Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-22, 12:12   #241
pin3ska
Zakorzenienie

Dot.: Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez Goldlight Pokaż wiadomość
NIestety czesto PP "zapomina" wrzucic awizo. Jak mi p. Przemek wyslal przesylke rzekomo nie bylo mnie w domu a awizo dostalam 5 dni pozniej wrzucone do skrzynki.

Bardzo mozliwe bylo, ze nie wrzucili awizo a u siebie napisali ze dwukrotnie awizowali ale nie podjeto proby odbioru przesylki.

Ja nie pozwole sie tak oszukiwac i napisalam skarge do Poczty Polskiej z zadaniem wyjasnien, Tobie radze to samo. NIe po to ja place za priorytet zeby nie odejmowano proby doreczenia (a byl ktos w domu na 100%), zeby czekala kolejne 5 dni i zebym musiala odstac godzine na poczcie
Cytat:
Zaplacilam za paczke prio - po to zeby mi ja w zebach przyniesli, a dostalam awizo wrzucone po 5 dniach z data o 5 dni wczesniejsza. Nie za to zaplacilam. Poza tym ja poczcie nie odpuszczam. Jak ostatnim razem sie zbuntowalam bo non stop mialam awiza a nikt nie probowal doreczac przesylek to po wielu pismach i skargach zmienili mi listonosza i teraz jest super. Gorzej, jak Ci stali maja urlopu - i wtedy jest jak dawniej czyli byle jak. U mnie to nawet delegacja z poczty do domu przyszla zebym kolejna skarge wycofywala...

Trzymam kciuki

Ja w Opolu przez 3 lata mialam nieciekawego listonosza, a w zasadzie awizonosza. Najpierw mu zwrociłam uwage, nie podziałało. Potem zrobiłam mu awanture na poczcie przy ludzia, bo akurat go spotkałam tam po odstaniu godziny w kolejce bo jakoby mnie nie było w domu. Wezwałam tez naczelnika. Ludzie byli dosc ucieszeni, bo ich rowniez nie zastano w domu, co było slychac po komentarzach juz wczesniej Od tamtej pory listy przynosił z wielkim fochem, ale przynosił

Natomiast tu mam super listonosza, nosi wszystko i zawsze, paczkonosz to samo. Nie mam na co narzekac. No moze jedynie na to, ze czesc listów zwykłych nie dochodzi do mnie w ogole Oczywiscie zastepstwa za listonosza to czasem inna bajka, choc tez nie zawsze

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Zapach domu dał ciała. Słabo zabezpieczyli przesyłkę i stokrotki dotarły pobite :/

...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel)
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 12:26   #242
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pin3ska Pokaż wiadomość
Zapach domu dał ciała. Słabo zabezpieczyli przesyłkę i stokrotki dotarły pobite :/
Ojoj, ale lipa...mam nadzieję, że uznają reklamację...

Ja nawiasem mówiąc jestem bardzo zadowolona z tego, jak pakowane są słoje w Candle Room - trochę w takie wytłoczki jak jajka plus pianki dookoła.

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 13:10   #243
pin3ska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Ojoj, ale lipa...mam nadzieję, że uznają reklamację...

Ja nawiasem mówiąc jestem bardzo zadowolona z tego, jak pakowane są słoje w Candle Room - trochę w takie wytłoczki jak jajka plus pianki dookoła.

W zapachu domu tez tak zawsze pakowali, moze im tym razem tego zabrakło.

Ale i dobra wiadomosc, napisalam do nich maila i szybciutko odpisali - wymienia mi swiece na nową po odesłaniu zbitej (kwote za odsylkę tez zwrócą) Niestety zbitą mogę odesłac dopiero za tydzien, bo do tego czasu paczka musi byc nieruszona w domu do dyspozycji ups, bo oni przysyłaja osobnego kuriera z protokołem do 5 dni roboczych. Wartość swiecy mała, wiec pewnie go nie przysla, ale na wszelki wypadek trzeba pake w stanie nienaruszonym trzymac.

...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel)
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 13:44   #244
lele
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Zapach domu dał ciała. Słabo zabezpieczyli przesyłkę i stokrotki dotarły pobite :/
Szkoda, że tak się stało. Ale dobrze, że przyślą nową.

Cytat:

Ja ostatnio tak miałam zapakowane z zapachudomu

Loves me, loces me not ma moc w świecy
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:03   #245
Baambi
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Powracam do tematu YC
Sprawdzajcie Piotra i Pawła U mnie w miejscowości znajduję woski w tym właśnie sklepie. Ostatnio kupiłam Beach Flowers i Turquoise Sky. Oba baaardzo mi się podobają
Ten drugi pozostawia w pomieszczeniu cudowną delikatną słodką woń.
A pierwszy ma coś z gumy balonowej
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:30   #246
Jagoda_w6
Zaczytana online

COOL POPS już w Zapachu Domu!

Mały tumbler - 59zł
Duży tumbler - 99zł

Nie wiem co począć... Kupić,nie kupić?

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 14:33   #247
Goldlight
Zona najukochanszego Meza

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
COOL POPS już w Zapachu Domu!

Mały tumbler - 59zł
Duży tumbler - 99zł

Nie wiem co począć... Kupić,nie kupić?
Jak to co - kupic i napisac wrazenia kolezankom z watku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 14:34   #248
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Jak to co - kupic i napisac wrazenia kolezankom z watku
Chyba kupię,bo wytrzymać dziś nie mogę!

Tylko który zapach?Pina Colada zebrała najlepsze recenzje... Pomijam fakt,że w USA są za 20$,a u nas za 100zł... Brrr!

Stary 2013-05-22, 14:55   #249
sabbatha
Zakorzenienie

kupowała może któraś świecę w szkle z Leroy Merlin? Takie ładne estetyczne i ładnie pachną na sucho, kuszą mnie I duży dość wybór jest.

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 15:26   #250
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Chyba kupię,bo wytrzymać dziś nie mogę!

Tylko który zapach?Pina Colada zebrała najlepsze recenzje... Pomijam fakt,że w USA są za 20$,a u nas za 100zł... Brrr!
A w DE za 28€
Opisz koniecznie, jesli sie na cos zdecydujesz - bo mimo ceny kusza mnie w ciemno

I mnie dzis nosilo zakupowo, a ze przez przypadek znalazlam woski regularnie niedostepne - kliknelam sobie:

Tulips
Splash of Rain
Sandalwood
Root Beer Float
Golden Sands
Coconut Bay
Country Linen
Beautiful Day

i przecenione:
Beach Wood
Pink Lady Slipper
Coastal Waters

Ciekawosc mnie zzera
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 15:44   #251
maja_02
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
A w DE za 28€
Opisz koniecznie, jesli sie na cos zdecydujesz - bo mimo ceny kusza mnie w ciemno

I mnie dzis nosilo zakupowo, a ze przez przypadek znalazlam woski regularnie niedostepne - kliknelam sobie:

Tulips
Splash of Rain
Sandalwood
Root Beer Float
Golden Sands
Coconut Bay
Country Linen
Beautiful Day

i przecenione:
Beach Wood
Pink Lady Slipper
Coastal Waters

Ciekawosc mnie zzera
ależ Ci zazdroszczę Sandalwood

wymienię Yankee i Kringle

przygarnę puste słoje po tumblerach odwdzięczę się czym chata bogata
maja_02 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 15:51   #252
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maja_02 Pokaż wiadomość
ależ Ci zazdroszczę Sandalwood

Cen mi nie zazdraszczaj

Jestem na serio ogromnie ciekawa tych zapachow, dotad kupowalam tylko takie powszechnie dostepne.
A tu dzis taka niespodzianka

I juz mnie nosi
Stary 2013-05-22, 16:01   #253
Goldlight

Cytat:

Tulips
Splash of Rain
Sandalwood
Root Beer Float
Golden Sands
Coconut Bay
Country Linen
Beautiful Day

i przecenione:
Beach Wood
Pink Lady Slipper
Coastal Waters
Magdulenka:

Tulips - tulipanki ale dla mojego nosa nieco sztuczne i nie clakiem tulipanowe za to jest to ladny kwiatowy zapach
Splash of Rain - moj ulubieniec, ogrod skapany rosa - sliczny i bezozonowy
Sandalwood - przyjemne drewienko
Root Beer Float - mega ciekawy i pachnie identycznie jak napoj - super odwzorowany
Golden Sands - sliczny, bursztynowo wakacyjny zapach z nutka brzoskwini
Coconut Bay - dla mnie bardzo udany kokos (chociaz niektorzy go w nim nie czuja), kokos naturalny ale nie taki ulepek jak pina colada
Country Linen - jeden z fajniejszych praniowych zapachow, jak na angielskiej prowincji
Beautiful Day- kwiatowy, laki i motyli nie wyczuwam fajny trawiasto-kwiatowy
Stary 2013-05-22, 16:27   #254
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Tulipany wioną mi zdecydowanie kwiaciarnią, nie mój typ

To jest i to i to. Naprawdę czuć pięknie igliwie (nie sztuczne, tylko prawdziwą choinkę) a do tego słodka nuta soku z czerwonych owoców. Pachnie w przybliżeniu jakby igły powtykać w czerwone jabłko...Bardzo fajny, odświeżający zapach bez drażniących nut.
dziekuje

Cytat:
W zapachu domu tez tak zawsze pakowali, moze im tym razem tego zabrakło.

Ale i dobra wiadomosc, napisalam do nich maila i szybciutko odpisali - wymienia mi swiece na nową po odesłaniu zbitej (kwote za odsylkę tez zwrócą) Niestety zbitą mogę odesłac dopiero za tydzien, bo do tego czasu paczka musi byc nieruszona w domu do dyspozycji ups, bo oni przysyłaja osobnego kuriera z protokołem do 5 dni roboczych. Wartość swiecy mała, wiec pewnie go nie przysla, ale na wszelki wypadek trzeba pake w stanie nienaruszonym trzymac.
szkoda rozbitego sloja, ale dobrze, ze wymienia bezkosztowo

Cytat:
A w DE za 28€

Tulips
Splash of Rain
Sandalwood
Root Beer Float
Golden Sands
Coconut Bay
Country Linen
Beautiful Day

i przecenione:
Beach Wood
Pink Lady Slipper
Coastal Waters

Ciekawosc mnie zzera
ale cuda zdobylas [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Edytowane przez Goldlight
Czas edycji: 2013-05-22 o 18:30 Powód: usuniecie cytatu z reklama
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 17:11   #255
Hexy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lele
Nawet paliłyśmy :P

I jak wrażenia?

Edytowane przez Hexy
Czas edycji: 2013-05-22 o 17:12
Hexy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:21   #256
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Sandalwood
Root Beer Float
Koniecznie opisz je! Pozostałe też, ale te mnie najbardziej ciekawią

Cytat:
Napisane przez Hexy Pokaż wiadomość
I jak wrażenia?
Sama nie wiem. Najpierw zaczęłam od samej trawy i mi się podobało. Później paliłam mieszankę, ale ona miała jak dla mnie zbyt krótką trwałość. Popalę resztę i pewnie więcej powiem na temat tych maluchów na dniach (przyjeżdża bratowa to i jej nos wykorzystam sasasa)

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Pokaż wiadomość
Jeszcze tylko brakuje, aby jakaś agencja marketingu internetowego podesłała do wątku zadowolonego użytkownika świeczek lub opłaciła głosy kilku Wizażanek, które będą >napalały< resztę na zakupy
A w sumie raz dostałam jakiegoś dziwnego pw odnośnie kwc, ale olałam. Ale masz rację, patrząc po chociażby blogu widzę, że niektóre firmy mogą do różnych rzeczy się posunąć.

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Z drugiej strony nie mam nic do tego, jeżeli ktoś nie ukrywa tego kim jest. I wiem, że w wielu sklepach z yc pracują osoby, które faktycznie lubią świece. Każdy może mieć swoje zdanie, pasjonować się tym i cenię osoby, które mają w czymś większą wiedzę lub wiedzę inną niż ja i się dzielą. Nie lubię tylko sztucznych działań.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 18:31   #257
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Magdulenka:

Tulips - tulipanki ale dla mojego nosa nieco sztuczne i nie clakiem tulipanowe za to jest to ladny kwiatowy zapach
Splash of Rain - moj ulubieniec, ogrod skapany rosa - sliczny i bezozonowy
Sandalwood - przyjemne drewienko
Root Beer Float - mega ciekawy i pachnie identycznie jak napoj - super odwzorowany
Golden Sands - sliczny, bursztynowo wakacyjny zapach z nutka brzoskwini
Coconut Bay - dla mnie bardzo udany kokos (chociaz niektorzy go w nim nie czuja), kokos naturalny ale nie taki ulepek jak pina colada
Country Linen - jeden z fajniejszych praniowych zapachow, jak na angielskiej prowincji
Beautiful Day- kwiatowy, laki i motyli nie wyczuwam fajny trawiasto-kwiatowy
Dzieki Gold

juz mniej wiecej wiem na co sie nastawiac - najbardziej napalona na Sandalwood i Beautiful Day jestem
Zobaczymy.
Choc i tu - jak w przypadku perfum - juz samo testowanie mnie kreci

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
....
ale cuda zdobylas
Mam taka nadzieje

a najdziwniejsze jest to, ze w normalnym internetowym sklepie

Lele, jak tylko dotra (mam nadzieje, ze w piatek lub w sobote) - cos skrobne.
Stary 2013-05-22, 18:32   #258
Goldlight

Watek ten sluzy milosniczkom swiec a nie firmom usilujacym sprzedac te swiece lub tez reklamujacym swoj sklep. Za takie dzialania nastepnym razem bedzie oprocz punktow karnych bany. Prosba do Was o nie cytowanie takich wiadomosci i nie popieranie takiej formy promocji. Wszelkie takie wpisy zostaly usuniete
Stary 2013-05-22, 18:48   #259
rumpleteazer
Zadomowienie

Lele, też wolę, z dwojga złego, jak ktoś przyznaje się, że sprzedaje, niż podszywa się pod zachwyconego użytkownika.

Niemniej obecnie biorę udział tylko w dwóch wątkach w całym wielkim internecie (na Wizażu i gdzie indziej) i tamten drugi wątek już prawie umarł. Bo od kiedy stał się długi i popularny, częściej piszą w nim właściciele sklepów, hurtowni, którzy "mogą załatwić", "pomogą sprowadzić", "w drodze wyjątku prześlą", "chcą sprzedawać, ale nie wiedzą jak". Nie chcę, żeby ten wątek spotkało to samo A widzę, że zaczyna się podobnie...

Ja wiem, że na początku wygląda to niewinnie. Jednego dnia ktoś pyta, jak ma wyglądać jego sklep, drugiego ktoś coś oferuje wysyłkowo. A potem, jak nie ma rzetelnej moderacji, zamiast wątku dla przyjemności robi się słup ogłoszeniowy.

Zawsze przecież można (tylko to wymaga więcej pracy i daje mniejszy zysk) uderzać do klientów indywidualnie przez PW, widząc o co pytają w wątku (i licząc się z tym, że oberwie się po łapach ).

Co do pozytywnych recenzji >na zlecenie<. Moja znajoma ma bloga, więc wiem jak to wygląda, tzn. co robią producenci, handlowcy itd.

Edytowane przez rumpleteazer
Czas edycji: 2013-05-22 o 18:51
rumpleteazer jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 18:55   #260
Goldlight

Cytat:
Lele, też wolę, z dwojga złego, jak ktoś przyznaje się, że sprzedaje, niż podszywa się pod zachwyconego użytkownika.

Niemniej obecnie biorę udział tylko w dwóch wątkach w całym wielkim internecie (na Wizażu i gdzie indziej) i tamten drugi wątek już prawie umarł. Bo od kiedy stał się długi i popularny, częściej piszą w nim właściciele sklepów, hurtowni, którzy "mogą załatwić", "pomogą sprowadzić", "w drodze wyjątku prześlą", "chcą sprzedawać, ale nie wiedzą jak". Nie chcę, żeby ten wątek spotkało to samo A widzę, że zaczyna się podobnie...

Ja wiem, że na początku wygląda to niewinnie. Jednego dnia ktoś pyta, jak ma wyglądać jego sklep, drugiego ktoś coś oferuje wysyłkowo. A potem, jak nie ma rzetelnej moderacji, zamiast wątku dla przyjemności robi się słup ogłoszeniowy.

Zawsze przecież można (tylko to wymaga więcej pracy i daje mniejszy zysk) uderzać do klientów indywidualnie przez PW, widząc o co pytają w wątku (i licząc się z tym, że oberwie się po łapach ).

Co do pozytywnych recenzji >na zlecenie<. Moja znajoma ma bloga, więc wiem jak to wygląda, tzn. co robią producenci, handlowcy itd.
Wszystkie posty zawierajace cytaty i informacje od osob prowadzacych te 2 firmy zostaly usuniete/ew. wpisy zmienione. Porzadek musi byc
Stary 2013-05-22, 19:19   #261
martyna_tina
Bang Bang Bang

Ja dziś zrobiłam sobie wolne od wosków - byłam zbyt zajęta obwąchiwaniem przybyłych flaszeczek W sumie w pokoju i tak pachniało - robiłam porządki w pudełku z woskami, zostawiłam je otwarte na łóżku i wyszłam na kilka minut do kuchni. Po moim powrocie przywitał mnie całkiem miły zapaszek Wczoraj wykończyłam drugi wosk - Napa Valley Sun Gdyby nie fakt, że mam jeszcze 3 w zapasie, wpadłabym w czarną rozpacz
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:20   #262
olala_lalao
Rozeznanie

To zeby powrocic do tematu swiec: na FB Bath & Body Works mozna pobrac kupon uprawniajacy do skorzystania z promocji "kup 1 swiece, druga dostaniesz gratis". Jakis czas temu kupilam u nich na probe swieczki i musze przyznac, ze bylam pozytywnie zaskoczona ich moca. Jedyne co, to po przyjsciu do domu okazalo sie, ze mam juz 2 podobnie pachnace swiece tylko z YC takze jedna na razie stoi niepalona.
olala_lalao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:26   #263
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Wina jedynie blogerki, że godzi się na nieraz absurdalne wymogi firm, np. jedynie pozytywne opinie.

Też mam blog, prawie 3 lata i wystawiam opinie zgodne z tym jak kosmetyk na mnie działa, nie ważne czy dostałam, czy kupilam.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:39   #264
perza8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olala_lalao Pokaż wiadomość
To zeby powrocic do tematu swiec: na FB Bath & Body Works mozna pobrac kupon uprawniajacy do skorzystania z promocji "kup 1 swiece, druga dostaniesz gratis". Jakis czas temu kupilam u nich na probe swieczki i musze przyznac, ze bylam pozytywnie zaskoczona ich moca. Jedyne co, to po przyjsciu do domu okazalo sie, ze mam juz 2 podobnie pachnace swiece tylko z YC takze jedna na razie stoi niepalona.
mam małą świeczkę bath and body works zapach Twillight Woods i ma taką moc jak przeciętna mała świeca Yankee. Zapach czuć w promieniu 3-4 m od świecy, na dużej powierzchni zginie. Wosk na pewno gorszej jakośći niż w świecach Yankee, przypomina trochę ten ze świec Ikei. ale ogromny plus za wygląd, świeca wygląda ślicznie A jesli chodzi o sam zapach to przypomina mi trochę vanilla satin/ sandalwood wanilla - przyjemny ciepły ale z charakterem
perza8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 19:57   #265
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez perza8 Pokaż wiadomość
mam małą świeczkę bath and body works zapach Twillight Woods i ma taką moc jak przeciętna mała świeca Yankee. Zapach czuć w promieniu 3-4 m od świecy, na dużej powierzchni zginie. Wosk na pewno gorszej jakośći niż w świecach Yankee, przypomina trochę ten ze świec Ikei. ale ogromny plus za wygląd, świeca wygląda ślicznie A jesli chodzi o sam zapach to przypomina mi trochę vanilla satin/ sandalwood wanilla - przyjemny ciepły ale z charakterem
Twoj post przypomnial mi o jednym malym zgrzycie dotyczacym BBW - oni te swoje swiece, ktore sa w rzeczywistosci faktycznie male, nazywaja srednimi, wiec mozna sie troche rozczarowac ich wielkoscia
Stary 2013-05-22, 20:31   #266
Priyaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam problem
Podglądałam sobie od jakiegoś czasu wątek i postanowiłam, że kupię sobie kilka wosków na próbę, skoro mają tak dobre opinie (aż dziwne, że dopiero teraz tu trafiłam..). No i zamówiłam. Kominek miałam już wcześniej (do olejków), więc jak tylko dostałam przesyłkę w swoje łapy, to nie mogłam się doczekać aż wrócę do domu i odpalę No więc.. odpaliłam na początek clean cotton. I czekałam aż poczuję wspaniały zapach wypełniający pokój i... lipa!!! nic nie czuć! nie czuć nawet jak podejdę blisko kominka jedynie jak zbliżę nos do roztopionego wosku. O co tu chodzi? Jak czytałam opinię o clean cotton to wydawało mi się, że jest to dość intensywny zapach

Przy olejkach nie miałam takiego problemu, od razu jak się rozgrzał to było czuć zapach w pokoju. Nie wiem, czy coś źle zrobiłam, czy co.. Wrzuciłam 1/3 wosku do środka.

Priyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:09   #267
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez Priyaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam problem
Podglądałam sobie od jakiegoś czasu wątek i postanowiłam, że kupię sobie kilka wosków na próbę, skoro mają tak dobre opinie (aż dziwne, że dopiero teraz tu trafiłam..). No i zamówiłam. Kominek miałam już wcześniej (do olejków), więc jak tylko dostałam przesyłkę w swoje łapy, to nie mogłam się doczekać aż wrócę do domu i odpalę No więc.. odpaliłam na początek clean cotton. I czekałam aż poczuję wspaniały zapach wypełniający pokój i... lipa!!! nic nie czuć! nie czuć nawet jak podejdę blisko kominka jedynie jak zbliżę nos do roztopionego wosku. O co tu chodzi? Jak czytałam opinię o clean cotton to wydawało mi się, że jest to dość intensywny zapach

Przy olejkach nie miałam takiego problemu, od razu jak się rozgrzał to było czuć zapach w pokoju. Nie wiem, czy coś źle zrobiłam, czy co.. Wrzuciłam 1/3 wosku do środka.
Hm... A kominek ma dość płaską miseczkę i zapach swobodnie może się unosić ?

Stary 2013-05-22, 21:23   #268
rumpleteazer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wina jedynie blogerki, że godzi się na nieraz absurdalne wymogi firm, np. jedynie pozytywne opinie.

Też mam blog, prawie 3 lata i wystawiam opinie zgodne z tym jak kosmetyk na mnie działa, nie ważne czy dostałam, czy kupilam.
Akurat ona się nie godzi (ale dostaje żenujące propozycje). Moim zdaniem bloger powinien zaznaczać czy dany produkt dostał do recenzji, czy sam kupił. Jednak nieco inaczej ocenia się coś co się dostało, a inaczej coś co się kupiło (ale to temat na inny wątek ).

Cytat:
A jaki zapach?
Stary 2013-05-22, 22:08   #269
perza8
Raczkowanie

Cytat:
Twoj post przypomnial mi o jednym malym zgrzycie dotyczacym BBW - oni te swoje swiece, ktore sa w rzeczywistosci faktycznie male, nazywaja srednimi, wiec mozna sie troche rozczarowac ich wielkoscia
Racja! Ja w takim razie miałam na myśli tę średnią (39 zł), bo dla mnie jest ona po prostu mała :P tych najmniejszych wielkości samplerów, tyle że w szkle z BB nie próbowałam i raczej nie spróbuję bo 18 czy 19 zł za takie maleństwo to juz chyba lekka przesada...
perza8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 22:25   #270
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez perza8 Pokaż wiadomość
Racja! Ja w takim razie miałam na myśli tę średnią (39 zł), bo dla mnie jest ona po prostu mała :P tych najmniejszych wielkości samplerów, tyle że w szkle z BB nie próbowałam i raczej nie spróbuję bo 18 czy 19 zł za takie maleństwo to juz chyba lekka przesada...
Ja myslalam, ze te srednie to sa ich duze i troche bylam rozczarowana, jak mnie ekspedientka poinformowala, ze to nie tak Z drugiej strony za te 19 zl (jak sa w promocji) warto wyprobowac.

Cytat:
A jaki zapach?
Mam White Barn No. 3 (ta palilam i na sucho pachnie tak lagodnie, kojaco, lekko kwiatowo, ale rozpalona zmienia zapach i przypomina mi bardzo mocno Cherry Blossom) i Spice (ta jest w typie cynamonowo-przyprawowych zapachów YC, a nie swiecowo przypomina gume Big Red).
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości