|
|
#241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Bayern 2:0
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
noo panowie przydałoby się wbić 2 golaa
![]() od akcji do akcji czas mija, a mi serce pod gardło podchodzi jak PSG w kontrze leci ![]() Alexis! no prawie!---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- no niezle, to teraz czas na Barcę! ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- oo Beckham łapie żółtko ![]() za podcięcie Alexisa
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Mundial 2014 - część III
Co te PSG tak sie tuli od tylca do Barcy
![]() Ale bylo blisko! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz nasi jak się zderzyli pod bramką w obronie, auć
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- madre, co oni się tam tak kłócą?!
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
Sedzia
![]() :conf used:![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
kuwa no nie !!!!
Zlatan.................
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
Bramka sedziego
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Ktos mi powie po co ci sedziowe tam sa? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
za Villę wchodzi Tello
![]() a mi się wydaje, że przy tym cholernym golu był spalony Zlatana, czy się mylę? ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() Barca nadrabiamyy!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- ojj teraz ucierpiało kolano Mascherano masakra co za mecz! ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- za Masche zameldował się Bartra
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie dosc ze faul, ktorego nie bylo, to jeszcze dwumetrowy spalony, brawo! I sorry, ale o ile faulu mozna nie zauwazyc/zauwazyc tam gdzie go nie bylo, no ale co innego do roboty maja sedziowe od spalonych?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Alves za dyskusję również żółty kartonik obejrzał...
muszą się trochę uspokoić! i wbic jeszcze jednego nooo!! ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- no teraz żółtko dla Zlatana ![]() cholercia Alba bidulek leżał ![]() ale my poturbowani z tego meczu wyjdziemy ![]() Czokled no, brak słów!! kuzwde i mamy karny ![]() faul bramkarza na Alexisie ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- JEEEEESTTT!!! XAVIIIIIII spokojnie wymierzył i karny strzelony ![]() BRAWOO! ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- błagam, żeby teraz było już nieco spokojniej ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- 4 min doliczone
„España, sol,toros, guitarras, vino. Everibodi ¡ole!” ![]() Edytowane przez Lagaudia Czas edycji: 2013-04-02 o 22:31 |
|
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
2:1 !! Karny jak dla mnie niezasluzony, ale najwyrazniej sedzia stwierdzil, ze blad za blad
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- No ale nie ma co narzekac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
nie żebym się chciała czepiać, ale strzał Zlatana po gwizdku sędziego to powinno być żółtko!
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- WHAT..................... ..?! ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- w ostatniej minucie, WHY?!!!
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, dwie bramki na wyjezdzie, nie jest zle
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Cytat:
![]() mnie ogarnęła totalna wściekłośc, no jak tak można w ostatniej minucie sobie strzelic w piete!! no ale remis 2:2 tragedią nie jest chociaż mogło być lepiej..Czokled, tak myślę o tym karnym, że wcale taki naciągany nie był, bramkarz w piłke nie trafił, Alexisa wyhaczył - sędzia mial prawo podyktować ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- teraz patrzę na powtórkach, że w meczu Bayern-Juve też pada gol ze spalonego ![]() ja nie rozumiem tego, w meczu o taką stawkę sędziowie dopuszczają się takich błędów..no niepojęte
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Bramkarz w piłkę nie trafił to fakt, nie był to atak na piłkę, no ale to dlatego, że Alexis już oddał strzał i przy piłce nie był, więc według mnie nie musiał go podyktować. Tak obiektywnie
![]() Wkurzona jestem też, bo po karnym myślałam, że już takim wynikiem zakończymy... Nie lubię strasznie narzekać na sędziów, no bo trzeba dobrze grać a nie szukać wymówek, no ale tutaj to przegięli wg. mnie po całości. W pierwszej połowie wszystko spoko ładnie a potem nagle takie babole, że nie mogłam uwierzyć Chciałam napisać w trakcie, że Valdes dla mnie zawodnikiem meczu, ale postanowiłam poczekać do końca, no i... ![]() A głupie zachownie Ibry i jego śmiechy jak nasi byli kontuzjowani skomentuję tylko tym, że mój stosunek do niego się nie zmienia, wręcz przeciwnie ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- No, zwłaszcza, że ci sędziowie są tam tylko od tego... |
|
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
Mi tam się podobają wyniki dzisiejszych meczów, mimo, że faktycznie oba trochę wypaczone przez sędziów
Jeśli chodzi o Ibrahimovica, cóż, jako człowiek może i jest cyniczny, ale piłkarskich umiejętności mu odmówić nie można, ja go za nie bardzo cenię i jak dla mnie jest jednym z najlepszych napastników świata i tyle.
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pociesza mnie fakt, że rewanż u nas, a jak wiadomo na Camp Nou Barca potrafi działać cuda a tak jeszcze w temacie Zlatana...w tym meczu w ogóle nie powinno go być miał karę i nagle ni z gruchy ni z pietruchy postanowioną ją anulować trochę takie podwójne standardy, Valdesowi umożyć czy chociaż skrócić kary nie chcieli...![]() no nic, uciekam się lulać do snu, trzeba jakoś zasnąć po tej nerwówce ![]() ciachowych!
|
|
|
#258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja to w siebie kolacji nie mogłam wcisnąć z tego stresu Mieszane mam bardzo odczucia co do tego meczu, sama nie wiem. Mam nadzieję, że na Camp Nou chopaki podołają, dwie bramki na wyjeździe to fajny wynik, szkoda tylko, że to dwubramkowy remis a nie zwycięstwo ![]() Dobranoc, ja to dzisiaj pewnie trochę nie zasnę |
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie karę Valdesowi nałożyła Hiszpańska Federacja Piłkarska, a Zlatanowi UEFA więc to są dwa całkowicie różne przypadki. co do drugiego meczu to Juve dało dupy jak kur*a :P 2-0 to najmniejszy wymiar kary. Zobaczymy co pokażą w Turynie bo jak wiadomo tam się gra ciężko każdemu
|
|
|
#260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty za Juve byłeś, nie? Ja szczerze mówiąc w tym wypadku nie miałam jakiegoś faworyta...no może ciut bardziej za Juve ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Kurna, ja taka nabuzowana jestem po meczu, że nie wiem o której usnę |
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Zdenerwowałam się wczorajszym meczem
Nawet nie chce mi się komentować..Trzymajcie kciuki za mój rezonans jutro
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
Co de meczu: P$G z Barca to można powiedzieć tylko jedno : sędzia ch*j!
|
|
|
|
|
#263 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też dalej wkurzona jestem, mimo, że niby te dwie bramki na wyjeździe nie wyglądają źle, tyle że no mogło być dużo lepiej...
Jeszcze te kontuzje, Masche odpada na jakoś 6 tygodni, Messi miał na 3 minimum, ale teraz napisał na fejsie "Wrócę szybko, na szczęście to nic poważnego", pojawiła się informacja o maksymalnie 10 dniach i prawdopodobnym udziale w rewanżu. I jeszcze taką słodką focie wrzucił https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...28225171_n.jpg |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
no oczywiście gdyby nie sędzia było by dużo dużo lepiej -,-
słodki Messi |
|
|
|
|
#265 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie powiem co przyciągło mój wzrok najbardziej ![]() Nie widać po nim dużego upływu czasu cały czas wygląda przystojnie ![]() A teraz uwaga bo Rysunkowiec sie nakręcił i skomentuje mecz. A więc w czasie meczu jedno chodziło mi po głowie to co powiedział mój brat ( również kibic Barcy) - NIECH TEN MECZ SIĘ JUŻ SKOŃCZY! Oglądanie męczyło mnie mocno. Sędzia ciągle rzucał kartkami jakby wygrał je na loterii, szkoda że większość dawał mojej ekipie. Oczywiście nie byłby sobą gdyby nie dał Mascherano, który już był zagrożony. Zmartwiłam się rozciętą noga Messiego ( Brawa dla opieki medycznej, która nie wie że w jak komuś leci krew to trzeba go ściągnąć i opatrzyć ranę) . Potem doszła jego kontuzja boję się o jego występ w rewanżu. Bramka ibry- sorry, nie chcę nic mówić, ale sędziowie liniowi, sędziowie przy bramce i główny arbiter nagle oślepli?! metrowy spalony i go nie zauważyć? To mi sie w głowie nie mieści. Ważne że hajs się zgadza od szejków ( przepraszam ale nie wiem jak to inaczej określić, nawet ślepy widział spalonego! ). Potem Mashe kontuzja... Biedny Mashe, 6 tygodni stopuje . 2-2 nie jest złe, mogło być gorzej, teraz trzeba czekać na to co z kontuzją Messiego i czekać na rewanż. Visca el Barca!
|
|
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
Rysunkowiec, mnie też ten mecz straaaasznie męczył, wyjątkowo jakoś nie miałam siły go oglądać, i przyznam, że po tej 'bramce' na 1:1 miałam ochotę wyjść, i o mało tego nie zrobiłam
![]() Dzisiaj na dwa baty będę lecieć, jeden mecz na kompie, drugi w tv
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze chciałam dodać że rozwalili mnie komentatorzy
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- A dziś Borussia ![]()
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

no prawie!