|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
bo to bagienny, nie wysokogórski mię się widzą na gołe lub nudne najbardziej ale na grafitowy gruby rajt chyba też by mogły być ![]() ad sinupret namierzyłam i mierzyłam taką kieckę a raczej w typie albo zdjęcie podkręcane są czerowne i szmaragdowe (ok... zostawiam czerowne )w czerownej mi chyba lepiej ale nie ma aż tak miłego odcienia czerwonego wina i jest one size gumką odcinana a dół jest 2 warstwowy zwiewny i kryjący ogólnie wygląda ciut tandetniej i do niej chciałam te zakolanka spróbować ![]() ale chyba nie... a może... ![]() muszę to w komplecie przymierzalni obluczyć ![]() edit: co za komplet przymierzalni ![]() chyba jeszcze jestem pijana
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-10-22 o 11:35 |
|
|
|
|
#242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też myślałam o smsie ale uznałam że ktoś na pewno napisze no i po cóż zasypywać kolejnym Cytat:
o hesusie jak Wy to robicie że wiecie jak to będzie ywglądać w normalnej pozie na człowieku albo zakolanówy na cowieku złożone? moja wyobraźnia tego nei ogarnia kolor czerwonego wina byłby zaiste najsowszy |
||
|
|
|
#243 | |
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
to chyba może nosic tylko ktoś o oudach jak Redzia
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee... no właśnie nie wiem, ale zaczynałam sobie wyobrażać, że wszyscy się turlają ze śmiechu na taki zestaw
|
|
#245 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja je mam (pamiątka z Krakowa )i nie robią żadnych bułtrzymają się nawet na gładkich cienkich rajtkach, a nie wbijają w skórę jest za to taka wysokość, na której wyglądają zaiste najkorzystniej a Redzine ouda - wiadomo
|
|
#247 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Powiedział, że będzie mnie kochał nawet rudą
![]() Cytat:
Cytat:
E tam szpieg, po prostu parsknęłam śmiechem nad streszczeniem to spytał z czego się smieje, to powiedziałam, przybliżyłam historię streszczeń (trochę był zdziwiony, że coś takiego mamy) spytał, czy może przeczytać to dałam ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No i mamy nowy tv w domu
Teraz M. będzie koło niego skakać ok miesiąca, więc na tyle przewiduję spokój w naszym związku
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A właściwie powinnam napisać ->
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#250 | |
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
To masz dobrze mój nie toleruje innego koloru niż szatynka/brunetka , chociaż w sumie to wcale nieźle
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#251 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To właściwa emotka =>
I sam wybrał model, ja nauczona doświadczeniem taktownie zbywałam pytania czy taki będzie ok, bo w razie jakiś problemów jestem kryta i czysta ![]() Teraz poleciał zmieniac abonament, po co nam 50 kanałów jak można mieć 100
|
|
|
#252 | |
|
|
Cytat:
Ale czerwonego za jego kadencji jeszcze nie było.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój chuop of kors też sam kupował te duuuuuuże zabawki zwane telewizorami - w tym jeden używany ale jakoś kanałów to woli mieć mniej niż więcej - sam stwierdza że kto to będzie oglądał i kiedy? mnie telewizor nie był wcale potrzebny - ale faktycznie czasem nocą do uśpienia ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
chuop marzenie |
||
|
|
|
#254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czy ropa na migdałkach, bolące gardło, zapchany nos i utrzymująca się przez dwa dni temperatura w okolicy 39stopni, która trzeciego dnia spadła do 37,6 może nie być anginą? I jest szansa,że samo przejdzie od leżenia w łóżku, bez wizyty u wracza i antybioli? Bo ja z frakcji nie lubiącej odwiedzać lekarzy. Zawsze mi się wydaje,że przy okazji złapię coś czego wcześniej nie miałam
|
|
#255 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Bosh co Wy na tych zlotach robicie, se pokazujecie
A szparę też widziałaś? ![]() Cytat:
Ale też spooro I jaka jestem szczęśliwa, że nie oglądam tv, przynajmniej jeden problem z głowy mniej - czyli ewentualna walka o pilota ![]() Zresztą jak kiedyś już pisałam u mnie, żeby coś obejrzeć to się trochę trzeba nawłączać Dobrze, że światła nie trzeba włączać (jeszcze Także się czasem może odechciewać oglądania
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-22 o 12:54 |
|
|
|
|
#258 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Dziś na obiad robię cannelloni nadziewane mięsem mielonym
|
|
|
|
#259 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
gratkino i
|
|
#260 |
|
To ja :)
|
Ucznia, Hjortha i kogośtam, kontynuację Mrocznych sekretów. Głównym bohaterem jest świetny profiler, psycholog i psychiatra, któy jednocześnie ma duże problemy sam ze sobą. O hesusie, jak duże...
|
#261 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale piszesz, że to kontynuacja, czyli konieczne przeczytanie pierwszej części?
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę czymś zając się coby przewalczyć megadoła bezpracowego wiem ze to minie, poczucie bezradności itp musze to przeczekać przespać i obudzić się już z walecznym duchem ( nie sercem ) i powerem dlatemu skupiam sie na rzeczach innych - typu: rukola - jem ją tylko ja - gdzie można znaleźć małe paczuszki? ktoś widział ? bo te megapaki z kauflandu są nieekonomiczne dla mnie - kończą w koszu - poza tym brzydkie listki tam są mam knajpę gdzie chyba od hodowcy sprowadzają bezpośrednio - no ale nie stać mnie na żarełko w tej knajpie ilekroć zachce misię sałatki - choć na kanapki panini chadzam no ale raczej zamiast gotowania w domu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-22 o 13:35 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 | ||||||||
|
BAN stały
|
Taka rekomendacja, to do Ciebie niepodobne
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A jednak Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#265 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Cytat:
ale ja muszę mieć tzw mix sałat, a tego ostatnio nie uświadczysz
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słusznie Cytat:
![]() Cytat:
pewnie Polly ich szukała
|
|||
|
|
|
#268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#269 | ||
|
Nindżopesz
|
Ave!
O! Niestety utyli ponownie ![]() To bylo 2 albo 3 cm temu ![]() Cytat:
Ba, cudne sa Zwlaszcza zachody slonca podziwiane z 9-go pietra Cytat:
W telegraficznym skrocie co u mnie: - bylam ostatnio MIEDZY LUDZMI i widzialam mnostwo fashion victimow, no cos pieknego - cwieki, workery, skory, moro, porwane szorty + rajstopy - od filmow juz mam czerwone oczy ale sie nie poddaje. Chwilowo mam faze na azjatyckie ale bez latania - szykuje mi sie wielkie sprzatanie w wynajmowanej chalupie |
||
|
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusiu za streszczonko ![]() Pachnącego popołudnia wszystkim. Parabelko, czy to Silence Jacomo bardzo szyprowe? Czy bardziej zielono-kwiatowe? Pamiętasz może? ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Redzia
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

na gołe tylko w występach domowych 

)

niemniej taka pogoda ma swoje zalety jako era killera 

chuop marzenie 
chadzam no ale raczej zamiast gotowania w domu