|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Cytat:
ale tylko na poznanie zapachu
|
|
#242 |
|
Konto usunięte
|
Probki też sobie cenią...
![]() Ale już pare sobie wyszukalam i tak |
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię tam chodzić bo Pani Sprzedawczyni mało wie o tych zapachach.
No i malo moje klimaty, za to w Galilu przenieśli moją Panią od zapachów do Wawki
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Kama "Elsa, co tak cichutko...? Nie widać Cię...a przynajmniej nie słychać...
"O! to miło, że jeszcze ktoś mnie pamięta... Bywam, bywam...ale ja nie nadążam czasami za Wami i np. urodziny Miszki przegapiłam... ..a po ponad tygodniu głupio już z życzeniami wyskakiwać..![]() śniegiem jeszcze nas tu nie zasypało....ręka boli od szczepień bo się te "żólte febry i tym podobne" już przeterminowały.....:roll eyes:.....i czasem ogarnia mnie wiekszy lub mniejszy "nerw" na tą tutejszą rzeczywistość...
|
|
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
Na szybko , bo jestem oczywiście w czarnej doopie jeśli chodzi o jakiekolwiek przygotowania do wyjazdu ...
![]() Co do tych nowych podkładów Guerlaina (Lumiere) to : ( cytuję z wątku guerlainowego , który polecam , bo tam dużo fajnych wiadomości bieżacych ) :"Parure de Lumiere, dwie wersje - oba sa rozswietlajace na pewno, z tym ze jeden do cery normalnej/mieszanej (to ten w butli i ten mam), a ten sloiczku kwadratowym do suchej, jest ujedrniajacy." Miszka , oddaj dziecku Fruttini !!!!!! To był dla niej mały suwenirek !Ja te musy uwielbiam za zapach ...Jestem leń , jeśli chodzi o smarowanie ciała , ale te musy kocham ... A już truskawkowy , to ajjjjjj Beti , ważka ładna , ale ja bym sobie darowała te odnóża ... Byłaby taka elegatsza i subtelniejsza ... Ja mam jedną broszkę ...Oczywiście , też z cyrkoniami , no i oczywiście w kształcie kota ... ![]() Jej .... Idę suszyć spodnie , które właśnie wyjęłam z pralki , a które koniecznie muszę jutro zabrać .... SUSZARKĄ DO WŁOSÓW ... |
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
Miszka moglabys ponownie wkleic te linki do kosmetykow body shop? Bo na poprzedniej stronie 2 nie dzialaja. Dzieki
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie zamawiam na tru sama, tylko przez kolezanke, ma juz spore znizki. sama nie mam karty
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Ulijka
..http://allegro.pl/the-body-shop-skin...723894797.html TIG![]() i wezcie mi probki załatwcie |
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Uklika, tu jest link do all
http://allegro.pl/the-body-shop-vita...736791162.html ja zamawiam u babki, ktora sciaga z UK, wychodzi taniej, ale wtedy to nie jest, kiedy ja chce, ale kiedy ona dostaje - przysyła wtedy wykaz tego, co moze miec. podam Ci maila na PW ![]() Barti, mam podobna wazke, troche chudsza i grubszego zuka Kota mi sie nie udało dostac Zreszta - wazka MA konczyny, głupio by wygladała bez nich
|
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
O rany jest nowy podkład Guerlaina
o zamieszczenie refleksji porównawczej![]() Dzisiaj to już prawdziwa jesień była niestety |
|
|
|
#252 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
jutro do szczecina musze sie ciepło ubrac
![]() Przy takiej pogodzie nawet łazic po sklepach sie nie chce... Ale wreszcie odbiore nieszczesna walizke ![]() Miszka, jak juz jestes taka słodkolubna - to informuje Cie o istnieniu wod toaletowych: szarlotka, wata cukrowa, truskawki z bita smietana
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny, ale ja sklep Body Shop mam niemal pod nosem
Chcialam tylko zobaczzyc ktore kosmetyki polecacie. Ten z vit. C mi sie otworzyl, a pozostale 2 nie. Nie wiem czy ryzykowac z witamina C bo ja czesto po niej mam wysyp pryszczy. Dlatego chcialam zobaczyc te pozostale dwa. Jakbyscie mogly nawet nazwy podac, pleaseDostalam dzisiaj 2 opakowania ampulek do twarzy, jedne wygladaja szczegolnie zachecajaco (po przeczytaniu recenzji) - Perlabella Retinol Anti-Aging Face. Jak tylko wyprobuje dam znac. Edytowane przez uklika Czas edycji: 2012-10-25 o 19:41 |
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego co pół roku jest ta sama udręka z wymianą opon i to samo czajenie się czy to już nadszedł właściwy moment czy może jeszcze chwilę poczekać
A ja dzisiaj znowu miałam rzęsy jak sztuczne, po same brwi TIG, ja nie lubię obecności żadnego koloru na dole oka, absolutnie żadnego. Stąd moje malowanie wyłącznie górnych rzęs. Żadne ciemne cienie też nie
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Uklika, Miszka dołaczyła do linków swoje emotikony Love, stad adres nie wskakuje
W sumie 2 linki do tego z witamina C i jeden tenhttp://allegro.pl/the-body-shop-krop...726226994.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-25 o 19:47 |
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Zamierzam zerknąć w nowe tusze z jesiennych kolekcji, poszukuję koloru grafitowego z drobinkami, wiem, brzmi może dziwnie, ale Lancome miał kiedyś takie kolory typu onyx czy coś. Teraz mam, starym zwyczajem, Clinique Lash Power, też jest to czerń typu Onyx. Cudo na oku, taki kolor
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzis Shiseido nowośc anti age,podkład w kolorze 020..Poczytałam i z tego co piszą kobiety po 4 tyg twarz wygląda młodziej o naście lat..Tia,obadamy Pana.W grafikach pomalowane ów panie wyglądaja swietnie
.W ciemno wziełam bo zadna nie chce Miszce probek wziąść..poczekajcie Wy baby niedobre jest jak baza,jak ..ech no idz i wyprobuj jak masz pod noskiem |
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, dzieciaku coś Ty za podkład kupiła? Czy ten nowy do którego i ja się przymierzałam, w nazwie ma zarówno lifting, jak i radiant czy jakoś tak. Generalnie rozświetlająco-lliftingujący, w Seph. kosztował 185, pisałam o nim, że kolory takie jasne były..
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Brati, chwalisz lash power czy lash power volumizing...?
|
|
|
|
#261 |
|
Konto usunięte
|
Miszka, który anti-age kupowałaś?Ten?
Bo mnie zdziwiło, że ivory może być taki ciemny, tzn.nieprzesadnie,ale odrobinę jaśniejszy byłby super...Brałam próbki I40 Natural Fair Ivory... |
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
No teraz to mnie KAMA zastrzeliłaś tym pytaniem
Zostawiłam go w pracy, więc teraz nie zerknę. Wydaje mi się że nie ma w nazwie nic na temat Volume bo nie lubię pogrubiaczy ![]() Beti, dobrze, że wstawiłaś fotkę, właśnie ten testowałam w Sephorze ostatnio
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-25 o 20:13 |
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, powiedz, ze nie wierzysz, iz po jakimkolwiek podkładzie twarz wyglada na młodsza o kilkanascie lat
Bo świstak siedzi obok i zawija ten podkład w sreberka
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
Oj tam, z daleka może wyglądać na dychę mniej, kwestia rozświetlenia. Z bliska to już oczywiście trudniej. Dziewuszyska niedobre, znowu mnie kusicie, nawet nie wiedziałam, że Guerlain wypuścił na rynek nowy podkład
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Bratku tusze grafitowe z drobinkami ma np https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...g-mascara.html lub
Giorgio Armani, Eyes To Kill |
|
|
|
#266 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak można nałożyć podkład i resztę zostawić soute ![]() :conf used: Ja bym wyglądała jak zombie .... Bez oczu ... Brrrrr Niech ja cię dorwę w moje łapska .... ![]() Chyba nie musze Wam mówić, że nawet nie tknęłam niczego , żeby się spakować , czy cuś ...? |
||
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ten kupiłam co Beti wkleiłas ,te probaski i o dziwo tu I40 jest za ciemny a uzywam I40
Shiseido, Perfect Refining Foundation i w tym jest idealny..Nie wiem od czego to zalezy??..Kupiłam ten NOWY 2012 http://allegro.pl/podklad-shiseido-r...714943447.html Czy wierzę Kama?hm ,wiem,ze są one z większa pielegnacją czyli skład trafniej do mnie przemawia niz maski EL Double wear..Lubię, gdy podkład jest dla mnie straznikiem dnia,dba ,odżywia..i jesli ma to co miec powinien i daje mojej cerze wygląd photoshopa..Nie licze na cofnięcie peselu ale jesli zagwarantuje mi pięlegnacja i make up stanie w mcu to oki..jestem za ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2012-10-25 o 20:23 |
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
TIG, jak się spotkamy, to umalujesz mnie, będzie to dla mnie zaszczyt jeśli podejmiesz się tego, i sama zobaczysz, że ja wybrałam słuszną drogę malowania
Aczkolwiek niewykluczone oczywiście, że padniesz trupem (w sensie negatywnym, nie z podziwu) na widok arcydzieła pt. Umalowany Bbrat w obu wersjach, i z gołymi oczami, i z umalowanymi.
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-25 o 20:28 |
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
hm, po co ja gadam o tuszach...? Mam zapasy na długo. maestro wycofali...? nie szkodzi - kupiłam go...i czeka nadal na swoja kolej
Jak kilka innych...Jutro kłuje czolo i dekolt, to lekki makijaz moge miec Najczesciej do szczecina jezdze z "goła" twarza...Miszka, jestes zakupowo szybsza ode mnie , a to juz osiagniecie Ja przez paregodzin chodziłam wokoł tych prasowanych meteorytów, w koncu wyciagnełam swoje 3 pudry i wytłumaczylam samej sobie, ze kolejnego nie potrzebuje...Nie, 2, jeden poszedł na allegro Popatrzmy, co dzis sprzedaje jejmosc Raphs... ![]() Tig, makijaz to kwestia przyzwyczajenia i urody Malowałas Krop i mnie, podobnie. mnie uznałas za "trudniejsza" i narzekałas, ze Ci sie nie podoba Krop wygladała swietnie, mnie sie bardzo podobało konturowanie twarzy, ale juz z oczami z cieniem czułam sie dziwnie A mocniejsze podkreslenie dolnej powieki chyba mi nie pasowało, mialam wrazenie, ze mam oczy okragłe, jak spłoszona sowa Kot mojej mamy ma takie wytrzeszczone, to go zawsze podejrzewam o nadczynnosc tarczycy...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-25 o 20:37 |
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Kama wlazłam na NK i oglądając Twoją galerię
![]() To zdjecie nie wiem studniówka? klaski :to z długimi włosami Twoje I czy mi sie wydaje czy trzymasz aligatora![]() Zdjecia masz boskie,wyglądasz zabójczo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

Flakony wyglądają zabójczo...
ale tylko na poznanie zapachu

..a po ponad tygodniu głupio już z życzeniami wyskakiwać..

o zamieszczenie refleksji porównawczej
(w sensie negatywnym, nie z podziwu) na widok arcydzieła pt. Umalowany Bbrat
klaski :to z długimi włosami Twoje
I czy mi sie wydaje czy trzymasz aligatora
Zdjecia masz boskie,wyglądasz zabójczo