Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy część III. - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-23, 18:54   #241
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś

Ja obejrzałam sobie seriale i mam relaks. Dziś pogoda dopisała, no i czekam na lato, bo już buty letnie mam powyciągane
agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 19:01   #242
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75
Dot.: Połączyła nas Biedronka! Przyjaźń w necie? To nie mrzonka! Wątek offtopowy częś

a my dopiero wrocilismy, obiad na miescie, jak nad morzem, rybka frytki i surowka, potem kawa , eklerka i 2 fornetki serowe

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 19:07   #243
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
a my dopiero wrocilismy, obiad na miescie, jak nad morzem, rybka frytki i surowka, potem kawa , eklerka i 2 fornetki serowe
Kocham ryby
agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 19:19   #244
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Groszku to dziś allinclusive

my tylko po hot-dogu

lecę już, bo zaraz znowu na Poznań jedziemy autolawetę zawieźć, wrócę pewnie po 22, to życze dobrej nocy Wszystkim

Edytowane przez Ramona_85
Czas edycji: 2013-04-23 o 19:20
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 19:25   #245
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez lorek1 Pokaż wiadomość
Właśnie pochwalcie się co dostałyście fajnego
Groszek to chyba w totka wygrałaś
no tak, meza

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Szkdoa że Ramonka dostała nie swój rozmiar butków, ale pokombinuj pokombinuj, może jakoś przerobisz

A alamirka nie dostała szmatek ani tuszu Żartuję

Groszek nas pewnie oszukuje i ma jakoś fabrykę a nie tam 5 szaf
no, a pytalam wlasnie o cm stopy, bo ja nieraz kupuje juz 38 i te jej za duze

a Tobie na pierwsza to tak szybko zapakowalam i juz nic nie dolozylam

oj byscie do mnie zaszly to moze byscie jak w lumpeksie sie poczuly

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
dostałam zaje***te szpilki czarne i takie sandałki na obcasie, rozmiar niby 37 a cholery wielkie są :9 załamałam się, jaką ja mam w końcu ta nogę, skróciła się czy co?
ale jedne są dobre, takie szare te mi pasują, to polatania za zakupy idealne
to weź Ramona moze z jakas i umowe i jej wyslij , albo znajdź chetnego, bo czytalam, ze na jedne masz juz chetna

Cytat:
to na pewno była fabryka, bo te rzeczy to nie sa zniszczone, jakby w ogóle nie noszone, ja dostałam bluzkę koronkową jeszcze z metką

a najbardziej spodobała mi się ta bluzeczka z kołnierzykiem i ta koszula, w granatowo - czerwoną kratkę
bo ile ja mam takich jeszcze z metkami, a troche juz maja, ja dopiero odrywam jak zakladam, bo najwzyej idzie potem na prezent

a taka chuda to bylam, w te w krate juz bym nie weszla

Cytat:
Groszku doszła paczka, ale się zdziwiłam bo myślałam że to listonosz awizo przyniesie i będzie do odbioru na poczcie, a tu niespodzianka bo facet przyniósł do drzwi Ślicznie dziękuję, nie wiem jak się odwdzięczę Wszystko mi pasuje
czylie ekonomiczne ida tak sama jak prirotytety , teraz mam dowod

fajnie, ze pasuje wszytsko

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Ja laseczki bym cyknela fote ale nie mam tego adaptera co sie wklada karte zeby zgrac ale wypisze co dostalam mam nadzieje,ze groszek nie bedzie miec nic przeciwko
Tak wogole to Ramonka tez Ci groszek wystawil rachunek za ta paczke?
Nie ale serio wyciaglam wszystko a tam na dnie jakas mala karteczka patrze a tam jakis rachunek na 77zl Jak to jest wycena to ok niech mi tylko groszek poda nr konta to jej przeleje
I jeszcze jedno male cudo znalazlam dobrze,ze wogole zauwazylam sliczne kolczyki takie diamenciki ale one takie male zwiniete byly i tak upchane w tych papierach,ze malo brakowalo a poszly by do smieci
Oprocz tego na obcasie takie botki maja czerwona podeszfe jak Louboutin , Wysoki obcas wiec zobacze czy w nich ujde Oprocz tego plaskie sandalki jeszcze z metka one sa dobre rozmiarowo i takie wysokie koturny ale klapki no nie wiem jak to okreslic w tym mi troche stopa wystaje ale na mame moze beda dobre ma troche mniejsza noge
Pare bluzeczek i jedne rybaczki

kiedys tez dawalam reklamowki, a tam jakies paragony

szkoda, ze Ci te koturniaste nie pasuja, to moze alamirka weźmie te klamki, bo ona ma mniejsza stope

Cytat:
Kasztanka, jaki masz rozmiar nogi, to przyslę Tobie, jak Ci się podobaja, bo to 38 rozmiar

ha, to wszystko jasne, Groszek ma fabrykę ubrań u siebie, bez dwóch zdań
kasztanka ma niby tez 37 , ale moga pasowac jak ma szersza

taaa fabryka, maniaczka bylam, jak kupowalam kiedys cos i mi sie widzialao, to bralam wszytskie kolory i te bluzki z kolnierzykami jeszcze biala mialam, ale biala wiadomo jakis tam slad i juz nie wysylam

Cytat:
Ty cwaniaro pozbylas sie dowodu od razu do pieca a tak swoja droga to jeszcze palicie?
nie my juz dawno nie palimy, ale my mamy tez gaz, to jak bylo jeszcze w nocy zimno to sie podlaczalo na pare godzinek

Cytat:
Ramonka dziękuję za uświadomienie. Nie miałam pojęcia że to takie proste Ja dostałam takie:
dobrze, ze pokazujecie, bo ja w ogole nie pamietam co komu wysylalam

to 3 mam z glowy, Paulina bedzie musiala jutro sama isc po paczke, a Kasztanka i Farfala powinny jutro

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

jezu nie moglam wsylac odpowiedzi, bo za duzo bylo emotek i korygowalam wiecznie

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

to teraz wiem Ramona, ze jednak masz 37, ale tak ciut mniejsze ode mnie, wiec wiem jakie by Ci pasowaly

a Esti mam nadzieje, ze te turkusy Ci podpasuja , mi bardzo sie wygodnie w takich chodzi , a mierzylas je, dobre sa?

teraz zanizaja rozmiary i musze nieraz 38 kupowac, a do tego stopa mi pewnie z wiekiem poszerzyla sie, ale cm ma rowno 24

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2013-04-23, 19:29   #246
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Zwłaszcza przy tempie 100 postów na godzinę
własnie, ledwo nadążam

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Ten wątek sie rozwija
i talenty też

Cytat:
Nie no padlam doszla paczka od groszka a tam oprocz butow jeszcze jakies ciuszki nic o tym nie mowila normlanie jak paczka z zagranicy od jakiejs cioci
Ona jest jednak szalona na maxa
Wielkie dzieki Ty nasz ŚM

Cytat:
Groszku przyszła paczucia

butki bardzo ładne, zwłaszcza te czarne, ale nie mój rozmiar idzie to jakoś pomniejszyć ?

bluzeczki wszystkie mój rozmiar Boże Groszku, ale z Ciebie chudzinka

a ten tusz to chyba czytasz mi w myślach

dziękuję za suweniry
Cytat:
Groszku doszła paczka, ale się zdziwiłam bo myślałam że to listonosz awizo przyniesie i będzie do odbioru na poczcie, a tu niespodzianka bo facet przyniósł do drzwi Ślicznie dziękuję, nie wiem jak się odwdzięczę : cmok::c mok::ro za::roz a:
Wszystko mi pasuje
Dziewczyny czy któras potrafi łopatologicznie wyjaśnić jak się daje fotki na wizaż? Nigdy nie dawałam i nie mam pojęcia jak to zrobić

łał, dziewczyny, jakie łupy pozazdraszczam wręcz
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 19:54   #247
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, meza

no, a pytalam wlasnie o cm stopy, bo ja nieraz kupuje juz 38 i te jej za duze

a Tobie na pierwsza to tak szybko zapakowalam i juz nic nie dolozylam

oj byscie do mnie zaszly to moze byscie jak w lumpeksie sie poczuly

to weź Ramona moze z jakas i umowe i jej wyslij , albo znajdź chetnego, bo czytalam, ze na jedne masz juz chetna

bo ile ja mam takich jeszcze z metkami, a troche juz maja, ja dopiero odrywam jak zakladam, bo najwzyej idzie potem na prezent

a taka chuda to bylam, w te w krate juz bym nie weszla

czylie ekonomiczne ida tak sama jak prirotytety , teraz mam dowod

fajnie, ze pasuje wszytsko

kiedys tez dawalam reklamowki, a tam jakies paragony

szkoda, ze Ci te koturniaste nie pasuja, to moze alamirka weźmie te klamki, bo ona ma mniejsza stope

kasztanka ma niby tez 37 , ale moga pasowac jak ma szersza

taaa fabryka, maniaczka bylam, jak kupowalam kiedys cos i mi sie widzialao, to bralam wszytskie kolory i te bluzki z kolnierzykami jeszcze biala mialam, ale biala wiadomo jakis tam slad i juz nie wysylam

nie my juz dawno nie palimy, ale my mamy tez gaz, to jak bylo jeszcze w nocy zimno to sie podlaczalo na pare godzinek

dobrze, ze pokazujecie, bo ja w ogole nie pamietam co komu wysylalam

to 3 mam z glowy, Paulina bedzie musiala jutro sama isc po paczke, a Kasztanka i Farfala powinny jutro

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

jezu nie moglam wsylac odpowiedzi, bo za duzo bylo emotek i korygowalam wiecznie

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

to teraz wiem Ramona, ze jednak masz 37, ale tak ciut mniejsze ode mnie, wiec wiem jakie by Ci pasowaly

a Esti mam nadzieje, ze te turkusy Ci podpasuja , mi bardzo sie wygodnie w takich chodzi , a mierzylas je, dobre sa?

teraz zanizaja rozmiary i musze nieraz 38 kupowac, a do tego stopa mi pewnie z wiekiem poszerzyla sie, ale cm ma rowno 24
o jestes ponownie
o matko to juz sobie wyobrazam ile musisz miec tych ciuchow
spoko tak sie tylko smialam jak zobaczylam
ale te kolczyki to by do kosza poszly trzeba bylo je do buta schowac a nie tak luzem masz szczescie,ze je zauwazylam
wiesz co one tak minimalnie stopa troszke wystaje ale tak zeby tutaj gdzies wyskoczyc to mysle beda oki
a te turkusowe sa na styk nie cisna wiec ok tylko obcasa musze opanowac
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 20:07   #248
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
o jestes ponownie
o matko to juz sobie wyobrazam ile musisz miec tych ciuchow
spoko tak sie tylko smialam jak zobaczylam
ale te kolczyki to by do kosza poszly trzeba bylo je do buta schowac a nie tak luzem masz szczescie,ze je zauwazylam
wiesz co one tak minimalnie stopa troszke wystaje ale tak zeby tutaj gdzies wyskoczyc to mysle beda oki
a te turkusowe sa na styk nie cisna wiec ok tylko obcasa musze opanowac
czyli masz stope jak ja

w klapkach mi tez nieraz stopa wystaje, ale tak chodze , wole tak niz jak but mi wystaje, bo wtedy jakby za duzy

a paragony nieraz trzymam z butami i moze tam sie przykleil, on stary chyba nie

a kolczyki jakos na szybkiego wrzucilam

mam nadzieje, ze cos tam sobie ponosisz albo upchasz komus

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-04-23, 20:13   #249
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
czyli masz stope jak ja

w klapkach mi tez nieraz stopa wystaje, ale tak chodze , wole tak niz jak but mi wystaje, bo wtedy jakby za duzy

a paragony nieraz trzymam z butami i moze tam sie przykleil, on stary chyba nie

a kolczyki jakos na szybkiego wrzucilam

mam nadzieje, ze cos tam sobie ponosisz albo upchasz komus
wychodzi na to,ze tak
pewnie lepiej tak niz wielki kajak i to tak wtedy widac
chyba tak z lutego ale rok temu wiec stary
no pewnie,ze tak kochana jestes
szkoda,ze ja mam tak malo bucikow ledwo kilka par na krzyz i we wszystkich chodze a tez bym Ci jakies wtedy wyslala ale nie mam jakos inaczej bede musiala sie odwdzieczyc
Stary 2013-04-23, 20:19   #250
alamirka
Moderator

haha jakie łupy laski mają Pozazdrościć
Ale ja dalej zastanawiam się skąd groszek ma tyle tego Ja tez mam szmat od groma, leżą nieużywane , ale w większości nie nadają się już na oddanie bo to poniszczone, albo z dziura, albo coś zalane. A żal wyrzucić to leży.
No ale kurde nowych to nie mam żeby z metką

Zaraz wrzuce fotki króliczków, słoooodziaki się porodziły

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Żartujesz, że nie dostałaś, czy żartujesz, że Cię to smuci?
Króliczki Ale bym chciała mieć dostęp do jakichś zwierzaczków
W zeszłym roku jak na majówkę pojechaliśmy na wieś do rodziców TŻta, to żeby małe kotki zobaczyć, to nawet na drabinę wlazłam, kij z tym, że trzeba mnie było potem z niej ściągnąć, bo sama bym nie zeszła
No nie dostałam, tu nie żartuję Ale dostałam toć dwie parki butków ślicznych I się nie smutam. Zastanawiam się tylko nad paczką dla groszka, coś wymyślić będzie trza
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 20:25   #251
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

w NW Franek

a Jurek i spojrzenia Romana na niego

ale przyznam, ze ten facet lepiej wyglada jak kobieta niz niektore kobiety

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

dajcie spokoj, cieszcie sie i tyle

nom nazbieralo mi sie, kiedys kasy na ciuchy wydawalam rowno, kosmetyki tez, ale teraz juz ze mna lepiej i tansze tez mozna dostac

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-04-23, 20:25   #252
alamirka
Moderator

Dwie mamusie ze swoimi dziećmi Najmniejszych urodzonych w nocy jeszcze nie mogłam sfotografować, bo zakopane w gnieździe jeszcze. Ale zrobiłam zdjęcie innym, one juz tydzień mają
I rudym większym.
I czarno-białej, która też mamusią nieługo będzie

Uwaga, boby wszędzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1140573.jpg (265,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1140575.jpg (244,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1140579.jpg (270,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1140580.jpg (216,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1140581.jpg (142,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1140584.jpg (190,6 KB, 11 załadowań)
Stary 2013-04-23, 20:26   #253
farfala
Rozeznanie

Melduję się posłusznie w nowym wątku i nawet nie wiecie, jaką mi radość sprawił fakt, że mój tytuł się przyjął.

Z nadrobień z poprzedniego miałam powiedzieć że:

Baaardz, baaardzo dziękuję wielkiemu Groszkowi za paczkę i oczekuję jej z niecierpliwością jak dziecko na Gwiazdkę.
Petit Papilon życzę mnóstwa zdrowia i serdecznie pozdrawiam TŻ.

To chyba tyle z co ważniejszych rzeczy.

A teraz z tego wątku:

Cytat:
Brawo do Groszka - największej spamerki

Kto nadał wiadomość?
Ilość wiadomości: 5 008
Nazwa użytkownika Wiadomości
groszek75 720
kasztanka3 703
PaulinciaKWC 600
alamirka 569
Ramona_85 472
Ervisha 416
Esti10 375
Petit_Papillon 286
Paula194 173
farfala 111
lasoa 81
agniesiaa 80
kayra 62
laisla 56
olgaes 55
martyneczkaa3 52
anusiak85 49
myszka87914 46
Mirianka 26
Anusiak24 18
lorek1 14
golabek89 13
edzia29 12
CATUS 11
Jestem w pierwszej 10-tce. Cudem, ale jednak.

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
a ja geometrię lubię kiedys wygralam konkurs zadaniem z geometrii, ale pozniej juz go nie potrafilam zrobic jeszcze raz to bylo zabawne
Paulińcia, dzisiaj Ty zrobiłaś mi dzień.

Cytat:

ale wiesz, ja ostatnio potrafilam cały dzien być przekonana, że na drugi dzien mam zajęcia, wstac wsciekla ze zaspalam, zrobic sobie kawę i dopiero wtedy do mnie dotarło, że one są w czwartek a nie w srodę wiedzialam jaki jest dzien tygodnia doskonale, a mi się uwaliło ze jak nic mam z rana zajęcia na ktorych musze obowiazkowo być więc takie małe przeoczenie paczuszki powinno byc mi wybaczone
I to podwójnie.

Cytat:
love you too
wiesz u mnie to jest realne bo nie wiem jak wasze psy ale moja wali glosne baki czasem idzie przechodzi kolo mnie i nagle slysze takiego mokrego pierda ona sie zatrzymuje obraca glowe do tylu i se wacha to co wypuscila normalnie sikam jak to widze nigdy wczesniej nie slyszalam zeby pies mial glosne pierdy serio dopiero przy mojej to zobaczylam
Matko, ale tematy mnie ominęły.

Cytat:
Musze się dzis jakos przyzwoicie ubrac na te korki, bo mam trochę urodę głupiej blondyneczki a musze wzbudzić zaufanie co do mojej wiedzy
I po raz trzeci.

Cytat:
kolejny tytul to powinien byc :

łączą nas bąki, muffinki z mąki i nic nie dzieli od poniedziałku do niedzieli
Grooooszek, błagam Cię. Akurat wtedy, kiedy chce mi się siku?!

Cytat:
Jak Ja lubie Karpiela Bulecke reklamuje teraz Zywiec Zdroj i leci ta piosenka "Pojde boso" fajna jest
Oo tak, Karpiel Bułecka to ciacho, jakich mało.

Cytat:
o jeszcze :

ogórek w usta, ogórek w dupcię, cały dzień piszcie tu, nic innego nie róbcie

Prawie popuściłam.

Cytat:

Btw zauważyłam, że chyba moja macica nie lubi tego wątku, bo bardziej mnie boli, jak się śmieję
Uparłyście się na mnie. Już mi łzy lecą ze śmiechu.
Stary 2013-04-23, 20:27   #254
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Dwie mamusie ze swoimi dziećmi Najmniejszych urodzonych w nocy jeszcze nie mogłam sfotografować, bo zakopane w gnieździe jeszcze. Ale zrobiłam zdjęcie innym, one juz tydzień mają
I rudym większym.

Uwaga, boby wszędzie
cudne
Stary 2013-04-23, 20:31   #255
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Kasztanka, jaki masz rozmiar nogi, to przyslę Tobie, jak Ci się podobaja, bo to 38 rozmiar

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

yyyy nie mam pojęcia chyba poszedł rachunek do pieca

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

ha, to wszystko jasne, Groszek ma fabrykę ubrań u siebie, bez dwóch zdań
Ja mam tak 37,5, czasami 38, długość stopy koło 24cm może z niewielkim hakiem.
Byłabym wdzięczna za nie, byłyby mi w sam raz na wesele za 2 miesiące
Butków w zamian bym pewnie nie miała dla Ciebie, ale jakieś ciuszki by się znalazły

Cytat:
Ramonka dziękuję za uświadomienie. Nie miałam pojęcia że to takie proste Ja dostałam takie:
Ładne butki

Cytat:
Ale ja dalej zastanawiam się skąd groszek ma tyle tego Ja tez mam szmat od groma, leżą nieużywane , ale w większości nie nadają się już na oddanie bo to poniszczone, albo z dziura, albo coś zalane. A żal wyrzucić to leży.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

No nie dostałam, tu nie żartuję Ale dostałam toć dwie parki butków ślicznych I się nie smutam. Zastanawiam się tylko nad paczką dla groszka, coś wymyślić będzie trza
Króliczki
Wrzucaj, wrzucaj, chętnie się pozachwycam

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Alamirka dodała zdjęcia zanim ja napisałam posta
Ale słodziaki cudne Zwłaszcza te jasne
Stary 2013-04-23, 20:31   #256
lorek1
Rozeznanie

Cytat:

No właśnie tez kombinuję ale pomysłu nie mam. Z tego co czytam to Groszek trochę "wyrósł" z tych ciuchów, więc ja nie wyślę swoich bo raz że noszę do oporu i się już do niczego nie nadają, tak samo buty oddaje do spalenia jak się już chodzić nie da bo rozwalone, dwa że w moje ciuchy się Groszek nie zmieści. No i nie wiem co wymyślić.
lorek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 20:33   #257
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
w NW Franek

a Jurek i spojrzenia Romana na niego

ale przyznam, ze ten facet lepiej wyglada jak kobieta niz niektore kobiety

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

dajcie spokoj, cieszcie sie i tyle

nom nazbieralo mi sie, kiedys kasy na ciuchy wydawalam rowno, kosmetyki tez, ale teraz juz ze mna lepiej i tansze tez mozna dostac
widzialam zapowiedzi bede pozniej ogladac udany jest
no tez kiedys kupowalam duzo i firmowki zazwyczaj ale teraz jak szukam pracy to rozsadek bierze gore i prawie wogole nie kupuje mam pelno takich co bylam po kilka razy wiec mam w czym chodzic wiadomo fajnie sobie cos czasem kupic ale sa wazniejsze wydatki niz jakies szmatki
Stary 2013-04-23, 20:34   #258
alamirka
Moderator

Cytat:
Alamirka dodała zdjęcia zanim ja napisałam posta
Ale słodziaki cudne Zwłaszcza te jasne
Najlepsze to jest to że jeszcze nie wiadomo jakie te małe będą. Bo najczęściej nabierają umaszczenia jak dorastają. Raz urodziły się wszystkie czarne a wyrosły mega rude w plamy z czarnym tylko
Stary 2013-04-23, 20:36   #259
kayra
Zadomowienie

Dziwne by było gdybym wróciła i nie byłoby nowej części. Witam Dziewczyny, mam nadzieje że jeszcze mnie pamiętacie. Już tydzień w Wawie, żyję, mam sie calkiem ok, tylko z internetem gorzej, dlatego będzie mnie mało.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-23, 20:37   #260
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
I rudym większym.

Uwaga, boby wszędzie

o jezusiu, zakochałam się
Stary 2013-04-23, 20:38   #261
alamirka
Moderator

Cytat:
widzialam zapowiedzi bede pozniej ogladac udany jest
no tez kiedys kupowalam duzo i firmowki zazwyczaj ale teraz jak szukam pracy to rozsadek bierze gore i prawie wogole nie kupuje mam pelno takich co bylam po kilka razy wiec mam w czym chodzic wiadomo fajnie sobie cos czasem kupic ale sa wazniejsze wydatki niz jakies szmatki
Ja podobnie. Kupie tlyko buty jak mi się rozwala i mus jest. A tak to nowych szmat nie znoszę. Szkoda kasy i miejsca w szafach. Najpierw trza dodrzec to co jest
Stary 2013-04-23, 20:38   #262
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Najlepsze to jest to że jeszcze nie wiadomo jakie te małe będą. Bo najczęściej nabierają umaszczenia jak dorastają. Raz urodziły się wszystkie czarne a wyrosły mega rude w plamy z czarnym tylko
Ale piękne musiały być rude z czarnym

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Dziwne by było gdybym wróciła i nie byłoby nowej części. Witam Dziewczyny, mam nadzieje że jeszcze mnie pamiętacie. Już tydzień w Wawie, żyję, mam sie calkiem ok, tylko z internetem gorzej, dlatego będzie mnie mało.
Kto to do nas zawitał, hej
Jak tam praca i mieszkanie?
Stary 2013-04-23, 20:39   #263
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
a jak Ci sie tam żyje? jak praca?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-23, 20:39   #264
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
o jezusiu, zakochałam się
No ale przecież nie widziałas mojej fotki

taki żarcik słitaśne sa nie? a jak te najmniejsze kwicza słodko
Stary 2013-04-23, 20:40   #265
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
a kto Ty jestes??
no co Ty jak mozemy nie pamietac witaj pamietam jak pytalam o przeprowadzke do Wawy i widze,ze jest ok to najwazniejsze
Stary 2013-04-23, 20:41   #266
alamirka
Moderator

O, najszybciej ciuch jaki będe musiała kupić to sukienka na wesele, ale na wrzesień dopiero To ejszcze. Tylko ja akurat tego typu zakupów niecierpię więc odbędzie się to z bólem zapewne
Stary 2013-04-23, 20:42   #267
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Ja podobnie. Kupie tlyko buty jak mi się rozwala i mus jest. A tak to nowych szmat nie znoszę. Szkoda kasy i miejsca w szafach. Najpierw trza dodrzec to co jest
No Ja mam takie wygodne balerinki i momo,ze podeszwa troche sie rozwala to w sloneczne dni chodze jedynie w deszcz nie bo troche przemakaja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-23, 20:45   #268
alamirka
Moderator

W ogóle to muszę się pożalić na moja Biedronkę i to po raz kolejny taka sama sytuacja. Aż chyba do BOKu napiszę
Bo jest coś w ofercie, mam gazetkę przed nosem, szukam tego i nie ma. Idę więc pytam babki gdzie to leży, a może nie dojechało w ogóle a w odpowiedzi słyszę "A to od dziś? aaa no jest,gdzieś tam lezy na magazynie".
I teraz tak z tortillami jest. Wysłałałam swojego, nie przyniósł, nie wystawione.
Dziś był po pracy drugi raz, dalej nie wystawione.
Poszłam więc sama, w ofpowiedzi usłyszałam że gdzies tam jeszcze czekaja na wypakowanie, to poprosiłam o przyniesienie, to usłyszałam że może jutro
Taaa codziennie łaź bo może już.
Do miasta specjalnie po placki nie chce mi się leźć bo mam kawałek drogi do nastepnej

Za to z gazetki majówkowej co jest od 25go to już wszystko stoi. No gdzie tu sens, gdzie logika

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-04-23 o 20:47
Stary 2013-04-23, 20:47   #269
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
No ale przecież nie widziałas mojej fotki

taki żarcik słitaśne sa nie? a jak te najmniejsze kwicza słodko

udał Ci się żarcik, nie powiem p odeślij mi jednego króliczka

a tak poza tym Twoją fotkę widziałam przecież
Stary 2013-04-23, 20:50   #270
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
udał Ci się żarcik, nie powiem p odeślij mi jednego króliczka

a tak poza tym Twoją fotkę widziałam przecież
No, ale w sensie że teraz nie moją wkleiłam

Nie ma emotki królika w pudelku niestety
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości