Odchudzanie od 7 listopada :) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-13, 16:31   #241
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)

dziewczyny nie przejmujcie się tak wagą, najważniejsze są wizualne efekty. poza tym, jesli duzo ćwiczycie, to pamiętajcie że mięsnie są cięższe niz tłuszcz

ja zaniedbałam ćwiczenia totalnie, albo mi się nie chce albo czasu brak..
tym bardziej, ze zachciało mi się poprawiac maturę

podsumowanie poki co:
I - tost (zaspałam..)
II - sałatka - 1/2 woreczka ryżu, pomidor, jajko, 2 paluszki rybne
III - malutka porcja białego barszczu, makaron pełnoziarnisty z Turkiem i warzywami z patelni
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Szaruch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 17:38   #242
DusiaUK
Raczkowanie

Dokładnie, waga nie zawsze mówi nam prawde. Np mi pokazała, że w tydzień prawie dwa kilo zeszczuplałam, a dam sobie obie rece obciąc, że to głównie woda, no i jabłuszka robią swoje Sama czuję, że wcale nie jestem szczuplejsza az o 2 kg.

Dlatego tez chyba nie warto wazyc sie codziennie, tylko raz na tydzień lub nawet rzadzej... tylko komu ja to pisze jak sama co rano wskakuje na wage :/ a potem dolina, bo dzień wczesniej był super udany a na wadzę + 0,5 kg w góre (tak miałam podczas poprzednich diet)

Kurcze, chyba serio zaczne używac wagi raz w tygodniu...

http://www.dusiapisze.blogspot.com
DusiaUK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 17:47   #243
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szaruch Pokaż wiadomość
dziewczyny nie przejmujcie się tak wagą, najważniejsze są wizualne efekty. poza tym, jesli duzo ćwiczycie, to pamiętajcie że mięsnie są cięższe niz tłuszcz
niby tak, ale ja spr też zawsze % tłuszczu jak się ważę i w tym też niewielki spadek, bo 0,2% nie oczekiwałam nie wiadomo jakich efektów, ale na początku zawsze najszybciej to idzie, dlatego jestem zawiedziona trochę no ale się nie poddaję i walczę dalej

Cytat:
Napisane przez DusiaUK Pokaż wiadomość
Dlatego tez chyba nie warto wazyc sie codziennie, tylko raz na tydzień lub nawet rzadzej...
ja nie ważę się codziennie
ja wskakuje na wagę właśnie tak raz na tydz, albo i rzadziej. Zależy jak wyjdzie

i daje moje dzisiejsze podsumowanie
I owsianka z jogurtem nat, brzoskwiniami ( z puszki) i mandarynką
II ciemna bułka z serem i ogórkiem
III fasolka po bretońsku
Intensywny trening cardio(20min)+ 10min orbitreka + 140 powtórzeń na leg magic + 50brzuszków na kołysce
IV 2kromki ciemnego chleba z serem i pomidorem; jabłko

kolacja wiem, że nie idealna, ale ostatnio praktycznie codziennie jadłam na nią wieśniaka z warzywami i już mi to zbrzydło
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 18:13   #244
dotka85
Zadomowienie

Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj tragedia. Zaspalam wiec nie mialam czasu na robienie sniadania, a nic takiego na szybko nie mialam. W koncu skonczylo sie na jedzeniu 2 sausage rolls na miescie bo wlasnie dopiero wrocilam do domu i nie chcialam tak calego dnia o pustym zoladku przechodzic. W dodatku takie obrzydliwe byly i slone, caly dzien pic mi sie p nich chcialo, wiec nie dosc ze smieciowe zarcie to jeszcze zero przyjemnosi. No ale nic, wylatalam sie po miescie, to przynajmniej troche ruchu bylo. Teraz lece robic salatke z tunczykiem.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
hej

ja się dzisiaj zważyłam i się wkurzyłam i zdemotywowałam trochę
tydz odchudzania a na wadzę tylko 0,3kg mniej
a na początku zazwyczaj najszybciej spada cały tydz się pilnowałam, weekend miałam gorszy, no ale tak czy siak liczyłam na większy spadek
Nie martw sie, jak kiedys sie odchudzalam to przez pierwsze 2 tygodnie waga stala w miejscu i dopiero potem zaczelo spadac, mimo ze jadlam tak samo jak wczesniej. Czasem tak jest, nie ma co sie poddawac.
dotka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 18:21   #245
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

a ja wymysliłam, ze na podwieczorek zrobię muffinki.
wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że zjadłam ich z 5
ale niestety jestem uzalezniona od rzeczy jabłkowo-cynamonowych
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2012-11-13, 19:04   #246
hurricanegirl
Raczkowanie

Mmm Szaruch ale narobiłaś mi ochoty, chyba jutro upiekę sobie jabłka w cynamonie dietetyczne i pyszne

dotka85 - zawsze trochę spaliłaś, tym bardziej, że zjadłaś je w ciągu dnia a nie na wieczór
Aniaa_89 - powiesz coś więcej o tym cardio? na youtube mogłabym znaleźć?

Ja jutro mam rano aerobik to zawsze trochę się poruszam, w czwartek ważenie, ciekawe czy coś ruszyło

hurricanegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 19:19   #247
Lorenail
Raczkowanie

muffinki, też bym zjadła
wcięłam na kolację omlet z tuńczykiem, pycha

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 19:28   #248
sandra1892
Zadomowienie

Hej !!
Ja już w domku.
U mnie dziś wyglądało to tak:
I Mleko i płatki 179 kcal
II Rosół z makaronem i marchew 202 kcal
III latte 188 kcal
IV zupa pomidorowa z makaronem 285 kcal
V 2 skrzydełka bez skóry i kalafior 301 kcal
Wychodzi 1155 kcal, ale nie najadłam się kolacją, a spać chodzę około 24 :/
I głowa mnie boli Po za tym dostałam okresu i wciągnęłabym konia z kopytami. A jak zjem jogurt ze zbożami FruVita 0% to będzie grzech ?

Edytowane przez sandra1892
Czas edycji: 2012-11-13 o 19:31
sandra1892 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 19:41   #249
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astotka100 Pokaż wiadomość
I ja chcę dołączyć Bardzo miło tutaj u was dziewczyny Chcę schudnąć 10 kg może to troszeczkę dużo ale chcę szybkie efekty . Marzę o idealnej figurze na Nowy Rok Mam 165 cm i ważę 60 kg. Mam bardzo duże uda i to jest mój największy problem , chciałabym wyćwiczyć również łydki i poprawić swój wyskok ponieważ gram w siatkówkę . Damy radę?
Pytanie do CzerwonejKokardy przez ile byłaś na diecie Dukana?

Ok. pół roku + nieudolna stabilizacja.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
a ja wymysliłam, ze na podwieczorek zrobię muffinki.
wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że zjadłam ich z 5
ale niestety jestem uzalezniona od rzeczy jabłkowo-cynamonowych

Oj też uwielbiam! I kokosowe!

Ja niedawno wróciłam do domu. Powiem Wam, że moim największym problemem jest jedzenia poza domem, bo tam spędzam całe dnie. staram się sobie radzić, ale bywa różnie.
CzerwonaKokarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 19:59   #250
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hurricanegirl Pokaż wiadomość
Aniaa_89 - powiesz coś więcej o tym cardio? na youtube mogłabym znaleźć?
tu masz linka http://www.youtube.com/watch?v=QdC7n-C_afg polecam 20min a można się naprawdę porządnie zmęczyć
w ogóle ta dziewczyna ma fajne zestawy ćwiczeń. Ma swój kanał na yt, więc tam możesz pooglądać resztę, albo na blogu http://fitappy2.wordpress.com/

Cytat:
Napisane przez CzerwonaKokarda Pokaż wiadomość
Ja niedawno wróciłam do domu. Powiem Wam, że moim największym problemem jest jedzenia poza domem, bo tam spędzam całe dnie. staram się sobie radzić, ale bywa różnie.
no niestety
ja też jak jestem w domu to spokojnie mogę sobie wszystko rozplanować. Ale dzień poza domem czy coś i już jest kiepsko
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 20:48   #251
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Cytat:
tu masz linka http://www.youtube.com/watch?v=QdC7n-C_afg polecam 20min a można się naprawdę porządnie zmęczyć
w ogóle ta dziewczyna ma fajne zestawy ćwiczeń. Ma swój kanał na yt, więc tam możesz pooglądać resztę, albo na blogu http://fitappy2.wordpress.com/

no niestety
ja też jak jestem w domu to spokojnie mogę sobie wszystko rozplanować. Ale dzień poza domem czy coś i już jest kiepsko

Oooo, ja też bardzo lubię z nią ćwiczyć, zwłaszcza ten zestaw:
https://www.youtube.com/watch?v=NPhPK3GTKIM

No właśnie, dlatego tak wlecze mi się to chudnięcie... Jak wychodzę w tygodniu po 7 z domu to wracam średnio o 19/20.

Podobają mi się te lunchboxy z podziałkami - nie wiem czy widziałyście - i ciężko się nad takim zastanawiam, fajne rozwiązanie. Zawsze można zjeść bardziej różnorodnie bez zabieranie ze sobą 10 pudełek i foliówek.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Dokładnie, waga nie zawsze mówi nam prawde. Np mi pokazała, że w tydzień prawie dwa kilo zeszczuplałam, a dam sobie obie rece obciąc, że to głównie woda, no i jabłuszka robią swoje Sama czuję, że wcale nie jestem szczuplejsza az o 2 kg.

Dlatego tez chyba nie warto wazyc sie codziennie, tylko raz na tydzień lub nawet rzadzej... tylko komu ja to pisze jak sama co rano wskakuje na wage :/ a potem dolina, bo dzień wczesniej był super udany a na wadzę + 0,5 kg w góre (tak miałam podczas poprzednich diet)

Kurcze, chyba serio zaczne używac wagi raz w tygodniu...

Ale z Ciebie ładna babka! Podejrzałam cię na blogu. Sama zastanawiałam się nad założeniem swojego w formie spowiedzi przed samą sobą i dziennika swoich zmagań, ale poprzestałam na zastanawianiu się.
CzerwonaKokarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 21:11   #252
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

ja zawaliłam
nie wiem czy to przez jesień czy przez to, że za tydz. @, ale mogę pożerać koszmarne ilości i najgorsze jest to, że dalej jestem głodna.
oby jutro było lepiej
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2012-11-13, 21:21   #253
sandra1892
Zadomowienie

Cytat:
ja zawaliłam
nie wiem czy to przez jesień czy przez to, że za tydz. @, ale mogę pożerać koszmarne ilości i najgorsze jest to, że dalej jestem głodna.
oby jutro było lepiej
Mam dziś tak samo. Dostałam rano @ i dziś cały dzień czuję się głodna
O 21 zjadłam jeszcze po kolacji jogurt 0% ze zbożami i mandarynkę
Stary 2012-11-13, 22:13   #254
aga_7777
Raczkowanie

a ja codziennie troszkę grzeszę do południa jest pięknie: chlebek razowy, wędlinka, warzywka, owocki, serek wiejski itd.itd. A popołudniu cos mnie napada i nie mogę się powstrzymać. Dzis np. pochłonęłam pieczarki w sosie smietanowym - wielka michę(z pewnoscią duuuużo kalorii bo smietana tłusta). Do tego wpadło kilka cukierków.
Codziennie sobie obiecuję, że jutro to na pewno już cały dzień trzymam dietę...i co...?
Ale za to codziennie cwiczę godzinkę
Ciekawe jak mi jutro pójdzie z tym jedzonkiem.

Dobrej nocki

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:

no niestety
mam tak samo ale z kolei jak jestem w domu to zdarza mi się podjadać między posiłkami... ciągle czegos szukam po szafkach

68,5--68--67,6--67--66,5--66--65--64---cel 62
aga_7777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 22:41   #255
hurricanegirl
Raczkowanie

U mnie z podjadaniem też jest ciężko... Jeszcze jak mam coś do roboty to jest ok, ale jak się nudzę albo oglądam jakiś film to co chwile do lodówki Chociaż teraz jeśli wpadają mi jakieś grzeszki to staram się do godz 15 a nie na sam wieczór

30 min ćwiczeń zaliczone, teraz tylko prysznic i spać, dobranoc dziewczyny

Stary 2012-11-14, 09:46   #256
sandra1892
Zadomowienie

Ja już po śniadanku, piję właśnie zieloną herbatę.

Ja to chyba jakiś wybryk jestem bo mnie w ogóle do słodkiego nie ciągnie. W szafce mam jakieś batony, wafelki. Ale jak pomyśle o słodkim to mnie mdli Ale to dobrze
Stary 2012-11-14, 11:49   #257
annuszka901
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny-od czasu kiedy się zgłosiłam,nic nie napisałam,bo byłam w trakcie przeprowadzki do TŻ`ta :-D i aktualnie podbijam naszych zachodnich Sąsiadów.
Różnie to bylo z dietą w tym czasie,ale....ale udało mi się zgubić 1,5 kg.:-D myślę,że jak na razie to woda...
Mam do Was pytanie odnośnie ćwiczeń na brzuch- nie chodzi mi o zwykle brzuszki,bo zazwyczaj robię je źle,poźniej boli mnie odcinek między łopatkami,i w ogóle jest do d.....

annuszka901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 12:29   #258
aga_7777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annuszka901 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny-od czasu kiedy się zgłosiłam,nic nie napisałam,bo byłam w trakcie przeprowadzki do TŻ`ta :-D i aktualnie podbijam naszych zachodnich Sąsiadów.
Różnie to bylo z dietą w tym czasie,ale....ale udało mi się zgubić 1,5 kg.:-D myślę,że jak na razie to woda...
Mam do Was pytanie odnośnie ćwiczeń na brzuch- nie chodzi mi o zwykle brzuszki,bo zazwyczaj robię je źle,poźniej boli mnie odcinek między łopatkami,i w ogóle jest do d.....
Ja ćwiczę z Mel B i jestem bardzo zadowolona Ma 10 minutowe treningi na różne częsci ciała. Na prawdę można się zmachać

68,5--68--67,6--67--66,5--66--65--64---cel 62
aga_7777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 13:00   #259
libacjaa
Raczkowanie

Hej ja dzisiaj na śniadanko płatki z mlekiem jak zwykle
Potem zjadłam gruszke i szklanke mleka z miodem na chore gardło
a teraz właśnie robie papirusy dla całej rodzinki

lece dalej gotować , potem sie odezwe

Codzienne treningi
libacjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 13:55   #260
hurricanegirl
Raczkowanie

A ja właśnie popijam sobie czerwoną herbatę Z grzechów wpadł mi lizak, ale jestem już po aerobiku także raczej go spaliłam, reszta ładnie Jutro ważenie... coś czuję, że waga w ogóle nie ruszyła...

libacjaa - widzę, że masz w podpisie olejowanie włosów, używasz rycynowego czy jakiegoś innego? I jeśli możesz napisz coś o efektach, ostatnio też zaczęłam bardziej dbać o kondycję włosów (radical) i przymierzam się teraz do olejowania
annuszka901 - warto poczytać w internecie na temat prawidłowego wykonywania ćwiczeń, w ogóle zwykłych brzuszków nie opłaca się robić - mało co dają a obciążają kręgosłup, może spróbuj właśnie z Mel B albo Tiffany? Albo zwykłe 8 min abs, wszystko znajdziesz na youtube

Stary 2012-11-14, 14:11   #261
DusiaUK
Raczkowanie

CzerwonaKokardka - dziekuje Ci bardzo taki blog to fajna sprawa, szczegolnie gdy ma sie stalych czytelnikow, to bardzo motywuje gdy wiesz ze inni na biezaco sledza Twoje postepy moj wczrajszy jadlospis w ciagu dnia byl OK, kilka jabluszek, kromka chleba pelnoziarnistego, 3 wasa, piers z kurczaka faszerowana suszonymi sliwkami, mandarynka. Niestety w pracy nasz kolega z Filipin stwierdzil ze stawia wszystkim pizze. . Specjalnie dla mnie zamowil bez cebuli i nawet nie chcial slyszec ze wolalabym salatke grecka... Wszyscy jedli, pielegniarka ktora ma PRAWDZIWY problem z otyloscia wysmiala moja diete no i skapitulowalam... Ehhhh. Wybaczcie ze pisze wszystko w jednym ciagu ale nie wiem jak sie pisze od nowej linijki na iPhone

Stary 2012-11-14, 14:33   #262
dotka85
Zadomowienie

Wiecie moze czy herbata pu erh to zawsze czerwona herbata? Czy moze jest w wersji czarnej i czerwonej?? Bo tutaj nigdzie nie moge znalezc czerwonej herbaty, tzn z tego co sie orientuje to w ogole jako taka nie istnieje, czerwone ( w Polsce) herbaty normalnie zalicza sie do czarnych. No i kupilam te pu erh, ale kurcze nie jestem pewna czy to taka, po smaku troche ciezko mi poznac, bo juz kilka lat nie pilam, a poza tym w Polsce zawsze kupowalam taka z dodatkiem cytryny, wiec byla troche inna tak czy inaczej.

Hurricanegirl- Ja wlasnie zaopatrzylam sie w olej kokosowy i dabur amle, na dzis planuje pierwsze olejowanie to jutr dam znac czy widze jakies efekty

A tak w ogole to chyba schudlam Tzn nie jestem przekonana, bo nie mam wagi ale wybralam sie dzisiaj na zakupy i wygladam jakos lepiej No chyba ze sklepowe lustra wyszczuplaja, ale mam nadzieje ze nie

Edytowane przez dotka85
Czas edycji: 2012-11-14 o 14:36
Stary 2012-11-14, 14:51   #263
DusiaUK
Raczkowanie

Na mojej czerwonej herbacie jest tez napisane pu erh wiec jezeli producent nie klamie to to samo Hurricanegirl - wybacz ze sie wtrace ale jestem maniaczka olejowania prawdopodobnie mam najwieksza kolekcje hinduskich olejow ze znanych mi blogerek prawda jest taka ze musisz metoda prob i bledow dojsc co dla Ciebie najlepsze. Olej rycynowy to jeden z najciezszych olejow, niewprawna osoba moze miec problemy ze zmyciem go. Poza tym nie wiem jaki masz rodzaj wlosow ale rycyna czesto zbyt obciaza delikatne wloski. Jezeli nie chcesz na poczatku stracic kasy to zainwestuj w oleje ktore mozesz wykorzystac np w kuchni. Pierwszym wyborem jest oczywiscie oliwa z oliwek. Ja zaczynalam od oleju z pestek winogron ktory jest tani i lekki a bogaty w witaminy olej rycynowy tez mozesz wyprobowac, bo zawsze mozesz zuzyc go do pielegnacji rzes lub olejowania twarzy

Stary 2012-11-14, 14:51   #264
hurricanegirl
Raczkowanie

dotka85 - ja piję tą i jest pyszna http://img.bazarek.pl/157292/11845/8...3a495ae0a4.jpg Właśnie zastanawiam się nad kupnem kokosowego, zobaczę
DusiaUK - dziewczyno z czego Ty się odchudzasz? Super wyglądasz co do tych olejów to na razie mam tylko rycynowy i właśnie stosuję go na rzęsy i brwi, na włosach miałam raz. Z innych używałam ampułek Radical (b. dobrze wzmacnia) No nie wiem, pokombinuję...

Edytowane przez hurricanegirl
Czas edycji: 2012-11-14 o 14:54
Stary 2012-11-14, 14:59   #265
annuszka901
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga_7777 Pokaż wiadomość
Ja ćwiczę z Mel B i jestem bardzo zadowolona Ma 10 minutowe treningi na różne częsci ciała. Na prawdę można się zmachać
Dzięki bardzo-jestem po pierwszej serii na nogi i pośladki.Ojjj...czuję,że mam mięsnie!
Do tego znalazłam na YT ćiwczenia z Denis Autin,bardzo fajne są
Poszukam jeszcze czegoś w tym stylu,i zobaczymy co z tego wyniknie

annuszka901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 15:02   #266
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

Cytat:
CzerwonaKokardka - dziekuje Ci bardzo taki blog to fajna sprawa, szczegolnie gdy ma sie stalych czytelnikow, to bardzo motywuje gdy wiesz ze inni na biezaco sledza Twoje postepy moj wczrajszy jadlospis w ciagu dnia byl OK, kilka jabluszek, kromka chleba pelnoziarnistego, 3 wasa, piers z kurczaka faszerowana suszonymi sliwkami, mandarynka. Niestety w pracy nasz kolega z Filipin stwierdzil ze stawia wszystkim pizze. . Specjalnie dla mnie zamowil bez cebuli i nawet nie chcial slyszec ze wolalabym salatke grecka... Wszyscy jedli, pielegniarka ktora ma PRAWDZIWY problem z otyloscia wysmiala moja diete no i skapitulowalam... Ehhhh. Wybaczcie ze pisze wszystko w jednym ciagu ale nie wiem jak sie pisze od nowej linijki na iPhone
mojego nikt nie czyta
ładny jadłospis, pizzą się nie przejmuj, mi też czasem wpadnie

u mnie tak:
I - jajecznica z dwóch jaj z pomidorem, 2 kromki razowca z Turkiem i pomidorem
II - pomidor i ogórek ze śmietaną jogurtową i pieprzem
III - 1/2 woreczka ryżu, kilka dukatów rybnych, pomidor i ogórek z sosem do sałatek koperkowo-ziołowym(te z Knorra chyba, takie małe paczuszki)
IV - garść migdałów w czekoladzie - uczę się, mój mózg potrzebuje czekolady
ogólnie chyba nieźle, na kolację planuję serek wiejski z jakimś warzywnym dodatkiem.

spadam na korki, zajrzę wieczorem zapewne
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2012-11-14, 15:09   #267
dotka85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hurricanegirl Pokaż wiadomość
dotka85 - ja piję tą i jest pyszna http://img.bazarek.pl/157292/11845/8...3a495ae0a4.jpg Właśnie zastanawiam się nad kupnem kokosowego, zobaczę
DusiaUK - dziewczyno z czego Ty się odchudzasz? Super wyglądasz co do tych olejów to na razie mam tylko rycynowy i właśnie stosuję go na rzęsy i brwi, na włosach miałam raz. Z innych używałam ampułek Radical (b. dobrze wzmacnia) No nie wiem, pokombinuję...
Z grejpfrutem? Wierze, ze pyszna

Dusia i ktory olej najlepiej Ci sluzy?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-14, 15:28   #268
DusiaUK
Raczkowanie

Wszystko czego chce to wrocic do wagi takiej jak przed ciaza... Ehhh co do olejow to zdecydowanie smierdziuszek Amla khadi, sesa i olej kokosowy ale w malej ilosci juz po myciu jako nablyszczacz i zabezpieczenie koncowek razem z polproduktami. Moze byc czysty kokosowy lub vatika kokosowa. Ogolnie kocham wszystkie oleje bo kazdy robi cos dobrego dla wlosow. Nie jestem w stanie zniesc tylko zapachu oleju neem, jego zapach feee

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
mojego nikt nie czyta
ładny jadłospis, pizzą się nie przejmuj, mi też czasem wpadnie

u mnie tak:
I - jajecznica z dwóch jaj z pomidorem, 2 kromki razowca z Turkiem i pomidorem
II - pomidor i ogórek ze śmietaną jogurtową i pieprzem
III - 1/2 woreczka ryżu, kilka dukatów rybnych, pomidor i ogórek z sosem do sałatek koperkowo-ziołowym(te z Knorra chyba, takie małe paczuszki)
IV - garść migdałów w czekoladzie - uczę się, mój mózg potrzebuje czekolady
ogólnie chyba nieźle, na kolację planuję serek wiejski z jakimś warzywnym dodatkiem.

spadam na korki, zajrzę wieczorem zapewne
Ja czytam. Narobilas mi ochoty na pomidora i ogorka w jogurcie mmmm + koperek mmmm

Edytowane przez DusiaUK
Czas edycji: 2012-11-14 o 15:25
Stary 2012-11-14, 16:25   #269
sandra1892
Zadomowienie

Jutro idę na siłownię We wtorek miałam iść ale zostałam zaproszona na kawę. Więc minął tydzień jak nie byłam i dziwnie mi. W ogóle dziwnie się czułam bo na kawie byłam zaraz obok siłowni czułam pustkę i wyrzuty sumienia

Tak piszecie o olejowaniu włosów, a ja kompletnie nie wiem o co chodzi

mój dzisiejszy jadłospis
I 2 kromki chleba z pasztetem i parówka
II rosół z makaronem (jak wczoraj)
III pół paczuszki ryżu pół pieri kurczaka z curry w sosie z 2 łyżek jog nat.0% i łyżki ketchupu ( nie zjadłam całej porcji)
Na wieczór planuję zrobić serek z mlekiem i szczypiorkiem

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

A wiecie, że nie można robić sałatek z pomidorem i ogórkiem świeżym razem? Bo ogórek ma jakiś enzym, który niszczy wit c w pomidorach. A ogórek nie ma żadnych wart odżywczych.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Mam pytanie ile mniej więcej trzeba spożywać węgli a ile białka na diecie 1500 kcal ??
Stary 2012-11-14, 17:33   #270
madzia12g
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny-moją walkę z dietą zaczęłam 24 października i dzisiaj jest 21 dzień diety. Chciałabym dołączyć do Was, tylko nie wiem czy nie wystraszę nikogo moją wagą. Wiem, że to początek wielkiej przygody, ale chcę ją przejść i oczywiście odnieść sukces. Pozdrawiam Was. Marzena.

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Witajcie dziewczyny-moją walkę z dietą zaczęłam 24 października 2012r i dzisiaj jest 21 dzień diety. Chciałabym dołączyć do Was, tylko nie wiem czy nie wystraszę nikogo moją wagą. Wiem, że to początek wielkiej przygody, ale chcę ją przejść i oczywiście odnieść sukces. Pozdrawiam Was. Marzena.
madzia12g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości