|
|
#241 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann - część XVII
Cytat:
Ale nie dam rady robić zakupów tak często jak oni tego wymagają, bo np kilka miesięcy w roku przebywam za granicą. I tak mnie wykluczą, więc się w to nie bawię. Zresztą nie mam dziecka. Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2013-03-07 o 16:05 |
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3963616 0]Dal mnie ten program mało atrakcyjny jest, jak nie zrobię żadnych zakupów na kartę w ciągu 90 dni to uczestnik jest wykluczony z programu. Słabe
I zniżka tylko 3 %.[/QUOTE] Dla Ciebie nie jest atrakcyjny, bo nie masz dziecka, a program Rossnę! Jest skierowany głównie do rodziców dzieci 0-3 lata. Ja mam dwoje (6 lat i rok) i wszystko dla nich kupuję w Rossmannie. Dla mnie 6 zakupów w 90 dni to pikuś, bo tyle to ja zrobię w 2-3 tygodnie. Na dzieciowych rzeczach zostawiam tam ogromne kwoty, a dzięki karcie Rossnę! zawsze coś zostanie w portfelu. Do tego akcje specjalne (20% w grudniu i 10% teraz za ankietę) i upominki dla dzieci. Dla mnie super
|
#243 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć w którym wątku dziewczyny zachwalały szczotkę z Roska jakąs z naturalnym włosiem, wydaje mi się, że to nie był ten wątek, ale może mi pomożecie, bo wczoraj zaszłam do R. a tam było kilka sztuk z naturalnym ;/ polecicie mi jakąś?
|
|
|
|
#245 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#246 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;39637570]A ja też lubię kosmetyki dla dzieci, ale jak kupuję to zwykle zapominam o tej karcie
Dzięki kasjerce ostatnio ją dałam bo się spytała o kartę jak kupowałam babydream.[/QUOTE]Ja sobie jej nie wyrabiałam, bo stwierdziłam, że nie będę kupować więcej kosmetyków dla dzieci. Jakoś mi to nie wychodzi, bo co rusz mam w łazience coś dla maluchów
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Szukałam nowych lakierów Wibo ale chyba jeszcze nie dojechały
Jutro wybiorę się na poszukiwania Pochwalę się, że wygrałam konkurs na uroda.com i dostanę kosmetyki z R. Cieszę się jak dziecko
|
|
#248 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie np. te peelingi uczulają jako jedyny kosmetyk, więc może żeby ci nie zaszkodził ![]() Cytat:
Cytat:
!
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3963616 0]
Dal mnie ten program mało atrakcyjny jest, jak nie zrobię żadnych zakupów na kartę w ciągu 90 dni to uczestnik jest wykluczony z programu. Słabe I zniżka tylko 3 %.[/QUOTE] Ja nie zrobiłam wymaganej liczby 6 wizyt i nie wykluczyło mnie, tylko pozostałym na tym samym rabacie (ale tak jak Ty pisałaś, że nie miałaś żadnej to pewnie dlatego Cię wykluczyło). Ale jak ktoś ma dzieci to taki rabacik się przydaje. No i 2 razy były rabaty 10 i 20 % na wszystko. Cytat:
|
|
|
|
|
#250 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dzisiaj też wpadłam na malutkie zakupy do Rossmanna. Kupiłam sobie Wibo 05 pomadkę, krem z Urea do rąk, maseczkę z Perfecty i maseczkę z Ziaji (albo Ziai ) A tak po za tym, to nie wiem czy pisałyście, ale w CND jest teraz krem matujący z Lirene, Body Milk Trockene Haut od firmy Synergen za jakieś 4-5 zł i jakiś balsam do ciała z Isany za 3 zł, niestety nie pamiętam nazwy W nazwie na pewno miał coś Soft Body Creme czy jakoś tak.
|
||
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
nie widziałam info, albo przeoczyłam
w CND odżywki timotei z serii organic za 9,99
|
|
#252 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo słabo się pieni czyli, jednak chyba jest łagodniejszy. Nie umiałam sobie nim umyć włosów. ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
Dla rodziców na pewno jest atrakcyjny, nawet to 3 % przy dużych zakupach to już coś. chodziło mi raczej tylko o mój przypadek, czy tam rossmaniaczek bezdzietnych. Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2013-03-07 o 18:25 |
||
|
|
|
#253 |
|
Rozeznanie
|
u mnie w ogóle w żadnym R. nie było kremów do rąk kakaowych ;c
|
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- U mnie jest pełnoo
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dopiero wczoraj udało się go dorwać
Pachnie tak samo jak krem do ciała, ale nawilżenie dużo gorsze Jestem rozczarowana, to już lepiej smarować ręce tym kremem do ciała
|
#256 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
Miałam go kiedyś, ale jak jeszcze występował w opakowaniu bez pompki.---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Jeżeli ktoś widział te nowe lakiery z Wibo w Warszawie (Śródmieście, Centrum, Praga Płd) to proszę o info ![]() A jeszcze mam pytanie o stosowanie balsamu do ciała na włosy, mogę nałożyć na włosy balsam sernikowy z Alterry? Męczę go i nie mogę skończyć więc może to jest na niego sposób Na składach się nie znam więc nie chce mieć później jakiś problemów z czupryną
|
|
#261 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ja widziałam ten do rąk tylko w jednym R. u siebie, a może spróbowałabym go na końcówki włosów kłaść.
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
a skład bardzo podobny.
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
ja w ten sposób zmęczyłam krem aloesowy.
|
|
|
|
|
#264 |
|
Przyczajenie
|
prezent zależy chyba od wieku dziecka - do programu dołączają mamy dzieciaczków kilkumiesięcznych i np. 2 latków. ja mam 6 miesięcznego szkraba i właśnie odebrałam prezent za przejście na 4% - jest to body z krótkim rękawkiem ( a właściwie na grubych ramiączkach) marki Endo, rozm. 74 cm i karteczka z przepisem na obiadek dla malucha.
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
poszukuję czegoś w zastępstwie dezodorantu - możecie polecić jakiś sztyft lub kulkę która nie zostawia śladów na ubraniach?
|
|
|
|
#267 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Na kartę zakupy może robic dowolna osoba. Rabat jest naliczany tylko na produkty dziecięce (poza specjalnymi, pojedynczymi akcjami) więc główni zainteresowani to rodzice - ale jeśli ktoś chce zakupic coś z takiego asortymentu, lub skorzystac za akcji specjalnych, zawsze może pożyczyc kartę od posiadacza.Zastanawiam się, ile z osób nie posiadających dziecka będzie regularnie robiło zakupy produktów dziecięcych
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak wyskocze jak z filip z konopi z innym tematem, ale musze sie pochwalić. Udalo mi sie dzisiaj w niemieckim rossmannie kupic odzywke i szampon isany kazdy za 0,50 € te rozowe do suchych wlosow
![]() Gliss kura ekspresowa odzywke za niecale 1,7 W sumie wszystkie były w tej cenie. Takze za 3 € - trzy kosmetyki do wlosowOgladalam kolorowke alterry, ale nie spodobala mi sie. Ta limitka truskawkowa ktora sie tak zachwalayscie troche droga. Krem 50ml za ponad 3 €
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
O, to przynajmniej mniej żal jak takie drogie :P
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

Dzięki kasjerce ostatnio ją dałam bo się spytała o kartę jak kupowałam babydream.
Jutro wybiorę się na poszukiwania
Cieszę się jak dziecko 

Mi się tylko fiolet spodobał i nawet ładnie wyszedł na paznokciach (2 warstwy).

Pachnie tak samo jak krem do ciała, ale nawilżenie dużo gorsze