![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg do Wielkanocy
ej ale nie przesadzajcie z tym jogurtem, bo to pod głodzenie się podchodzi
![]() a co do Polski, jest słonecznie ale zimno... pogoda ma się jednak poprawiać i ma być cieplej ![]() a ja jestem Dagmara (tego nie odczytacie z nicku :P) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
ale my jesteśmy zdesperowane przed wyjazdem xD
po Wielkanocy zdecydowanie wracam do warzyw, kasz itp. ![]() ![]() No aż tak nie będę przesadzać, ale pół woreczka to powinien być max. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja jesli chodzi o kasze to raz jem pol woreczka na raz a czasem wystarczy mi jeden woreczek na 4 posilki. Zazwyczaj rano jem platki z mlekiem lub jogurtem. A pozniej juz kasza z wazywami i ryba czy indykiem. Dzis widze spadek wagi o... prawie 1 kg!! Czyli wielkie WOW! ![]() Jeszcze 5 dni dietki, pozniej w Polsce bede kontrolowac wage przez caly czas, ale odpuszcze ta kasze:P A teraz biore sie za gotowanie kaszy ![]() ![]() Milej soboty Kochane!! ![]()
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
mi dzisiaj przybyło 0,2 no ale to tak mało, że nawet o tym nie myślę
![]() dzisiaj tradycyjnie dzień z kaszą jak w zeszłym tygodniu ![]() ![]() ![]() miłej soboty ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ah tak przy okazji - coś mi ostatnio się ciągle zapomina o occie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
gratuluję spadku, a 0,2 kg to nie ma sie przejmować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Witajcie weekendowo
![]() ![]() ![]() ![]() Czytalam troche o kaszy jaglanej i jest taka dieta oczyszczajaca skladajaca sie wlasnie z samej kaszy... Czytajam ze 3, czasami ze 7 a nawet ze 10 dniowa... I tak sobie mysle czy by nie sprobowac... Mam takie wzdecia po poludniu ze masakra ![]() Co o tym sadzicie? Tylko ze ja myslalam o maxymalnie 5 dniach.... ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- I gratuluje spadkow Dziewczyneczki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
haha Mysia powiem ci tak, że ja jednego dnia nie mogę zdzierżyć... więc no powodzenia życzę, ale ja bym nie dała rady
![]() nic z mojego kaszowania dziś nie wyszło, dzisiaj jadłam dietetycznie, ale zdrowo + ciastko wleciało ![]() jutro coś skombinuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
wohooooooooooo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Ladyasia to wczoraj jadlas kasze czy tylko jogurty? Tak czytam o tej diecie jaglanej i nie wiem sama.... Nie bedzie po niej jojo? W sumie jak jadlam w poniedzialek ser bialy to tez byl spadek ....Hmmm sama nie wiem co tu zrobic... A wczoraj jaclam po 19 kebaba, wczesniej pila, piwo i jadlam ciasto... I jak tu byc z soebie zadowolonym...? Wszystko mi sie zatrzymalo w jelitach, ok kilku dni nie bylam na kibelku wiedz waga masakryczna
![]() Ladyasia gratulaccje nieprzytycia ![]()
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
nie nie, miała być kasza, ale potem nabrałam ochoty na coś innego na obiad i ciastka wpadły i generalnie wyszło tak, że jadłam normalnie
![]() A dzisiaj to tak między jogurtem, a warzywami jestem ![]() wiesz, spróbować możesz z tą kaszą, ale ja bym powiedziała że więcej niż 3 dni bym nie robiła tego... ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- ale wiesz co, na problem z kibelkiem to kasza pewnie pomoże! Tylko dużo wody pij, bo inaczej będzie tylko gorzej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Czesc kobietki!!
![]() Ja jak jestem na samym nabiale ew. + jakies wazywka to tez metabolizm sie zatrzymuje na jakis dluzszy czas. Czasem, gdy podjem cos... to nast. dnia nie mam problemow z ... metabolizmem!! I w sumie nic szczegolnego nie podjadalam raz kawalek ciasta, raz kanapke... Ale dziala na mnie swietnie ![]() ![]() Milej niedzielki!! U nas cudowna pogoda!!Az chce sie zyc! ![]()
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Czesc Mosisiu
![]() ![]() I masz racje, planuje max 3 dni ![]() Tylko ze czytalam ze je siekasze bez dodatkow...
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
ja jadam z cynamonem albo z bazylią itp. najważniejsze - nie dodawaj soli do gotowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem bardzo zadowolona z siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
3 dni tylko na kaszy bez dodatkow? dodawaj czosnek i pieprz i do zjedzenia. Ja jestem na kszy od ponad tygodnia. W sumie dodaje brokoly, lub pomidorki i czasami rybe. Nie jem samej kaszy na sniadanie serek wiejski albo musli z mleczkiem. Jednak wiekszosc posilkow to kasza moja ukochana. Nie jem jaglanej tylko jeczmienna, ktora UWIELBIAM!!
![]()
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
dzisiejsza kolacja była niegrzeczna. zjadłam 2 kawałki pizzy domowej, ale cienkie ciasto, z szynką, pomidorem, ananasem i kukurydzą. ale ogólnie w ciągu dnia jadłam mało, bo:
11- kromka ciemnego chleba z serem bialym i dżemem truskawkowym 13:30 - udko kurczaka gotowane z marchewką 16:30 - banan i sok z pomarańczy 19 - te 2 kawałki pizzy... jestem już po ćwiczeniach z Mel B. rozgrzewka, nogi, pośladki, brzuch, ćwiczenia rozluźniająco-rozciągające. Byłam po prostu mokra, dała mi trochę w kość, ale bardzo miło się przy tym ćwiczy, Mel motywuje. No i patrząc na jej ładne wypracowane ciało... Edytowane przez aza3994 Czas edycji: 2013-03-17 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Czesc Kochane
![]() ![]() ![]() Waga przerazila mnie po razkolejny i pokazala 70.2 kg. Musze sie ogarnac bo tak to sie bede cale zycie bujac ![]()
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
a ja wczoraj dużo naoszukiwałam i przytyłam tylko 0,1kg... Zero jojo. Jest dobrze
![]() ![]() teraz już się nie będę katować, bo pogoda w Polsce i tak będzie brzydka, a w Polsce chcę jeść normalnie to przyzwyczaję organizm do jedzenia nie tylko jogurtu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
ladyasia i po tych jogurtach masz takie spadki?
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
tak, w tamtych dniach co jadłam na 4 posiłki jogurt z płatkami i na 1 posiłek - 1 owoc to chudłam codziennie coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
ladyasia a jaką Ty masz teraz wagę?
![]() jezzzu jest dopiero po 13 a ja mam dosyć tej kaszy ![]()
![]() |
#263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja dziś cały dzien na otrębach, no teraz troszkę jogurtu dodałam bo tak to cały czas na wodzie. juz mi niedobrze od nich ![]() ![]() jutro planuje dzien na kaszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
klaudiak ja już przerwałam dzień kaszowy...
poprostu źle się czułam , i byłam baaardzo głodna... o wiele lepiej jest na serze białym, on bardzo syci i nie jest się głodnym... ja po zjedzeniu kaszy byłam bardzo głodna ![]()
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
aza to ja tak mam z serem białym... mogę jeść i głodna nie jestem...
żałuję że się pokusiłam na tą kaszę... chyba jutro będę jadła ser biały ![]()
![]() |
#267 | |
Raczkowanie
|
dzisiaj miałam 61,8 kg, ale w pewnym momencie przytyłam do prawie 64 więc to co schudłam nie robi wrażenia xD
w tej chwili to jest 2 kg tylko, ale sylwetka się już zmieniła ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
ladyasia no to gratulacje
![]() najważniejsze że czujesz się lepiej w swoim ciałku ![]() a ja dzisiaj mam dzień serowy i @ w natarciu ![]()
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
nie wiem co się dzieje, ale wczoraj wypiłam 2 gorące czekolady, zjadłam kilka żelek i jadłam jogurt, owoce, sałatę na obiad, budyń znowu czekoladowy i kanapki z cieciorką czyli jak na mnie - dużo zjadłam i schudłam 0,3kg wczoraj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
ladyasia to nie dociekaj tylko się ciesz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.