|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Witam się i ja
myślałam, że po weekendzie nie będzie co czytać a tu zonk ![]() Lady, Maru za Was kochane trzymam bardzo mocne kciuki! Dzastin, Kejt za armię ![]() Color 22tc WOW ale to leci Kejt przykro mi z powodu @ co ja miałam... @ się już skończyła, trwała uwaga, uwaga... 2dni ![]() ![]() Weekendy z moim mężem zawsze mijają za szybko, w sobotę mieliśmy małą "wymianę zdań": ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chciałam zakupić ziółka coby sobie mieszankę nr 3 zmieszać a tu doopa, bo nie było w zielarskim wszystkiego i nie mam 2 składników. FAAKEN! zajrzę potem miłego dnia!
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2013-01-28 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy z Tymkiem za gratulacje
![]() Kwicia nie kłócić się tam tylko przytulać:P
#243 |
Wtajemniczenie
|
Bry !
Ja dzisiaj mialam okropna noc... no poprostu ![]()
![]() |
#244 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() myślałam właśnie wczoraj o Tobie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- czemu? co jest? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce mi się iść do pracy ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj z rana dostalam @... ale to tak ze mnie bol obudzil... caly dzien staralam sie o tym nie myslec... az do nocy... gdy juz lezalam w lozku i pomimo dwoch tabsow moj brzuch bolal jak cholera i znowu sie zaczelo... znowu wszystko wrocilo... ten bol podczas #... staralam sie nie plakac... patrzylam tylko w sufit... moj Tz bardzo dobrze mnie zna pomimo tego ze dlugo ze soba nie jestesmy... zapytal sie mnie co jest grane ze jestem jakas taka struta... odpowiedzialam ze nic ze wszystko jest ok i sie zaczelo... zaczelam ryczec jak glupia odrazu wiedzial o co chodzi... ale on juz tez nie ma sily... powiedzial ze jezeli sie nie uspokoje i jezeli nie zapomne o tym to mnie wysle do lekarza... bo on nie moze dluzej patrzec jak sie sama zadreczam i myslami wykanczam... ja wiem ze on chcial dobrze mowiac to ale ja oczywiscie w tej chwili odebralam to jako atak... wykrzyczalam mu ze on nawet nie ma pojecia jak ja sie moge czuc i co mnei to wszystko kosztowalo... zaczal mi tlumaczyc ze on tez to bardzo przezywa i jak widzi jak ja sie z tym mecze to on cierpi razem ze mna pomimo tego ze nie okazuje swoich uczuc ( mezczyzni) powiedzial ze jak tak dalej bedzie zaczniemy sie nawzajem niszczyc ze to zniszczy nas zwiazek ( ma racje) ze musze odpuscic bo z takim strasem za kazdym razem nigdy nie bedziemy rodzicami... bo to wszystko mnie i jego blokuje... ze od miesiaca sex nie jest zabawa tylko smutny rytual ktory trzeba wykonac... Matko jaka ja glupia jestem... przez moje glupie fazy i chec ponad wszystko posiadania dziecka moge stracic mojego najwiekszego skarba. Obiecalam mu ze sie zmienie, i tez tak zrobie przestaje o tym myslec... potrzebuje przerwy i kogos kto mnie bedzie lal i bil az bedzie puchlo jak zaczne sie znowu fazowac... zawieszam starania... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sex bez zabezpieczen bedzie nadal ale to juz nie gra dla mnie wiekszej roli chce znowu miec satysfakcje z milosci z moim skarbem a nie ciagle usilowanie zafasolkowac) to tez mi pomoze... potrzebuje czasu na zrobienie porzadku w mojej glowie... co bedzie to bedzie... Tz mial tez troche zastrzezen do tego ze udzielam sie na tym forum ze to tez mnie doluje... ale chce mu pokazac ze dzieki wam jakos sie wylecze z tej obsesji... i do was wielka prosba... pomozcie ! P.s po tej calej sprzeczce tyle milego ze potem bylo milo ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki.
Ja sie witam i uciekam. KiePsko soI czuje, glowa mnie boli i gardlo. Coś mi w jelitach jezdzi i zasypiam na siedzaco. Byłam na badaniach rano a teraz musze sie drzemnac! ooo a my dziś 16 TYDZIEN ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Rozeznanie
|
na pewno nie ja haha
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() spadam na uczelnie - jeszcze dwa dni, dwa zaliczenia i 'wolne' - co prawda tylko od uczelni, pracy się nie pozbędę ![]() miłego dnia ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
to jest strasznie smutne jak opisujecie te poronienia
![]() ![]() ![]()
#250 |
Rozeznanie
|
Witam, po weekendzie
![]() Jestem po wizycie u gina. Przyjął mnie dr Ciepiela, bardzo symatyczny lekarz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam ale nie mialam czasu Was nadrobić, postaram się to zrobić później, teraz muszę chatkę ogarnąć, po w weekend nie bylo kiedy ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekałam na Twoja wizyte. Najlepiej to było trzeba poprawic przytulanki z rana a jak nie to z wieczora jeszcze koniecznie!!! Oj będzie się działo ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Dajcie czadu za koocura któremu jest brak solidnych przytulanek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wybieram się do gina chyba w przyszłym tygodniu,w piatek chyba pójde zrobić ten progesteron(chyba bo zależy jak będzie tempka wyglądać ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-01-28 o 11:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiem Ci jak było..bo bede tam pierwsza ![]() wyszalej sie i za mnie..przez kolejne 2 tyg nici z przytulanek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na to nie ma reguly... 80 % poronien jest bez znalezienia przyczyny... ale nie mozna o tym myslec ze i mi sie moze cos takiego przydazyc... Wczesniej hmmm... jakies 100 lat temu bylo mniej bo poprostu nie wiedzialay ze zafasolkowaly a najczesciej poronienia wystepuja w pierwszych tygodniach ciazy. Z tego co wiem i tak jak mi to lekarz wytlumaczyl ze w dzisiejszych czasach... czasach stresu i pogoni jest to bardzo ale to bardzo czeste w przypadkach do 5-8 tygodnia... mnie sie to przydazylo w 5-6 tygodniu... i walczez tym do dzisiaj... jednego sie boje ze jak znowu sie uda zafasolkowac to zaczne myslec ze moge poronic... i ttak naprawde sama przez stres moge to sobie wywolac... wiec prosze nie mysl o tym... to nie jest zdrowe... ciesz sie kazda chwila ciazy... kazdym ruchem... kazda zachcianka... brzusiem ktory zacznie zaraz rosnac jak na drozdzach... ciesz sie chwila ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#258 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#259 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]() Z tymi skurczami to faktycznie mam nadzieje, że obędzie się bez szpitala. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A zobacz ja nie umarlam... fakt bolalo bardzo fizycznie i psychicznie ale zycie toczy sie dalej... wszytsko moze sie wydazyc... pomimo ze ja to strasznie przezylam tlumacze sobie to tym ze to nie byl czas na mnie... ze moze plod byl od poczatku "chory" i ze natura i ten na gorze mieli plan... teraz staram sie wychodzic na prosta... moj Tz bardzo mi pomaga i wiem ze to musze zrobic to nie tylko dla siebie ale i dla niego ogarnac sie... zadbac o siebie... zrobic cos z soba... dzisiaj pierwszy raz od pewnego czasu pomalowalam paznokcie... jaka ulga... zaraz ide zafarbowac wlosy a od jutra cwiczenia i spalanie troszke zbednego tluszczyku... przestaje myslec o tym co sie stalo.... ale nie chce zapomniec chce o tym myslec pozytywnie pomimo iz to nie bylo pozytywne przezycie... chce sie nauczyc o tym rozmawiac bez lez w oczach i bez strasznych mysli... dlatego tez robie sobie tatuaz... tatuaz dla mojego szkrabka.
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ile u as kosztuje badanie nasienia? Ciekawa jestem jaka jest przebitka, czy jest?
Szukam przychodni, mąż bedzie miał doła, ładnie mu sie zacznie tydzień ![]() ![]()
#263 |
Wtajemniczenie
|
Hejo laseczki
![]() Jak budzik zadzwonił mi o 4:55 to nie wiedzialam w którą stronę iść... tak dobrze mi się spało. Tż udalo się przepisać na środę na badania więc sii ![]() ![]() Isia- 3mam kciuki, mam nadzieje że mala nie pcha się jeszcze na świat? ![]() Kejthx- tak jak pisalam wyżej mój Tż idzie w środę na badanie nasienia, za pełne będzie płacił 175 zł. ![]() ![]() Szejda- fajnie,że wizyta udana, oby po wizycie w szpitalu szybciutko Ci się udało zajść w ciąże ![]() Color, Kocurek- gratuluję kolejnych tygodni. ![]() Kwitka- mmm cóż za miły dzień spędziliście ![]() Lady,Maru- ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-01-28 o 12:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
O Dzastin, to wydaje mi się, że raczej wszędzie podobnie.
Szejda, super, że jesteś zadowolona z wizyty, miejmy nadzieję, że lekarz ogarnięty i pomoże ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- To w Szczecinie jednak taniej. Nic to, do Szczecina go nie wyślę, bo przecież za wachę albo bilet by musiał dopłacać, wówczas u Nas wychodzi taniej ![]() Kuźwa, boję się sama tego badania, a jak wyjdzie źle ![]() ![]() ![]() ![]()
Żona ![]() Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2013-01-28 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jesteś sama.. ja też się strasznie denerwuję tymi badaniami Tż, chyba bardziej niż on sam... ![]() Z tego co czytałam to jak by było źle to chyba lekarz jakieś witaminki przepisuje na poprawę jakości nasienia.. ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja panikowalam bardzo wysylając tż na badanie..balam sie ze jak wyjdą złe w złosci powiem ze to jego wina kiedys..dobrze ze sie okazało ze ma zołnierzyki zdrowe i ruchliwe. Wczoraj pytał czy jestem w ciązy mowie mu ze chyba nie , nie raczej nie bo pleminiki 4 doby nie przezyją we mnie a on : jak nie? mam mam extra-super-hiper-za☠☠☠i.st.e pleminiki!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Własnie tego się boję, mój mąż taki trochę z tych bardziej wrażliwych na tym punkcie, ale i w sumie ma powody, bo pracuje w "szkodliwych warunkach", więc pewnie trochę by go sytuacja przerosła. Z drugiej strony mówię mu, że to różnie może być, bo np. mój długoletni narzeczony- były narzeczony ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Linka,czy możesz wysłać mi na priv linka tam gdzie Ty wysłałaś na bocianie żeby lekarz zinterpretował wyniki.? ![]() Wizyte u ginki mam za tydzień ale pewnie jak dostanę wyniki do ręki to zaraz będę buszowac po necie ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.