![]() |
#241 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 341
|
Dot.: Czarnow這se:)
naprawde swiety ten kolorek mia豉s..Jak znowu bedziesz eksperymentowac to daj znac bo widze ze masz super guscik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 384
|
moje wlosy przezyly chyba juz wszystko, teraz mam popielaty blond, niemal identyczny z naturalnym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 98
|
mam pytanie.... czy pasowal by mi kolor czarny??? chcialam wrocic do naturalnego ale wszyscy mi mowia ze w ciemnych mi lepiej wiec pomyslalam o czerni.... ale nie jestem pewna
Edytowane przez elolka Czas edycji: 2007-02-25 o 21:56 Pow鏚: usunelam fotke, po co ma sie walac po Wizazu ;) hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno, dobrze Ci radze, nie farbuj sie czernia, jezeli nie masz naturalnie bardzo ciemnych wlosow, na poczatku taka czern wyglada super, a potem... mowie tak bo mam doswiadczenie, do czerni trzeba miec zawsze perfekcyjny makijaz i idealna cere, ciemny braz wyglada o niebo lepiej, np decore, sliczny, naturalny, farby casting, ktore sa bardzo chwalone na kwc, teraz sa w promocji za 9,99 w naturze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 931
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 683
|
Truskawkowa jak ju napisa豉m u Bladych Lic dzisiaj zauwa瘸m jednak ten granat, a wcze郾iej farbowa豉m ciemnym br您em. I powinnam Ci
![]() ![]() ![]() A ciemnego br您u nie polecam, odwrotnie ni wi瘯szo嗆 tutaj, ten ciemny kolor szybko schodzi i zostaje ciep造 br您, a czer jednak zawsze jest czerni. I niezgodz si, 瞠 czer nie jest dla blondynek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
Skorzystam z tego miejsca
![]() (Jest to odpowiedz na post Truskawkowej znajduj帷y si ni瞠j)
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
tylko ten fiolet chyba nie jest tym czego szukasz, nie jest taki ciemny jak granatowa czern, bardziej bardzo ciemny wisniowy braz, mi sie podobal, z daleka wygladal na czern,
na zdjeciach i tiwi gwiazdeczki moze super wygladaja, bo sa "zrobione", blondynka zrobiona na czern, ktorej odrosty wygladaja jak 造se placki, z jasnymi brwiami i rzesami przestalam malowac ciemnym brazem, wlasnie z powodu, o ktorym napisalas, wpiera sie blyskawicznie, a wlosy przy gorze sa perfidnie rude, dlatego zaczelam z czernia, trwala czern ma to do siebie, ze nie da sie z nia juz niczego zrobic... wkleje Ci zdjecia calosci wlosow tego fioletu, pod swiatlo wydaja sie takie jjasniejsze niz byly, to chyba nie to czego szukasz, jak dla mnie to bardzo ciemna wisnia Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2013-01-09 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 140
|
truskawkowa wiosna 郵iczny kolorek
![]() ![]() jeszcze czyta豉m o fioletowym br您ie( nie wiem czy dobr nazwe podaje) z loreala,
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Kasiu,nakladalam go na braz, a naturalnie mam sredni blond, wiec dlatego mocno zlapalo u gory, to zdjecia z wakacji 2005, dopiero popiero po nich nalozylam pierwszy raz trwala czern... z doswiadczenia wiem, ze na czerni nie chwyci jasniejszy kolor, chyba ze go troche spierzesz szamponem przeciwlupiezowym, jezeli jestes naturalna brunetka to odrosty powinny ladnie zlapac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
NIom mi si w豉snie podobaj takie odcenia czerni. Ale do samego kolory Czarnych nic nie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() NIgdy inny kolorek jak czarny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Ja w豉snie r闚niez sobie wychwalam te farby zw豉szcza z Garniera, ale cos mi nie chcia這 chycic, kolezanki mi mowia ze mam fajne pasemki
![]() ![]() a w豉snie mam takie pyatnko? Bo nie wiem czy u was tez tak jest , ale przewaznie farba blaknieje mi od uzywania prostownicy? u was tez tak jest? bo raz sa ciemne, a gdzies za 4 dni juz widac ze kolor zostaje pozbawiony juz takich odceniow, i wlasnie nad tym ubolewam bo chcialabym miec na d逝zej taki ciemny kolorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 74
|
Cze嗆 laski ;*
A ja mam ciemnobr您owe w這sy.W kwietniu zesz貫go roku pomalowa豉m szamponetk z Palette na granatow czer i w og鏊e mi nie przyj窸o.A p騧niej na 鈍i皻a ciapn窸am...szaponem na 24 my o odcieniu ciemny br您.Wysz造 mi czarne !.Tylko jako nier闚no mia豉m na這穎ne bo miejscami wida by這 moj naturalny kolor.To sobie mo瞠cie wyobrazi !.He.I w og鏊e kolor wygl康a troch sztucznie jak zreszt wszystkie czarno podobne :PP A na wakacjach chce sobie pomalowa w ko鎍u t granatow czer.Mo瞠 mi przyjmnie.I trzeba b璠zie si nieco opali bo czer na bladych nie wygl康a atrakcyjnie ;P A i...wy陰cznie szamponetki wchodz w gr.Za m這da jestem na farbe:PP Pozdrawiam ;*
by Chanel ![]() Edytowane przez chanel92 Czas edycji: 2007-02-25 o 16:48 Pow鏚: b陰d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
a ja mam takie jeszcze jedno pytanie a propos czerni.... jezeli sie pomaluje (zaznaczam ze nie farb, tylko szamponetka albo szamponem na 24 mycia) to do jakiego koloru sie ta czern wyplukuje? ciemny braz i wogole wszystkie brazy jakie mialam zawsze wyplukuja sie do takiego rudawego koloru.... a jak jest z czerni??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
hmm ja uzywalam raz szampotenki tylko ze "wisnie" czy jakos tak...ale i tak wole normalne farby trwale. Jesli chodzi o odcien z czarnej szamponetki to nie wiem jaki wyjdzie:P ale spewnoscia zmieni sie na taki blady kolor moze podejdzie brazem albo szarym. Mozesz sobie zrobic szamponeta a pozniej jak Ci sie spodoba to uzyjesz farby, bo farba Granatowa czern naprawde ladnie wylada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
IWoOnA18 tez tak myslalam, ze jakos wyblaknie i bedzie szarawy, hmm jak by sie wyplukiwal na szaro to nawet by mi to na reke bylo
![]() no coz, sie pomy郵i jeszcze, poki co niech moje wloski odpoczn troszke ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
a jak my郵icie co wyjdzie jak wymieszam czarn farbe z czerwon, zastanawiam si nad tym, musze jako o篡wi kolorek.
czy mo瞠 lepiej zafarbowa t fioletow czerni kt鏎 farbowa豉 truskawkowawiosna, farbowa豉m mc temu w這sy na czarno a planuje za jakie dwa tyg znowu zrobi kolor
![]() |
#260 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 603
|
Pare fotek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 603
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
Te farbuj Garnierem
![]() ![]() Wicie co sobie zrobi豉m? ![]() ![]() Ponadto w naturalnym 鈍ietle mam niebieskie w這sy ![]() ![]() ![]() To tyle z narzekania, poza tym jestem zachwycona swoimi w這sami (i id je obci望, ale o tym w innym w徠ku ![]()
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
POGODA - ja tez przerabia豉m w豉snie ta granatowa czern...co prawda wszyscy mowili ze 豉dny kolor, ale jakos mi dziwnie w nim bylo bo czu豉m ze sie odbijam na niebiesko:I dlatego zaczelam uzywac normalnej czarnej
![]() ![]() ![]() A najfajniej wygladaja czarne w這sy z czerwonymi pasemkami POLECAM ![]() PozdraFFiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 361
|
Wiecie co, stwierdzi豉m, 瞠 dobrze mi w ciemnych w這sach, wszyscy to zreszt powtarzaj... a 瞠 ciemny br您 to jednak nie to samo co czer...
Znacie jakie niedrogie farby, kt鏎e mo積a by by這 ewentualnie zedrze z w這s闚, ale te nie takie, kt鏎e zmywaj si jak szamponetka (w ka盥ym razie zeby nie by這 k這pot闚 z usuni璚iem jej ![]() ![]()
![]() |
#265 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 404
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
hm... a mi tak jakos wpadlo do g這wy (mi to non stop cos wpada do 豚a xD) ze moze by tak jednak czarne... ale pasemka
![]() Agatin-K 豉dnie ci w ciemnych wlosach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 631
|
czarne wlosy sa sliczne, szczegolnie takie ze srebrnym polyskiem (granatowa czern mi sie nie podoba)
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...9&d=1164492601 mi niestety nie byloy w czerni dobrze, bo mam jasna karnacje i wygladalabym zbyt blado. pozostaje przy ciemnym brazie ![]()
![]() |
![]() |
#268 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 361
|
dzieki elolka
![]() ja tez mam jasna karnacje, ale czuje sie brunetka, i chcialabym nia byc, a ciemny br您 jest dla mnie za ma這 czarny ![]() ![]()
![]() |
#269 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 129
|
Tylko czarny
![]()
"We are not enemies, but friends. We must not be enemies. Though passion may have strained... we must not break our bonds of affection. The mystic chords of memory... will swell when again touched... as surely they will be... by the better angels of our nature." /by Martin Luther King |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 53
|
Ja te mam czarne w這sy. Niestety farbowane, ale i tak s super. Chcia豉m sobie zrobi czerwone pasemka ale niestety nie wysz這
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.