Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-06, 19:55   #241
Amanina
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Nie to, żebym była jakaś nieszczęśliwa, bo ja je KOCHAM od pierwszego wejrzenia. Wytarmosiłabym je już sama. Czuję się też już teraz w miarę komfortowo, tzn. nie wystają po bokach i są takie no sportowe powiedzmy. Tylko tak mnie po prostu nachodzi momentami. Niepokoi mnie też to, że one minimalnie się różnią od samego początku, tzn lewa jest taka jakby bardziej rozłożysta krawędzie prawie niewyczuwalne, a prawa jest jakby węższa i te krawędzie bardziej jakby spadziste, no nie wiem, jak to wytłumaczyć i już mam schizę, że on mi się tam od tych krawędzi będą podwijać. Wiecie o czym mówię, dr na konsultacji pokazywał, że może dojść do takie zawijania się implantu
to tez jest normalne.. ze one sa nierowne wejdz w moje pierwsze albumy - sama zobaczysz jedna byla kwadratowa i wyzej od drugiej, tez mialam paranoje ze tak zostanie w ogole sie tym nie przejmuj, zobaczysz jak one sie zmienia w ciagu nastepnych dwoch tygodni
Stary 2013-02-06, 19:58   #242
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Wrzuciłam kilka fotek 3 tyg po blizny i dwa widoczki

Byłam, widziałam, ośliniłam klawiaturę
Stary 2013-02-06, 19:59   #243
Amorcio
Wtajemniczenie

Aniu jeszcze sie gubie w oznaczeniach, masz okragle czy anatomy w swoich slicznotkach?
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 20:07   #244
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Byłam, widziałam, ośliniłam klawiaturę

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Dziewczyny - robimy dla wszystkich przed listę pytań na konsultacje

Potem wrzuci się ją np do pierwszego posta i dziewczyny będą mogły korzystać. Wiem jaki się ma mętlik w głowie przed konsultacją, ja na pierwszej nie pytałam praktycznie o nic z wrażenia, na kolejnych już było lepiej

1. Jaki implant? (okrągły czy anatomiczny? szerokość, projekcja i pojemność)
2. Jak będzie umieszczony - pod gruczoł, pod mięsień, pod powięź?
3. Gdzie będzie cięcie (wokół otoczki, w fałdzie piersiowym, w dole pachowym?), jaka będzie jego długość?
4. Jakie są przeciwwskazania do operacji?
5. Jakie badania należy wykonać? Jaki jest ich termin ważności?
6. Jakie leki odstawić przed operacją?
7. Czy zawierana jest umowa przedoperacyjna?
8. Kto będzie operował - lekarz czy może asystent?
9. Jak długo po op.zostajemy w klinice?
10. Czy zapewniony jest stanik pooperacyjny? Czy jest on wliczony w cenę zabiegu? Ile go nosić po zabiegu?
11. Czy zalecany jest pas piersiowy? Jeśli tak - przez jaki okres?
12. Czy przy wyjściu dostaniemy wypis, jakieś zalecenia pooperacyjne?
13. Czy klinika ma możliwość wystawienia L4?
14. Czy otrzymamy gwarancję implantów? Czy musimy (w przypadku Mentorów) same ją wysłać do PadTech, czy robi to dr?
15. Kiedy zdjęcie szwów? Po jakim czasie na kontrolę?
16. Kiedy można wziąć prysznic, wykąpać się w wannie?
17. Czy po op. zażywać witaminę E?
18. Po jakim czasie można spać na boku? Po jakim na brzuchu?
19. Czy dr zaleca np chodzenie na basen, żeby mięśnie szybciej puściły, jeśli tak to po jakim czasie?
20. Czy należy zawiesić aktywność seksualną? Jeśli tak - to na jaki okres?
21. Co jest normalnym zjawiskiem po op. a co powinno zaniepokoić?
22. Czy masować piersi po op? Jeśli tak - po jakim czasie i w jaki sposób?
23. Jak dbać o blizny? Czy smarować maściami, czy może lepiej używać plastrów?
24. Kiedy można nosić stanik z fiszbinami?
25. Jacuzzi, sauna, opalanie, siłownia - po jakim czasie możliwe?
26. Jakie są możliwe powikłania, w jakim czasie mogą wystąpić, jak zminimalizować ryzyko ich wystąpienia

No to tyle ode mnie - jak macie jeszcze jakieś to podrzucajcie
Wiem, że na większość z pytań znajdziemy odpowiedzi grzebiąc gdzieś w necie ale w sumie każdy lekarz podchodzi inaczej, ja wolałam wszystko usłyszeć od doktorka na konsultacji
Ja to chyba mam taki okropny nastrój przez to ZAWIESZENIE AKTYWNOŚCI SEKSUALNEJ. Daję sobie rękę uciąć, że to ma z tym coś wspólnego:brzyda l:

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 20:14   #245
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:

Ja to chyba mam taki okropny nastrój przez to ZAWIESZENIE AKTYWNOŚCI SEKSUALNEJ. Daję sobie rękę uciąć, że to ma z tym coś wspólnego:brzyda l:
Stary 2013-02-06, 20:20   #246
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Aniu jeszcze sie gubie w oznaczeniach, masz okragle czy anatomy w swoich slicznotkach?

Ja mam okrągłe
Stary 2013-02-06, 20:20   #247
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
Dzisiaj rano obudziłam się z taaaaakim dołem że moje też będą za małe....
No jasny gwint- bez cycków źle z cyckami jeszcze gorzej
Niee, z cyckami jest duużo lepiej Możesz jeszcze zmienic wielkość!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 20:29   #248
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
to tez jest normalne.. ze one sa nierowne wejdz w moje pierwsze albumy - sama zobaczysz jedna byla kwadratowa i wyzej od drugiej, tez mialam paranoje ze tak zostanie w ogole sie tym nie przejmuj, zobaczysz jak one sie zmienia w ciagu nastepnych dwoch tygodni
No wiem, wiem, Wrócę do pracy, przestanę o nich trochę myśleć, przestanę się wreszcie może objadać i będzie dobrze mam nadzieję.

Oglądałam Oliwki albumy wszystkie. Naprawdę jej cycuchy przeszły mega dużą metamorfozę. Dobrze jest robić te zdjęcia. Ja dziś też popstrykałam. Jutro coś zarzucę może.

Tymczasem chyba czas zacząć się przestawiać i trochę wsześniej chodzić spać, bo ja na tym urlopie, jak pączek w maśle usypiam o 3, wstaje o 10, a tu do pracy w piątek

już są ojaaa
Stary 2013-02-06, 21:02   #249
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądałam Oliwki albumy wszystkie. Naprawdę jej cycuchy przeszły mega dużą metamorfozę. Dobrze jest robić te zdjęcia. Ja dziś też popstrykałam. Jutro coś zarzucę może.
Zdjęcia jest dobrze robic mnie jak najdzie czasem zle samopoczucie to ogladam te fotki niestety sama nie widze tych zmian dla mnie sa ciagle takie same czyli maluchy u Ciebie dopiero poczatek juz sa sliczne to co mowic co to bedzie potem glowa do gory, ja sobie powtarzam ze wielkosc to nie wszystko ważne zeby byly ladne i zgrabne

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 21:09   #250
maja2013
Raczkowanie

kulkaaga dziękuję za listę jest tam wszystko co chciałabym spytać dr, teraz nie muszę pisać, mam gotowca
maja2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 21:17   #251
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Zdjęcia jest dobrze robic mnie jak najdzie czasem zle samopoczucie to ogladam te fotki niestety sama nie widze tych zmian dla mnie sa ciagle takie same czyli maluchy u Ciebie dopiero poczatek juz sa sliczne to co mowic co to bedzie potem glowa do gory, ja sobie powtarzam ze wielkosc to nie wszystko ważne zeby byly ladne i zgrabne
Olivkaa200 byłam u Ciebie w albumie i jestem pod wrażeniem metamorfozy - SUPER. Ja więc też będę po cichu czekać, a może mi też tak się przytrafi taka metamorfoza.

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Coś w tym jest, ja tez miałam i jeszcze lekko mam taki kryzy-sik. Nawet jak mi się bardzo chciało, to jak co do czego doszło, to ograniczenie ruchów sprawiało, że czar pryskał.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 21:20   #252
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivkaa200 byłam u Ciebie w albumie i jestem pod wrażeniem metamorfozy - SUPER. Ja więc też będę po cichu czekać, a może mi też tak się przytrafi taka metamorfoza.
Bardzo sie ciesze ze metamorfoze widac Kazda z Nas musi swoje przeczekac ja tez chcialam zeby od razu byly piekne i ksztaltne. A jak je pierwszy raz zobaczylam w lusterku myslalam ze sie polacze tak mi sie nie podobaly. Teraz jak patrze na nie buzia sama mi sie usmiecha Wiec dziewczyny DUZO cierpliwosci

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 21:20   #253
Amorcio
Wtajemniczenie

Dziewczynki wstawilam porzadne wyjsciowki i bardzo prosze o radu jaki implant ktora by wlozyla gdybscie mialy to co mam ja
Stary 2013-02-06, 21:24   #254
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki wstawilam porzadne wyjsciowki i bardzo prosze o radu jaki implant ktora by wlozyla gdybscie mialy to co mam ja
Amorcio, bylam, widzialam mysle ze cos miedzy 350-400 by super wygladalo
Stary 2013-02-06, 21:34   #255
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
Amorcio, bylam, widzialam mysle ze cos miedzy 350-400 by super wygladalo
No bedzie piekniebo masz rowne i nic nie zniszczone piersi. Wzrost chyba tam jakis za wysokii dalas...zmien bo mam kompleksy a juz ich nie mialam ostatnio)))))

poprzymierzalam dzis staniki z okresu przed i sa dobre!!! Miesiac temu tez mierzylam i byly za duze,zle lezaly,uwieraly i wogole cos nie tak a dzis
mya jak zajrzysz to podpowiedz czy jak zaloze stanik na jedna noc z fiszbinami - do sukienki z dekoldem to dostane mocne baty??i czy ja moge na solar isc z zakrytymi cyckami oczywiscie he???

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2013-02-06 o 21:58
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 21:49   #256
Amorcio
Wtajemniczenie

Amiania a ta pojemnosc w anatomach?

Celinka wlasnie pofarbowalam tesciowej wlosy, jest zachwycona

Aniu, ja op planuje koncem sierpnia, od skonczenia karmienia minie 9mcy, a w nastepnym tygodniu mam pierwsza konsultacje u pierwszego z wybranych doktorow

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-06 o 21:52
Stary 2013-02-06, 21:53   #257
dziunia777
Raczkowanie

Cytat:
byłam w albumie i potwierdzam ze na prawde niezla metamorfoza idealny ksztalt i rozmiar jak dla mnie super, a kto wie moze za pol roku beda jeszcze wieksze u mnie jak narazie zadnych zmian dodam jutro nowe zdjecia bo juz minal u mnie miesiac to same zobaczycie
dziunia777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 21:53   #258
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Amiania a ta pojemnosc w anatomach?

Celinka wlasnie pofarbowalam tesciowej wlosy, jest zachwycona
Tesciowke jeszcze goscisz...? No to pieknie,ze tak dlugo macie sie ku sobie hihihih...fajnie
Stary 2013-02-06, 22:09   #259
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Tesciowke jeszcze goscisz...? No to pieknie,ze tak dlugo macie sie ku sobie hihihih...fajnie
TZ prosil zeby tesciowa byla bo on bedzie spokojniejszy na wyjezdzie, nie chcial zebym sama z dzieciami i piesem byla wiec tesciowa na weekendy do domu jedzie i dzieki temu daje rade a dzieci szczesliwe z babcia moga wiecej czasu spedzic.
Stary 2013-02-06, 22:16   #260
celina777
Rozeznanie

Cytat:
TZ prosil zeby tesciowa byla bo on bedzie spokojniejszy na wyjezdzie, nie chcial zebym sama z dzieciami i piesem byla wiec tesciowa na weekendy do domu jedzie i dzieki temu daje rade a dzieci szczesliwe z babcia moga wiecej czasu spedzic.
Fajnie i to sie chwali ,ze tesciowka chetna do pomocy
Stary 2013-02-06, 22:35   #261
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya pisze ze mam bliznowca bo mi ta pani od usg powiedziala ja sama tego nie stwierdzam bo sie nie znam nie wiem czy mowila prawde czy ot tak powiedziala. To wyglada mniej wiecej tak pamietasz ta moja ranke ktora zreszta widzialas na żywo?? ta ranka jest jakby wrosnieta i jest biala w porównaniu z reszta blizny..wiec co to moze byc ???
Wiec dla mojej blizny ta masc bedzie dobrz ta cebulowa jak myslisz??
Blizne masuje ciagle i strasznie mnie ciagnie dzis juz mnie tak jak ja najdzie cholere jedna
Olivko zrób może przy okazji focie . Ta blizna jest wypukła czy wklęsła? Cebulowa maść na blizny wypukłe-przerośnięte-wystające nad skórę. Jak ja ją widziałam to była świeża dziura w bliźnie. I napisz jeszcze czy to jest ta blizna o której ostatnio pisałaś, że coś sobie z nią zrobiłaś zakładając staniczek?

Cytat:
czesc dziewczyny

włąsnie wrocilam z miasta i nie moglam musialam sobie kupic stanik narazie polezy sobie w stanie spoczynku no ale co tam)) szukalam stroju bo chce na basen pochodzic i ku mojemu zdzwieniu stroje sa na mnie za male w piersiach...tak ciezko mi cos znalesc ze chyba toples bede smigac
Ale jak kupowalam bluzke pani powiedziala ze mam ladne duze piersi nie wiem czemu tak mi smiac sie chcialo az musialam sie schowac ale dobrze niech mowia mi tak czesciej

Mya jeszcze pytanie odnosnie tego stanika co wkleilam duzy push up?? bo takiego duzego to ja nie chce...a tez dac w ciemno prawie 200zl to nie za dobry pomyslmowisz nie byl fajny????[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------
To typowy push- ma twardą gąbkę a właściwie jest gąbką do tego nie równą- dołem grubszą. Taki pancerz na cycki - nawet bez cycków cycki się ma
A na basen tylko topless

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość

Dziewczyny muszę się Wam pożalić trochę. Mam w domu taką sportową koszulkę z wszytym biustonoszem sportowym, przymierzyłam ją i w sumie mogłabym nosić, bo on bardzo dobrze trzyma, gdyby nie taki mały problem Mam w niej kompletny zanik cycka, jak deska wyglądam Kurcze jak przed operacją ją ubierałam to nawet tak źle to nie wyglądało, bo pod spodem miałam jeszcze push upa a teraz jakby nie było nic, cycki znikają w magiczny i niepojętny sposób
Bo to jest bluzka niewidka Anika takiej na lato szuka- możesz jej sprezentować z pewnością się ucieszy
Super, że na konsultacji wszystko dobrze. Pan dr ma wesoły dzień jak przychodzisz

Cytat:
Powiem Wam jedno. Już mogłaby przestać schodzić mi ta opuchlizna, bo jakieś małe się one robią. Wrócę do pracy bez push upa i jeszcze mi ktoś powie, że coś mi cycki zmalały
Pierwsza opuchlizna schodzi około miesiąca.

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
No bedzie piekniebo masz rowne i nic nie zniszczone piersi. Wzrost chyba tam jakis za wysokii dalas...zmien bo mam kompleksy a juz ich nie mialam ostatnio)))))

poprzymierzalam dzis staniki z okresu przed i sa dobre!!! Miesiac temu tez mierzylam i byly za duze,zle lezaly,uwieraly i wogole cos nie tak a dzis
mya jak zajrzysz to podpowiedz czy jak zaloze stanik na jedna noc z fiszbinami - do sukienki z dekoldem to dostane mocne baty??i czy ja moge na solar isc z zakrytymi cyckami oczywiscie he???
A to są jakieś zdjęcia już pędzę

Nie , nie ma zdjęć Celinka poprzymierzała i sama sobie popatrzyła eeee
Solarium- oczywiście piersi przykryj dokładnie i nawiewy włącz na maxa żeby się nie przegrzały. A staniorek jaki? uciskacz jakiś z nierówną miską? pokazuj szybciutko

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-02-06 o 22:41
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 22:44   #262
celina777
Rozeznanie

May kochana kcesz zdjecia...o jaaaa....mialam napad niekontrolowany na przymiarki i nie obfocilam nic ale porobie cosik moze jutro
Stanik chce ubrac rowniutki nie uciska na nic ale zbiera ladnie do srodka i taki rowek ,ze sie zakochalam w nich))tyle ze fiszbine ma no i musze go ubrac bo ide na BAL hehe...bedem balowac ))

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2013-02-06 o 22:46
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:04   #263
iloona79
Zadomowienie

Jeju,już północ!
Przeleciałam trzy ostatnie strony i miałam,coś napisać,
ale koncepcje mi się skończyły..yyy...error,ch yba musze się wyspać

Tymczasem gratuluję nowej Cycolince!!

Foamclene,
fajnie to wszystko opisałas

zyczę spokojnej nocki,
dobranoc
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 06:40   #264
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

unsafe_girl- 11.02 - 3
krystel13 - 14.02 -6
margo5010- 14.02 - 6
noseknosek- 15.02 - 7
dreamer365 - 16.02 - 8

kulkaaga- 19.02 - 11
niezapominajka1987 - 25.02. -17
jusi84 28.02 -20
chiquitkaaa 06.03- 25

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Witam witam kochane z ranca pączuś już zjedzony jeszcze 2 mi sostały haha
Stary 2013-02-07, 07:28   #265
ania2003
Raczkowanie

Witam jak zwykle przy porannej kawce
Pączków brak , bo ja na diecie MZ.

Mya mam prośbę żebyś zerknęła na moją jedną brzydką bliznę, czy ona się wyrówna ładnie , czy już też ma zadatki, ze będzie brzydka i wymagała więcej pracy.

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Dziewczynki a czym najlepiej smarować blizny i po jakim czasie
Stary 2013-02-07, 08:04   #266
przedpo
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Coś w tym jest, ja tez miałam i jeszcze lekko mam taki kryzy-sik. Nawet jak mi się bardzo chciało, to jak co do czego doszło, to ograniczenie ruchów sprawiało, że czar pryskał.
Witam, się p oraz ostatni z poranną kawką - od jutra do pracy
Ania, ja bogini seksu z siebie robić nie chcę, ale mnie seks taki, jak teraz średnio hmmm satysfakcjonuje, bo...właśnie te ograniczenia. Jakbym Wam opisała swój pierwszy seks po op...można paść ze śmiechu. Ja się chyba podświadomie napinam i zaczyna mnie boleć pod pachami już sama nie wiem czy z nadmariu ruchu czy z tego stresowego napinania i dupa..myślę tylko, o tym czy już sobie zaszkodziłam czy zaraz to zrobię. Także nie mogę się do czekać, jak będzie ...szaaaał, dziki szaaał

Ania, czym Ty smarowałaś i smarujesz blizny? Jak długo nosiłaś habit doktorowy i jakie staniki teraz Ci zalecił?

już są ojaaa
Stary 2013-02-07, 08:06   #267
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Na 1 konsultację u M.S. czekałam chyba niecałe pół roku, po czym musiałam ją odwołać. To buło chyba w lipcu. W lipcu dostałam termin na koniec września na konsultację też do M.S. Krótki czas po tym zdecydowałam się na kons. u K.P. i miałam pod koniec listopada. U K.P. można wydaje mi się po konsultacji dostać termin w ciągu ok. miesiąca. U M.S. pół roku to chyba minimum.
Witam i dziękuję Ci za odpowiedzBędę umawiać się na konsultację do dr. K.P. Zobaczymy co mi zaproponuję? Już się nie mogę doczekać
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 08:11   #268
przedpo
Raczkowanie

Mya ja Cię proszę, nie załamuj mnie ,bo to chyba oznacza, że wrócą do stanu sprzed op

Oliwka, ja też uważam, że rozmiar to nie wszystko i powtarzam, że je kooocham, a Ty nie widzisz zmiany na swoim kolażu w albumie, bo mi się gęba, jak głupiej cieszyła, jak go oglądałam

już są ojaaa
Stary 2013-02-07, 08:14   #269
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

mnie to przeraża sama myśl jak już będę po op i i trzeba będzie kupić 1 staniczek sportowy dla mnie to czarna magia nawet nie wiem gdzie sie udać i kupić taki sportowiec u mnie jest galeria może tam jest jakiś sklep z taką bielizną ... będę pół dnia łaziła i błądziła po tej galerii
Stary 2013-02-07, 08:15   #270
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
Witaj. Ja jestem 2 cm wyższa i waże tyle samo co Ty. Mi lekarz zaproponowal anatomiczne 305, ale jak czytam dziewczyny, to martwie się, że jednak będą za małe Może w dniu operacji poprosze o większe, choć te 325, choć nie wiem czy się tak da w dniu operacji zdecydować się na inne
Ja do tej pory myślałam o tym żeby tylko coś było Ale jak się wgłębie już w temat to pewnie też będę chciała jak największeChoci aż u mnie to trochę ze skórą jest problem i po karmieniu zostały mi rozstępy tak mi wtedy cycki urosły a teraz nic , wielkie zero Nie chce żeby po op te rozstępy się powiększyły.
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości