![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część VII
A ja o dziwo znalazlam stanik na dnie kosza z brudami
![]() Takaya, rozumiem twoj bol bo ja tez mam problem z butami.. niby rozmiar 41 wiec zazwyczaj jest ale za to wysokie w podbiciu i baaaaardzo rzadko mi na noge jakiekolwiek wchodza.. Zaszalam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Passion mama mi tu podpowiada że polopirynka, pierzynka i okład z ciepłej piersi, a jak będzie jęczał to powiedz że wzywasz pogotowie to odrazu mu przejdzie
![]()
#243 |
Zakorzenienie
|
Passion nooo to teraz będziesz miała zajęcie
![]() Badzia no 41 to jeszcze rozmiar bardzo łatwy do znalezienia. Ja to uważam za bardzo niesprawiedliwe, że mam aż 42! Wcale jakas mega wysoka nie jestem a gicę jak u faceta ![]() Kawowa zachcianka cię złapała ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Monita dzwoniłaś? Zapisałaś się na jazdy? Chcesz najpierw odbębnić jazdy a później kupujesz autko? |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
No zakupy w połowie udane, ale kupiłam tanio legginsy u znajomego i ma przywieźć te staniki bo mu powiedziałam
#245 |
Zakorzenienie
|
Takaya, tak sobie z ta kawa pomyslalam, ze sYbko nie wypije jesli uda mi sie piersia karmic wiec zaszalalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Achh to takie zachcianki na ostatnią godzinę
![]() TŻtowi przypomniało się, że niedaleko nas jest lodowisko i że może byśmy poszli sobie pośmigać po obiedzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem nieskromnie, że wyszło mi pyszne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() podziel sie przepisem ![]() jestem z Ciebie dumna ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Passion pewnie,że zamiast, ale zamiast poobiedniego filmu
![]() ![]() A przepis znaleziony gdzieś z neta (pierwszy raz w życiu od podstaw robiłam sama szarlotke :P) Jabłka robiłam tak jak pamiętałam z dzieciństwa- babcia zawsze dużo ich dusiła i później wyciągało sie słoiki pełne jabłek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja wczoraj zrobiłam rosół, a dzisiaj z rana ugotowałam makaron i zrobiłam zapiekankę mięsno - ziemniaczaną w piekarniku ![]() ![]()
#250 |
Zakorzenienie
|
Autko chyba zaklepie u szwagra, a nastepnie bedziemy musieli jakos sie zabrac za papiery. Wlasnie sprawdzalam i wyszlo na to, ze moje prawko jest tu niewazne, bo jak sie mieszka dluzej niz 2 lata za granica, mimo ze w kraju czlonkwoskim i z czlonkowskiego, to trzeba wymienic na hiszpanskie. Wiec chyba najpier bede musiala wymiec zeby wogole za cokolwiek sie zabrac. Potem jeszcze taki zonk, ze on w niemczech, ja w madrycie a auto w sevilli.... no ale mysle, ze to wszystko jakos jest do zalatwienia.
FAcet od tych jazd mi odpisal, ze jak jeszcze nie mam samochodu, to jazdy beda jego, a potem jak kupie to moge tez kilka godzin juz na swoim. Nie wiem tylko czy on jezdzi Lka, bo jak nie, to to moje prawko najpierw musze wymienic..... ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Jeszcze podpytam w szkole jazdy jak u nich ceny itp ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Dobra laski, uciekam na wloski, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee
"There is a crack in everything, that´s how the light gets in." Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2013-01-15 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój internet się robi, mam nadzieję, że da mi nową kartę, z większym limitem bo na tamtej zwolnił ![]() ![]() ![]() ![]() na ciasto daj przepis ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
eee Kuleczka to akrobacje kulinarne mimo początku tygodnia
![]() ![]() ![]() Monita a to Ci niespodzianka! Ciekawe ile będzie kosztowała wymiana- kurcze to mi przypomina,ze muszę jechać odebrać dowód sztywny kropka ![]() Wiecie co tak sobie w sobotę wieczorem spacerując w śniegu ze sklepu mówię do męża "Ciekawe co nas czeka w tym roku. W 2011 ślub, w 2012 kupiliśmy działkę, zrobiliśmy prawko i kupiliśmy samochód. W tym pewnie potomek i przydało by się w 2014 domek " Zrymowałam niechcący i dlatego zapamiętałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby ten też był pozytywny ![]() swoją drogą romantycznie musiało być ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
widze Takaya ze mamy to samo u mnie na 1 dzien starczy obiad
![]()
#255 | |
Zakorzenienie
|
też bym już chciała brzuszki robić
![]() Cytat:
![]() dobrze że chociaż u ortopedy był grzeczny bo dziś byliśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystko dobrze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, że wszystko gra?
![]() uuuuu, druga Szymborska się szykuje ![]() ![]() wytrzymałam do końca ![]() ![]() ![]() ledwo łażę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Passion
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() to z tej wspaniałej okazji poprosimy zdjęcie słodziaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez juz po skalpelu poslady mnie bola ![]() tez mi sie marzy zeby jechac na lodowisko mam nadzieje ze w weekend to sie spelni ![]() Tai super ze u lekarza ok ![]()
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim dziewczynom
![]() T'ai dobrze że Jaś zdrowy ![]() Takaya fajnie że mieliście taki ten rok udany ![]() Passion daj przepis ![]()
#265 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() i jak tam byly cwiczenia???
#266 |
Zakorzenienie
|
na chili? zaraz wrzucę
![]() I_K, Takaya, ćwiczyłyście? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry laski!
Wlasnie wyslalam maila do szwagra, ze chce i zeby podal mi cene ![]() Takayka, ta wymiana chyba 26 euro w cenniku na 2012. A to pewnie dopiero poczatek..... Dumna z Was jestem, ze tak dzielnie cwiczycie! Ja sie pewnie z atakie cwiczenia nie zabiore, bo nie lubie tego niestety. Ale na jakas inna aktywnosc na pewno sie skusze. Ide pisac od tego faceta od jazd, czy on jezdzi eLka czy zwyklym autem, bo jak zwyklym, to wychodzi na to, ze nie mam prawka ![]()
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a długo się czeka na wymianę? Jak juz pisałaś to nei bij ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() echh ja nic nie ćwiczyłam - zasnęłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj proszę się tu meldować! ja sobie dzisiaj odpuszczam, śpię u rodziców, poza tym mogłabym się eni ruszyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- nie wiem co mi się sniło, ale Tż mówi, że chyba Go chciałąm dzisiaj udusić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.