Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy. cz. 8. - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 17:20   #241
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy. Część 8.

Cytat:
Napisane przez Silence_ Pokaż wiadomość
Pewnie te same oglądałyśmy
A te jasne to takie materiałowe, nie takie śliskie coś? Ile dałaś za nie?
kupiłam jasne jeansowe za 60zł u jakiejś babeczki z jeansami i czymś tam jeszcze, już nie pamiętam, bo to było ok. tydzień temu
Stary 2013-06-24, 17:21   #242
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, to nie doczytałam
O który ciuchland Ci chodzi, bo ja tam średnio ogarniam i tylko chodzę na te stragany z tyłu za dworcem

W sumie nic specjalnego. Zgarnęłam torebkę - ładniejsze były karmelowe i beżowe, ale czarna do wszystkiego będzie mi pasować. Na zdjęciu trochę brzydko wyszła + czarną bokserkę, bo jeszcze w lutym kupiłam w primarku fajną koszulę, ale z przodu jest koronka z dużymi oczkami i trzeba coś pod spód. A tak to tylko w sumie przeszłam; myślałam, że kupię sobie jakieś fajne treginsy, ale jedne, które mi się podobały... były jakieś króciutkie.
tak tak to ta czes za dworcem, ten budynek który jest przy placu targowym na tej samej lini co dworzec to w nim jest ciuchland ja sie w sumie wybrałam po spódnice maxi ale no tyle butów fajnych było ze nie dało sie wyjsć bez zadnych
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 17:24   #243
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
tak tak to ta czes za dworcem, ten budynek który jest przy placu targowym na tej samej lini co dworzec to w nim jest ciuchland ja sie w sumie wybrałam po spódnice maxi ale no tyle butów fajnych było ze nie dało sie wyjsć bez zadnych
Aaa... to kojarzę To może jeszcze jutro przejadę sie, bo w sumie te koturny ładne. Ile cm mają?

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
kupiłam jasne jeansowe za 60zł u jakiejś babeczki z jeansami i czymś tam jeszcze, już nie pamiętam, bo to było ok. tydzień temu
Jakoś drogo trochę wyszły Myślałam, że za 35 styknie mi kupić na ruskiej.

Edytowane przez Silence_
Czas edycji: 2013-06-24 o 17:25
Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 17:25   #244
Dorotti666
❤ bee happy ❤

http://allegro.pl/trendy-gladiatorki...285314655.html ja szukam takich bucików rzymianek ale na gumki nie te twarde rzemyki czy coś , gumki mogą być grubsze, były takie w ccc ostatnio, ale na moje 39 były za duże a mniejszych nie mieli

Edytowane przez Dorotti666
Czas edycji: 2013-06-24 o 17:28
Dorotti666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 17:35   #245
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/trendy-gladiatorki...285314655.html ja szukam takich bucików rzymianek ale na gumki nie te twarde rzemyki czy coś , gumki mogą być grubsze, były takie w ccc ostatnio, ale na moje 39 były za duże a mniejszych nie mieli
Ale to są przecież gumki. Mam takie identyczne sandałki Z tym, że drugi raz ich bym nie kupiła. W zeszłym roku jak je nabyłam i zaczęłam w nich chodzić to jedna stopa bolała mnie od ich dłuższego noszenia, bo te gumki tak mnie uciskały

Stary 2013-06-24, 17:41   #246
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Ale to są przecież gumki. Mam takie identyczne sandałki Z tym, że drugi raz ich bym nie kupiła. W zeszłym roku jak je nabyłam i zaczęłam w nich chodzić to jedna stopa bolała mnie od ich dłuższego noszenia, bo te gumki tak mnie uciskały
no są, ale pytam czy w jakimś sklepie / na bazarze takie są , bo wolałabym zmierzyć przed zakupem
Stary 2013-06-24, 17:43   #247
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa... to kojarzę To może jeszcze jutro przejadę sie, bo w sumie te koturny ładne. Ile cm mają?

Jakoś drogo trochę wyszły Myślałam, że za 35 styknie mi kupić na ruskiej.
no moja siostra juz mnie wsyłała tez po czarne takie duzo koturn ten facet za 20 zł miał, ale ja chciałam takie zeby był pasek z przodu prosty nie wycinany zaokrąglany itd, to tylko takie z takich były nie mam pojecia jaka wysokość ale wydaje mi sie ze koło 8

co do spodni to nawet na ruskiej duzo jest za 50, podobały mi sie takie ala koronkowe kolorowe to własnie za 50 zł były
http://allegro.pl/koronkowe-spodnie-...313998447.html takie
za 35 to tylko w tych stoiskach gdzie jest oznaczona przecena spodnie za 35 zł, ale w wikszosci na spodenki zmienili to teraz. Fajne rurki za 35 zł były ale miały lawendowy kolor co nie do końca mi pasowało

Cytat:
nie zwracałam uwagi na takie, wieć nie jestem w stanie Ci powiedzieć czy były, tzn były ale nie wiem czy na gumkach czy sztywne.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 17:53   #248
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
no są, ale pytam czy w jakimś sklepie / na bazarze takie są , bo wolałabym zmierzyć przed zakupem
Zdaje się, że widziałam je właśnie przy pksie, tam przy wejściu na dworzec. Albo to było tam dalej na straganach - ale na pewno dzisiaj widziałam je.

Cytat:
no moja siostra juz mnie wsyłała tez po czarne takie duzo koturn ten facet za 20 zł miał, ale ja chciałam takie zeby był pasek z przodu prosty nie wycinany zaokrąglany itd, to tylko takie z takich były nie mam pojecia jaka wysokość ale wydaje mi sie ze koło 8

co do spodni to nawet na ruskiej duzo jest za 50, podobały mi sie takie ala koronkowe kolorowe to własnie za 50 zł były
http://allegro.pl/koronkowe-spodnie-...313998447.html takie
za 35 to tylko w tych stoiskach gdzie jest oznaczona przecena spodnie za 35 zł, ale w wikszosci na spodenki zmienili to teraz. Fajne rurki za 35 zł były ale miały lawendowy kolor co nie do końca mi pasowało
Mnie się nie podobają te na korkach albo jak mają takie grube zapięcie wokół kostki, a takie to większość koturn właśnie miało Mam nadzieję, że ostanie się dla mnie jakaś czarna para w rozmiarze 37

A widziałam te koronkowe i też nawet nad nimi zastanawiałam się Ale nawet nie ma jak tego przymierzyć, a tak zupełnie w ciemno nie chcę kupować, bo potem zakładam i wiszą mi na tyłku albo na łydkach

To jeszcze takie głupie pytanie mam; gdzie kupię dobrą parasolkę ( taką co mi się nie wygnie przy byle jakim wietrze), ale składaną żebym mogła do torebki wrzucić? Dzisiaj facet na ruskiej namawiał mnie, ale jakoś nie przekonała mnie konstrukcja....

Stary 2013-06-24, 17:55   #249
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
kosulki było jeszcze kilka innych wariantów tygrysów, miasta też były inne, koty, jakieś inne zwierzęta, plus "panie" rihanna jakiś aniołek victoria secret itd 15 zł staliw 4 miejscach na starej ruskiej 2 stragany i na nowym placu dw stragany jeden od razu przy wejsciu z ruskiej.

buty z blaszkami były jeszcze 2 inne wersje na tym straganie za 20 zł-
*blaszka z przodu, na pasku łaćzacym cwieki i na zapieciu blaszka,
* blaszka z przodu, bez paska łączacego, kilka pasków zapinajacych
Wszystkie 3 w kolorach niebieski, czarny, beżowy, nude, turkus
na innym straganie za 25 zł były z blaszka z przodu i blaszka na zapieciu z tym ze blaszka była naklejana, czarne

na koturnie z cwiekami sandałki, beż czarne i niebieskie.

okulary ala rajbany za 5zł wszelakie modele i zwykłe czarne, zwykłe kolorowe, przexrovczyste oprawki, kolorowe z odbijajacymi szkłami, i z przezroczystymi szkłami
Nie jakiś tam tylko Miranda Keeeer
Fajne te bluzki i są z fajnego materiału. Miałam ochotę na tą z Riri albo z MK ale całą kasę rozwaliłam na koszulki dla TŻ i już by mi nie starczyło na T-shirt. Po wypłacie się przejadę, może jeszcze będą. I od razu buty kupię (w ogóle fajne wybrałaś ).
Jeszcze jakieś spodenki za mną chodzą, ale może odpuszczę już

Cytat:
Oj, to nie doczytałam
O który ciuchland Ci chodzi, bo ja tam średnio ogarniam i tylko chodzę na te stragany z tyłu za dworcem

W sumie nic specjalnego. Zgarnęłam torebkę - ładniejsze były karmelowe i beżowe, ale czarna do wszystkiego będzie mi pasować. Na zdjęciu trochę brzydko wyszła + czarną bokserkę, bo jeszcze w lutym kupiłam w primarku fajną koszulę, ale z przodu jest koronka z dużymi oczkami i trzeba coś pod spód. A tak to tylko w sumie przeszłam; myślałam, że kupię sobie jakieś fajne treginsy, ale jedne, które mi się podobały... były jakieś króciutkie.
Fajna ta torba
Ja ciągle nudziacznej nie znalazłam takiej co by mi do butków pasowała (lubię jak pasuje ). Pewnie w końcu nie kupię albo kupię niepasującą Bo w sumie fajne teraz torebki przywieźli.
Acha! Co do tinta - kupiłam w końcu w Biedrze ale mi totalnie nie podszedł :/ Myślałam że to będzie taki bardziej błyszczyk, ewentualnie choć trochę kremowa pomadka, a on taki permanentny makijaż robi. Wykończę tego co mam i już go nie kupię chyba

Cytat:
Cytat:
Dorotti, jak byłam przedostatnio na Ruskiej (czyli w tamtym tygodniu chyba) to mieli te butki O cenę nie pytałam, ale były na 100% bo nawet złapałam jednego i nie cieszyły się dużą popularnością, dużo par leżało, więc może jedź i sprawdź czy są.
Stary 2013-06-24, 18:05   #250
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Fajna ta torba
Ja ciągle nudziacznej nie znalazłam takiej co by mi do butków pasowała (lubię jak pasuje ). Pewnie w końcu nie kupię albo kupię niepasującą Bo w sumie fajne teraz torebki przywieźli.
Acha! Co do tinta - kupiłam w końcu w Biedrze ale mi totalnie nie podszedł :/ Myślałam że to będzie taki bardziej błyszczyk, ewentualnie choć trochę kremowa pomadka, a on taki permanentny makijaż robi. Wykończę tego co mam i już go nie kupię chyba

Dorotti, jak byłam przedostatnio na Ruskiej (czyli w tamtym tygodniu chyba) to mieli te butki O cenę nie pytałam, ale były na 100% bo nawet złapałam jednego i nie cieszyły się dużą popularnością, dużo par leżało, więc może jedź i sprawdź czy są.
No właśnie torebki fajne teraz mają. Ja już miałam brać taką czarno-beżową, bo nie widziałam czarnej, ale na szczęście zapytałam się i babka mi znalazła

Ja na lip tinty nakładam pomadkę ochronną i wtedy usta trochę błyszczą się jakbym pociągnęła je błyszczykiem

W tamtym roku za te buty dałam chyba 30zł.

Stary 2013-06-24, 18:18   #251
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Zdaje się, że widziałam je właśnie przy pksie, tam przy wejściu na dworzec. Albo to było tam dalej na straganach - ale na pewno dzisiaj widziałam je.

Mnie się nie podobają te na korkach albo jak mają takie grube zapięcie wokół kostki, a takie to większość koturn właśnie miało Mam nadzieję, że ostanie się dla mnie jakaś czarna para w rozmiarze 37

A widziałam te koronkowe i też nawet nad nimi zastanawiałam się Ale nawet nie ma jak tego przymierzyć, a tak zupełnie w ciemno nie chcę kupować, bo potem zakładam i wiszą mi na tyłku albo na łydkach

To jeszcze takie głupie pytanie mam; gdzie kupię dobrą parasolkę ( taką co mi się nie wygnie przy byle jakim wietrze), ale składaną żebym mogła do torebki wrzucić? Dzisiaj facet na ruskiej namawiał mnie, ale jakoś nie przekonała mnie konstrukcja....
no wlasnie ja też nie chciałam szerokiego zapiecia wokół kostki. beżowe 38 wiem ze ostatnie wzięłam niebieskie sie dużą popularnościa cieszyły swoją drogą po buty pojechałaś i coś słabo sie rozgladałaś

a spodnie kupiłabym ale za 35 ja na ruskiej sie do tych super niskich cen ograniczam, bo inaczej to bym pół ruskiej wyniosła

Cytat:
Nie jakiś tam tylko Miranda Keeeer
Fajne te bluzki i są z fajnego materiału. Miałam ochotę na tą z Riri albo z MK ale całą kasę rozwaliłam na koszulki dla TŻ i już by mi nie starczyło na T-shirt. Po wypłacie się przejadę, może jeszcze będą. I od razu buty kupię (w ogóle fajne wybrałaś ).
Jeszcze jakieś spodenki za mną chodzą, ale może odpuszczę już

Fajna ta torba

a to nie kupiłąś wtedy tej torby takiej jak moja w końcu??
i no wypadło mi z głowy jak sie ona nazywa, ale no wieksze lanie zaraz bedzie, bo ja jej strasznie nie lubie nawet bardziej niż Adriany Limy chyba
mi sie podobały te wszystkie koty i tygrysy, ale stweirdziłam ze trzeba sie do 1 ograniczyć z osoba to bym kupiła jak by był ktoś kogo lubie, a no jeśli chodzi akurat o kerr czy Rihanne to jestem namber łan antyfan moi idole zresztą raczej by się na ruskiej nie pojawili
a buty to tylko te mi koniec końców odpowiadały, dlatego tylko tyle wzięłam bo te blaszki inne mi nie pasowały, bo przesadzone były, jakichś kokardek i tym podobnych nie lubie

co do tintów to właśnie te z biedry są jakieś mniej napigmentowane, bo mam bell normalnie z natury czerwony czy rózowy i mega daje po oczach, a ten koralowy z biedry jest taki delikatny bardzo.
Stary 2013-06-24, 18:23   #252
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie ja też nie chciałam szerokiego zapiecia wokół kostki. beżowe 38 wiem ze ostatnie wzięłam niebieskie sie dużą popularnościa cieszyły swoją drogą po buty pojechałaś i coś słabo sie rozgladałaś
Bo ja butów nie szukałam Co prawda miałam w planach kupić jakieś na koturnie, ale to nie było nic niezbędnego. ale skoro takie tanie to żal nie wziąć

Stary 2013-06-24, 18:30   #253
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja butów nie szukałam Co prawda miałam w planach kupić jakieś na koturnie, ale to nie było nic niezbędnego. ale skoro takie tanie to żal nie wziąć
a bo mówiłaś ze buty i torebke chcesz kupić ja butów też nie szukałam same sie znalazły po maxi i spodnie pojechałam
Stary 2013-06-24, 18:40   #254
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:

a spodnie kupiłabym ale za 35 ja na ruskiej sie do tych super niskich cen ograniczam, bo inaczej to bym pół ruskiej wyniosła

a to nie kupiłąś wtedy tej torby takiej jak moja w końcu??
i no wypadło mi z głowy jak sie ona nazywa, ale no wieksze lanie zaraz bedzie, bo ja jej strasznie nie lubie nawet bardziej niż Adriany Limy chyba
mi sie podobały te wszystkie koty i tygrysy, ale stweirdziłam ze trzeba sie do 1 ograniczyć z osoba to bym kupiła jak by był ktoś kogo lubie, a no jeśli chodzi akurat o kerr czy Rihanne to jestem namber łan antyfan moi idole zresztą raczej by się na ruskiej nie pojawili
a buty to tylko te mi koniec końców odpowiadały, dlatego tylko tyle wzięłam bo te blaszki inne mi nie pasowały, bo przesadzone były, jakichś kokardek i tym podobnych nie lubie

co do tintów to właśnie te z biedry są jakieś mniej napigmentowane, bo mam bell normalnie z natury czerwony czy rózowy i mega daje po oczach, a ten koralowy z biedry jest taki delikatny bardzo.
Yhyhy Ja kiedyś miałam koszulkę z Leo DiCaprio z czasów świetności Do tego różową Teraz te koszulki z Ruskiej mi się z tymi czasami kojarzą Coś tam sobie wybiorę bo potrzebuję czegoś luźniejszego do kiecek.

Torbiczki wtedy nie kupiłam bo nie było Nie wiem czy na taki dzień trafiłam czy po prostu już nie było, ale trafiłam wtedy chyba na karmelową, taką jakby khaki ale jasnej nie było Ale w sumie teraz są. Koniec końców coś wybiorę, bo już któryś raz zrezygnowałam z ałtfitu albo brałam małą torebkę bo nie mam większej
Stary 2013-06-24, 18:43   #255
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
a bo mówiłaś ze buty i torebke chcesz kupić ja butów też nie szukałam same sie znalazły po maxi i spodnie pojechałam
Tak? A to ja nie wiem o czym myślałam jak to mówiłam

Stary 2013-06-24, 18:51   #256
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Yhyhy Ja kiedyś miałam koszulkę z Leo DiCaprio z czasów świetności Do tego różową Teraz te koszulki z Ruskiej mi się z tymi czasami kojarzą Coś tam sobie wybiorę bo potrzebuję czegoś luźniejszego do kiecek.

Torbiczki wtedy nie kupiłam bo nie było Nie wiem czy na taki dzień trafiłam czy po prostu już nie było, ale trafiłam wtedy chyba na karmelową, taką jakby khaki ale jasnej nie było Ale w sumie teraz są. Koniec końców coś wybiorę, bo już któryś raz zrezygnowałam z ałtfitu albo brałam małą torebkę bo nie mam większej
to ja odwrotnie-małej nie mam zawsze stwierdzam ze mi nie potrzbna bo musze multum rzeczy taszczyć ze sobą, a koniec końców by sie przydała czasami teraz na jakiś biały kuferek poluje
a ja właśnie teraz ladnych torebek nie widziałam, ale w sumie specjalnie sie nie rozgladałam, tak pobieżnie przejrzałam.
Stary 2013-06-24, 20:34   #257
iamxshi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PoKaPoKa Pokaż wiadomość
Kochane możecie mi polecić dobrą kosmetyczkę interesuje mnie maniciure i pediciure hybrydowy, a nigdy nie robiłam i nie chcę pójść gdziekolwiek
Ja mogę jedynie odradzić ten salon, gdzie kiedyś był Eris przy ogrodzie saskim. Miałam przetarte palce, pozacinane skórki, ciągnący stary lakier... Jedynie pedicure zrobiony dość starannie.
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 21:31   #258
biala
Wtajemniczenie

Dostałam od swojej dermatolog skierowanie na badanie do Przychodni dermatologicznej na ul. Racławickie. Sprawdziłam w google, to gdzieś obok Szpitala Wojskowego... Nie wiem, czy dobrze myślę Może któraś z Was orientuje się w dokładnej lokalizacji tej przychodni? szczególnie zależy mi na tym, by wiedzieć w które wejść drzwi - szpitala czy osobnego budynku...?

Edytowane przez biala
Czas edycji: 2013-06-24 o 21:33
biala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:26   #259
annasofia
Zadomowienie

Czy nikt nie szuka pokoju 2-osobowego? to bardzo pilne bo chcę już mieć to załatwione przed wakacjami, za wakacje płaci się mało i mieszkanie bardzo fajne. Jeśli ktoś chętny pisać do mnie wiadomość
annasofia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-25, 18:28   #260
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Kochane gdzie najtaniej dostanę plastry Evra? Apteka na Narutowicza może?
Stary 2013-06-25, 20:38   #261
Katielive
Raczkowanie

Wiecie może gdzie znajdę balsam do ciała Loreal nutrilift ujędrniający?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...4h.html&next=1
Kupiłam go w rossmanie jakieś pół roku temu i właśnie się kończy. Rozglądałam się za nim ostatnio, ale ani w naturze ani w rossmanie go nie widziałam. Mam nadzieje, że go nie wycofali :/
Katielive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 11:30   #262
crr
Raczkowanie

Dwa pytania

Gdzie kupię dobre okulary z porządnym filtrem za rozsądną cenę (tj. 100-150zł)? I żeby były ładne

Gdzie najtaniej kupię śpiwór?
Stary 2013-06-26, 11:59   #263
bojkka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crr Pokaż wiadomość
Dwa pytania

Gdzie kupię dobre okulary z porządnym filtrem za rozsądną cenę (tj. 100-150zł)? I żeby były ładne

Gdzie najtaniej kupię śpiwór?
dobre okulary tylko u optyka! - np. na Skłodowskiej 28 lub Kowalskiej, polecałabym raczej mniejsze salony - tam cena jest niższa

śpiwór - Decathlon
Stary 2013-06-26, 14:35   #264
d0m1n1k4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
Ktoś zna jakieś opinie o szkole A1 ?
podbijam , szukam jakiegoś kursu wakacyjnego, polecacie coś? może jakąś inną szkołę?
d0m1n1k4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:43   #265
fableux
Zadomowienie

Ponawiam pytanie
Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
Wiecie może gdzie dostanę tonik Oeparol, o ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html ?
i jeszcze gdzie dostanę krem Ziaja 25+
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...791243#r791243

fableux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 15:59   #266
malinka2121
Raczkowanie

Dziewczyny wiecie może gdzie dostane ćwieki? Byłam w paru pasmanteriach ale niestety nie mieli.
malinka2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:04   #267
kasia1608
Zakorzenienie

musze zrobić zdjęcia do dyplomu , polecacie coś w śródmieściu ? byłam w 2 pkt na krakowskim i juz tam nie chce
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-26, 16:31   #268
201703061232
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasia1608 Pokaż wiadomość
musze zrobić zdjęcia do dyplomu , polecacie coś w śródmieściu ? byłam w 2 pkt na krakowskim i juz tam nie chce
Foto Partyka na Narutowicza.
201703061232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 16:32   #269
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1608 Pokaż wiadomość
Też już pojawiło się to pytanie - polecano Partykę, a ja polecam http://www.10x15.pl/ (trochę bliżej centrum). Po raz kolejny mnie nie zawiedli. Uważam się za istotę wybitnie niefotogeniczną, ale u nich jestem zawsze zadowolona ze zdjęć. Za 6 płaciłam 25zł.
Stary 2013-06-26, 17:21   #270
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Kochane gdzie najtaniej dostanę plastry Evra? Apteka na Narutowicza może?
ponawiam

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości