![]() |
#241 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Ja w Opolu przez 3 lata mialam nieciekawego listonosza, a w zasadzie awizonosza. Najpierw mu zwrociłam uwage, nie podziałało. Potem zrobiłam mu awanture na poczcie przy ludzia, bo akurat go spotkałam tam po odstaniu godziny w kolejce bo jakoby mnie nie było w domu. Wezwałam tez naczelnika. Ludzie byli dosc ucieszeni, bo ich rowniez nie zastano w domu, co było slychac po komentarzach juz wczesniej ![]() ![]() Natomiast tu mam super listonosza, nosi wszystko i zawsze, paczkonosz to samo. Nie mam na co narzekac. No moze jedynie na to, ze czesc listów zwykłych nie dochodzi do mnie w ogole ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Zapach domu dał ciała. Słabo zabezpieczyli przesyłkę i stokrotki dotarły pobite :/
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawiasem mówiąc jestem bardzo zadowolona z tego, jak pakowane są słoje w Candle Room - trochę w takie wytłoczki jak jajka plus pianki dookoła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zapachu domu tez tak zawsze pakowali, moze im tym razem tego zabrakło. Ale i dobra wiadomosc, napisalam do nich maila i szybciutko odpisali - wymienia mi swiece na nową po odesłaniu zbitej (kwote za odsylkę tez zwrócą) ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Loves me, loces me not ma moc w świecy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Powracam do tematu YC ![]() Sprawdzajcie Piotra i Pawła ![]() ![]() Ten drugi pozostawia w pomieszczeniu cudowną delikatną słodką woń. A pierwszy ma coś z gumy balonowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zaczytana online
|
COOL POPS już w Zapachu Domu!
Mały tumbler - 59zł Duży tumbler - 99zł Nie wiem co począć... Kupić,nie kupić? ![]()
#247 | |
Zona najukochanszego Meza
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Zaczytana online
|
Chyba kupię,bo wytrzymać dziś nie mogę!
![]() Tylko który zapach?Pina Colada zebrała najlepsze recenzje... Pomijam fakt,że w USA są za 20$,a u nas za 100zł... Brrr!
#249 |
Zakorzenienie
|
kupowała może któraś świecę w szkle z Leroy Merlin? Takie ładne estetyczne i ładnie pachną na sucho, kuszą mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opisz koniecznie, jesli sie na cos zdecydujesz - bo mimo ceny kusza mnie w ciemno ![]() I mnie dzis nosilo zakupowo, a ze przez przypadek znalazlam woski regularnie niedostepne - kliknelam sobie: Tulips Splash of Rain Sandalwood Root Beer Float Golden Sands Coconut Bay Country Linen Beautiful Day i przecenione: Beach Wood Pink Lady Slipper Coastal Waters Ciekawosc mnie zzera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
|
Cytat:
Tulips - tulipanki ale dla mojego nosa nieco sztuczne i nie clakiem tulipanowe za to jest to ladny kwiatowy zapach Splash of Rain - moj ulubieniec, ogrod skapany rosa - sliczny i bezozonowy Sandalwood - przyjemne drewienko Root Beer Float - mega ciekawy i pachnie identycznie jak napoj - super odwzorowany Golden Sands - sliczny, bursztynowo wakacyjny zapach z nutka brzoskwini Coconut Bay - dla mnie bardzo udany kokos (chociaz niektorzy go w nim nie czuja), kokos naturalny ale nie taki ulepek jak pina colada Country Linen - jeden z fajniejszych praniowych zapachow, jak na angielskiej prowincji Beautiful Day- kwiatowy, laki i motyli nie wyczuwam fajny trawiasto-kwiatowy
![]() |
#254 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------
![]() ![]() ![]() Burberry Body Intense i inne oddam ![]() ![]() ![]() książki i elektronika ![]() ![]() ciuchy, buty, torebki itp. Edytowane przez Goldlight Czas edycji: 2013-05-22 o 18:30 Powód: usuniecie cytatu z reklama |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Hexy Czas edycji: 2013-05-22 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Koniecznie opisz je!
![]() ![]() Sama nie wiem. Najpierw zaczęłam od samej trawy i mi się podobało. Później paliłam mieszankę, ale ona miała jak dla mnie zbyt krótką trwałość. Popalę resztę i pewnie więcej powiem na temat tych maluchów na dniach (przyjeżdża bratowa to i jej nos wykorzystam sasasa) Cytat:
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Z drugiej strony nie mam nic do tego, jeżeli ktoś nie ukrywa tego kim jest. I wiem, że w wielu sklepach z yc pracują osoby, które faktycznie lubią świece. Każdy może mieć swoje zdanie, pasjonować się tym i cenię osoby, które mają w czymś większą wiedzę lub wiedzę inną niż ja i się dzielą. Nie lubię tylko sztucznych działań. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz mniej wiecej wiem na co sie nastawiac - najbardziej napalona na Sandalwood i Beautiful Day jestem ![]() Zobaczymy. Choc i tu - jak w przypadku perfum - juz samo testowanie mnie kreci ![]() Mam taka nadzieje ![]() a najdziwniejsze jest to, ze w normalnym internetowym sklepie ![]() Lele, jak tylko dotra (mam nadzieje, ze w piatek lub w sobote) - cos skrobne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
|
Watek ten sluzy milosniczkom swiec a nie firmom usilujacym sprzedac te swiece lub tez reklamujacym swoj sklep. Za takie dzialania nastepnym razem bedzie oprocz punktow karnych bany. Prosba do Was o nie cytowanie takich wiadomosci i nie popieranie takiej formy promocji. Wszelkie takie wpisy zostaly usuniete
#259 |
Zadomowienie
|
Lele, też wolę, z dwojga złego, jak ktoś przyznaje się, że sprzedaje, niż podszywa się pod zachwyconego użytkownika.
Niemniej obecnie biorę udział tylko w dwóch wątkach w całym wielkim internecie ![]() ![]() Ja wiem, że na początku wygląda to niewinnie. Jednego dnia ktoś pyta, jak ma wyglądać jego sklep, drugiego ktoś coś oferuje wysyłkowo. A potem, jak nie ma rzetelnej moderacji, zamiast wątku dla przyjemności robi się słup ogłoszeniowy. Zawsze przecież można (tylko to wymaga więcej pracy i daje mniejszy zysk) uderzać do klientów indywidualnie przez PW, widząc o co pytają w wątku (i licząc się z tym, że oberwie się po łapach ![]() Co do pozytywnych recenzji >na zlecenie<. Moja znajoma ma bloga, więc wiem jak to wygląda, tzn. co robią producenci, handlowcy itd. ![]()
![]() Edytowane przez rumpleteazer Czas edycji: 2013-05-22 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
#261 |
Bang Bang Bang
|
Ja dziś zrobiłam sobie wolne od wosków - byłam zbyt zajęta obwąchiwaniem przybyłych flaszeczek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
To zeby powrocic do tematu swiec: na FB Bath & Body Works mozna pobrac kupon uprawniajacy do skorzystania z promocji "kup 1 swiece, druga dostaniesz gratis". Jakis czas temu kupilam u nich na probe swieczki i musze przyznac, ze bylam pozytywnie zaskoczona ich moca. Jedyne co, to po przyjsciu do domu okazalo sie, ze mam juz 2 podobnie pachnace swiece tylko z YC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam blog, prawie 3 lata i wystawiam opinie zgodne z tym jak kosmetyk na mnie działa, nie ważne czy dostałam, czy kupilam.
![]() |
#264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam problem
![]() Podglądałam sobie od jakiegoś czasu wątek i postanowiłam, że kupię sobie kilka wosków na próbę, skoro mają tak dobre opinie (aż dziwne, że dopiero teraz tu trafiłam..). No i zamówiłam. Kominek miałam już wcześniej (do olejków), więc jak tylko dostałam przesyłkę w swoje łapy, to nie mogłam się doczekać aż wrócę do domu i odpalę ![]() ![]() ![]() Przy olejkach nie miałam takiego problemu, od razu jak się rozgrzał to było czuć zapach w pokoju. Nie wiem, czy coś źle zrobiłam, czy co.. Wrzuciłam 1/3 wosku do środka. ![]() ![]()
#267 | |
Zaczytana online
|
Cytat:
![]() |
#268 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Racja! Ja w takim razie miałam na myśli tę średnią (39 zł), bo dla mnie jest ona po prostu mała :P tych najmniejszych wielkości samplerów, tyle że w szkle z BB nie próbowałam i raczej nie spróbuję bo 18 czy 19 zł za takie maleństwo to juz chyba lekka przesada...
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam White Barn No. 3 (ta palilam i na sucho pachnie tak lagodnie, kojaco, lekko kwiatowo, ale rozpalona zmienia zapach i przypomina mi bardzo mocno Cherry Blossom) i Spice (ta jest w typie cynamonowo-przyprawowych zapachów YC, a nie swiecowo przypomina gume Big Red). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.