Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 21:16   #241
paula54
Zakorzenienie

Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV

nunny - jakieś fryzjerskie zmiany?

Kate - no to poszalałaś chociaż nie powiem, bo kiedyś, jak jeszcze miałam "wytrenowaną" głowę, to zawsze na babską imprezę było conajmniej jedno wino bo szło szybko z kieliszków. Na szczęście nie było zwykle kaca rano. ale teraz to nie wiem, co by było... Zestarzałam się

Justyś - nie dziwię Ci się z tymi wydatkami. Ja raz zostałam wysłana do sklepu po paczkę pampersów, chusteczki i Linomag, za głowę się złapałam przy kasie Ile te dzieci potrafią pieniędzy przes.rać
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 21:38   #242
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV

Ha ja w poniedziałek wybieranie do rossmana i pewnie też przy kasie się przestrasze.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 02:15   #243
nunny
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
nunny - jakieś fryzjerskie zmiany?
Tak Robiłam pasemka żeby jeszcze rozjaśnić, kolejnym razem będziemy farbować już na jednolity kolor Poza tym zapisałam się na fryzurę ślubną już.

Oj dziewczyny ja ostatnio też w ogóle nie mam głowy do picia! Poza tym szybko robi mi się niedobrze jak pije wódkę Kiedyś tak się nie działo
nunny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 08:07   #244
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
na pizza party

talk, masz już termin wylotu?
Planujemy na samym początku lipca. już chcieliśmy bookować bilety, ale kurde wkurzające jest to, ze M nic nie wie o uczelni itd na chwilę przed zakończeniem. Przypuszczalnie lipiec (ja bym chciała 1go :P ), najpóźniej jego koniec chyba

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
ja dziś w Rossmanie wydałam 150 zł...
Ja chyba jestem jedyna osobą, która przeterminowuje kosmetyki Balsam do ciała leży mi już chyba poł roku i za chwilę go wyrzucę, lakiery do paznokci tez wyrzucam, bo tracą konsystencję od leżenia ... W miarę na bieżąco zużywam tylko podkład i tusz do rzęs. Chociaż ich tez nie użyam codziennie. A - sorry - odzywki do włosów mi schodza strasznie szybko, bo bez nich nie mogę się rozczesać

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Talk - nie kupuj walizki w PL, są strasznie drogie a tutaj kupisz sobie fajną za 20-30 euro. W samolotach i tak wszystkim rzucają najlepiej to poszukaj jakiejś pakownej torby

Ja zbieram się za sprzątanie bo wieczorem przychodzą znajomi
Małgoś - zobaczę jeszcze, ale moje torby i walizki mają już 6 lat Ja najbardziej lubię takie torbo-walizki z kółkami, bo wtedy moge sobie ciągnąć wszystko za sobą, a torba na ramię jest dla mnie za ciezka - prędzej już jakiś plecak ze stelażem. Mam taką swoja na kółkach, z która jeżdżę, ale ona jest 1) malutka 2) podniszczona już (zwłaszcza kółka). Hehe swoją droga pamiętam jak ostatnio widziałam na lotnisku jak komuś tak "wypakowali" torbą, że na taśmie wyjechały najpierw same kółka z ramą , a później walizka. Ale bym sie wkurzyła strasznie rzucają tymi rzeczami - rzeczywiście.
PS. Mam nadzieję, że wieczór bym udany

Ja wczoraj miałam mieć wypad z Paulą, ale nie wyglądałam jak balon i strasznie mnie bolała głowa i miejsce po zębie, więc anulowałyśmy. Dzisiaj wstałam, ale dalej jestem spuchnięta. Chce już mieć czucie w moim policzku bo to się robi wkurzające! Ma mnie za to dzisiaj nawiedzić siostra z chłopakiem, więc przynajmniej jakieś towarzystwo

talkative2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 08:57   #245
jusztyska
Zadomowienie

Talk, ja też przeterminowuje:P ale jak robiłam porzadki przed swiętami, to wywaliłam wszystko co było po terminie i musialam uzupełnic :P co do tuszu do rzęs, to tez wywaliłam stary, kupiłam nowy tak żeby miec w razie co :P
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:02   #246
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez talkative2 Pokaż wiadomość
Ja chyba jestem jedyna osobą, która przeterminowuje kosmetyki
Nie jedyną, ja też tak mam
Balsamy do ciała, kremy do rąk, szampony (bo szybko mi się nudzą, więc kupuję nowy - choć teraz wiernie trwam przy dwóch na zmianę - babydream i Green Pharmacy), podkłady (używam tylko od wielkiego wyjścia - swój pierwszy wyrzuciłam po dwóch latach leżenia i nieużywania). Jedyne co mi schodzi szybko to podobnie jak Tobie odżywki (moje włosy potrafią wchłonąć na raz pół szklanki i nie ma co spłukiwać nawet...), jedwab do włosów (do rozczesywania), cienie do powiek i puder w kamieniu.

Cytat:
jak robiłam porzadki przed swiętami, to wywaliłam wszystko co było po terminie i musialam uzupełnic :P co do tuszu do rzęs, to tez wywaliłam stary, kupiłam nowy tak żeby miec w razie co :P
Kurcze, też muszę porządki zrobić... Ale nie tylko w kosmetyczce, ale też w szafie. Bo mi ciuchy zaczynają wychodzić przez zamknięte drzwi. I kupić nowe baletki
Stary 2013-04-07, 10:38   #247
talkative2
Zakorzenienie

Paula - ja podkład używam, bo zawsze przed okresem robi mi się rewolucja krostkowa na twarzy Więc jakiś tydzień przed jestem zmuszona nakładać codziennie Ale tak na normalnie to w ogóle nie daje też ... chociaż w sumie w zimie nakładam, jak wychodzę z domu, bo mi się zawsze strasznie czerwone policzki na mrozie robią, a podkład to trochę tuszuje Mnie nie tyle, że się nudzą - ja po prostu nie uzywam Musze te szampony sprawdzić, które wymieniłaś!

Stary 2013-04-07, 11:59   #248
Wiolinkax
Zadomowienie

Kate: fajna torebka, też szukam jakiejś w podobnym kolorze
nunny: i gdzie się jednak zapisałaś do tej Twojej sprawdzonej fryzjerki o której mi mówiłaś? to rób zdj tych próbnych ja się zapisałam na fryz i makijaż do new trend ale to dopiero na to wesele co mam za 2 tyg a na próbne nie wiem jeszcze gdzie się zapisze
Talk: oj ja też tak ,,gromadze" te swoje kosmetyki, części to wogóle nie używam tylko tak leżą , też musze z połowe ich wywalić... ja na codzień to się raczej nie maluje jakoś nie bardzo mi się chce nawet, na cere to nie narzekam bo jakichs takich krosteczek czy niedoskonałości na skórze to nie mam (póki co)
Paula: też będę robić generalne porządki w szafie bo tyle tam tego że aż głowa mała ale to dopiero planuje jak mój Tż się bedzie wprowadzał do mnie i poukadamy wszystko do nowych szaf

Ja ostatnio też nie mam głowy do picia, jakieś winko, likier czy piwko moge się napić ale wódki to nie przełknę
Wiolinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:04   #249
paula54
Zakorzenienie

talk - babydreama polecam (to jest niby dla dzieci, ale po nim są takie fajne mięciutkie, lśniące i pachnące włosy), natomiast Green Pharmacy ja kupuję lipowy i tylko dlatego, że ma dziegcie, które mi pomagają na przebłyski łupieżu.
W temacie włosów - ostatnio zaszalałam jak byłam w Krośnie i przywiozłam do Krk litrowy słój Kalosa Latte Starczy mi na wieki wieków!
Stary 2013-04-07, 12:34   #250
nunny
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiolinkax Pokaż wiadomość
nunny: i gdzie się jednak zapisałaś do tej Twojej sprawdzonej fryzjerki o której mi mówiłaś? to rób zdj tych próbnych ja się zapisałam na fryz i makijaż do new trend ale to dopiero na to wesele co mam za 2 tyg a na próbne nie wiem jeszcze gdzie się zapisze

Ja ostatnio też nie mam głowy do picia, jakieś winko, likier czy piwko moge się napić ale wódki to nie przełknę
Tak, zapisałam się do niej. Nie robiłam próbnej, farbowałam się Z fryzurą próbną zaczekam aż kupię sukienkę i się zdecyduję na jakieś fajne upięcie. Poza tym dała mi do myślenia w kwestii welonu
Na próbny makijaż już nie będę się chyb zapisywać, szkoda mi kasy. Sprawdziłam trwałość i to mi wystarczy, a jak mnie pomaluje i nie będzie mi się podobało to jej każe poprawić i już To ja się jeszcze wstrzymam z zapisywaniem się na ten makijaż i zaczekam na Twoją relację z New Trend Wiolinka a gdzie ten zakład jest? I ile tam za makijaż biorą?

Jezu likieru już w życiu do ust nie wezmę! Raz tak namieszałam i tak się pochorowałam że nie mogłam się podnieść z łóżka na drugi dzień 5 lat temu to było i wstręt nadal mnie trzyma

Edytowane przez nunny
Czas edycji: 2013-04-07 o 12:35
Stary 2013-04-07, 13:17   #251
Kate Noir
Zakorzenienie

ostatnio szukałam w rossmanie tego babydreama i nie mogłam znaleźć, tak samo odżywki/maski bingo.

Co do picia , to ja kiedyś mogłam, a teraz jak wypiję parę kieliszków to umieram na drugi dzień

Czytam Grę o tron. Jako, że widziałam serial to tak średnio mi się czyta... ale spróbuję jakoś się przebić.

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-04-07 o 13:18
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 13:25   #252
paula54
Zakorzenienie

Kate - babydream jest na dziale dziecięcym tylko, a Bingo w rossie nie widziałam nigdy. Czasem przypadkiem je napotykam w małych drogeryjkach albo sklepach typu wszystko i nic
Stary 2013-04-07, 13:54   #253
Wiolinkax
Zadomowienie

Nunny: ojj ile ja się oszukałam tego salonu to normalnie śmiechu warte nie dość że zaczęłam poszukiwania od tej strony co nie trzeba to jeszcze mi ulice urwało i numery się skończyły a w sumie w takim banalnym i widocznym miejscu to jest salon jest przy ul. Jagiełły, wystarczy iść od strony ul Szajnochy i zaraz jest przy drodze głównej a po drugiej stronie drogi jest parking No pewnie że zdam relacje co do trwałości makijażu i efektu fryzury Koszt makijażu 35zł
Stary 2013-04-07, 14:49   #254
nunny
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiolinkax Pokaż wiadomość
Nunny: ojj ile ja się oszukałam tego salonu to normalnie śmiechu warte nie dość że zaczęłam poszukiwania od tej strony co nie trzeba to jeszcze mi ulice urwało i numery się skończyły a w sumie w takim banalnym i widocznym miejscu to jest salon jest przy ul. Jagiełły, wystarczy iść od strony ul Szajnochy i zaraz jest przy drodze głównej a po drugiej stronie drogi jest parking No pewnie że zdam relacje co do trwałości makijażu i efektu fryzury Koszt makijażu 35zł
Zaraz poszukam gdzie te ulice, bo po nazwach to ja się w ogóle nie orientuję To całkiem tanio ! Ale to cena za ślubny czy zwykły wieczorowy?
Stary 2013-04-07, 14:50   #255
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:
Czytam Grę o tron. Jako, że widziałam serial to tak średnio mi się czyta... ale spróbuję jakoś się przebić.
U mnie czeka w kolejce
Ja jakiś czas temu zaczęłam Grey'a - na początku był ok i wciągał, ale w połowie poległam, bo nie mogłam już czytać o tym jak to ona zagryza wargę, a on się nie może powstrzymać
Za to nigdy nie mogę robić tak, że najpierw film, później książka Zawsze na odwrót Teraz czytam Służące i jak tylko skończę, to na pewno obejrzę film! A książkę polecam.

Stary 2013-04-07, 15:04   #256
siempre
Wtajemniczenie

Tak opowiadacie o tych kosmetykach to jaką odżywkę polecacie bo z moich włosów pomału robi się siano.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 15:35   #257
nunny
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Tak opowiadacie o tych kosmetykach to jaką odżywkę polecacie bo z moich włosów pomału robi się siano.
Ja lubię ostatnio odżywki Ziai.
Stary 2013-04-07, 16:04   #258
paula54
Zakorzenienie

Ja obiema rączkami polecam Garniera Avokado i Masło Karite a z takich dostępnych w mniejszych drogeriach i sklepach fryzjerskich Kalosa Latte (ten w mniejszym słoiczku pachnie tak lżej, ten w dużym moim zdaniem bardziej mlecznie). Obie te odżywki zrobiły mi duuużo dobrego na włosach
A z takich bardziej masek - marionu z olejkiem araganowym albo z octem z malin (w saszetkach niby na dwa użycia, ale ja to daję na raz i trzymam nie minutę, tak jak mówi przepis tylko dobrze z pół godziny ).
Stary 2013-04-07, 16:54   #259
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Kate - babydream jest na dziale dziecięcym tylko, a Bingo w rossie nie widziałam nigdy. Czasem przypadkiem je napotykam w małych drogeryjkach albo sklepach typu wszystko i nic
dziękuję poszukam raz jeszcze

Cytat:
U mnie czeka w kolejce
Ja jakiś czas temu zaczęłam Grey'a - na początku był ok i wciągał, ale w połowie poległam, bo nie mogłam już czytać o tym jak to ona zagryza wargę, a on się nie może powstrzymać
Za to nigdy nie mogę robić tak, że najpierw film, później książka Zawsze na odwrót Teraz czytam Służące i jak tylko skończę, to na pewno obejrzę film! A książkę polecam.
Właśnie ja z braku książek obejrzałam serial - dopiero później dowiedziałam się, że to jest na podstawie książki. Trzeciego sezonu nie zamierzam obejrzeć dopóki nie przeczytam książki. W sumie to często niestety popełniam ten błąd
Służące obejrzałam i są na prawdę super. Zastanawiam się czy mamie nie kupić tej ksiażki na dzień mamy

U mnie w kolejce jest Wiedźmin

Może któraś z Was widziała te krzesła w jakiejś firmie dekoratorskiej z regionu?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1365342143

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-04-07 o 16:56
Stary 2013-04-07, 18:00   #260
Choji
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny I ja w końcu dotarłam
Cytat:
jak mogłam przegapić nowy wątek?!

https://www.google.pl/search?q=haft+...w=1366&bih=600 to jest haft matematyczny Właśnie dziergamy króliczka.
bardzo fajny haft ja robiłam jajka ze wstążek na Wielkanoc
Cytat:
To dziewczyny chwalcie się co już macie sukienki wybrane??
wybrane i zakupione

Cytat:
Wpadłam tylko na chwilkę by powiedzieć, że.... dzisiaj byłam drugi dzień w pracy nie wyobrażacie sobie jaka jestem szczęśliwa Na razie umowa to przekręt bo cały czas staram się o staż... ale to takie wspaniałe uczucie Trzymajcie kciuki

W Wawie jest masakryczna pogoda
Kate, pracujesz w Warszawie? świetnie trzymam kciuki za przedłużenie i fajne wypłaty

Cytat:
spotkanie się tak dobyło, że mnie upiły i go nawet nie pamiętam... hehe wyszło jak zawsze

aga - powiem Ci, że znośnie to moja mama przyjęła. Z tatą nie było problemu , bo on sam nas namawiał do wyjazdu. Mama M również nas namawiała Kierunek - tutaj się zastanawiamy ale albo UK albo IE Generalnie mieliśmy wcześniej pracę sobie nakręcać, ale chyba koniec końców wcześniej kupimy bilety i będziemy szukać na miejscu. Patrzyłam już trochę na ogłoszenia agencyjne z PL, ale jest ich bardzo mało. Na miejscu w agencjach na pewno będzie tego więcej Pewnie gdzieś w okolicach maja kupimy bilety - już się nawet w cenach orientowałam
Talk, widzę że decyzja zapadła nie boicie się jechać w ciemno? Ja bym wolała czegoś z Polski poszukać - tak żeby przynajmniej jedna osoba miała pracę a druga mogła szukać

Cytat:
Kate, śliczna torebka

ja dziś w Rossmanie wydałam 150 zł...
ja ostatnio też poszalałam w Naturze i Ikei

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 20:45   #261
talkative2
Zakorzenienie

Choji - mój mąż był dwa razy w ciemno i raz dostał pracę tego samego dnia, w którym przyjechał ( ) a raz, kiedy podobno sytuacja w Anglii była najgorsza i wszyscy mówili, że masakra z pracą to czekał na pracę 2 tygodnie Ja pojechałam na pewną (umówioną przez neta), ale zrezygnowałam z niej po miesiącu pracy. Wtedy 1.5 tygodnia czekałam na znalezienie nowej więc nauczeni doświadczeniem raczej się nie boimy. Zresztą nie ukrywajmy - ciężko jest znaleźć pracę na odległość - zazwyczaj chcą się prze-rekrutować, zrobić jakieś testy itd, więc wg mnie łatwiej szukać na miejscu

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

A no i oczywiście jak się coś trafi tak, ze znajdziemy w Pl to super i na pewno skorzystamy, ale jeśli nie , to raczej nie obawiamy się jechać w ciemno To nie Polska, tam zawsze jakaś praca się znajdzie wg mnie Jakiś strach na penwo jest , ale śmiejemy się, że w najgorszym wypadku zrobimy sobie wakacje i wrócimy (chociaż wątpię, że tak będzie )

Stary 2013-04-07, 20:51   #262
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
talk - babydreama polecam (to jest niby dla dzieci, ale po nim są takie fajne mięciutkie, lśniące i pachnące włosy), natomiast Green Pharmacy ja kupuję lipowy i tylko dlatego, że ma dziegcie, które mi pomagają na przebłyski łupieżu.
W temacie włosów - ostatnio zaszalałam jak byłam w Krośnie i przywiozłam do Krk litrowy słój Kalosa Latte Starczy mi na wieki wieków!
Paula, niebieski ten babydream? bo kupiłam Kacprowi babydream do ciałka i do włosów:P to nastepnym razem wezme jeszcze szampon :P
a sobie kupiłam Alterra z kawą :P na sierpniowkach polecały dziewczyny te szampony

Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość
Jezu likieru już w życiu do ust nie wezmę! Raz tak namieszałam i tak się pochorowałam że nie mogłam się podnieść z łóżka na drugi dzień 5 lat temu to było i wstręt nadal mnie trzyma
o jej, a ja bym się tak strasznie likierku napiła... w ogóle, to jak skoncze karmić Małego, kupie sobie szampana z bidronki i chyba całego na raz wypiję:P straszną mam ochotę na coś takiego

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

a jutro chyba upiekę takie bułeczki :P
http://www.mojewypieki.com/przepis/s...sem#komentarze
tylko Małż chce bez ananasa
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 20:56   #263
Malgos_12
Zakorzenienie

Paula - ty używasz babydream szamponu? czy dalej tego balsamu do mycia ciała, bo ten balsam to dla mnie była porażka i czytałam potem wiele opinii, że czasami na początku się sprawdzał, a potem włosy zmieniały się w sianko...
Ja mam Kallosa late (jest OK), Garniera właśnie z awokado i masłem karite (coś wspaniałego - muszę w PL zapasy zrobić), jednak jeśli chodzi o maski to dla mnie naj naj jest Biovax do suchych i zniszczonych, tylko najlepiej trzymać min te 45 min, lubię też ten Biovax z proteinami mlecznymi.

Choji - to wrzucaj na pocztę zdjęcia!

Kate - ja obejrzałam dwa sezony Gry o tron i potem przeczytałam wszystkie części, ale jak nigdy kolejność zupełnie mi nie przeszkadzała Kurcze to jedna z najlepsiejszych książek jakie czytałam, a podobno ma być ich więcej

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Tak mówicie o alkoholu a ja od około roku piję strasznie mało... nawet na sylwestra nie wiem czy lampkę wina wypiłam... jakoś w ogóle nie mam na alkohol ochoty i sumie dobrze mi z tym
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:03   #264
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Choji - mój mąż był dwa razy w ciemno i raz dostał pracę tego samego dnia, w którym przyjechał ( ) a raz, kiedy podobno sytuacja w Anglii była najgorsza i wszyscy mówili, że masakra z pracą to czekał na pracę 2 tygodnie Ja pojechałam na pewną (umówioną przez neta), ale zrezygnowałam z niej po miesiącu pracy. Wtedy 1.5 tygodnia czekałam na znalezienie nowej więc nauczeni doświadczeniem raczej się nie boimy. Zresztą nie ukrywajmy - ciężko jest znaleźć pracę na odległość - zazwyczaj chcą się prze-rekrutować, zrobić jakieś testy itd, więc wg mnie łatwiej szukać na miejscu

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

A no i oczywiście jak się coś trafi tak, ze znajdziemy w Pl to super i na pewno skorzystamy, ale jeśli nie , to raczej nie obawiamy się jechać w ciemno To nie Polska, tam zawsze jakaś praca się znajdzie wg mnie Jakiś strach na penwo jest , ale śmiejemy się, że w najgorszym wypadku zrobimy sobie wakacje i wrócimy (chociaż wątpię, że tak będzie )
chyba że tak to macie niesamowicie dużo szczęścia
Myślicie o dłuższym pobycie czy raczej coś na krótko by dorobić?

Cytat:
Paula, niebieski ten babydream? bo kupiłam Kacprowi babydream do ciałka i do włosów:P to nastepnym razem wezme jeszcze szampon :P
a sobie kupiłam Alterra z kawą :P na sierpniowkach polecały dziewczyny te szampony

o jej, a ja bym się tak strasznie likierku napiła... w ogóle, to jak skoncze karmić Małego, kupie sobie szampana z bidronki i chyba całego na raz wypiję:P straszną mam ochotę na coś takiego

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

a jutro chyba upiekę takie bułeczki :P
http://www.mojewypieki.com/przepis/s...sem#komentarze
tylko Małż chce bez ananasa
mniam, brzmią pysznie

Cytat:
Paula - ty używasz babydream szamponu? czy dalej tego balsamu do mycia ciała, bo ten balsam to dla mnie była porażka i czytałam potem wiele opinii, że czasami na początku się sprawdzał, a potem włosy zmieniały się w sianko...
Ja mam Kallosa late (jest OK), Garniera właśnie z awokado i masłem karite (coś wspaniałego - muszę w PL zapasy zrobić), jednak jeśli chodzi o maski to dla mnie naj naj jest Biovax do suchych i zniszczonych, tylko najlepiej trzymać min te 45 min, lubię też ten Biovax z proteinami mlecznymi.

Choji - to wrzucaj na pocztę zdjęcia!

Kate - ja obejrzałam dwa sezony Gry o tron i potem przeczytałam wszystkie części, ale jak nigdy kolejność zupełnie mi nie przeszkadzała Kurcze to jedna z najlepsiejszych książek jakie czytałam, a podobno ma być ich więcej

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Tak mówicie o alkoholu a ja od około roku piję strasznie mało... nawet na sylwestra nie wiem czy lampkę wina wypiłam... jakoś w ogóle nie mam na alkohol ochoty i sumie dobrze mi z tym
wrzucę jak się uszyje i jak mi adres meilowy któraś wyśle na PW

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 21:21   #265
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Paula, niebieski ten babydream?
Niebieski - szampon dla dzieci. Kosztuje coś z 5 zł chyba (nie pamiętam dokładnie, bo mam zapas ).
A co do Alterry - też słyszałam, że bardzo dobre. I czaję się żeby kupić, tyle, że muszę najpierw zużyć jeden z czterech szamponów, który teraz mam, bo mnie mąż za kolejny zabije...

Cytat:
Paula - ty używasz babydream szamponu?
Tak. Nigdy nie myłam odżywką. Szczerze mówiąc szampon mi przypasował wystarczająco. Ale potrzebuje do zestawu odżywki jakiejś, bo jak się nie nałoży to czasem tak śmiesznie mi włosy skrzypią
Stary 2013-04-07, 22:08   #266
Malgos_12
Zakorzenienie

Paula - a ja myślałam, że ty może używasz tego babydream fur Mama (balsam do ciała dla ciężarnych). Szamponu nie miałam okazji używać
Ja sobie siedzę z olejem na głowie bo to ostatnio strasznie zaniedbałam a jednak ma zbawienne działanie dla moich kudełków
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 22:22   #267
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Czytam czytam i nie mogę się doczekać aż przejdę do 3 części

Choji - tak znalazłam w Wawie, proszę trzymajcie za mnie cały czas kciuki bo na pewno się przydadzą
Stary 2013-04-07, 22:30   #268
Wiolinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość
Zaraz poszukam gdzie te ulice, bo po nazwach to ja się w ogóle nie orientuję To całkiem tanio ! Ale to cena za ślubny czy zwykły wieczorowy?
To cena za wieczorowy, o ślubny jeszcze nie pytałam ile kosztuje bo wpadłam na dosłownie sekunde tam jak go tylko poszukałam ale wypytam wszystko co i jak gdy tylko będzie mnie pani malowała

Też musze wybrać się do drogerii po jakąś maske czy odżywke i tusz do rzęs Ja przez jakiś czas używałam masek z Ziaji i jak dla mnie się sprawdziły i cena też nie wygórowana
Stary 2013-04-07, 22:48   #269
paula54
Zakorzenienie

Małgoś - nie, nigdy tego fur mama nie używałam. Jakoś mi przypadł do gustu zapach zwykłego babydreama dla dzidziusiów
Stary 2013-04-08, 08:10   #270
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też mam czasami takie chwilowe odrzucenia (może nie aż roczne , ale jednak ) . Z tym, ze my lubimy nie tyle tak pić, żeby się upić ( ) , ale np sączyć sobie winko wieczorami albo jakieś pyszne drinki, które robi TŻ Zimą grzane winko, a np latem mojito

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
chyba że tak to macie niesamowicie dużo szczęścia
Myślicie o dłuższym pobycie czy raczej coś na krótko by dorobić?
czy ja wiem Wszyscy, których znam znaleźli pracę czasami ciut dłużej czekali, ale nie znam nikogo, kto by wrócił zza granicy (jakiejkolwiek) bo pracy nie było moja koleżanka siedzi 3 lata (zrezygnowała ze studiów)i mówiła, że jeszcze nawet przez chwilę bezrobotna nie była, mimo, że zmieniała pracę kilkakrotnie
Co do terminu - min tak z 5 lat , ale może się zdarzyć, ze na stałe w ogóle

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości