|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki piękna 14
tak
Ze 158 zostało mi 117 sporo wyrzuciłam na dniach mam nadzieję, że troszkę zużyję. Powiem Wam, ze najgorsze jest to, ze w teorii mam 4 toniki, a w praktyce żadnego, bo jeszcze do mnie nie przyszły, nawet, te które zamówiłam w poniedziałek
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Hm, chyba muszę policzyć moje. W sumie nie zdziwiłabym się, gdyby też mi wyszło coś koło tego.
Właśnie zmyłam z włosów maskę domowej roboty. Żółtko+ maska Bingo+ nafta+ olejek rycynowy+ odrobina Amli+ miód I moje włosy są taaaakie mięciutkie i błyszczące
|
|
#243 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze ze masz ochote na duze zmiany w wygladzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nigdy swoich nie liczylam ale od jakiegos czasu jestem za minimalizmem, wiec nie mam chyba nic w wiekszej ilosci niz 1 (ok, mam 2 maski do wlosowa jesli chodzi o kolorowke to ja tam nie szaleje hehe Cytat:
|
|
|
|
#244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) zostało mi 123, a myślę, że około 50 wszystkiego będzie idealną liczbą![]() czemu nie chciało Ci się, przecież to tylko chwila ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Święta to w ogóle paskudny czas dla mojego portfela, dziś znowu skorzystałam z promocji 60% w Choisee, za 4 rzeczy zapłaciłam 20 zł (razem z przesyłką bo darmowa) i się cieszę ale jakby nie promocja nie potrzebowałabym przecież od nich nic
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysko- no w sumie tak jakos wyszło..
![]() Honey- dzieki, z wozeczka jestem baaardzo zadowolona, zdecydowanie udany zakup taki sam, tylko w innej wersaji kolorystycznej ma nasza Kasia![]() Dziewczyny, szukam kurtki/płaszczyka i butów na zime.. zagapiłam sie, teraz u mnie juz mocno mrozi wiec na wyjazd na zakupy juz tez za pozno (z dzieckiem w takie mrozy nie pojade) a w mojej dziurze to nie kupie nic, wiec musze przez neta. Szukam, ogladam.. macie jakies swoje typy?
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2012-12-10 o 07:54 |
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niestety idzie mi to bardzo ślamazarnie, bo brak czasu
|
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() honey1012, wszystkiego naj najlepszegoz okazji urodzin spelnienia marzen niby chwila, ale mi sie nie chcialo ![]() ale poprzednio nakladalam ![]() dzis dalam na wlosy maske+drozdze kazdy ma czasem ochoty na zmiane, ale mam nadzieje ze mi nie przyjdzie pomysl by cos kombinowac z wlosami Cytat:
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Honey ma urodziny?
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! ![]() Tygrysko- czemu? to tylko włosy
|
|
|
|
|
#250 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Halo halo
Cytat:
![]() [QUOTE=Renatka89;38056999]Tygrysko- no w sumie tak jakos wyszło.. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#251 | |
|
Raczkowanie
|
masło shea i pięć alg
a naftę mam taką razem z olejkiem rycynowym, 2w1, więc olejku samego w sobie nie mam chociaż w sumie gdzieś tam chyba leży w szafce, ale to jakieś resztki ![]() Cytat:
Honey! Wszystkieeeego najlepszegoooo
22.10.2012 piję drożdże 10.2012 odstawiłam prostownicę 11.2012 olejuję włosy Edytowane przez redwings Czas edycji: 2012-12-10 o 16:11 |
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=honey1012;38063021]Halo halo
Hm to i tak sporo ;P też musze policzyć,powyrzucać chciałabym mieć tylko kosmetyki sprawdzone po jednym z każdej kategori a nie 5 balsamów ![]() Cytat:
ze studentką Sinologii
|
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, mozna sie do Was jeszcze dolaczyc?
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Ty chyba liczyłaś każdy cień osobno xD
Aż normalnie muszę policzyć swoje 43 szt. kosmetyków + 16 lakierów do paznokci +6 kredek kolorowych+ 11 paletek (2 / 4 cieniowych w tym jedna większa) czyli w sumie mam 76 kosmetyków Czyli chyba nie jest tak źle, ale muszę się pozbyć większości cieni i skompletować jedną paletkę z uniwersalnymi cieniami Witamy
|
|
#255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam o lakierach do paznokci! 21 lakierów + 3 odżywki
22.10.2012 piję drożdże 10.2012 odstawiłam prostownicę 11.2012 olejuję włosy Edytowane przez redwings Czas edycji: 2012-12-10 o 19:17 |
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Wow widze, ze z Was niezle kosmetykoholiczki
Chociaz w sumie ze mna jest podobnie, ale nigdy nie odwazylam sie zliczyc moich wszystkich lowow
|
|
#257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio wygoliłam bok,a teraz wracam do normalności powoli ![]() Cytat:
![]() a balsamy mam dwa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kurczę toników mam 3 (+ jeden w drodze ) szamponów do włosów 4 sztuki, odżywek 4, masek 8 kurde lubię miećMiodeczku kochany ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- cześć
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na imie Agata i jestem szalona kosmetykoholiczka, wloso i lakieromaniaczka
Uwielbiam dbac o siebie,a w tym wszystkim staram sie stosowac naturalna pielegnacje. Bardzo lubie robic roznego rodzaju makijaze, czesto maluje innych na rozmaite okazje. Interesuje sie m.in.wszystkim tym co widac wyzej, w wolnym czasie grywam na gitarze i pichce Jestem troche uzalezniona od wizazu, ale staram sie z tym walczyc... Nie wiem co wiecej dodac, mysle, ze reszta wyjdzie w praniu
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to mama mojego Tz wróciła z Malezji i przywiozła mi 2x Hada Labo Lotion
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() napije sie ktos ze mna kawki? ![]() tak pisalyscie ile macie kosmetykow ze tez postanowilam policzyc ![]() i wyszlo 151 !!! zdziwilam sie co najlepsze, strasznie duzo mam kolorowki w porownaniu do tego ze generalnie uzywam zwykle takie same kolory no i lakiery... ale tu akurat mysle ze potrzebuje 40 ![]() sporo czasu zajelo mi dojscie do mojego naturalnego koloru i widze roznice w kondycji hej Cytat:
![]() w sensie ze zapuszczasz ten bok?
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
nie tylko włosy
z moich obserwacji wynika, że żeby uznać jakąś osobę za ładną nie musi mieć ona wyjątkowo pięknej czy symetrycznej twarzy. Wystarczy, że ma: piękne włosy, zadbaną cerę, zęby i fajną figurę. Też to zauważyłyście, że jak się niektórym osobom przyjrzymy to są brzydsze niż wiele innych osób które znamy, a uważamy za przeciętne myślę, że w tym tkwi też sekret wielu gwiazd![]() Cytat:
![]() ja zostawiłam 4 lakiery ![]() a masz już całe włosy 'swoje'? pewnie po obcięciu pozbyłaś się farbowanych, ja mam pewnie teraz tak pół na pół, ale te wyżej są bardziej zadbane i nie męczone farbowaniem ![]() aaa... no chyba, że to źle zrozumiałam, mnie farbowanie nie kręci, oprócz tej henny, ale w tym przypadku chcę odżywienia włosów, a boję się zmiany ich koloru![]() tak, zapuszczam bok, już od jakiegoś czasu wygoliłam, pochodziłam z miesiąc, a teraz wracam do normalności. Ale cieszę się, że się zdecydowałam
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, można się przyłączyć?
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() na taką temp. za oknem najlepsza herbatka już mnie trzęsie z zimna jak pomyślę, że za niedługo muszę iść na zajęcia ![]() ale nagromadziłyście tym kosmetyków ![]() pewnie witamy
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2012-12-11 o 13:13 |
|
|
|
|
#264 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Honey WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Muffka, Wampierz witamy ![]() Dałam do albumu zdjęcie bez okularów ![]() Miłego dnia
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio robiłam porządki poznajdowałam różne rzeczy, o których zapomniałam zupełnie (przez jakiś czas mieszkałam za granicą)
|
|
|
#266 | ||
|
Zakorzenienie
|
ooo... Cześć. Już Cię ostatnio chyba gdzies spotkałam
![]() Cytat:
Twoja kolekcja pewnie nie mniejsza, prawda? Cytat:
![]() druga sprawa jest taka, że mama wszystko chomikuje i nie wybaczy mi jak coś wy walę, dlatego część wywiozę do domu, a tylko to co sama kupowałam mogę z czystym sumieniem wyrzucić
|
|
|
#267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale masz dużo kosmetyków Nie domyłam oleju z włosów
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
zdublowałam Ci chyba komentarz pod zdjęciem
![]() nie tylko ja tutaj, więc czuję się rozgrzeszona ![]() znam ten ból, wczoraj nie domyłam mieszanki glicerynowo-rycynowej, ale tylko placka na czubku głowy, nie wiem dlaczego, ale zrobiłam kucyk wysoko i mam nadzieję, że nie było tak widać
|
|
#269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O właśnie, zapomniałam że miałam kupić glicerynę jako dodatek do olei i odżywek, fajne ma działanie? A ja się dziwie, że nie domyłam bo myłam tak jak zawsze 2 razy, najpierw szamponem z czarnej rzepy a potem różanym
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

sporo wyrzuciłam
na dniach mam nadzieję, że troszkę zużyję. 

który sprosta twoim wymagania
ale od jakiegos czasu jestem za minimalizmem, wiec nie mam chyba nic w wiekszej ilosci niz 1
jakiś profesor przyjeżdża na uczelnię na wizytacje i z jednego wykładu, którego miałam godzinę tygodniowo zrobili 5 godzin

Jestem troche uzalezniona od wizazu, ale staram sie z tym walczyc... Nie wiem co wiecej dodac, mysle, ze reszta wyjdzie w praniu