|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#241 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
[QUOTE=ppaulinka1990;41825 222]Dziewczyny ja nie wiem czy to te¿ co¶ zmienia ale ostatnio mam okropne problemy z jelitami
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- kochana wiem co¶ o zaparciach.Jedz na sniadanie otreby owsiane i pszenne z jogurtem naturalnym,jedz activie i pij herbate verdin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Lady Ali;41825594]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Martu¶ pot zalewa mi oczy po cwiczeniach na nogi i posladki z mel B ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a Jacek niech siê nie ¶mieje tylko klaszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
te¿ bêdê codziennie æwiczy³a z mel b na brzuch i po¶ladki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jesli jednak przy tych gwa³townych wypró¿nieniach zauwazy³a¶ kiedy¶ krew, nie zwlekaj kochana, to naprawde nie boli. Nie doradze Ci niestety ni dora¼nie bo ja biore specjalistyczne leki. ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Je¶li sumiennie codziennie poæwiczysz po¶ladki i brzuch to wystarczy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |||
Rozeznanie
|
30 minut cwiczen z Mel B za mn±
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- a gdzie jest nasza Matka za³o¿ycielka strongwomen?? ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- obejrze sobie cwiczenia na brzuch:P musze sie nastawic na katorge:P ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- kolacje jad³am po 17 ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Matka za³o¿ycielka wczoraj ¶wiêtowa³a ale dzi¶ ju¿ wracam.
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Dzieñ dobry dziewczynki
![]() Mel B zaliczona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zmykam pod prysznic. Mi³ego dnia. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Matko za³ozycielko zdradz nam w koncu swe szacowne imie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Jade z koksem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- jestem mokra jak cholewka ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- tak sie upoci³am,ze musze isc pod prysznic.Nawet skóra na g³owie spocona ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- wlacze muzyke i jeszcze sie pokrece chwile ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Podczytujê Was kochane i zazdroszcze po cichu tej Waszej aktywno¶ci, mobilizacji i satysfakcji. U mnie troszke gorszy okres, choæ staram siê chocia¿ s³odyczy nie jesc, ¿eby nie przzytyæ, ale brakuje tego ruchu. Dzis na 11 do pracy do 19, wróce ok 20 i mam nadziejê ze sie zmobilizujê do tego ruchu, spróbujê mo¿e z melb bo tak zachwalacie, chocia¿ raz ju¿ kiedys przy niej pad³am niemal, ostatnio tez zaliczy³am æwiczenia z chodakowsk± (tylko 25 min) a potem do³o¿y³am kilka serii na brzuch i ledwo chodzi³am-takie zakwasy mia³am
![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | ||
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() Podziwiam Was za te æwiczenia, kurcze dobre jeste¶cie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Ja z Chodakowska nie lubie cwiczyc, wole te treningi z Mel B ![]() ![]() ![]() a dzi¶ na ¶niadanko: bu³eczka z ziarnami a do tego 4 takie ma³e paróweczki delikatesowe siê chyba nazywaj± ![]() a na obiad kalafiorek ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
Podziwiam ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Ja wam powiem,¿e mnie ciê¿ko zainteresowac jakimi¶ cwiczeniami.Zawsze wole robic to co sama lubie.Np chodakowska mnie nudzi totalnie.Dopiero Mel b mnie zainteresowa³a.Te 10 minut jestem w stanie wytrzymaæ ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- zjad³am obiadu troszkê za duzo chyba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Moja laleczka ro¶nie jak na dro¿d¿ach wiêc musze zmieniæ jej ko³yskê na ³ó¿eczko i st±d moje pytanie: znacie jakies fajne stronki lub sprzedawców z tak± rêcznie robion±, niepowtarzaln± po¶ciel±?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Moja dieta dzi¶ nie najgorzej ale chwaliæ siê nie ma czym.
Nie zamierzam ju¿ nic dzi¶ je¶æ. I z 40minutek æwiczeñ zrobiê. Zaraz Was nadrobiê ![]()
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
witam wieczorkowo
![]() dzi¶ nie jest mój dzieñ ![]() ![]() Z tym ciê¿kim brzuchem nie mam si³y, ¿eby ponownie dzi¶ poæwiczyæ, wiêc chyba zostanie tylko mel b z poranka ![]() Alus, ale Ty super, brawo ![]() Paulinka a Ty jak? trening zaliczony ? ![]() Neska, a TY chyba te¿ mia³a¶ zacz±æ od dzis ![]() Odpytujê Was, jakby przynajmniej sama dzisiaj mog³a ¶wiecic przyk³adem ![]() Jutro siê poprawiê ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- A no i po zakupach spieszy³am sie do domu,¿eby zjesc przed 18 kolacje(kupi³am sobie pyszna sa³ateczke z papryka:P no ale postanowi³am zajechac do kuzynki i mine³a 18 i po kolacji ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Teraz sobie pije verdin na trawienie,ale zaraz sie wezme za k±piel mojej córci i pi¿amkowanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Kole¿anki biegnê ogarniac siebie i toarzystwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzi¶ meldujê ze æwiczy³am z mel b brzuch, nogi i po¶ladki. razem wysz³o ok 30 min, nie wszystko mi wychodzi³o ale my¶lê ze jutro bêdzie ju¿ lepiej. Najlepiej to chyba by³oby zacz±c od cardio a potem reszta, no ale pierwszy raz wiêc chyba i tak nie jest ¼le ![]() ![]() mi³ej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- wroci³am z wedrówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Lady Ali ale Ty du¿o æwiczysz, naprawdê Cie podziwiam ![]() Ja zmykam spaæ, trening na brzuch i po¶ladki z Mel B zaliczony ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi³ej nocki ![]() czujê ze dzis padnê a jutro na 7 do pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Cze¶æ dziewczynki
![]() ³adny u mnie dzi¶ dzien ![]() ![]() Delikatne zakwasy mam, ale delikatne, powiem Wam ¿e po chodakowskiej mia³am zdecydowanie gorzej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dieta 8 godzin podstawy: Ca³a dieta opiera siê na teorii, ¿e cia³o ludzie najlepiej funkcjonuje je¿eli podzielimy nasz dzieñ na okres postu, oraz jedzenia. W ci±gu 8 godzinnego okienka nasz organizm koncentruje siê na trawieniu jedzenia, a przez 16 godzin postu cia³o regeneruje siê i odpoczywa. 8 godzinne okno: Wszystkie dzienne kalorie musz± byæ spo¿ywane tylko w czasie 8 godzinnego okna. Na przyk³ad, je¶li je¶æ zaczynamy o godzinie 9 rano, ostatni posi³ek skonsumujemy o 17 i ani godziny pó¼niej. Oczywi¶cie okres jedzenia dostosowujemy do naszego harmonogramu dnia. Nikt przecie¿ nie ustala sobie ¿ycia pod dietê. W ci±gu tygodnia godziny jedzenia mog± byæ ró¿ne w ró¿nych dniach tygodnia. Na pocz±tku diety proponujemy stopniowe zmniejszanie okresu g³odówki, (np. 12 godzin jedzenia, 12 godzin g³odówki.) oraz stopniowe schodzenie do 8 godzin jedzenia dziennie. Jesz co chcesz: W czasie 8 godzinnego okna mo¿esz je¶æ co chcesz. Nale¿y jednak pamiêtaæ, ¿e dieta nie jest pretekstem do przejadania siê i powinni¶my kontrolowaæ wielko¶æ naszych porcji, oraz ich kaloryczno¶æ. Maksymalne efekty osi±gniemy przestrzegaj±c dodatkowo dzienne limity pokarmowe (mo¿na ³atwo je obliczyæ za pomoc± kalkulatora). W czasie 16 godzinnego postu musimy wiêcej piæ. ¦niadanie po przebudzeniu? Zapomnij o porannym zapychaniu ¿o³±dka. Na diecie 8 godzinnej pierwszy posi³ek mo¿emy spo¿ywaæ nawet o 12 w po³udnie (tak aby wyrobiæ siê ze wszystkimi posi³kami). Zinczenko zaleca rozpoczêcie dnia od fili¿anki herbaty, wody lub kawy bez cukru. Czêste jedzenie? To nie grzech! Przek±ski mo¿na spo¿ywaæ tak czêsto jak chcemy pod warunkiem, ¿e mie¶cimy siê w 8 godzinnym przedziale czasu. Oczywi¶cie pamiêtajmy o umiarze. Ob¿eranie siê batonikami i tabliczkami czekolady spowolni a wrêcz zatrzyma efekty diety. Æwicz dla zdrowia. Ju¿ nawet kilkuminutowy poranny rozruch pobudzi nasz organizm do dzia³ania. Nasze cia³o otrzyma potrzebne bod¼ce i odpowiednie dotlenienie. Wystarczy nawet 10 minut rozci±gania i wymachów. Przyk³ad posi³ków. Po przebudzeniu Woda, kawa lub herbata ¶niadanie (10:00) Owsianka z orzechami w³oskimi i bakaliami Kawa, herbata lub woda Przek±ska batonik musli Lunch Kanapka z szynk± i serem ¿ó³tym 1 jab³ko Kolacja (18:00) Grillowana pier¶ z kurczaka Pieczone s³odkie ziemniaki 1 fili¿anka broku³ów ½ fili¿anki lodów Wklei³am wam od wujka google ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Ja dziêki tej diecie schud³am ³adnych pare kg ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- dodajac do tego cwiczenia,efekty przechodza najsmielsze oczekiwania kochane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- pije sobie kawkê,a potem biore sprzet do sypialni i jade po kolei Mel B.Czekam na kuriera dzisiaj.ma przywiezc mi zasilacz do mojego neetbooka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | ||
Zakorzenienie
|
Paulinko, ja mia³am zwyk³± po¶ciel z all ale w ³adne wzorki
![]() Kami, jak bêdê mia³a chwilê to uzupe³nie Twoje dane w tabelce. Super ¿e ju¿ tyle za³atwili¶cie ![]() Ali, ¶liczne ¿yczenia ![]() ![]() Manii, Tobie równie¿ ![]() Lenik, dziêkujemy ![]() Laseczki, Cytat:
Leniku, ³adnie æwiczy³a¶ ![]() Manni, Ali, buty ju¿ pojecha³y do wymiany. Ali, szalejesz z æwiczeniami ![]() Paulinko, Cytat:
co do jelit, to ja bym posz³a do lekarza skonsultowaæ to. ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- na imiê mam Martyna ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.