|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wycofywane produkty ALTERRY!!!! Wspólny protest!
mielmy nadzieję, że nie
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
W moim Rossmannie półka z odżywkami morela i pszenica była pełna. Kurcze, mogłam wziąć, wypróbować skoro taka dobra. Może jeszcze będzie jak pójdę następnym razem
.
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Ja wybieram się jutro na wycieczkę po Rossmannach,
szukać olejków i tej odżywki. Jeśli chodzi o balsam pomarańczka z waniliną to ostatnio była pełna półka tylko w jednej drogerii. Edytowane przez Szarex Czas edycji: 2012-10-10 o 14:56 |
|
|
|
|
#244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W podpisie chodzi, że chętnie się przyłączę jak będzie coś organizowane (nie napisałam, że sama organizuję zamówienie)
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj tylko w jednej drogerii (miasto: LBN), a więc sytuacja przedstawia się w następujący sposób:
- odżywka ISANA (różowa) -> brak, nie ma nawet miejsca na półce - olejki Alterra -> jak na razie żadnego, poczekam na dostawę - balsam wanilina i pomarańcza -> cała półka - odżywka morelowa -> ani śladu po niej - olejek ISANA -> wyprzedany, miejsce jest, ale produktów niestety brak |
|
|
|
|
#246 |
|
BAN stały
|
U mnie w Rossie nie ma prawie niczego. Balsam Babydream na rozstępy-brak, oliwka dla mam z Babydreama-brak, olejki Alterry-brak, odżywka z morelą-brak, odżywka z granatem-wzięłam ostatnią, obklejoną taśmą, ale potrzebowałam, więc nie marudziłam, z żeli pod prysznic Alterra został tylko ten z nerolą i bambusem (nie lubię go), Alterrowa maska z granatem-brak. Napaliłam się na tyle rzeczy, a wyszłam z jedną odżywką...
|
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
I jak dziewczyny, pojawiły się u was już olejki?
|
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nic
|
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
W Krakowie, tzn. w rossmannach: na kleparzu, w galerii krakowskiej i na ul. królewskiej też nic :/
|
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Olejki pojawią się na przełomie października i listopada. Z uwagi na to, że klienci nie mogli ich kupić przez okres trwania promocji zostanie to uwzględnione i jak wejdą będzie wprowadzona na nie promocja. Tyle udało mi się dowiedzieć.
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Gabriellakrk, dzięki za wiadomość! No to nic nam innego nie zostało, jak tylko czekać do listopada :P
|
|
|
|
|
#252 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli którejs uda się kupić niech od razu napiszę nam tutaj
Też czekam z niecierpliwością na olejki
|
|
|
|
|
#253 |
|
Rozeznanie
|
Na razie pustki, olejków brak, panie z obsługi nic konkretnego nie umiały powiedzieć, nawet nie wiedziały, że olejki były w promocji
Gabriella - Twoja informacja podniosła mnie na duchu |
|
|
|
|
#254 |
|
Przyczajenie
|
W LBN nie ma też chusteczek babydreama tych extrasensitive, w ogóle nie przychodzą w dostawach
|
|
|
|
|
#255 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Już nie będę co 5 min. wparowywać do Rossmanna w poszukiwaniu olejku
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie koncze ostatni Papaja i Migdal, ktory u mnie jest nieocenony do OCM i nie wiem, co zrobie, jak go nie znajde
poki co w dwoch Rossach w Bydgoszczy, w ktorych bylam dzis ani sladu, ani miejsca po nim... Brrr
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc, to nie spodziewam się już szybkiego powrotu olejków Alterry; na czas trwania promocji - nie było, miały być do 26.10. w rossmanach (o tym akurat przeczytałam na innym forum) - nie ma, na przełomie października/listopada, aż w końcu, że mają być dopiero w listopadzie... Ja wysiadam :/
|
|
|
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
Byłam dzisiaj w Rossmannie w moim mieście (miejscowość koło Łodzi) z zamiarem kupienia "czegoś". Przechadzałam się między tymi półkami i zatrzymałam się przy tej na której są kremy czy żele do mycia twarzy.. i co się okazało ku mojemu zdziwieniu?! NIE MA KREMU ALTERRY.. tego z dzikiej róży
zrozpaczona zapytałam panią a ta odpowiedziała mi, że albo zmieniają szatę graficzną albo go wycofali.. po krótkiej rozmowie doszłyśmy do wniosku że do bezczelnie wycofali jak olejki (
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
kurczę! a byłam jeszcze w tym Rosie w osobtę i były, ale mówię nie wezmę bo po co, na razie mam Cetaphil :/ i teraz żałuje...
|
|
|
|
|
#261 |
|
BAN stały
|
A może ludzie je wykupili, bo była promocja, a Rossmann ma problem z dostawą produktów Alterry. Ja wciąż się łudzę, że większość tych kosmetyków jeszcze do nas powróci. Jak tak dalej pójdzie, to Alterrę będę zamawiała z Niemiec...
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
oj jutro muszę się wybrać do mojego rossmanna... jestem teraz w domku rodzinnym i w moim miasteczku moc niektórych produktów nie dociera więc może uda mi się kupić jeszcze ten krem, bo planowałam używać go teraz przez zimę
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
u mnie też niestety nie ma olejków Alterry, a czekam na nie z utęsknieniem
|
|
|
|
|
#264 |
|
Przyczajenie
|
Czy wycofano również ze sprzedaży kremy pod oczy z Dziką Różą i Orchideą? Parę dziewczyn już pisało wcześniej, że miały problem z ich znalezieniem. Od sierpnia rozglądam się za nimi w Rossmanach w Rzeszowie i Kolbuszowej i nic...
Na stronie rossnet.pl weszłam w zakładkę produktów dostępnych w drogerii, z której wynika, że w Rossmanie można zakupić trzy rodzaje olejków: - Migdały i papaja w cenie 13,69 - Brzoza i pomarańcza w cenie 17,69 - Limetka i aloes w cenie 5,79 (?) Jutro wybieram się na zakupy i mam nadzieję, że uda mi się nabyć któryś z nich... |
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
na moje to oni wycofali je i raczej nie przywroca, ktokowiek widzial, ktokolwiek wie cos nt olejkow: widzial je gdzies?
|
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Napiszę do Rossmanna w tej sprawie - jak mi odpowiedzą, to dam znać
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to niezbyt dobra informacja, ale pani też nie wyglądała na zbyt zorientowaną, więc ja się jeszcze nie pozbyłam resztek nadziei.
|
|
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj rozmawiałam ze sprzedawczynią -też fanką Alterry i ona powiedziała mi to samo co sprzedawczyni Szoszoszo
Też była zrozpaczona z powodu trudniejszej dostępności. Ale za to powiedziała mi gdzie w Poznaniu mają jeszcze na stanie odżywki z Babassu i kupiłam dziś ostatnie dwie sztuki!! Swoją drogą ktoś na allegro szaleje -odżywka Isany z Babassu -20zł za sztukę. Edytowane przez Hetane Czas edycji: 2012-11-06 o 20:04 |
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe czy ktoś się skusi na tą odżywkę, 20 zł to ona raczej nie jest warta
|
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Też jestem ciekawa. Ale jak ostatnio patrzyłam na ceny isany na allegro to były dwie licytacje -które zaczynały się od ceny 2-4. Z czego ta tansza byla raz użyta. To ich ceny były sporo podbite. Ta nowa poszła za chyba 14zł.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

.
szukać olejków i tej odżywki. 
W podpisie chodzi, że chętnie się przyłączę jak będzie coś organizowane (nie napisałam, że sama organizuję zamówienie) 

to niezbyt dobra informacja, ale pani też nie wyglądała na zbyt zorientowaną, więc ja się jeszcze nie pozbyłam resztek nadziei.