|
|
#241 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Jako ta 'druga'...
Cytat:
Żenada. Nie mamy tutaj o czym rozmawiać. Osoba wyrachowana nie zrozumie normalnej ludzkiej godności. To jest po prostu żenujące kobieto .Brak wartości. Myślisz, że on cię szanuje ? Zapewne na boku inną kręci ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Karma powraca. Sprawiedliwość istnieje pod tą czy inną postacią do was wróci. I szczerze nikt wam nie będzie współczuł ot sprawiedliwość. Facet który zdradził swoją partnerkę/żonę i was zdradzi . Nie łudzcie się, że wy takie wspaniałe i was nie będzie. ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- I teraz autentyczna historia: Kobieta zostawiła kochającego męża dla jakiegoś dupka i co potem się okazało, że owy kochanek zdradził ją kiedy wydawało jej się, ze wszystko jest wspaniałe. I teraz co depresja. A jakoś nikt jej nie żałuje. Ma to na co zasłużyła! ![]()
|
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech, chyba pozostaje już tylko abstynencja seksualna
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
BAN stały
|
Motyla wystarczy jeden pewny partner.Jeśli ma skłonność do zdrady raczej nie można być pewnym, że się jest zdrowym
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden partner to wiadomo, spora pewność i na pewno dużo, duużo większa pewność niż sekszenie się z kimś, kto ma ciągoty do pokątnego zdradzania partnerki.gorzej jeśli okaże się, że partner, którego byłyśmy pewne, poskakał sobie troszkę z kwiatka na kwiatek i przywlekł nam do łóżka jakieś choróbsko ![]() więc wiesz, mi tam nawet jeden partner 100% pewności nigdy nie da, a jedynie abstynencja
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, jeśli mówi, że zdradzał swoje poprzednie partnerki, to tak, stwierdziłabym, że ma taką skłonność.
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba że ten potencjalny partner jest Twoim znajomym, którego grzeszki znasz. |
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety.
Może gdyby się tym niektórzy pochwalili, wiele kobiet na wstępie odrzuciłoby dziada.
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdzie nie stwierdziłam, że jest inaczej.
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten, który niby wpatrzony w oczy swojej kobiety niecnie intryguje scenariusze zdrady..W tej kwestii to tak naprawdę nigdy nie wiadomo kto jakie ma skłonności i co tam z niego wyjdzie po latach.
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
BAN stały
|
Nawiązując do tematyki "Ta druga"
Skłonność do zdrady jest oczywista: Facet który raz zdradzi może zdradzić ponownie.
Edytowane przez Nussbeisser Czas edycji: 2012-10-21 o 03:19 |
|
|
|
|
#255 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
a co jesli chlopak byl by tym drugim? tez uwazalybyscie ze to meska k*rwa która nie myśli o uczuciach tego zdradzanego czy ze poprostu korzysta z przygody bo natrafila mu sie taka okazja do przyjemności?
|
|
|
|
|
#257 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Negatywnie oceniam pomaganie w zdradzie i ukrywanie tej zdrady przez oficjalnym partnerem/oficjalną partnerką – płeć osoby, która to robi, nie ma dla mnie znaczenia. Tak samo, jak nie ma ona znaczenia w sytuacji zdrady, równie źle oceniam zdradzającą kobietę, jak i zdradzającego mężczyznę.
|
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
Mama mi od młodości wpajała, że zajęci (a żonaci to już w ogóle) są nieosiągalni i wpierdlanie się w cudze związki jest obrzydliwe. Choćbym się nawet na zabój zakochała w tym biednym uwiązanym mężusiu czy tam innym. Tego się trzymam do dziś i niestety nie mogę pojąć jak wiedząc o związku tej drugiej osoby (bo taką opcje zakładamy) może nam to nie przeszkadzać kompletnie
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego myślę sobie,że w kwestiach związków trzeba się cieszyć jak jest wszystko okay,ale mieć na uwadze,że może przyjść taki dzień,że okay już nie będzie. A co do głównego tematu i pytania autorki to: W sytuacji w jakiej jest autorka nie zdecydowałabym się na kontynuację relacji z tymże facetem. Dlatego ponieważ on jednak wrócił do eks ,a według mnie autorka chyba jednak poczuła coś więcej. W innej sytuacji trudno mi powiedzieć co bym zrobiła. Wszystko zależy od okoliczności. Aczkolwiek muszę powiedzieć,że jeśli chodzi o zdradzanie to w 99% uważam,że winnym czuć się powinien jedynie ten kto ma partnera i decyduje się na skoki w bok. To on coś obiecywał. Kochanka nie ma nic do tego. 1% gdy uważam,że kochanka jest tą "fe" to sytuacje gdy taka kobieta z premedytacją,planuje,komb inuje, prowadzi grę aby odbić faceta. Niby można powiedzieć,że jak facet nie chce być odbity to się nie da na to złapać.Ale różnie może być. Znam przypadki (co prawda tylko2) kobiet,które wręcz przez lata rzucały sidła. Były to najlepsze przyjaciółki żon. Kobietki te wiedziały kiedy uderzać i działać. Oczywiscie taki jeleń który da się urobić też nie jest bez winy.Ale tutaj uważam,że jednak to kochanice były jednak tymi gorszymi.
|
|
|
|
#260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tych twoich historiach- jak to się skończyło? Cytat:
Jak spotykają się tylko sam na sam- to jasne, może zgrywać spokojnie kogoś, kim nie jest. Ale na spotkaniach z grupą znajomych, w klubach czy jakichś imprezach, sposób w jaki rozmawia z innymi dziewczynami- można poznać, czy facet jest flirciarzem, kobieciarzem etc. Niby to nie zdrada, ale ja bym czegoś takiego w związku nie akceptowała, a wątpię, żeby ktoś taki się zmienił, więc z automatu odrzucam. Jak się ludzie ze sobą spotykają, to prędzej czy później, a jeszcze przed zawarciem związku, wyjdzie na jaw stosunek do pewnych rzeczy, zdrad, pozna się przeszłość partnera w pewnym stopniu i na tej podstawie można co nieco stwierdzić.
|
|
|
#261 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Większość mężczyzn przechodzi kryzys wieku średniego i zgadza się z powiedzeniem "głowa siwieje dupa szaleje" .Trochę pomieszka z kochanką aż w końcu ją kopnie w d albo ona jego i wraca z podkulonym ogonkiem do żony.
|
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz wychodzi na to, że i tak niemal wszystkim odbija kiedyś tam i tak naprawdę nigdy nie wiadomo tylko w którym momencie. Choć ja akurat z tym się nie zgadzam, ale mniejsza z tym. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-10-22 o 19:10 |
|
|
|
|
|
#264 | |
|
BAN stały
|
Moja wypowiedz tyczyła się tego
Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Moje wypowiedzi są zgodne i się wzajemnie nie wykluczają. |
|
|
|
|
|
#265 |
|
BAN stały
|
To akurat rzadkie. I musi dotyczyć tylko tych, którzy mają żony - idiotki. Normalna by nie przyjęła i trafiła jego kopem prosto w d...
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W pierwszej żona gdy się o wszystkim dowiedziała zerwała natychmiast kontakt z "przyjaciółką" i męża wywaliła z domu. Teraz są w trakcie batalii rozwodowej. Kobieta ma zszargane nerwy i ogólnie jest załamana,ponieważ swoją "przyjaciółkę" znała praktycznie od dziecka,zwierzała się jej ze wszystkiego i ona to umiała wykorzystać. W drugiej historii żona również wykreśliła z życia przyaciółkę,ale stara sie jakoś odbudować małżeństwo. Chodzą z mężem na terapię dla par. Mimo to ona i tak czuje się fatalnie w całej tej sytuacji.
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanie i jeżeli możecie to odpowiedzcie szczerze (jesteś anonimowe): czy byłybyście skłonne przespać się z facetem swojej przyjaciółki albo koleżanki?
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, na mózg nie padłam jeszcze.
|
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
z moich obserwacji to właśnie takie przeciętne, zakompleksione kobiety rzucają sie na co popadnie ( w tym na żonatych, zajętych facetów), próbują sie dowartosciować, udowodnić że są lepsze, i zrekompensowac swoje braki urodowe :P a czy to w 100% wina facetów to nie powiedziałabym, kobiecie jest o wiele łatwiej skusić faceta niż na odwrót, tak juz są stworzeni, mają większy popęd ...
Edytowane przez onaa20 Czas edycji: 2012-10-22 o 22:40 |
|
|
|
|
#270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nie są spójne niestety.[COLOR="Silver"] Cytat:
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

A ten, który niby wpatrzony w oczy swojej kobiety niecnie intryguje scenariusze zdrady..W tej kwestii to tak naprawdę nigdy nie wiadomo kto jakie ma skłonności i co tam z niego wyjdzie po latach.