|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |||||||
Lux Mundi
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to się musisz jakoś postarzyć, czy coś ![]() ![]() Cytat:
Aaaa ![]() ![]() Cytat:
![]() 1) primo - buc 2) secundo - życie sexualne chyba do zbyt udanych nie należy 3) tertio - swoje wiesz, on pewnie wie swoje, a progresu niet ? ![]() Spoko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jedyna rzecz za to, na której można zarobić kesh, to oczywiście próżność ludzka, więc kosmetologia, fryzjerstwo, masaże - zawsze będą mieć popyt ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 1. Nie mam roboty i ktoś mi musi dać jeść ![]() 2. Akurat bez szeksa mogę żyć, nie robi mi to różnicy ![]() 3. szkoda mi go, bo mimo, że mnie wqrwia to wiem, że mnie bardzo kocha, tylko jest idiotą wypuszczonym z buszu i nieraz nie umie się zachować w związku ![]() Dopóki nie mam pracy a mogę na niego patrzeć ![]() ![]() A per "buc" to i do niego się zwracam, on wie, że mam takie poczucie humoru ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2012-08-20 o 21:02 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o załączniku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Mam 22 latka. w sumie do 23 już blizej
![]() Laski, ja tu mam 35-38 stopni od 2 miesiecy... I nawet jak kropi, 2 x w mies. to też duszno i około 30stu st. A mało tego, 3 tygodnie bez wychodzenia z chaty, prawie zemdlałam kilka razy. Ale jakoś dałam radę. Irenkaaaaa, przed wczoraj woda z kolana zeszła mi totalnie. Zaczełam więc uradowana chodzić. Dziś znów jak bania, bo na miasto sie wybrałam . Ale nie boli . Czułam się jak w więzieniu,więc poszłam trochę ukulturalnić ![]()
2010-au pair -Dublin 2011- Francja- Provance 2012 - Francja - Nimes ![]() 2014-licencjat 2015- ... ? http://le-nouveau-chapitre.blogspot.fr/ ![]() Edytowane przez alex171 Czas edycji: 2012-08-20 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurczę jakie tu światowe kobiety przybyły, normalnie się czuję taka maluczka ![]() ![]() A można spytać, jak długo we Francji jesteś? ![]() Co do upałów i mdlenia to znam ten ból, po zakończeniu roku trzy miesiące z domu nie wychodziłam dalej niż 500m bo się bałam zemdlenia odkąd prawie odjechałam przed maturą ![]() Ale już się ogarnęłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
hej, wróciłam od koleżanki oczywiście zanudziła mnie "Zakazanym uczuciem"
boże jak mnie te brazylijskie seriale wkurzają a potem obierałam z babcią fasolkę mama kupiła mi już część książek, jedną złą kupiła i ma nowe okulary ;D Cytat:
i ile cię to wszystko wyniosło ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
razem z przesylka wyszlo 50 zl z groszami
![]() kurcze laski musze isc bo moj tż przyjechal.. do jutra ;*
#249 | ||||||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.==> z której chujanki się urwałaś Dziecko ? ![]() 3. ==> 90% facetów tak ma ![]() ![]() Interesowna, wyrachowana maUpa ![]() Mam nadzieję, że nie byliście jeszcze w krakowskim i nikt nie słyszał, ze do TŻ zwracasz się 'bucu', zamiast 'misiu' ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Konto usunięte
|
oooo gadacie o Ukrainie piękna piękna zakochalam się w Lwowie ale na przyszły rok planowałam na Białoruś jechać
kurfa laski ja mam pecha. pojechałam po krem do depilacji bo pod prysznicem mi się ujowo goli nogi bo pianka ścieka. UCZULIŁ MNIE. kupiłam też inną farbę do włosów. UCZULIŁA MNIE. i urwa jakoś to znoszę tylko te włosy jakieś urwa ciemne wychodzą a ja miałam na łbie świetlistą platynę:| ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Boże co tu się dzieje, dyskutujecie o książkach Dostojewskiego, muszę was nadrobić!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- btw dupejry bo tutaj widzę same fanki wschodu są :d jak byłam na Ukrainie to się obkupiłam w magazyny po rosyjsku, jakieś cosmo, glamour i inne pierdołki. jakbyście chciały jakiś artykuł w ramach doszlifowania języka to mówcie joł |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio? Jak tak to mi mega głupio ![]() Jeju jak mnie boli fakt, że muszę niedługo iść spać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |||
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() ![]() Skarpeciarze rulez ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z.... ujowej? ![]() hehe w sumie racja, cieszę się tylko, że jeszcze to zawuważam, co pozwala mi funkconować ![]() ![]() Hehe nie nieee, daleko mam ![]() ![]() (...) [/QUOTE] Dobla dziewczątka kochane, dziś idę zjeść i spać, normalnie zasypiam przy tym kompie ![]() ![]() ![]() Wejdę jeszcze do Was zobaczyć z telefonu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Konto usunięte
|
BOSZE BOSZE BOSZE BOSZEW MOJE WŁOSY MOJE WŁOSYaaaaa musze je wysuszyc jak sąciemne to sie pochlastam
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Serio serio ![]() ![]() ![]() ![]() Też idę właśnie powoli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Konto usunięte
|
no i w uja upe jeża jutro farbuję jeszcze raz. popielaty jasny blond. jednak ładnie wyglądam w słonecznym.
upa upa. nie no chyba farbowanie dzień po dniu to głupi plan co? a szamponetka? |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aa no jak mam chwile to zajrzę tu ![]() POwiedzcie mi, czy muszę używać polskich znaków na forum : ą, ę, ś, ć ??? Nie lubięęęęę... ![]()
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliv ![]() ![]() ![]() No ja idę idę i iść nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Jestem już na telefonie więc pozwolę sobie odpowiedzieć bez cytowania
![]() drabi, a jaki kolor Ci w końcu wyszedł? Ja farbowałam nieraz dzień po dniu ale kłaki po tym były... ![]() ![]() alex, jo, z wioski żem ![]() Ale zawsze zazdroszczę podróżnikom ![]() ![]() sayu ![]() ![]() A ja się rękami i nogami bronię przed snem, żeby nie było, że niby nocna a odpada przed północą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||||||||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() A na Białorusi masz jakąś Rodzinę czy będziesz załatwiać wizę przez biuro ? ![]() Cytat:
![]() Moja Psiapsióła pisze aktualnie dr m.in. o nim ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tyż chyba idę w pielesze- wczoraj do 5:30 czatowałam ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-08-20 o 23:10 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Oliv ja też się bronię, ale wiem, że muszę iść
![]() Dobra siedzę max do 1! Normalnie bym siedziała ile mi się podoba, bo niewsypana jestem w stanie przeboleć pracę, ale jutro bachata i muszę do 24 być przytomna ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Andriejewna
no to zawsze mozna zaczac te podroze ![]() No to bedzie bez ąę ![]() Odnosnie milosci do Bialorusi dziewczyny : mieszkalam z bialorusincem, 3 miesiace, no i ...powiedzial tylko tyle , ze u nas jest juz Europa.. on od 2 lat mieszka w POlsce. Nie chcial nic wiecej mowic o swoim kraju, tak jakby ,,zalamywal rece,, A mnie jakos nie ciagnie tam na wschod....
#265 |
Zakorzenienie
|
Ale cisza, wszystkie śpiąąą?
![]() Gdzie moja dziewczyna?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
spamiary moje kochane pozwolcie ze was jutro nadrobie
ledwo na oczy pacze ![]() w kompie grzebalam pol dnia bo chce sprzedac i musialam conieco zrobic pousuwac, powywalac itd itp ledwo siedze alex trzymaj sie z ta noga nie przemeczaj |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Irenko
![]() ![]() Witam Panie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Konto usunięte
|
alex właśnei dlatego chcę jechać !
![]() Cytat:
Btw zaliczyliśmy pierwszą kłótnie w sprawie wspólnego mieszkania. Bo urwa 2 tygodnie wozi kalosze w moim aucie i wywalić ich nie moze. Wczoraj mu powiedzialam ze jak ich nie weźmie to wywalę przez okno. Dzisiaj wchodzę do samochodu, wyrzuciłam te kalosze w krzaki i wsiadłam bo urwa mać naprawdę mi przeszkadzają. To samo w domu. Dwa miesiące temu dałam mu drukarkę. Dzisiaj ją urwa podłączył - jutro mam lekcje i nie mam materiałów i co urwa? 2 godziny pisałam wszystko ręcznie, jezu najdroższy a i tak improwizacja bo resztę zmontuję jakoś z gazet... Próbuję usiąść do biurka - na fotelu jego ubrania, słuchawki, na biurku papierki po czekoladzie, po batonikach. zwaliłam to na ziemię łacznie ze słuchawkami to urwa pretensja czemu rzucasz moimi rzeczami. no urwa jakby nie leżało wszystko na jednej kupie to może bym to rozdzieliła. ale nie. urwa i wiecie co jakbyśmy mieszkali sami to właśnie bym go obudziła walnięciem w tyłek zegara - odkąd się wprowadziliśmy czyli ponad tydzień proszę go by wyjął z zegara baterie bo trzeba rozwalić obudowę, bo to jakiś kijowy tani zegar ze sklepu po 5 zł jednorazowy który nie działa a tyka jak bomba i mnie doprowadza do szału. no urwa mać. ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- a co do podróży to z tego co planuję bardziej realnie to do Rosji, bo w zeszłym miesiącu znieśli wizy dla osób zameldowanych w pewnych gminach nadmorskich i się na to łapię. A mam bliżej niż do Warszawy, zatankuję za 60 zł, pojadę tam dotankuję na miejscu, zrobię zakupki i wracam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do drugiej części, to jeszcze nie próbowałam, ale zapuszczam się tylko dla tego eksperymentu - pasta cukrowa. http://www.youtube.com/watch?v=V7eWn...feature=relmfu A co do farby - próbowałaś henny? Hicior na włosowym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Konto usunięte
|
Nerchie to jest moja idealna podróż poślubna, serio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.