![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Asieńka napisałas *na drugim forium że koty sa fałszywe. zgadzam sie w 100 %. mój tez niby glasiu glasiu a przy trzecim glasiu potrafi tak uyeb... ze hej
![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-04 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |||||
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze,że też tak ciągle pod górkę! Oby szybko się ułożyło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Molestuj,molestuj... Bardzo proszę,cieszę się,że się udało ![]() Cytat:
Boski czarny kocurek ![]() I synuś się załapał,taki maleńki jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Hej! dziekuje za mile przyjecie do waszego grona
![]() karolinadobra bandyta cudownie pilnuje niuni! az sie rozczulilam :P pewnie nikt nie odwazy sie podejsc ![]() little_frog cudne...juz zapomnialam kiedy moj byl taki...teraz to 9kg kocurzyska .. i tylko 9 bo trzymam go na diecie ![]() kluska coraz bardziej mysle ze "chlopy sa jakies inne" jak wszystko jest cacy to ok, a jak jakis problem to... tylko ciekawe dlaczego to zawsze my musimy byc te madrzejsze, i musimy ich zrozumiec, i tlumaczyc im, i ich przad nami samymi :/ ![]() a tak wogole to wczoraj odkrylam ze moj telefon ukrywal przedemna ciekawa aplikacje. telefon mam od roku ale nie jest to zaden smartphone, wiec jakos nie przyszlo mi do glowy zeby tam cos wyszukiwac a tu taka niespodzianka.. Aplikacja SenseMe... wbijamy date ostatniej miesiaczki, dlugosc trwania cyklu i wyskakuje nam kalendarzyk pokazujacy kiedy mamy dni plodne, kiedy okres a co ciekawe mozna klikac dzien po dniu i sprawdzac jaka jest procentowa mozliwosc zajscia w ciaze danego dnia! u mnie wczoraj bylo 68% i oczywiscie nie moglam nie wykorzystac tego faktu ![]() milego dnia dziewczyny !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki
![]() Ale się tu rozpisałyście ![]() Widzę ,że mamy tu kociary, więc ja jestem następna ![]() ![]() ![]() Dodaję kilka zdjęć, na jednym z Tż ![]() Edytowane przez AngelicWhispers Czas edycji: 2013-05-04 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oto on poniżej: jak był słodki malutki i teraz moje groźne kocisko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochanyyy ![]() ![]() ![]() ![]() Lorella - witaj i powiedz gdzie dokładnie w Toskanii mieszkasz ?? Edytowane przez AngelicWhispers Czas edycji: 2013-05-04 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
ale sie zrobiło kociakowo
![]() ![]() ![]() Angelic kotek cudny a facet jeszcze cudniejszy ![]() ![]() Zeloth Twój tez pięknotek i widze podobny charakternie do mojego. ja zanim się Oski urodził to ciągle z kotem byłam a raczej on ze mną , wiec tez kąpanie , wc , gotowanie , spanie i jak piesek łaził przy nodze. prezenty mi znosił w postaci małych myszek ![]() ![]() teraz juz ma kilka latek ( porzucony był wiec nie wiem ) ale jeszcze haskiego sasiadów gania ![]() ![]() ![]()
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Lorella Czas edycji: 2013-05-30 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- A ja niestety nie mam kociaków ale kiedyś przewinęło się kilka przez mój dom wszystkie były dachowcami i jakoś po kilku miesiącach pouciekały chyba albo coś się z nimi stało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#250 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja przez 6 lat mieszkałam koło Grosseto, w Castiglione Della Pescaia ![]() A mój Tż nie jest Włochem, jest Polakiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |||
Gang Iren
|
Cytat:
Wow 9 kg,mój Czesio miał 4,5 kg i wszyscy mówili,że duży. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie miałam to napisać ![]() Nie dość,że nie wszystkie starające się starają się o pierwsze dziecko,to prawie wszystkie koty mają. Proponuję zmianę wątku na 30-letnie kotomaniaczki starają się o dzieciaczki ![]() Dawaj fotkę pieska! Jak ma na imię. Pieska też planuję,ale dopiero jak będzie dom z ogrodem. Najchętniej owczarka niemieckiego. No i napaliłam się na afrykańskiego jeża pigmejskiego,ale to też w przyszłości jakoś dopiero. http://jezpigmejski.blog.pl/files/2012/08/DSC_0039.jpg
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Wy też się tak beznadziejnie dziś czujecie?
Jakoś tak mi nie wiadomo jak i zmęczona i śpiąca i ogólenie do niczego + ból brzucha na zbliżający się okres. Fatalnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Fajniutka,dobrze jej z oczu patrzy ![]() Chyba ma łagodny charakter,zgadza się?
![]() |
![]() |
#256 | ||
Wtajemniczenie
|
Ale się rozpisałyśmy o naszych czworonogach
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#257 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja w domu rodzinnym mialam przez 9 lat owczarka niemieckiego ![]() A teraz to juz bym sie zastanowila nad psem, ale tylko dlatego, ze my czesto wyjezdzamy i to bylyby tylko klopot
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2013-05-05 o 06:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
dzień dobry wszystkim
![]() Dziewczyny śliczne macie te kociaki jak i również psy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#260 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() wróciłam z ogrodu , u mnie przepiękne lato , można sie opalac. troszke chwastów wyrwałam , ogarnełam i teraz coś wszamam. napisze brzydko że męża zaliczyłam rano ![]() co do zwierzaków to ja jakas miłośniczką nigdy nie byłam , kotów nie lubiłam , psów sie troche boje, pajaków, myszek i tp ..uu jak najdalej odemnie. ale tego kotka ktoś wyrzucił pamiętam 1 listopada i tak mi sie spodobał ze go przygarnełam i tak juz sobie zyjemy 5 latek razem ...a i rybki mam i nawet raka niebieskiego , wrzuce foteczke zaraz. na psa maz choruje i w sumie cudne zwierzatko tylko sprzatac trzeba po nim ![]() miałam też jeża bo sie przypałetał kiedyś , ojciec go kosiarką zachaczył , poxniej wyleczył i tak mieszkał cała jesień i zime w domu, wiosna poszedł ale wracał wieczorami na jedzenie pod drzwi ![]() aaalle si e rozpisałam , Gosia super tytuł i jaki rymik ![]() ![]() ok przedstawiam mojego raka user997489_pic152066_1363213737.jpg ale super psiaki ![]() ![]() ja kota miałam uspionego 4 razy ale tylko narkoza, przeważnie po walkach bo nie można go było doprowadzic do stanu normalności na żywca taki był zadzior ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-04 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
a mnie całe podbrzusze nawala od rana
![]() 14dc wiec może owulka ![]() a może mnie przemo za mocno *** ![]() ![]()
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Kobietki,
Nawet nie wiedziałam, że tyle kociar wśród nas... ![]() ![]() Wykończył mnie ten majowy weekend, przez 3 dni goście, stanie przy garach, chyba zacznę mordować... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
EVI07 ja mam termin @ jutro, ale u mnie to równie dobrze może byc za 4-5 dni. Zobaczymy co będzie. W pon idę do nowej ginekolog zobaczymy co mi powie i czy sensowna jakaś się okaże
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
ale mam zaległości
![]() piękne Wasze kociny, każdy bez wyjątku! jak obiecałam załączam i swoje ![]() co do mojego tżta. jest specyficzny.. niewątpliwie jest jak dziecko, wiele spraw trzeba z nim jak z dzieckiem załatwiać. bardzo często zmienia zdanie lub plecie co mu ślina na język przyniesie- i nie myśli wówczas o tym, jak ja się czuję słysząc to. taki już jest narwany i nieempatyczny. od lekarzy z daleka. z jednej strony męskość i 'on jest zdrowy a jak umrze to trudno" a z drugiej strony boi się, że wieści byłyby złe. pewnie, że nie każdy facet- ale spora ich część boi się jedna usłyszeć, że coś z nasieniem nie tak. wszak penis=męskość ![]() ![]() w każdym razie jakoś to będzie... jestem po wizytacji + po przepłakaniu jakichś pewnie 40min. już mi lepiej. nie chcę nawet opisywać tego wszystkiego, co tu się działo. generalnie jestem złą kobietą, wysłuchałam na przykład opowieści z tv show Drzyzgi o kobiecie, która "żyła i pracowała tak jak ja" a w programie opowiadała jak w oknie biura zobaczyła jezusa i się nawróciła ![]() aha, jeszcze, że to nie do pomyślenia, że koty chodzą po kanapie, ale no tak, przynajmniej tżtowi się nie przykrzy SAMEMU... wyjaśniając: pracuję dużo, dość często mam nadgodziny. pracę zaczynam godzinę później niż tż, więc jak on wraca do domu to rzeczywiście ma trochę czasu beze mnie (ale też chodzi na angielski, treningi, biegać więc się nie nudzi). ale kończę pracę to wracam do niego, staram się dbać o tzw ognisko domowe. prawie codziennie tż ma obiad do pracy. nie jestem złą żoną...a tym bardziej złym człowiekiem. może nie chodzę do kościoła co tydzień, ale jestem tolerancyjna, w weekendy pomagam w schronisku, nie mam konfliktów i nie oceniam innych. co najgorsze to z uśmiechem oznajmiono nam, że kuzynka tżta jest w ciąży. ![]() jak od nas wyszli tż ich odprowadził do auta a babcia powiedziała "twoja żona jest zupełnie nierodzinna". nakrzyczał na nich i wrócił do domu. zatem dziś czułam się tak ![]() rany, przepraszam za ten potok słów...chyba nie miałam się komu wygadać. tż pocieszał, ale też mu głupio jest za nie.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-05-04 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze obiecane fotki moich niuniów
![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale może lepiej zostawmy - Asienka pewnie by nas opuściła, skoro kotów nie lubi ![]() (chociaż jak mawia moja weterynarz - kto kotów nie lubi to znaczy, że żadnego jeszcze nie miał ![]() przeczytałam wszystko co napisałam i aż mi głupio,że Was tak obciążam. nie jest to w temacie starań w dużej części, a moje wypowiedzi są obszerne i rozumiem, że może Wam się niechcieć tego czytać ![]() prawda jest taka, że rzeczywiście ostatnio ze wszystkim poza pracą mam pod górkę. trochę sobie nie radzę. ehh. wybaczcie więc proszę długość moich postów.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-05-04 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
czytam Was już od jakiegoś czasu, też 30 wiosnę już mam za sobą, a dokładnie w tym roku jesienią 31, niestety
![]() _Kluska_ Kochana nie przejmuj się, wiem, że to łatwo tak powiedzieć, ale wierz mi, że wiem, co to znaczy teściowa, ja też taką mam, powiem krótko, nikt nigdy w życiu nie wyrządził mi tak wielu krzywd jak ona, ale to nie ma znaczenia, ważne, że Twój TŻ stoi za Tobą, trzymaj się ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
Lavendula-zapraszamy w skromne progi ![]() Dziękuję za to, co napisałaś. Znów siedzę i beczę.. współczuję Ci, że wiesz co to znaczy. Twoje 1 zdanie, które skopiowałm mówi wszystko. Też mogę się pod nim podpisać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki , ale tu dzis cichutko
Kluska przeczytałam wszystko i wcale za duzo nie piszesz. własnie tu jest miejsce gdzie obok starania o dzidzie możemy sie wygadac , nakrzyczeć na cały świat, rzucić łaciną i po prostu ochłonąc emocjonalnie. co do teściowej tylko jedna rada, nie zapraszaj jej a jak będzie syczeć to jej powiedz ze jestes nierodzinna i niech sie wali ![]() . och jak ja nie cierpię takich ludzi ![]() ![]() ![]() ![]() najważniejsze że Twój rycerz stoi murem za Toba ![]() ![]() wróciąłm z zakupów, misiek usnoł nam w aucie, przemo padł wiec nici z molestowania ![]() ![]() Dobranoc i kolorowych snów ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- lavendula witaj ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- kluska sliczne kociaki ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Evi trzymam ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-04 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.