![]() |
#241 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
dziewczyny jak to jest a tym USG? 3D a 4D się czymś różni czy to jest to samo?
A tak w ogóle to dziś zaczynamy 24 tc. ![]() Boże jak się cieszę że wszystko jest dobrze ![]() ![]()
#243 |
Zakorzenienie
|
ja kończę kawkę, czekam na koleżankę i idę po lumpach pochodzić... Tak w ogóle to poszłabym do fryzjera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc te skurcze Braxtona o które pytałaś i te bóle brzucha wynikały,że faktycznie u Ciebie robi się rozwarcie? będziesz miała net w szpitalu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymajcie się i czasami się nie denerwujcie, że Wam się takie coś przydarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki...noc miałam lepszą...przespałam prawie całą...ale kaszel męczy nadal..choć' "lepiej" niż poprzedniej nocy... mam nadzieje że to zapalenie oskrzeli będzie szybko się usuwać z mojego organizmu bo mam dośc leżenia...a mąż każe leżeć w łóżku....
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam dzisiaj zamiar wysprzątać dom, zwłaszcza łazienkę i podłogi. Cytat:
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
łoo, wy gaduły jedne paskudne
![]() melduje się w nowej części ![]() dopiero teraz, gdyż wczoraj w południe wiatrzysko uszkodziło linie i nie miałam dostępu do cywilizacji..... z tego samego powodu nie byłam na wizycie u gina- nie dało się zrobic ani rozmazu z pipki aani USG, także przełożona na wtorek. Teraz szybko Was przelece przy śniadanku a potem zabieram się za słoikowanie papryki, czeka na mnie piękna i dorodna ![]() Propo snów- dzisiaj nad ranem obudziłam się zlana potem bo śniło mi sie, że jestem w cukierni i wyżeram te ciasta prosto z blach..... jej, po takim śnie to chyba ze dwa kilo do przodu jestem... aż strach się bac Postaram się poudzielac po południu albo wieczorem, jak mąż pojedzie do pracy, bo tak to narzeka że jestem już uzależniona i z nim nie rozmawiam a tu moge siedziec i siedziec....... |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Patrzcie co znalazłam- dla miłośniczek win- Djerba, jeśli nas czytasz zalookaj
http://winobezalku.pl/karta-win/ a tu opis http://winobezalku.pl/wino-dla-kobiet-w-ciazy-2/ |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
A tak jeszcze to wczoraj popełniłam pierwsza czapeczke dla dzidzi na szydełku i kupiłam sobie piękna fioletową włóczkę i myślę co tu by z niej zrobić. Może w sobote uda mi się do maszyny siąś to spróbuje z tmyi spodenkami.
A i jak niespodzianka, mielimy w pracy praktykanta i dzisiaj ostatni jego dzień, no i pojawil sie z pysznym plackiem brzoskiwniowym ![]()
#252 | ||
BAN stały
|
hehe, mój mówi, że dziecko na pewno głodne nie będzie chodziło przy takiej mleczarni
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mam dobry humor dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak tam Djerba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mnie w nocy nogi bolały - co się ułożyłam, to natychmiast cierpły z bólu. Do tego TŻ większość nocy spał na plecach a w tej pozycji strasznie głośno wydmuchuje powietrze, więc też się wściekałam i kazałam mu się odwracać na bok.
Na domiar złego wstałam po 7, bo jechał na rajd i oczywiście tak się tłukł, że nie mogłam spać. Wykorzystując chwilę spokoju robię zdjęcia mojego "zbioru" kosmetyków do pielęgnacji ![]() ![]() Jak dobrze, że w poniedziałek do pracy - 5 dni wolnego to za długo jak dla mnie, a TŻ mi gada o L4 ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-28 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczynki ...
MOj TZ wyjechal na weekend takze labaaaa .... jutro do mnie na 2 dni przyjaciola przyjezdza, planujemy na grzybki skoczyc ![]() w sumie moze tez bym zrobila cos na drutach dla malenkiej, ale umiem tylko szalik ![]() Dsiewczyny dogadalam sie na handel wymienny wczoraj na tablicy, ciekawe jak beda rzeczy wygladac, za reklamowke ubran, 4 pary skarpetko bucikow, sukieneczki, cieplutki szlafroczek z kubusiem puchatkiem, sweterek hello kitty z HM,, akcesoria dla niemowlaka mam lasce dac pieluszki dada rozmiar 3, 2 herbatki hipaa, albo bobovity, 3 deserki babydream z rosmana i opakowanie husteczek nawilzajacych ![]()
#255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego winka, to czy można pić takie domowe własnej produkcji czy tez lepiej nie??? Cytat:
![]()
![]() |
#256 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja się wystrzegam i nie piję w ciąży w ogóle - nie wybaczyłabym sobie gdybym zrobiła dzidzi krzywdę głupim piwem czy lampką wina. Po karmieniu sobie odbije ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejjjj, 24 tydzień dziś zaczynam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I w ogóle powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
![]() Dzisiaj z TŻem spaliśmy dłużej, dopiero przed chwilą wstałam i ogarnęłam się, zaraz idę jeść. To chyba po wczorajszym przemeblowaniu. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś już w trochę lepszym humorze mimo że sny miałam okropne. Najpierw mi się śniło że pracuje w W11 i ścigamy gwałciciela-porywacza. Dookoła pełno krwi i trupów. Potem miałam drugi sen że miałam raka i zostało mi kilka dni ... Na dodatek mój mąż dziś miał nocną zmianę obudziłam się w nocy i się bałam do kibelka pójść przez te sny ;/ Dzisiaj czeka nas wielkie pakowanie , i jutro to samo a w niedzielę przeprowadzka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Lenova sen kozak, szczegolnie ten z W 11
![]()
#262 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale mi wizaz dziś muli... ![]()
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Lenova, co za sny...
![]() ![]() A wczoraj wygrałam licytację kurtki ze skóry naturalnej o kroju żakietu, rozmiar 38, kolor czarny za... 1zł! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-28 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Placek brzoswiniowy...Ty chyba serca nie masz ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Black Rozwalasz mnie ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#265 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dopiero Was nadrobiłam, pozbierałam trochę zdjęć pokojów dla maluchów, może wkleję co mi się podoba ![]() Dziś ładne słonko, jutro idę na ślub do kuzynki (też jest w ciąży termin ma na 23 grudnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Konto usunięte
|
Meduzza, nie, nie trudno - umiesz cokolwiek szydełkiem? Słupki, półsłupki? Nicwięcej nie trzeba
![]() http://szajajaba.blogspot.com/2010/1...kowa-opis.html |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam jest zakładka 0,5 alkoholu i 0% także zupełnie bezpieczne ![]() ale TZ powiedział,że taniej wyjdzie kompocik ugotować ![]() badania załatwione, myślałam,że umrę z głodu- wyskoczyłam na miacho, wpadłam do greka na sałatkę z podwójną porcją oliwek,a w samochodzi dobiłam się dwoma bułeczkami pełnoziarnistymi i wypiłam dziecku Leona jabłko banan ![]() maluszek od razu zaczął kopać z radości acha i w końcu kupiłam sobie kozaki, idę szykować sobie kreacje na wieczór Hosenko- zdjęcia uświadamiają ile czego zbieramy ale chyba nie są dobrą terapią co? ja potrafię 1/3 wypłaty przechulać na kosmetyki a potem rozdaje, siostrze, mamie, teściowej ![]() ostatnio zauważyłam,że z kolorówki używam tylko podkładu, tuszu, eyelynera i troszkę bronzera zatem po co mi te wszystkie paletki, rozświetlacze, korektory ![]() muszę jakiś odwyk zastosować, jak będziesz miała jakąs skuteczną metodę na odwyk to daj mi proszę receptę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Rany, ale miałam kiepską noc - w każdej pozycji mi było niewygodnie, zaczęłam myśleć czy się na sofę w mini-salonie nie przenieść bo jest twardsza niż łóżko sypialniane. Połamana jestem cała.. Cytat:
![]() Hmm, masakra z tymi płciami, ja mam nadzieję, że już na prawdę po stwierdzeniu dziewczynki na połówkowym nic się u nas nie zmieni, ciężko się byłoby przestawiać ciągle:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
BAN stały
|
Bardzo chcielibyśmy synka. Ale...od 2 miesięcy mam przeczucie na córę. Już nawet mąż mówi, że na bank będzie córa i tak się też zwraca do brzucha
![]() ![]() Tak, wiem wiem. Ale przed ciążą miałam 65 D więc teraz to 65 F mnie jednak trochę przeraziło, bo to skok aż o 2 rozmiary. |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() co do samopoczucie to ja tez sie czuje gruba i brzydka ![]() ![]() laurka sliczne pokoiki mnie urzekl ten pierwszy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.