![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
ja wszystko zrozumialam i po przeczytaniu tego postu zdania nie zmienilam.
Najpierw najezdza na twoja rodzine a pozniej mowi, ze co bedzie to bedzie??? Takie rzeczy powinno sie mowic z duzym wyczuciem,a nie programowac ludzi ,a przy tym sorry ale obrazajac bliskich. Moze i ma 100% sprawdzalnosc ale jawi mi sie jako prosta osoba ![]() ps ogladalam kiedys jakis wywiad o wrozce,ktora zawsze negatywnie nastawiala swoje klientki do facetów .Ona oczywiscie byla samotna. Ta Twoja jest w szczesliwym zwiazku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Skaarbek, a z jakiego miasta jest ta wrozka??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
u nas jest jasnowidz,ktory ludziom mowil przez telefon na co chorują
![]() Ja czekam na spelnienie przepowiedni heh ciekawe PS Skaarbek nie chciualam Cie niczym urazic jakby co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
tyle napisałam i wszystko skasowało sie. Wiec tak: wrozka jest szczesliwa mezatka.. rozmawialam nawet chwilke z jej mezem. Po drugie idac do wrozki nie oczekuje sie,ze powie ci tak bedzsiesz szczesliwa wszystko jest super i same słodkosci, przecież nie o to chodzi, idac tam musisz zdawac sobie sprawe,ze moze powiedziec ci cos smutnego... Na siłe ciie tam nie zaciaga, wiec zadnych pretensji nie mozesz miec... sama sie zdecydowałas, a ona tylko czyta to co widzi w kartach i juz na pewno nie chce tym kogos urazic. Po trzecie, mojej kolezance powiedziala,ze bedzie szczesliwa z tym policjantem i,ze nawet pojawi sie inny obok ale ma nie reagowac tylko zostac u boku policjanta, bedzie z nim szczesliwa i powiedziała jej,ze za 9 tyg. albo mies. bedzie w ciazy.ze ona teraz do niego nie czuje jeszcze tej miłosci,ale przekona sie i bedzie cudnie,wiedziała,ze ona jest po zwiazku ktory odbił sie strasznie w jej psychice,i to z kart, Kol.milczala,bo była 1 raz i nie ufala...wiec jednak nie jest wielka przeciwniczka par
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
aha a ile kosztuje taka wizyta i ile trwa??
Czy pyta o cos na poczatku,czy od razu rozklada karty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
BAN stały
|
Chętnie bym się wybrała do wróżki,aby usłyszeć co mnie czeka w "przyszłości".Oczywiście, potem postarałabym się potraktować to wróźbe z przymrużeniem oka.
![]() Ostatnio wysłałam smsa do wróżki z pytaniem,czy mój byly chce do Mnie wrócić.Odpowiedziała,że jest to możliwe,aby stworzyć ponownie związek,jednakże będzie to wymagało odpowiedniej inicjatywy ode mnie. A napisałam,bo ostatnio były coś mi mamrocze o szczęsciu,a mojej bratowej siostrze śnilo się że do niego wróciłam,a więc z czystej z ciekawości napisałam do wróżki.I raczej mam do takich wróźb sms-owych dystans. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Atka to ze kiedys bedzie chcial wrocic to i ja Ci moge powiedziec,a wrozka nie jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
dalej; ja rowniez nie wierze w zadne wrozby z allegro czy na tel, badz sms, jestem realistka. A ona powiedziała mi,ze los i tak zrobi swoje, tylko dlatego bym nie nastawiala sie strasznie na meza i nie myslala o rozwodzie, bo zycie samo pokaże te male zadry i tylko ja zdecyduje czy one mi przeszkadzaja czy spojrze na nie obojetnie.To wyłacznie ode mnie bedzie nalezało co zrobie, ona mi tylko ukazuje pewne sprawy.Poprostu nie widzi przyszłosci z moim obecnym mezem... Ona naprawde powiedziała mi tyle faktow dotyczacych mojej rodziny i mojej przeszłosci wiec ja nie watpie w jej kompetencje, kiedys juz u niej byłam i wiele z jej słow sie sprawdziło,wiec dlaczego miałoby jej zalezec na zniszczeniu mojego małzenstwa skoro mnie nie zna??? Ja chciałam wiedziec i dowiedziałam sie, teraz tylko czas pokaże czy sie sprawdzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
a ile razy juz bylas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Bierze 40zł, i od razu rozstawia karty, mezatki prawa reka panny lewa przekładaja. Pozniej ustawia je co było... co jest... co bedzie..., ja chciałam jeszcze by postawiła mi o mezu... co uczyniła, nie płaciłam dodatkowo. Powiedziała jeszcze,ze wkrotce sie przeprowadze, widzi nowy dom, a my z mezem zamierzamy sie budowac... wiec tak ani nie jest droga, ani msciwa, bo wszystkim nie mowi tego samego a znam przynajmiej z 20 kobiet ktore u niej byly, niektore pare razy.Jednej powiedziała,ze maz to ja zdradza prawie na kazdym kroku i ze powinna go zostawic bo nigdy sie nie zmieni, co jest naprawde na 100% prawda, o ktorej wszyscy w okol wiedza,ona tez ale nie potrafi odejsc..ale to juz decyzja tej dziewczyny, ja uwazam nadal,ze cos w tym jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Skaarbek ja nie jestem negatywnie nastawiona do wrozb.Co najwyzej do formy przekazu.ale to zalezy do czlowieka.
Faktycznie niedrogo ,u nas biora 2 razy tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
abylam jakies 5 lat temu, pozniej cztery no i teraz, wiec trzy razy, wiem,ze wybiore sie jeszcze... moja przyjaciołka przyjezdza do mnie z Poznania na weekend majowy, powiedziala,ze koniecznie musze ja tam zabrac, tak myslalam,moze wejde jeszcze raz i ja sprawdze, ale nie wiem czy jest sens
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
bess, ja nie mowie,ze byłam szczesliwa po tym co usłyszałam, byłam wrecz zszokowana, bo nie pomyslałabym, a babka taka wyluzowana, fajna i bezposrednia... A kobiety przjezdzaja nawet z odl.300km, a nawet faceci bo kilku moich kumpli rowniez było...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
Kiedys do wrozki poszla moja przyjaciolka. Ma meza, ale zaczal sie kolo niej krecic kolega z pracy, podobal jej sie, pare razy sie spotkali, zastanawiala sie czy mu sie nie "oddac". Zdecydowala sie na wizyte u wrozki, liczac na to, ze w ten sposob jakos latwiej jej bedzie podjac decyzje, co zrobic.
W trakcie wizyty dreczyla wrozke pytaniami, jak sie jej bedzie ukladalo z mezem ignorujac praktycznie cala reszte (rodzina, zdrowie itp.). Wrozka okazala sie byc dowcipna kobieta, bo powiedziala jej, ze tu nie trzeba wrozki, zeby wiedziec, ze jesli bedzie kontynuowac znajomosc z tym drugim mezczyzna to jej sie przestanie w malzenstwie ukladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
skaarbek a możesz zdradzić gdzie przyjmuje ta wróżka? Powiem szczerze, że bardzo mnie zaintrygowałaś! Ja jestem z tych co wierzą we wszelkiego rodzaju rzeczy nadprzyrodzone i wróżby, oczywiście w granicach normy i rozsądku. Więc z chęcią bym sie wybrała do tej kobiety...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
to jest miejscowosc Susz, niedaleko Kwidzynia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Ja parę miesięcy wstecz natknęłam się na pewnym forum ezoterycznym na przesympatyczną panią, która zajmuje się tarotem i w odpowiedzi na nasz post (mój i męża) poprosiła bym do niej zadzwoniła to rozłoży dla mnie, dla nas karty.
I oto co ta Pani mi powiedziała: 1. Że za parę miesięcy będę uczestniczyć w ślubie kogoś z rodziny. Zgadza się, tydzień temu było wesele mojej siostry ![]() 2. Że czeka mnie załatwianie spraw urzędowych. To może okazać się prawdą gdyż zbieramy dokumentację do przeprowadzenia podziału działki i być może jeszcze w tym roku uda sie to przeprowadzić ![]() 3. Że uwolniłam się od osoby, która praktycznie całe zycie kładła mi kłody pod nogi, nie sprzyjała mi. Zgadzam się z tym, gdyż po wyjściu za mąż uwolniłam się od osoby, która teraz na szczęście nie ma wpływu na moje życie-przynajmniej nie muszę jej oglądać bo jest daleko stąd ![]() 4. Że będę w konflikcie z moją teściową, nie będzie mnie rozumieć. To też się sprawdziło niestety ![]() ![]() 5. Że pojawi się brunet, który spowoduje drobne zamieszanie w naszym małżeństwie. I tak faktycznie było, nowy kolega pojawił sie u nas na roku, itd. ale na szczęście to nie było nic strasznego co by zagroziło naszemu małżeństwu, tylko ja to nazywam małym nieporozumieniem ![]() Mój mąż jest dla mnie najważniejszy na świecie ![]() 6. Że mąż otrzyma propozycję dodatkowej, dobrze płatnej pracy. I co sie okazuje, za miesiąc mąż mówi mi o takiej propozycji, byłam w szoku! ![]() 7.I najważniejsze o co pytalismy czy wreszcie zostaniemy rodzicami? Odpowiedź brzmiała, że tak, będzie to dwójka dzieci, pierwsza będzie dziewczynka ![]() ![]() 8. I zapomniałabym, karty powiedziały że jestem uzalezniona od wydawania pieniążków ![]() A to szczera prawda, musze się hamować ![]() I to chyba tyle. Także mnie wszystko co wróżka powiedziała w większości się spełniło ![]() Po tym wydarzeniu ja sama zaczęłam sie interesować filozofią tarota i runami ![]()
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
Wow Asienka ! poprosze o namiary na ta babke
![]() Ja jeszcze nigdy nie miałam do czynienia z zadnymi wróżbami , wróżkami i tarotami ale jak to mówia "nigdy nie mów nigdy" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Rosa napiszę Ci na PW
![]()
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
Asieńka mi też byś mogła podac namiary na ta babeczke i na to forum ezoteryczne?
![]()
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Of course
![]()
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Asienka a czy ja również bym mogła prosić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
Jasne
![]()
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
ja tez juz poprosilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
No to wróżka będzie miała pełne ręce roboty
![]()
![]() |
#268 |
BAN stały
|
Asienko to ja też poprosze o te namiary,jeśli można.
![]() Z góry dziękuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
Już posyłam
![]() Mam nadzieję, że mi się nie dostanie od Pani wróżki ![]()
![]() |
#270 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.