ja niestety nie miałam okazji jeść czeskich knedli. A ciekawi mnie czym się różnią? Na pewnie jak będę w Czechach to sobie zamówię ![]() Cytat:
![]() Ja też niestety lubię fast foody i lubiłam do tego słodki napój. W sumie jak jestem w mcd to biorę fantę, ale teraz jestem bardzo rzadko. W restauracjach też kiedyś brałam colę lub sok cappy, teraz zaczęłam brać wodę gazowaną ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Mahdab Czas edycji: 2012-08-10 o 13:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
ja te termy tylko widziałam z daleka
![]() ![]() co do wizyty u gina... ja właśnie czekam na wynik cytologii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
heeeeej :P ja też z wielkopolski, mogę się dolączyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
Mahdab dzieki za info
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- oczywiscie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mięta na lato jest ok, fajnie chłodzi ![]() Ja teraz kończę taki z miętą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cytrynowa.html Ja tak nie robię i używam silikonów ![]() ![]() Te czeskie przypominają nasze kluski parowane. I podaje się je z ciemnym sosem mięsnym. Tata mi przywiózł, gdy był u wujka w Czechach ![]() Ja nie pójdę na badanie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#266 | |
Life is a drink ...
|
Wiśniowska ? ta stara baba w okularkach ? która przyjmuje tez na Limanowskiego prywatnie podziwiam. naprawdę.
![]() Kiedyś chodziłam do Sarny-Kruczkowskiej ... ona na Ledóchowskiego przyjmowała moze nadal przyjmuje. Przeniosłam się teraz do Dr Pusiak też przyjmuje na Ledóchowskiego... Sarny nie polecam jest niedouczoną babą. Może i na ciąży się zna ... ale.. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Karolina jak rok minął od badań to może Ci od razu chcieć zrobić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, za parę godzin (o 4) wyjeżdżam nad morze
![]() ![]() W każdym razie życzę Wam, żeby po moim powrocie były już kolejne części naszego wątku ![]()
![]() |
#270 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaa, zapomniałam powiedzieć, żebyście się nie zdziwiły ![]() ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ryn-mieta.html, drugiego nie widzę na kwc, ale wygląda tak: http://www.pollenaewa.com.pl/pl/inde...ct/product:735 jedna z niewielu rzeczy dla nastolatek, na którą chyba mogę sobie jeszcze pozwolić ![]() Ja byłam u poleconego lekarza, więc myślałam, że będzie okej. To jest tak, że mojego tż rodzina się u niego leczy. Jak mnie zbadał i wypisywał mi receptę na tabletki, zawołał mojego tż i zaczął z nim gadać, a nie ze mną.Strasznie mnie to wkurzyło. Gadał jakieś bzdury, gdy spytałam o tabletki takie co się bierze cały czas, to stwierdził, że to dla mało inteligentnych kobiet, żeby nie musiały myśleć o tej przerwie ![]() ![]() Jak powiedział mi cenę na końcu, to zbierałam szczękę z podłogi. Tez nie rozumiem, jak można myć samą odżywką, uważam, że są produkowane z innym przeznaczeniem. Widziałam w sklepie coś o nazwie "balsam do mycia włosów" i to jest moim zdaniem ok. Na odżywkach zawsze jest napisane, żeby ich używać po umyciu, więc też tak robię. Jedna wizażanka mnie przekonywała do mycia włosów odżywką, raz spróbowałam, spłukałam i umyłam szamponem. Jakoś to mnie nie przekonuje. Ostatnio jak pisałam używam odżywek Lorys i akurat teraz używam takiej bez silikonu ale z parafiną. Wcześniej używałam (pod wpływem wizażu) glorii bez silikonów i też było ok. Moje włosy są tak suche, że po każdej odżywce czuję różnicę ![]() To nie wiem czy by mi smakowały takie knedle na słono. To pewnie coś w rodzaju naszych pyz? Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.