![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
dziewczyny nie przejmujcie się tak wagą, najważniejsze są wizualne efekty. poza tym, jesli duzo ćwiczycie, to pamiętajcie że mięsnie są cięższe niz tłuszcz
![]() ja zaniedbałam ćwiczenia totalnie, albo mi się nie chce albo czasu brak.. tym bardziej, ze zachciało mi się poprawiac maturę ![]() podsumowanie poki co: I - tost (zaspałam..) II - sałatka - 1/2 woreczka ryżu, pomidor, jajko, 2 paluszki rybne III - malutka porcja białego barszczu, makaron pełnoziarnisty z Turkiem i warzywami z patelni
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, waga nie zawsze mówi nam prawde. Np mi pokazała, że w tydzień prawie dwa kilo zeszczuplałam, a dam sobie obie rece obciąc, że to głównie woda, no i jabłuszka robią swoje
![]() Dlatego tez chyba nie warto wazyc sie codziennie, tylko raz na tydzień lub nawet rzadzej... tylko komu ja to pisze jak sama co rano wskakuje na wage :/ a potem dolina, bo dzień wczesniej był super udany a na wadzę + 0,5 kg w góre ![]() Kurcze, chyba serio zaczne używac wagi raz w tygodniu... ![]()
![]() |
#243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja wskakuje na wagę właśnie tak raz na tydz, albo i rzadziej. Zależy jak wyjdzie ![]() i daje moje dzisiejsze podsumowanie ![]() I owsianka z jogurtem nat, brzoskwiniami ( z puszki) i mandarynką II ciemna bułka z serem i ogórkiem III fasolka po bretońsku Intensywny trening cardio(20min)+ 10min orbitreka + 140 powtórzeń na leg magic + 50brzuszków na kołysce IV 2kromki ciemnego chleba z serem i pomidorem; jabłko kolacja wiem, że nie idealna, ale ostatnio praktycznie codziennie jadłam na nią wieśniaka z warzywami i już mi to zbrzydło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj tragedia. Zaspalam wiec nie mialam czasu na robienie sniadania, a nic takiego na szybko nie mialam. W koncu skonczylo sie na jedzeniu 2 sausage rolls na miescie
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Nie martw sie, jak kiedys sie odchudzalam to przez pierwsze 2 tygodnie waga stala w miejscu i dopiero potem zaczelo spadac, mimo ze jadlam tak samo jak wczesniej. Czasem tak jest, nie ma co sie poddawac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
a ja wymysliłam, ze na podwieczorek zrobię muffinki.
wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że zjadłam ich z 5 ![]() ale niestety jestem uzalezniona od rzeczy jabłkowo-cynamonowych
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Mmm Szaruch ale narobiłaś mi ochoty, chyba jutro upiekę sobie jabłka w cynamonie
![]() ![]() dotka85 - zawsze trochę spaliłaś, tym bardziej, że zjadłaś je w ciągu dnia a nie na wieczór ![]() Aniaa_89 - powiesz coś więcej o tym cardio? na youtube mogłabym znaleźć? ![]() Ja jutro mam rano aerobik to zawsze trochę się poruszam, w czwartek ważenie, ciekawe czy coś ruszyło ![]()
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
muffinki, też bym zjadła
![]() wcięłam na kolację omlet z tuńczykiem, pycha ![]()
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Hej !!
Ja już w domku. U mnie dziś wyglądało to tak: I Mleko i płatki 179 kcal II Rosół z makaronem i marchew 202 kcal III latte 188 kcal IV zupa pomidorowa z makaronem 285 kcal V 2 skrzydełka bez skóry i kalafior 301 kcal Wychodzi 1155 kcal, ale nie najadłam się kolacją, a spać chodzę około 24 :/ I głowa mnie boli ![]()
Edytowane przez sandra1892 Czas edycji: 2012-11-13 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok. pół roku + nieudolna stabilizacja. ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
Oj też uwielbiam! I kokosowe! ![]() Ja niedawno wróciłam do domu. Powiem Wam, że moim największym problemem jest jedzenia poza domem, bo tam spędzam całe dnie. staram się sobie radzić, ale bywa różnie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle ta dziewczyna ma fajne zestawy ćwiczeń. Ma swój kanał na yt, więc tam możesz pooglądać resztę, albo na blogu http://fitappy2.wordpress.com/ Cytat:
![]() ja też jak jestem w domu to spokojnie mogę sobie wszystko rozplanować. Ale dzień poza domem czy coś i już jest kiepsko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo, ja też bardzo lubię z nią ćwiczyć, zwłaszcza ten zestaw: https://www.youtube.com/watch?v=NPhPK3GTKIM ![]() No właśnie, dlatego tak wlecze mi się to chudnięcie... Jak wychodzę w tygodniu po 7 z domu to wracam średnio o 19/20. Podobają mi się te lunchboxy z podziałkami - nie wiem czy widziałyście - i ciężko się nad takim zastanawiam, fajne rozwiązanie. Zawsze można zjeść bardziej różnorodnie bez zabieranie ze sobą 10 pudełek i foliówek. ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Ale z Ciebie ładna babka! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
ja zawaliłam
![]() nie wiem czy to przez jesień czy przez to, że za tydz. @, ale mogę pożerać koszmarne ilości i najgorsze jest to, że dalej jestem głodna. oby jutro było lepiej ![]()
![]() |
#253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O 21 zjadłam jeszcze po kolacji jogurt 0% ze zbożami i mandarynkę ![]()
![]() |
![]() |
#254 | |
Raczkowanie
|
![]() a ja codziennie troszkę grzeszę ![]() ![]() Codziennie sobie obiecuję, że jutro to na pewno już cały dzień trzymam dietę...i co...? Ale za to codziennie cwiczę godzinkę ![]() Ciekawe jak mi jutro pójdzie z tym jedzonkiem. Dobrej nocki ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
U mnie z podjadaniem też jest ciężko... Jeszcze jak mam coś do roboty to jest ok, ale jak się nudzę albo oglądam jakiś film to co chwile do lodówki
![]() ![]() 30 min ćwiczeń zaliczone, teraz tylko prysznic i spać, dobranoc dziewczyny ![]()
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
![]() Ja już po śniadanku, piję właśnie zieloną herbatę. Ja to chyba jakiś wybryk jestem bo mnie w ogóle do słodkiego nie ciągnie. W szafce mam jakieś batony, wafelki. Ale jak pomyśle o słodkim to mnie mdli ![]() ![]()
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny-od czasu kiedy się zgłosiłam,nic nie napisałam,bo byłam w trakcie przeprowadzki do TŻ`ta :-D i aktualnie podbijam naszych zachodnich Sąsiadów.
Różnie to bylo z dietą w tym czasie,ale....ale udało mi się zgubić 1,5 kg.:-D myślę,że jak na razie to woda... Mam do Was pytanie odnośnie ćwiczeń na brzuch- nie chodzi mi o zwykle brzuszki,bo zazwyczaj robię je źle,poźniej boli mnie odcinek między łopatkami,i w ogóle jest do d..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Potem zjadłam gruszke i szklanke mleka z miodem na chore gardło a teraz właśnie robie papirusy dla całej rodzinki ![]() lece dalej gotować , potem sie odezwe ![]()
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie popijam sobie czerwoną herbatę
![]() ![]() libacjaa - widzę, że masz w podpisie olejowanie włosów, używasz rycynowego czy jakiegoś innego? ![]() ![]() annuszka901 - warto poczytać w internecie na temat prawidłowego wykonywania ćwiczeń, w ogóle zwykłych brzuszków nie opłaca się robić - mało co dają a obciążają kręgosłup, może spróbuj właśnie z Mel B albo Tiffany? Albo zwykłe 8 min abs, wszystko znajdziesz na youtube ![]()
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
CzerwonaKokardka - dziekuje Ci bardzo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Wiecie moze czy herbata pu erh to zawsze czerwona herbata? Czy moze jest w wersji czarnej i czerwonej?? Bo tutaj nigdzie nie moge znalezc czerwonej herbaty, tzn z tego co sie orientuje to w ogole jako taka nie istnieje, czerwone ( w Polsce) herbaty normalnie zalicza sie do czarnych. No i kupilam te pu erh, ale kurcze nie jestem pewna czy to taka, po smaku troche ciezko mi poznac, bo juz kilka lat nie pilam, a poza tym w Polsce zawsze kupowalam taka z dodatkiem cytryny, wiec byla troche inna tak czy inaczej.
Hurricanegirl- Ja wlasnie zaopatrzylam sie w olej kokosowy i dabur amle, na dzis planuje pierwsze olejowanie to jutr dam znac czy widze jakies efekty ![]() A tak w ogole to chyba schudlam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dotka85 Czas edycji: 2012-11-14 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Na mojej czerwonej herbacie jest tez napisane pu erh wiec jezeli producent nie klamie to to samo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
dotka85 - ja piję tą i jest pyszna
![]() ![]() DusiaUK - dziewczyno z czego Ty się odchudzasz? Super wyglądasz ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez hurricanegirl Czas edycji: 2012-11-14 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Do tego znalazłam na YT ćiwczenia z Denis Autin,bardzo fajne są ![]() Poszukam jeszcze czegoś w tym stylu,i zobaczymy co z tego wyniknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ładny jadłospis, pizzą się nie przejmuj, mi też czasem wpadnie ![]() u mnie tak: I - jajecznica z dwóch jaj z pomidorem, 2 kromki razowca z Turkiem i pomidorem II - pomidor i ogórek ze śmietaną jogurtową i pieprzem III - 1/2 woreczka ryżu, kilka dukatów rybnych, pomidor i ogórek z sosem do sałatek koperkowo-ziołowym(te z Knorra chyba, takie małe paczuszki) IV - garść migdałów w czekoladzie - uczę się, mój mózg potrzebuje czekolady ![]() ogólnie chyba nieźle, na kolację planuję serek wiejski z jakimś warzywnym dodatkiem. spadam na korki, zajrzę wieczorem zapewne ![]()
![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dusia i ktory olej najlepiej Ci sluzy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Raczkowanie
|
Wszystko czego chce to wrocic do wagi takiej jak przed ciaza... Ehhh
![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
Edytowane przez DusiaUK Czas edycji: 2012-11-14 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
Jutro idę na siłownię
![]() ![]() ![]() Tak piszecie o olejowaniu włosów, a ja kompletnie nie wiem o co chodzi ![]() mój dzisiejszy jadłospis I 2 kromki chleba z pasztetem i parówka II rosół z makaronem (jak wczoraj) III pół paczuszki ryżu pół pieri kurczaka z curry w sosie z 2 łyżek jog nat.0% i łyżki ketchupu ( nie zjadłam całej porcji) Na wieczór planuję zrobić serek z mlekiem i szczypiorkiem ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- A wiecie, że nie można robić sałatek z pomidorem i ogórkiem świeżym razem? Bo ogórek ma jakiś enzym, który niszczy wit c w pomidorach. A ogórek nie ma żadnych wart odżywczych. ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Mam pytanie ile mniej więcej trzeba spożywać węgli a ile białka na diecie 1500 kcal ??
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny-moją walkę z dietą zaczęłam 24 października i dzisiaj jest 21 dzień diety. Chciałabym dołączyć do Was, tylko nie wiem czy nie wystraszę nikogo moją wagą. Wiem, że to początek wielkiej przygody, ale chcę ją przejść i oczywiście odnieść sukces. Pozdrawiam Was. Marzena.
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Witajcie dziewczyny-moją walkę z dietą zaczęłam 24 października 2012r i dzisiaj jest 21 dzień diety. Chciałabym dołączyć do Was, tylko nie wiem czy nie wystraszę nikogo moją wagą. Wiem, że to początek wielkiej przygody, ale chcę ją przejść i oczywiście odnieść sukces. Pozdrawiam Was. Marzena. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.