![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Bo my kochamy K-Pop!
Cytat:
Będzie dobrze, zobaczysz. Jak prace sama pisałaś to nie ma sposobu żebyś sobie nie poradziła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
plastic_princess
A znasz te babeczki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Chyba nie kojarzę! Ale wokal dosyć przyjemny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
pierwsze piosenki BAP były takie energetyzujące : D teraz wszystko na jedno kopyto robione, ale i tak przyjemnie się słucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Panie są cudowne!
A tak z czystej ciekawości zapytam- jeździcie na konwenty? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
[B]Bingeul_Bingeul[\B] wiesz co dobre, uwilebiam tą piosenke! ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Ale bardzo bym chciała pójść na jeden. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Byłam raz, ale poza Polską
![]() ![]() Teraz nie mam na to czasu raczej, albo jak już coś ciekawego jest to mi wyjątkowo nie pasuje! Typu ostatnie spotkanie Replay Team w Gdańsku, normalnie jestem w Trójmieście co 2-3 tygodnie, ale akurat w tamten weekend nie byłam -.-, a szkoda, bo u siebie nie znam żadnych fanów kpopu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
gwercia Cho na animatsuri w tym roku xD Nie wiem jeszcze jak to teraz będzie, ale rok temu był korean room. I było całkiem ciekawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim ukochanym imagem SHINee jest ten z "Lucifer" mimo tragicznej fryzury Minho i tych długich włosów Taemina. Biedak musiał potem ciągle udowadniać, że jest facetem jak sam mówił w "Beatles code". A Key to miał wtedy chyba najlepszego fryza w całej swojej karierze ![]() Również miałam po dziurki w nosie "cute, sweet SHINee". A Taemin w "Sherlocku" spowodował u mnie reakcę "WTF?!" Jedynie Minho i Jjong wyglądali dobrze przy promowaniu "Sherloca" Zgadzam się też, że to już nie są młode chłopaki, więc aegyo zaczyna pasować im jak pięść do nosa. Onew brakuje tylko 5 lat do 30 (przynajmniej fizycznie, bo mentalnie to on czasami z przedszkola nie wychodzi ![]() A zmuszanie idola do aegyo z uwagi na wiek, czy jakikolwiek inny powód jest bzdurne, okrutne i poniżające moim zdaniem. Nie wiem jak oni to wytrzymują...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Pojechałabym, tylko że jak to w wakcje to lipa, bo 1 czerwca mam samolot do Irlandi i wracam dopiero 14 września, au pair jak co roku
Też nie mam żadnych fanów kpopu w okolicy, albo są tylko sięnie chcą przyznać. Najchętniej poszłabym na konwent fanów kpopu albo Eat your kimchi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmiany są ok, ale przy utrwalonym przez lata image'u powinny być powolne i zostawiać miejsce do przywyknięcia / dostosowania się fanów do nowej sytuacji / image'u idola. P.S. ja tam wolę nowego, dorosłego Taemina i ogromny przeskok w image'u mi lata i powiewa. Przy "starym", uroczym Taeminie czułam się jak pedofil śliniący się do dziecka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Taemin zawsze był fajny! Ale i tak na początku nie mogłam uwierzyć, że jest w moim wieku XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo Jae-Joong to mój bias niezależnie w jakim jest teraz zespole ![]() A najmocniej to już kocham najbardziej zboczoną piosenkę w świecie k-pop jaką słyszałam (do tej pory), czyli właśnie JYJ i ich "Be the one" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiam się czy Ren z Nu'est też musi udowadniać że nie jest dziewczyną. Edytowane przez gwercia Czas edycji: 2013-05-05 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Hahahha, DBSK są cudowni. Moja przygoda z k-popem tak na "poważnie" zaczęła się od ich piosenki! ("Balloons", to jest tak słodkie i cukierkowe, że no ciężko teraz wytrzymać). Chociaż nie słucham ich regularnie, to zawsze będę miała do nich jakiś sentyment.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam teraz prawie 26 lat i nigdy mi ten obraz słodkiego chłopaczka nie pasował. Zuuuupełnie nie. Z resztą mi się słodkie chłopaczki nigdy nie podobały, nawet jak w gimnazjum byłam. Odruch "a idź mi stąd i nie wracaj" murowany. Dlatego od początku moim biasem został Jjong, który ma bardziej męski image juz z uwagi na bardzo męskie rysy twarzy ![]() ![]() ![]() Taemin został przeklęty bardziej damską urodą i dlatego ciężej mu zerwać ze starym imagem i ta różnica jest tak duża. ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() "Balloons" i "Mirotic" to 2 najlepsze według mnie koreańskie piosenki DBSK. A japońska, która mnie urzekła to "Break down" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Normalnie też za słodkimi chłopaczkami nie przepadam, ale Taeminowi to pasowało, chociaż teraz wygląda znacznie lepiej
![]() Moim k-popowym faworytem jest od dawna Lee Teuk, chociaż w żółtawym-blondzie a do tego z długą grzywką nie wyglądał zbyt dobrze ^^' (i Hee Chul go goni! w hmm męskiej wersji wygląda cudownie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Absolutny bias z SuJu. Po nim jest jeszcze Donghae ![]() A Heechul u mnie ciągle wywołuje reakcję jak na "starego" Taemina. No zupełnie mi nie pasuje. Co dziwne, nie lubię tez Siwona ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...18888113_n.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Hee Chul niestety miewa takie hmm odchyły
![]() Siwon jest przystojny, na pewno, ale jak dla mnie pasuje bardziej do jakiejś dramy a nie do boysbandu. Jest jeszcze Kyuhyun, ale według mnie nie powinien eksperymentować z kolorem włosów, najlepiej wygląda w czarnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja wam mówie on jest dziewczyną, tylko się przebiera żeby być w boysbandzie z sexy chłopakami, taki myk jak w większości koreańskich dram ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
Bo my kochamy K-Pop!
Co sądzicie o comebacku 2pm?
Mamy tutaj fanki 2pm? Piosenk jest ok. Na razie jeszcze mi się nie wkręciła, ale szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś zupełnie innego. Czegoś epickigo, patrząc na ten pierszy pierwszy teaser z trumnami. ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Skandal dotyczący T-ary, wyjaśnienia N4 w Beatles Code. http://www.allkpop.com/2013/05/t-ara...es-to-hwayoung Ciesze się że T-ara mogła to wszystko wyjaśnić, sądze że tu powiedziały prawde. Po prostu pokłóciły się, zdarza się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu, ale jakoś specjalnie 2pm mnie nie kręci. Nawet jeszcze nie słuchałam piosenki.
Mnie tam z resztą pochłonął świat Gu Family Book ![]() No takiego odkrycia płci Yeo-Wool tośmy się na soompi nie spodziewali. Liczyliśmy na coś takiego, ale sama idea w odniesieniu do wieku Suzy była niewyobrażalna. A tu nam zaserwowali dokładnie cośmy chcieli ![]() Jesteśmy bandą zboczeńców i tyle ![]()
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-05-06 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Bo my kochamy K-Pop!
Ja fanką 2pm nie jestem, ale na comeback czekałam bo mieli super teaser z trumnami i oczekiwałam nie wiadomo czego, a tu tak nic. T.T
Niech zgadne, podejrzał Suzy jak się przebierała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
NIE !!!
Yeo-Wool się potknęła i Kang-Chi ją złapał. A rąsia mu wylądowała na... ta dam... maleństwach Yeo-Wool ![]() Nawet nie wiesz jaka eksplozja w wątku była ![]() Fangirling na całego + wybuchające jajniki + zboczone teorie ![]() ![]() Matko, jak ja chcę już napisy, jak ja chcę napisy i jutrzejszy odcinek. Będą zamknięci w tajnej skrytce sam na sam co najmniej przez noc ![]()
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-05-06 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Wow, nie spodziewałam się, to musiał mieć niespodzianke
![]() Skoro on juz wiem, i sa zamknięci, sami, przez noc. To będzie się działo oj będzie. Mam tylko nadzieje że scenarzyści nie należą do rodzaju wstydliwych i powściągliwych. ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Wow, Thunder z MBLAQ w różowych włosach. Chyba szykuje się comeback (nie weim czy mam się bać) Mam tylko nadzieje że Joonowi nic nie zrobią. Edytowane przez gwercia Czas edycji: 2013-05-06 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
To troszkę skomplikowane
![]() Niestety dzień wcześniej zamienił się w gumiho i ją lekko zranił jak chciała mu pomóc. No i teraz bidulka jest chora. Co w k-dramach znaczy, że prawie umiera z gorączki ![]() No i ten idiota nadal myśli, że jest zakochany w innej. Na dodatek on dopiero TERAZ odkrył, że Dam-goon jednak chyba nie jest ani chłopcem, ani dzieckiem ![]() Do tego to taki wstydliwy i niewinny chłoptaś, że w czasie tej sceny prawie słyszałam jak mu "ERROR!!! ERROR!!!" w czasie próby przyswajania tej informacji wyskakiwał ![]() No i jeszcze mają inne rzeczy na głowie, jak uniknięcie wykrycia i wyniesienie po kryjomu srebra czy tam złota z tej skrytki, w której będą zamknięci siedzieć. Nawet zrobiłam sobie z tej okazji gifa, który dokładnie pokazuje nastrój mój i całego wątku na soompi ![]() http://imgius.com/photos/20130507136787850222452.gif
Edytowane przez mcromance Czas edycji: 2013-05-06 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.