![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer w Tychach
Czy byłyście już może w nowym salonie na Rynku - Madame & G'men ??
Proszę o opinie o stylistach. Szukam świetnego fryzjera w Tychach i jak na razie same rozczarowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam dziewczyny,wszystkie dobrze wiemy jaki to problem znalezc swojego fryzjera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
Witam ja też polecam p.Magdę Sojkę ,obcinałam się dwa razy i było w porządku.Ale słyszałam też o salonie w Hotelu Tychy że tam świetnie jedna dziewczyna obcina i są niskie ceny jak chodzi o farbowanie.Następnym razem tam się wybiorę to napiszę opinię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Przyczajenie
|
dziewczyny
Ja polecam Wam fryzjera w Mikołowie, dokładnie w Atelier Fryzury i Urody w Mikołowie - zaraz przy dworcu . Pracuje tam dwóch facetów - są genialni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Potwierdzam negatywne opinie odnośnie Graży przy Bielskiej. Mój chłopak tam raz poszedł i żałował tych 15zł. Fryzjerka miała chyba "fazę" i skupiła się na jednej stronie głowy przez co włosy z po jednej stronie były dłuższe, a po drugiej krótsze.
![]()
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Dla wszystkich zainteresowanych a szczególnie dla fanów umiejętności p. Magdaleny Wolnik mam ważną informację. Pani Magda wróciła do pracy zwarta i gotowa z nowymi pomysłami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Konto usunięte
|
Witam! Szukam w miarę taniego fryzjera, chodzi mi o modelowanie przed studniówką. Nie chce iść na "czesanie wieczorowe" bo jest bardzo drogie.. Myślałam że pod hasłem "modelowanie" które mieści sie w zależności od fryzjera w granicach 20-35zł mogłabym umówić się na falowanie włosów... Wiecie takie fale w stylu hollywood nigdy mi takie nie wyszły i zawsze się rozwalały.. A taka fryzura marzy mi się na studniówke...
Najlepiej gdzieś w okolicy tęczy, ponieważ mieszkam w bieruniu starym i na aleje niepodległości jadą autobusy ode mnie, a że to piątek to rodzice będą w pracy i nie mam jak inaczej dojechać do Tychów... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
witam poleciłby mi ktoś dobrego fryzjera w Tychach ? chodzi mi o uczesanie na studniówkę, szukam fryzjera który to zrobi ze smakiem a nie nakręci tandetne loki i poupina
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
Hej a ja byłam w Madame i moge z czystym sumieniem polecić ten salon
Jako jedyni maja nowoczesne metody koloryzacji a i obcieta jestem tak ze nie musze duzo robić z włosami sama. Super atmosfera w salonie i ceny przystepne... Polecam szczerze ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Ktos sie pytał o uczesanie na studniowke, ma ofertę dla maturzystów będąc w salonie ktos sie zapisywał i uslyszalam, ma do uczesania makijaz gratis Tu masz ich stronke www.madametychy.pl Pozdrawiam Edytowane przez Kalina800 Czas edycji: 2012-01-06 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Przyczajenie
|
Może w Madame obcinają okay ale co do fryzury wieczorowej to jakaś porażka.Osobiście nie ja korzystałam(ale miałam okazję widzieć), ale moja koleżanka z efektu nie była zadowolona, a i fryzura się szybko rozpadła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
A co to za nowoczesne metody koloryzacji w Madame? Na ich stronie nic takiego nie ma
![]() "koloryzacja ( klasyczna, technika panelowa, baleyage)"
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
Graasisgreener nie wiem jak w innych salonach ale mnie w koncu zamiast palety koloru ktoś w końcu zaproponował coś innego i zrobiono mi w Madame koloryzacje 3D...efekt mam super...mam 3 kolory w podobnym odcieniu, które sprawiają wrażenie gęsciejszych włosów przy moich nitkach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
hej
Podobało mi sie tez u Mariusza....obcinał mnie pan Artur....później byłam u Bronkowskiej ale tam zawalone terminy i chodziłam sporadycznie...byłam tez w Trendy..porażka ! Widzialam tez jakis salon Welli nowej na żwakowie ale znow zadaleko dla mnie ..... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
Hej
Byłam tez u Mariusza i obcinał mnie pan Artur i ok....u Bronkowskiej ale terminy maja zawalone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Koloryzacja 3D może dać świetny efekt ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez GrassIsGreener Czas edycji: 2012-03-08 o 23:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Przyczajenie
|
U Kamila lata temu ale teraz salon trendy został zamkniety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
A mógłby się ktoś podzielić wrażeniami z Beauty & Spa Expert na Dąbrowskiego, bo ostatnio można znaleźć zniżki na stronach typu groupon, ale czy warto?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Hejka zaniedługo mam ślub i zaczynam się rozgladać za dobrym fryzjerem
![]() Widze ze polecacie Mariusza ale on chyba nie jest na mój portfel... Szukam dobrego i w miare taniego fryzjera, który umie sobie poradzić z cienkimi włosami i wyczarować coś na wesele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Przyczajenie
|
cześć wszystkim
przestrzegam!!!!!!!! salon madame to sztucznie miłe panie, byłam tam ostatnio i jestem załamana,kolor wyszedł okropnie,strzyżenie masakra,kto tam pracuje?odradzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
He he konkurencja sie świeżo zarejestrowała No cóż życie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
A może któraś z dziewczyn pokazałaby swoją fryzurę?
Po 10ciu latach przestałam być zadowolona z mojej fryzjerki i szukam innego fryzjera. Lubię awangardowe fryzury. Nie wiem kogo wybrać. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
Hej, byłam niedawno w Madame & G'men, obcinała mnie jakaś pani Basia, całkiem sympatyczna, z obcięcia tez jestem zadowolona, dokładnie tak jak chciałam, ale grzywkę postanowiłam na razie zostawić w spokoju, po moich ostatnich przygodach. Następnym razem tez sie do nich wybiore i może wtedy przetestuje ich na grzywce, zobaczymy jak im to wyjdzie.
Poprzednie kilka razy byłam u Pani Magdy Sojki i byłam zadowolona, niestety niesprawdziła się jej pracownica, więc postanowiłam zmienić. Jak na razie Madame & G'men polecam, chociaż nie wiem jak u innych osób w tym salonie z cięciem ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Przyczajenie
|
Proszę o pomoc. Fryzjer Artur dotychczas pracował w salonie u Mariusza na Wyszyńskiego już tam nie pracuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Muszę doprecyzować gdzie to jest, zanim się tam wybiorę... ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Zapomniałam jeszcze spytać - do kogo warto iść w tym salonie pani Magdy Sojki? Chodzi mi o obcięcie włosów długich. Najlepiej do samej Magdy, czy jeszcze kogoś polecacie w tym salonie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
Dużo dobrego słyszałam o salonie Bronkowska na Balbinie. Czy ktoś może wie jaki jest koszt zafarbowania długich włosów w tym salonie.
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Może ktoś zna dobrego fryzjera od farbowania włosów,bo z dotychczasowych jestem niezadowolona.Zależy mi na takim ,który zna się perfekcyjnie na kolorach farb i jeśli poproszę kolor ciemny blond to taki będę miała na włosach ,a nie jak to zazwyczaj jest kolor gorzka czekolada-czarny.Wczoraj farbowałam u fryzjera farbą Loreal majirel kolor 6 -ciemny blond.Fryzjerka zapewniała mnie że on wychodzi ciemny blond ,nie ciemniejszy.Teraz mam na głowie gorzką czekoladę i jestem załamana.Czy te farby się wypłukują??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ktoś tu napisał niedawno, że był lata temu u Kamila w trendach i porażka... Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z Kamila. Pierwszy raz do niego trafiłam właśnie jak pracował w trendach, potem stamtąd odszedł i go szukałam i znalazłam ![]() Kolor umie super dobrać do osoby, zawsze jak od niego wychodzę to rodzinka mówi mi, że mam super kolor (znajomi też ![]() tak więc ja polecam Kamila z McHair ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.