5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-07-16, 21:06   #241
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
ja pitole jaki czad!!!!zrobilam 10 min na posladki.Teraz bede robic codziennie!!!!
Ala, rano i wieczorem to tylko w sumie 20 minut, a jakie bêdziemy mia³y dupeczki za miesi±c, nie wspomnê ju¿ co siê bedzie dzia³o za dwa
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-16, 21:07   #242
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 922
GG do neska22

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka¿ wiadomo¶æ
Ala, rano i wieczorem to tylko w sumie 20 minut, a jakie bêdziemy mia³y dupeczki za miesi±c, nie wspomnê ju¿ co siê bedzie dzia³o za dwa
jak orzeszki
tez mo¿e zacznê
ale od jutra
po wczorajszym mam zakwasy ale ja lubiê mieæ zakwasy chocia¿ wiem, ze cos æwiczy³am
neska22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-16, 21:08   #243
lenik33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny ja nie wiem czy to te¿ co¶ zmienia ale ostatnio mam okropne problemy z jelitami Od zawsze mia³am problemy z za³atwianiem, czasem nawet tydzieñ na kibelek nie siada³am ale po porodzie co¶ mi siê poprzestawia³o, no i jak zjem obiad czy po prostu du¿a porcjê jakiego¶ jedzonka to strasznie skrecaja mi siê jelita i mnie przeczyszcza Myslicie ze powinnam brac jaki¶ b³onnik czy pic jakies herbatki na uregulowanie tej perylstatyki?

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Powiedz mi jak Ty to zrobi³a¶?
W temacie jelit kochan to ja CI mogê tu laboraty pisaæ, ale powiem krótko nie ma z tym ¿artów, proponowa³abym kolanskopiê, dla ¶wietego spokoju...
Stary 2013-07-16, 21:11   #244
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

[QUOTE=ppaulinka1990;41825 222]Dziewczyny ja nie wiem czy to te¿ co¶ zmienia ale ostatnio mam okropne problemy z jelitami Od zawsze mia³am problemy z za³atwianiem, czasem nawet tydzieñ na kibelek nie siada³am ale po porodzie co¶ mi siê poprzestawia³o, no i jak zjem obiad czy po prostu du¿a porcjê jakiego¶ jedzonka to strasznie skrecaja mi siê jelita i mnie przeczyszcza Myslicie ze powinnam brac jaki¶ b³onnik czy pic jakies herbatki na uregulowanie tej perylstatyki?

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

kochana wiem co¶ o zaparciach.Jedz na sniadanie otreby owsiane i pszenne z jogurtem naturalnym,jedz activie i pij herbate verdin
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-16, 21:12   #245
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

[QUOTE=Lady Ali;41825594]
Cytat:
Dziewczyny ja nie wiem czy to te¿ co¶ zmienia ale ostatnio mam okropne problemy z jelitami Od zawsze mia³am problemy z za³atwianiem, czasem nawet tydzieñ na kibelek nie siada³am ale po porodzie co¶ mi siê poprzestawia³o, no i jak zjem obiad czy po prostu du¿a porcjê jakiego¶ jedzonka to strasznie skrecaja mi siê jelita i mnie przeczyszcza Myslicie ze powinnam brac jaki¶ b³onnik czy pic jakies herbatki na uregulowanie tej perylstatyki?

kochana wiem co¶ o zaparciach.Jedz na sniadanie otreby owsiane i pszenne z jogurtem naturalnym,jedz activie i pij herbate verdin
mi te¿ pomaga jak jem codziennie jab³ka
Stary 2013-07-16, 21:13   #246
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
W temacie jelit kochan to ja CI mogê tu laboraty pisaæ, ale powiem krótko nie ma z tym ¿artów, proponowa³abym kolanskopiê, dla ¶wietego spokoju...
zle przeczyta³am.Mysla³am ze cierpisz na zaparci.a co do straty kg to ja mniej jem,duzo cwiczy³am.I tyle

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Martu¶ pot zalewa mi oczy po cwiczeniach na nogi i posladki z mel B jacek sie ze mnie u¶mia³:P ale zaraz posladki twarde:P
Stary 2013-07-16, 21:19   #247
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 289

Cytat:
o to to nie ju¿ raz zgodzi³am siê na gastroskopie i oropnie to przezylam a kolanoskopia to daj spokoj nie a co proponujesz na uregulowanie pracy jelit?
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-16, 21:20   #248
lenik33
Raczkowanie

Cytat:
zle przeczyta³am.Mysla³am ze cierpisz na zaparci.a co do straty kg to ja mniej jem,duzo cwiczy³am.I tyle

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Martu¶ pot zalewa mi oczy po cwiczeniach na nogi i posladki z mel B jacek sie ze mnie u¶mia³:P ale zaraz posladki twarde:P
Ten pot jest cudny Alu¶ za jaki¶ tydzieñ wprowadzimy te¿ brzuch, ale mo¿e nie dwa razy dziennie bo bedziemy p³ywaæ w tym pocie od ¶witu do nocy
a Jacek niech siê nie ¶mieje tylko klaszcze
Stary 2013-07-16, 21:21   #249
ppaulinka1990
Raczkowanie

te¿ bêdê codziennie æwiczy³a z mel b na brzuch i po¶ladki obiecuje! na wiêcej aktywno¶ci moja kruszynka mi chyba nie pozwoli, no chyba ze spacerki to akurat norma i codzienno¶æ
Stary 2013-07-16, 21:22   #250
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
te¿ bêdê codziennie æwiczy³a z mel b na brzuch i po¶ladki obiecuje! na wiêcej aktywno¶ci moja kruszynka mi chyba nie pozwoli, no chyba ze spacerki to akurat norma i codzienno¶æ
mnie tam spacerki i bieganie za juniorem niewiele pomagaj±
Stary 2013-07-16, 21:27   #251
lenik33
Raczkowanie

Cytat:
o to to nie ju¿ raz zgodzi³am siê na gastroskopie i oropnie to przezylam a kolanoskopia to daj spokoj nie a co proponujesz na uregulowanie pracy jelit?
kolanoskopia pod narkoz± to ¿adne prze¿ycie s³onko na gastroskopie te¿ bym pewnie krêci³a g³ow± bo to na ¿ywca...
Jesli jednak przy tych gwa³townych wypró¿nieniach zauwazy³a¶ kiedy¶ krew, nie zwlekaj kochana, to naprawde nie boli.
Nie doradze Ci niestety ni dora¼nie bo ja biore specjalistyczne leki.

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Poka¿ wiadomo¶æ
mnie tam spacerki i bieganie za juniorem niewiele pomagaj±
Je¶li sumiennie codziennie poæwiczysz po¶ladki i brzuch to wystarczy nied³ugo sama zobaczysz to 20 minut dziennie czyli ponad 2 h intensywnego treningu na tydzieñ wiêc prawid³owo
Stary 2013-07-16, 21:57   #252
Lady Ali
Rozeznanie

30 minut cwiczen z Mel B za mn±spocona,ze az po oczach cieknieale jaka satysfakcja.

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Ten pot jest cudny Alu¶ za jaki¶ tydzieñ wprowadzimy te¿ brzuch, ale mo¿e nie dwa razy dziennie bo bedziemy p³ywaæ w tym pocie od ¶witu do nocy
ja do niego mowiê,¿e ma sie tak nie smiaæ ze mnie,bo jak z³apie za posladek to zobaczy jakie twarde:P i bedzie za³owa³:P

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
³aczymy siê z Tob± w tej przyjemnosci czyli ja dzisiaj odbêbni³am 2 godziny æwiczeñ

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Wypada mi i¶æ pod prysznic:brzydal :

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

a gdzie jest nasza Matka za³o¿ycielka strongwomen??

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

obejrze sobie cwiczenia na brzuch:P musze sie nastawic na katorge:P

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

kolacje jad³am po 17 czuje lekki g³od.Szybko myc i spac.Buziaki i do jutra
Stary 2013-07-17, 05:32   #253
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Matka za³o¿ycielka wczoraj ¶wiêtowa³a ale dzi¶ ju¿ wracam. milego dnia szczuplaki.

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
Stary 2013-07-17, 05:35   #254
lenik33
Raczkowanie

Dzieñ dobry dziewczynki
Mel B zaliczona po¶ladki i brzuch ¶wiaty wygl±da zaraz inaczej o ¶wicie
Zmykam pod prysznic. Mi³ego dnia. Buziaki
Stary 2013-07-17, 08:41   #255
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Dzieñ dobry dziewczynki
Mel B zaliczona po¶ladki i brzuch ¶wiaty wygl±da zaraz inaczej o ¶wicie
Zmykam pod prysznic. Mi³ego dnia. Buziaki
dzieñ doberekCa³a noc ¶ni³am o Mel B ale ze mnie czub pije kawke w³asnie.A potem szybko ogarne naczynia do zmywarki i jesli sie Ania obudzi to pojde na góre zaliczyæ po¶ladki i mo¿e brzuch widzia³am,ze daje tam wycisk na brzuch:P

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Matko za³ozycielko zdradz nam w koncu swe szacowne imie za d³ugi nick masz

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Jade z koksemMel B najpierw to co znam i wytrzymam-posladki i nogi.Potem brzuch jestescie moja motywacja

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

jestem mokra jak cholewka teraz na nogi

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

tak sie upoci³am,ze musze isc pod prysznic.Nawet skóra na g³owie spocona Ania tez cwiczyla

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

wlacze muzyke i jeszcze sie pokrece chwilea co tu taka cisza??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 08:59   #256
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825

Podczytujê Was kochane i zazdroszcze po cichu tej Waszej aktywno¶ci, mobilizacji i satysfakcji. U mnie troszke gorszy okres, choæ staram siê chocia¿ s³odyczy nie jesc, ¿eby nie przzytyæ, ale brakuje tego ruchu. Dzis na 11 do pracy do 19, wróce ok 20 i mam nadziejê ze sie zmobilizujê do tego ruchu, spróbujê mo¿e z melb bo tak zachwalacie, chocia¿ raz ju¿ kiedys przy niej pad³am niemal, ostatnio tez zaliczy³am æwiczenia z chodakowsk± (tylko 25 min) a potem do³o¿y³am kilka serii na brzuch i ledwo chodzi³am-takie zakwasy mia³am

Milego dnia

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-17, 09:50   #257
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ
Podczytujê Was kochane i zazdroszcze po cichu tej Waszej aktywno¶ci, mobilizacji i satysfakcji. U mnie troszke gorszy okres, choæ staram siê chocia¿ s³odyczy nie jesc, ¿eby nie przzytyæ, ale brakuje tego ruchu. Dzis na 11 do pracy do 19, wróce ok 20 i mam nadziejê ze sie zmobilizujê do tego ruchu, spróbujê mo¿e z melb bo tak zachwalacie, chocia¿ raz ju¿ kiedys przy niej pad³am niemal, ostatnio tez zaliczy³am æwiczenia z chodakowsk± (tylko 25 min) a potem do³o¿y³am kilka serii na brzuch i ledwo chodzi³am-takie zakwasy mia³am

Milego dnia
Wzajemnie MadziuNogi mi siê nadal trzêsa a po schodach wejsc to jest dopiero wyczyn:P ja nie wiem jak ja bede chodzic jutro,skoro dzis jeszcze o 21 ruszam na wedrowke godzinna z kijkami:P
Stary 2013-07-17, 13:16   #258
ppaulinka1990
Raczkowanie

Witam dziewczynki
Podziwiam Was za te æwiczenia, kurcze dobre jeste¶cie ja niedawno wrocilam z moim króliczkiem od neurologa i gotuje sobie kalafiorek kurcze uwielbiam taka zasmazke na mase³ku z bulka do kalafiora...macie jaki¶ pomys³ czym to zastapic?

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:

Milego dnia

Ja z Chodakowska nie lubie cwiczyc, wole te treningi z Mel B Dzi¶ wieczorkiem te¿ siê wezmê za æwiczenia Moja laleczka ¶pi a ja sprz±tam bo ba³agan jak nie wiem
a dzi¶ na ¶niadanko:
bu³eczka z ziarnami a do tego 4 takie ma³e paróweczki delikatesowe siê chyba nazywaj±
a na obiad kalafiorek

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Wzajemnie MadziuNogi mi siê nadal trzêsa a po schodach wejsc to jest dopiero wyczyn:P ja nie wiem jak ja bede chodzic jutro,skoro dzis jeszcze o 21 ruszam na wedrowke godzinna z kijkami:P

Podziwiamklask i: twarda sztuka z Ciebie
Stary 2013-07-17, 13:47   #259
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Witam dziewczynki
Podziwiam Was za te æwiczenia, kurcze dobre jeste¶cie ja niedawno wrocilam z moim króliczkiem od neurologa i gotuje sobie kalafiorek kurcze uwielbiam taka zasmazke na mase³ku z bulka do kalafiora...macie jaki¶ pomys³ czym to zastapic?

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Ja z Chodakowska nie lubie cwiczyc, wole te treningi z Mel B Dzi¶ wieczorkiem te¿ siê wezmê za æwiczenia Moja laleczka ¶pi a ja sprz±tam bo ba³agan jak nie wiem
a dzi¶ na ¶niadanko:
bu³eczka z ziarnami a do tego 4 takie ma³e paróweczki delikatesowe siê chyba nazywaj±
a na obiad kalafiorek

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Podziwiamklask i: twarda sztuka z Ciebie
ja wczoraj ugotowa³am sobie marchewki i zajada³am.Jakie pyszne!!!Lepsze ni¿ z bu³ka czy czymkolwiek.Ugotuj kalafiorek i mozesz go zjesc z jogurtem naturalnym

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Ja wam powiem,¿e mnie ciê¿ko zainteresowac jakimi¶ cwiczeniami.Zawsze wole robic to co sama lubie.Np chodakowska mnie nudzi totalnie.Dopiero Mel b mnie zainteresowa³a.Te 10 minut jestem w stanie wytrzymaæ

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

zjad³am obiadu troszkê za duzo chyba ziemniaczki z jogurtem i 2 skibki razowego z jajkiem i ogorem kiszonym:P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 14:36   #260
ppaulinka1990
Raczkowanie

Moja laleczka ro¶nie jak na dro¿d¿ach wiêc musze zmieniæ jej ko³yskê na ³ó¿eczko i st±d moje pytanie: znacie jakies fajne stronki lub sprzedawców z tak± rêcznie robion±, niepowtarzaln± po¶ciel±?
Stary 2013-07-17, 17:54   #261
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Moja dieta dzi¶ nie najgorzej ale chwaliæ siê nie ma czym.
Nie zamierzam ju¿ nic dzi¶ je¶æ. I z 40minutek æwiczeñ zrobiê.

Zaraz Was nadrobiê
Stary 2013-07-17, 18:39   #262
lenik33
Raczkowanie

witam wieczorkowo'
dzi¶ nie jest mój dzieñ ciê¿ko siê czujê, podliczy³am siê w³a¶nie i jaka¶ masakra 1300 kcal, przesadzi³am rano, ponios³o mnie, szef mnie zdenerwowa³
Z tym ciê¿kim brzuchem nie mam si³y, ¿eby ponownie dzi¶ poæwiczyæ, wiêc chyba zostanie tylko mel b z poranka
Alus, ale Ty super, brawo
Paulinka a Ty jak? trening zaliczony ?
Neska, a TY chyba te¿ mia³a¶ zacz±æ od dzis ?
Odpytujê Was, jakby przynajmniej sama dzisiaj mog³a ¶wiecic przyk³adem
Jutro siê poprawiê bedzie ju¿ po antybiotyku, wiêc licze na pe³n± mobilizacje organizmu
Stary 2013-07-17, 18:55   #263
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Moja laleczka ro¶nie jak na dro¿d¿ach wiêc musze zmieniæ jej ko³yskê na ³ó¿eczko i st±d moje pytanie: znacie jakies fajne stronki lub sprzedawców z tak± rêcznie robion±, niepowtarzaln± po¶ciel±?
niestety nie znam

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
witam wieczorkowo'
dzi¶ nie jest mój dzieñ ciê¿ko siê czujê, podliczy³am siê w³a¶nie i jaka¶ masakra 1300 kcal, przesadzi³am rano, ponios³o mnie, szef mnie zdenerwowa³
Z tym ciê¿kim brzuchem nie mam si³y, ¿eby ponownie dzi¶ poæwiczyæ, wiêc chyba zostanie tylko mel b z poranka
Jutro siê poprawiê bedzie ju¿ po antybiotyku, wiêc licze na pe³n± mobilizacje organizmu
Martu¶ ja od obiadu nic dzisiaj nie jad³am.Pojecha³am do kolezanki ,wypi³am kawke ze slodzikiem,ktory woze w torebce potem zakupki:P zwa¿y³am siê i jestem zdumiona,poniewa¿ myslalam,¿e juz znowu bêdzie 7 z przodu a tu jak by³o tak jest generalnieklas ki::cojes t: czyli 69 z ma³ym hakiem no i musze Cie oz³ociæ za ta Mel Bo 21 biegne na kijki a potem jak wróce postaram sie zrobiæ moze z 10 minut na po¶ladki

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Moja dieta dzi¶ nie najgorzej ale chwaliæ siê nie ma czym.
Nie zamierzam ju¿ nic dzi¶ je¶æ. I z 40minutek æwiczeñ zrobiê.

Zaraz Was nadrobiê
Domagam sie twojego imienia

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

A no i po zakupach spieszy³am sie do domu,¿eby zjesc przed 18 kolacje(kupi³am sobie pyszna sa³ateczke z papryka:P no ale postanowi³am zajechac do kuzynki i mine³a 18 i po kolacjizosta³o mi czekac do 10 ranaobym nie przegapi³a tez sniadania.Kto mnie tam wie.Tymbardziej,ze chce na targ jechac rowerem,a potem wrocic i znowu do miasta ale juz autem do banku strzelic tu i tam parafkê

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Teraz sobie pije verdin na trawienie,ale zaraz sie wezme za k±piel mojej córci i pi¿amkowaniemoze uda mi sie zrobic mel B przed 21

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Kole¿anki biegnê ogarniac siebie i toarzystwooczywi¶cie odezwe siê po kijkach i mel B boje sie tego brzucha
Stary 2013-07-17, 21:13   #264
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:

[/COLOR]A no i po zakupach spieszy³am sie do domu,¿eby zjesc przed 18 kolacje(kupi³am sobie pyszna sa³ateczke z papryka:P no ale postanowi³am zajechac do kuzynki i mine³a 18 i po kolacjizosta³o mi czekac do 10 ranaobym nie przegapi³a tez sniadania.
Kochana nie za du¿y odstêp miêdzy posi³kami? Wg mnie zbyt du¿y, chyba nie chcesz sobie spowolnic metabolizmu?? nie ma nic z³ego w kolacji po 18 je¶li pó¼no chodzisz spaæ a do tego æwiczzysz pamiêtaj aby posilki jesc co ok 3-3,5 h wtedy nie spowolniz metabolizmu a jeszcze troszke g podkrêcisz a dziêki czêstym (ma³ym) posi³kom nie bêdziesz czu³a g³odu.

Ja dzi¶ meldujê ze æwiczy³am z mel b brzuch, nogi i po¶ladki. razem wysz³o ok 30 min, nie wszystko mi wychodzi³o ale my¶lê ze jutro bêdzie ju¿ lepiej. Najlepiej to chyba by³oby zacz±c od cardio a potem reszta, no ale pierwszy raz wiêc chyba i tak nie jest ¼le zobaczymy jak jutro moje miê¶nie bêd± siê mia³y

mi³ej nocki

Stary 2013-07-17, 21:19   #265
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Kochana nie za du¿y odstêp miêdzy posi³kami? Wg mnie zbyt du¿y, chyba nie chcesz sobie spowolnic metabolizmu?? nie ma nic z³ego w kolacji po 18 je¶li pó¼no chodzisz spaæ a do tego æwiczzysz pamiêtaj aby posilki jesc co ok 3-3,5 h wtedy nie spowolniz metabolizmu a jeszcze troszke g podkrêcisz a dziêki czêstym (ma³ym) posi³kom nie bêdziesz czu³a g³odu.

Ja dzi¶ meldujê ze æwiczy³am z mel b brzuch, nogi i po¶ladki. razem wysz³o ok 30 min, nie wszystko mi wychodzi³o ale my¶lê ze jutro bêdzie ju¿ lepiej. Najlepiej to chyba by³oby zacz±c od cardio a potem reszta, no ale pierwszy raz wiêc chyba i tak nie jest ¼le zobaczymy jak jutro moje miê¶nie bêd± siê mia³y

mi³ej nocki
Madziu ja stosuje diete 8 godzinna.Mam w ci±gu dnia 8 godzin na jedzenie a kolejne 16 organizm odpoczywa.Na tej diecie duuzo spad³am.Bez jojo na szczescie.Bo jem wszystko,tylko mniej

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

wroci³am z wedrówkipadam z lekka.Komarów i b±ków wodnych od choinki.pozar³y mnie.K³ade sie a jutro od rana mel bx3
Stary 2013-07-17, 21:31   #266
ppaulinka1990
Raczkowanie

Cytat:
witam wieczorkowo'
ka¿da z nas ma gorsze dni ale jutro musisz siê poprawiæ bo inaczej to My Cie tu ju¿ przypilnujemy, nie laseczki?

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Lady Ali ale Ty du¿o æwiczysz, naprawdê Cie podziwiam
Ja zmykam spaæ, trening na brzuch i po¶ladki z Mel B zaliczony mo¿e nie a¿ tak dok³adnie bo z moj± kondycj± bardzo s³abo ale wszystkie miê¶nie czuje i mam nadzieje ¿e zdnia na dzieñ bêdzie coraz lepiej i w koñcu bêdê robila to perfekcyjnie Kochane spijcie dobrze do jutra!

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:

mi³ej nocki
za æwiczenia Dzieki Wam laseczki jakos daje rade
Stary 2013-07-17, 22:22   #267
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Madziu ja stosuje diete 8 godzinna.Mam w ci±gu dnia 8 godzin na jedzenie a kolejne 16 organizm odpoczywa.Na tej diecie duuzo spad³am.Bez jojo na szczescie.Bo jem wszystko,tylko mniej
Powiedz co¶ wiêcej je¶li mozesz o diecie, jakie efekty i ogolnie jak siê na niej czujesz bo nigdy o niej nie s³ysza³am ciekawe

Mi³ej nocki
czujê ze dzis padnê a jutro na 7 do pracy.

Stary 2013-07-18, 06:57   #268
madziullka
Wtajemniczenie

Cze¶æ dziewczynki

³adny u mnie dzi¶ dzien ja juz w pracy, po ¶niadaniu i 2 ( ) kubasach kawy-stanowczo muszê zacz±c sie ograniczaæ!

Delikatne zakwasy mam, ale delikatne, powiem Wam ¿e po chodakowskiej mia³am zdecydowanie gorzej

Stary 2013-07-18, 07:58   #269
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Powiedz co¶ wiêcej je¶li mozesz o diecie, jakie efekty i ogolnie jak siê na niej czujesz bo nigdy o niej nie s³ysza³am ciekawe

Mi³ej nocki
czujê ze dzis padnê a jutro na 7 do pracy.
Dieta 8 godzinna to najnowszy plan odchudzania stworzony przez Davida Zinczenko. Twierdzi on i¿ ka¿dy praktykuj±cy mo¿e zrzuciæ od 5 do 30 kg nie zmieniaj±c sk³adu posi³ków. Kluczem do sukcesu jest spo¿ywanie posi³ków jedynie podczas 8 godzinnego okna.

Dieta 8 godzin podstawy:

Ca³a dieta opiera siê na teorii, ¿e cia³o ludzie najlepiej funkcjonuje je¿eli podzielimy nasz dzieñ na okres postu, oraz jedzenia. W ci±gu 8 godzinnego okienka nasz organizm koncentruje siê na trawieniu jedzenia, a przez 16 godzin postu cia³o regeneruje siê i odpoczywa.

8 godzinne okno:

Wszystkie dzienne kalorie musz± byæ spo¿ywane tylko w czasie 8 godzinnego okna. Na przyk³ad, je¶li je¶æ zaczynamy o godzinie 9 rano, ostatni posi³ek skonsumujemy o 17 i ani godziny pó¼niej. Oczywi¶cie okres jedzenia dostosowujemy do naszego harmonogramu dnia. Nikt przecie¿ nie ustala sobie ¿ycia pod dietê. W ci±gu tygodnia godziny jedzenia mog± byæ ró¿ne w ró¿nych dniach tygodnia. Na pocz±tku diety proponujemy stopniowe zmniejszanie okresu g³odówki, (np. 12 godzin jedzenia, 12 godzin g³odówki.) oraz stopniowe schodzenie do 8 godzin jedzenia dziennie.

Jesz co chcesz:

W czasie 8 godzinnego okna mo¿esz je¶æ co chcesz. Nale¿y jednak pamiêtaæ, ¿e dieta nie jest pretekstem do przejadania siê i powinni¶my kontrolowaæ wielko¶æ naszych porcji, oraz ich kaloryczno¶æ. Maksymalne efekty osi±gniemy przestrzegaj±c dodatkowo dzienne limity pokarmowe (mo¿na ³atwo je obliczyæ za pomoc± kalkulatora). W czasie 16 godzinnego postu musimy wiêcej piæ.
¦niadanie po przebudzeniu?

Zapomnij o porannym zapychaniu ¿o³±dka. Na diecie 8 godzinnej pierwszy posi³ek mo¿emy spo¿ywaæ nawet o 12 w po³udnie (tak aby wyrobiæ siê ze wszystkimi posi³kami). Zinczenko zaleca rozpoczêcie dnia od fili¿anki herbaty, wody lub kawy bez cukru.

Czêste jedzenie? To nie grzech!

Przek±ski mo¿na spo¿ywaæ tak czêsto jak chcemy pod warunkiem, ¿e mie¶cimy siê w 8 godzinnym przedziale czasu. Oczywi¶cie pamiêtajmy o umiarze. Ob¿eranie siê batonikami i tabliczkami czekolady spowolni a wrêcz zatrzyma efekty diety.

Æwicz dla zdrowia.

Ju¿ nawet kilkuminutowy poranny rozruch pobudzi nasz organizm do dzia³ania. Nasze cia³o otrzyma potrzebne bod¼ce i odpowiednie dotlenienie. Wystarczy nawet 10 minut rozci±gania i wymachów.

Przyk³ad posi³ków.

Po przebudzeniu

Woda, kawa lub herbata

¶niadanie (10:00)

Owsianka z orzechami w³oskimi i bakaliami

Kawa, herbata lub woda

Przek±ska

batonik musli

Lunch

Kanapka z szynk± i serem ¿ó³tym
1 jab³ko

Kolacja (18:00)

Grillowana pier¶ z kurczaka

Pieczone s³odkie ziemniaki

1 fili¿anka broku³ów

½ fili¿anki lodów

Wklei³am wam od wujka google

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Ja dziêki tej diecie schud³am ³adnych pare kgjedz±c tylko od 10-18.Naprawdê co¶ fajnego i jak widaæ,¿e mozna jesc wszystko,ale w granicach rozsadku i najwazniejsze nie jest to spadek gwa³towny,ale tak 1 kg na tydzien.Ja osttanio szala³am,wiec moja waga stoi,ale wole zeby sta³a niz w gore szla

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

dodajac do tego cwiczenia,efekty przechodza najsmielsze oczekiwania kochaneA tak w ogóle to DZIEÑ DOBRY!!!!!

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

pije sobie kawkê,a potem biore sprzet do sypialni i jade po kolei Mel B.Czekam na kuriera dzisiaj.ma przywiezc mi zasilacz do mojego neetbooka
Stary 2013-07-18, 08:09   #270
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Paulinko, ja mia³am zwyk³± po¶ciel z all ale w ³adne wzorki a co to znaczy rêcznie robiona?

Kami, jak bêdê mia³a chwilê to uzupe³nie Twoje dane w tabelce.
Super ¿e ju¿ tyle za³atwili¶cie ile za garniturek sobie trzeba liczyæ?

Ali, ¶liczne ¿yczenia dziêkujê
Manii, Tobie równie¿
Lenik, dziêkujemy

Laseczki,
Cytat:
S³onko dziêkujemy za ¶liczn± tabelkeW koñcu mamy jak±¶ jasno¶c co do naszych celówza tydzieñ siê zwa¿e:P
mam propozycjê aby wagê podawaæ raz w tygodniu a cm na ciele raz w miesi±cu. Bo cm tak szybko nie lec± jak waga i mo¿emy siê demotywowaæ spodziewaj±c siê po tygodniu nie wiem jak wielkich spadków.Co wy na to?

Leniku, ³adnie æwiczy³a¶

Manni, Ali, buty ju¿ pojecha³y do wymiany.

Ali, szalejesz z æwiczeniami

Paulinko,
Cytat:
Nadrobi³am Was dziewczyny a co pomiarów to jestem przerazona, ja chyba w±tki pomyli³am, nie pasuje do Was z moj± mas± zupe³nie;/
to ja z moj± 90tk± powinnam w ogole odej¶æ z w±tku tak?

co do jelit, to ja bym posz³a do lekarza skonsultowaæ to.

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

na imiê mam Martyna
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.