![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkuja i zrzedza bo uda sie trzesa !!!
Cześć
![]() Dziewczyny nie łamcie się, proszę ![]() U mnie wczoraj masakra jesli chodzi o wieczór- dużo jedzonka i alkoholu, ale raz na jakiś czas można ![]() A dziś zjadłam: 1.jajecznica z dwóch jaj z wędliną i cebulą 2.ciemna bułka- pół z wędliną i ogórkiem, pół z serkiem pleśniowym dalej to jeszcze nie wiem co bedzie, a i byłam 2godziny na fitnessie dzisiaj ![]() Cally05 torebka cudna, bierz ją ![]() Le_Souvenir nie gadaj głupot, każdy ma gorszy dzień, ale nie wolno się załamywać ![]() ![]() ![]() abre90 właśnie, muszę się zacząć mierzyć ![]() ![]() ![]() ![]() basia0412 a czemu w week odpuszczasz ćwiczenia? xTync a pogoda w Polsce tez nie nastraja optymistycznie ![]()
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Chyba się skusze na ta torebke
![]() Dzisiaj zjadłam na sniadanie serek wiejski z pomidorem A na obiad ryz z jabłakmi do tego wpadły 4 kostki czekolady .... ![]() Nie jem juz dzisiaj nic "cięzkiego" Później zrobie sobie sałatkę z ogórka i pomiodora albo zjem jabłko. Teraz biore się za Jillian ![]() ![]()
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś idę na 18-nastkę. Muszę się trzymać jak najdalej od stołu. ![]()
![]() |
![]() |
#244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie Jilian nie przekonuje, za to Mel B ćwiczę co jakiś czas ![]() ![]() * torebka moim zdaniem przeciętna, ale jak ci sie podoba to bierz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() udało mi się wcześniej wrócić z uczelni. Wieczorem jadę do TŻ. Zwędzę mu wagę. W piątki (wieczorem), soboty i niedziele (od 8:00 do późnego popołudnia lub wieczoru) mam zajęcia na uczelni. Wstawanie o 6:00 mnie mocno męczy (lubię spać do południa) i po prostu nie chce mi się już ćwiczyć, a po drugie mięśnie kiedyś muszą odpocząć - potrzebny jest im jakiś dzień luzu. Nie ćwiczyłam bardzo długo i wydaje mi się, że póki co od 3 do 5 treningów w tygodniu to dla mnie wystarczająco. Bywały tygodnie, że ćwiczyłam 6 dni pod rząd, ale ćwiczyłam wtedy krócej i lżejsze ćwiczenia wykonywałam. Chyba sobie wczoraj jakiś mięsień naciągnęłam albo coś, bo mnie tak łopatka od wczoraj wieczora boli, że ledwo się ruszam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Melduje że Jillian zaliczona :P Teraz Mel B
![]()
![]() |
#247 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo za ćwiczenia ![]() Desire dziękuję ![]() ![]() ja dziś wieczorem wychodzę ze znajomymi więc zrobię przed wyjściem kolacje, czyli to co wczoraj cukinie z pesto i fetą. TŻowi bardzo smakowało miłego wieczoru ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
ja niestety nie mam dziś motywacji do cwiczeń..nie chce się zmuszać też. zrobie sobie dzis dzien wolny, żeby sie nie zniechęcić.a jutro nie ma wykrętów, musze poćwiczyc. wybaczycie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
pewnie, że tak
![]() ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
zjadłam jeszcze;
3.3parówki z keczupem(93%miecha) 4.pomarańczę i pół grejpfruta a teraz będę się kręcić na hula hopie ![]()
![]() |
#251 | ||
Kawoholiczka
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem już, na czym mi zależy... nie zasługuję na to, aby komukolwiek na mnie zależało. przepraszam za te smęty. nie lubię ściemniać, wolę prawdę mówić, a nie udawać, że jest ok. I. dwie kromki z serkiem almette, rzodkiewka II. jedna gałka lodów III. cztery racuchy IV. nic V. dwie kromki z szynką
![]() |
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Zaburzenia odżywiania nie mają nic wspólnego z wagą danej osoby, bo to siedzi w głowie. I nie chodzi o to, żeby komuś na Tobie zależało. To Tobie ma zależeć. Jeżeli nie kocha się samej siebie jest bardzo ciężko (nie mylić z samo uwielbieniem).
Możesz tu smęcić, nikt Ci tego nie zabroni, ale jeżeli nie możesz sobie sama ze sobą poradzić to może warto zwrócić się o pomoc? "jakbym mało jadła to przynajmniej byłoby po mnie widać. " żeby chudnąć trzeba jeść ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
Jestem w drodze do Polski. Mam dosc przykrych wydarzen na ten rok. Mam iPada wiec bede siebstarala czesto odzywac. O 23 bede w domu. A i grzeszyc nie bede oprocz chrupek kukurydziabych i serka homo.
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
ale mam dziś fatalny humor. od rana.
wczoraj miałam się pouczyć i nic w końcu nawet nie otworzyłam. dziś mam cały taki stosik ![]() nic mi sie nie chce, myślę że przez tą pogodę. wczoraj wyszłam na imprezę i było taaaak beznadziejnie że to się opisać nie da ; ] ale przynajmniej nic nie jadłam, więc bez grzechów. dziś musze, muszę, muszę poćwiczyć! pilnujcie ![]() znacie może jakiś dobry dramat/komedię , najlepiej z yt ? nie za bardzo mogę ściągać na komputer , więc dobrze by było gdyby to było coś online. a poza tym miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj trochę podjadłam, ale też tańczyłam więc nie jest źle.
Jest tak pięknie biało za oknem, że aż mi się uśmiech ciśnie na usta. ![]() ![]() Klaudiak96 z filmem niestety nie pomogę. ![]() EDIT: skończyłam ćwiczyć - 35min Fitappy ![]()
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2012-10-28 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Śnieeeeeeg! Ale dlaczego w październiku?
U mnie niedziela bez zjazdowa, więc mam dzisiaj luz. A co najważniejsze, ważyłam się dzisiaj i w dwa tygodnie zmalałam z 57,8 kg do 56,6 kg - ależ jestem zadowolona! ![]() ![]() ![]() Konkretnego tytułu filmu nie polecę. Jednak do oglądania filmów online polecam: iplex, tvnplayer, tvp vod, onet vod Znajdziesz tam filmy za darmo i takie do wypożyczenia. Stronki są fajne, bo zawsze można znaleźć coś dla siebie. Edytowane przez basia0412 Czas edycji: 2012-10-28 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez śnieg;D idę na sanki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
U mnie waga bez zmian, a to dlatego ze mialam troche grzeszkow w weekend. Bylam na domowce i sobie pofolgowalam
![]()
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
Hej Kochane
![]() ![]() Widzę, że wiele z Was fatalnie się czuje... Dołączam do tego grona. @ dziś rano do mnie przyszła... Edytowane przez Melia123 Czas edycji: 2012-10-28 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() Dodam,że mam 13 lat i 7 miesięcy i możecie mnie skarcić za to,że chcę tyle schudnąć,ale chcę to zrobić dla siebie,bez żadnych głodówek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
stylesowa13 ile masz wzrostu i z jakiej wagi chcesz schudnąć?
Dzisiaj, a nie od jutra - tak jest skuteczniej, bo jutro znowu można powiedzieć: "od jutra". Edytowane przez basia0412 Czas edycji: 2012-10-28 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
a ja mam ochotę na "czitoski"... i co ja zrobię...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
myboyismine trzymaj się!
Ja dziś jadłam masakrycznie: 1. 2naleśniki z dżemem 2.kebab z baraniną -ale zjadłam głównie warzywa, mięsa i bułki tylko trochę, a sosu nie wzięłam wcale ![]() 3.pomarańcza i to tyle na razie, nie wiem czy jeszcze coś zmieszczę ![]()
![]() |
#264 |
Kawoholiczka
|
I. dwie kromki z serkiem Almette, rzodkiewka
II. bułka z makiem III. pierś z kurczaka, marchewka z jabłkiem, ziemniaki IV. jedno toffifee V. dwie kromki z czymśtam zero chęci do życia... jeszcze dzisiaj tyle zeżarłam... ![]()
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
stylesowa13 hej
![]() Trzymaj się ![]() U mnie dziś: 1. Kanapka z tuńczykiem 2. Bułka z serem (zapieczona w piekarniku) 3. Żeberka, ziemniaki, ogórek kiszony 4. Omlet z pomidorami i sosem czosnkowym
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
u mnie dziś za dużo kalorii, o wiele za dużo. ale zrobiłam killera, i postaram się trochę 'odrobić ' troche kalorie na dniach
![]() ![]() abre90 - tak z ciekawości, miałaś takie dni' załamania', kiedy bardzo dużo jadłaś, czy przez cały proces odchudzania raczej takich dni nie było ? jesteś tu naszym guru, jesli chodzi o te sprawy ![]() stylesowa, heeeej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam trzymam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
klaudiak brawo za ćwiczenia
![]() ja tam dziś jadłam hamburgera, dietetyczka spełnia wszystkie zachcianki i przerabia nawet takie potrawy na dietetyczne ![]() tak, miałam gorsze dni, szczególnie przed @, ale ratuje nie to, że mieszkam sama i w lodówce mam tylko produkty na poszczególne posiłki. więc w dniu "napadu wieczornego głodu" zjadłam kawałek białego sera z łyżeczką miodu, plaster wędliny i garść płatków kukurydzianych ![]() plus np na swoje urodziny czy jakieś ognicho wypiłam oczywiście piwka, no bo bez przesady ![]() myślę, że jakoś się trzymam przez bardzo fajne urozmaicone jadłospisy, zawsze jest pytanie na co mam ochotę i jest to uwzględniane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
A w Toruniu sniegu brak. Tak samo jak w 3 miescie
![]() Platki,kanapke i mala parowke-sniadanie Milky way+kawa. Brzuch mnie bolal,dlatego malo. Jutro na sniadanie serek homo!!!
![]() |
#270 | |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Czy można się dołączyć? Od sierpnia(tego wcześniejszego) ![]() Przez rok można tak przytyć że aż jest to nie do pomyslenia ![]() Zamierzam wrócić do treningów,ale wciąż brakuje mi motywacji ![]() Może u Was znajdę dziewczynki? ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.