![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uniwersytet Ekonomiczny Poznań WĄTEK ZBIORCZY
Cytat:
![]() Jeszcze mam pytanie co do: "potwierdzoną przez szkołę kserokopię świadectwa ukończenia szkoły (jeśli świadectwo dojrzałości jest odrębnym dokumentem)" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
odpis co dostalismy 27?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
Paseczkowa, też nie dostałam kopii, a na dodatek moja przemiła szkoła odmówiła udzielenia czegoś takiego i odesłała mnie do notariusza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Odpis dostaliśmy świadectwa dojrzałości, nie ukończenia szkoły
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
A wiecie gdzie te dokumenty składać, w którym budynku?
![]() Na jaki kierunki się wybieracie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wybieram sie na FiR, WE ![]()
Kierowca od 30.10.2013 Matura zdana! ![]() Pol. P 70 % , Mat. P 96 %, Ang. P 100% Mat. R 68%, Fiz. R 68 %, Geo. R. 75 % Edytowane przez Budzia95 Czas edycji: 2014-07-13 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
Budzia 95 dzięki za informację
![]() i gratuluję! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
i jak wie ktos juz jak jest z tą 2 rekrutacja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
Kochani a możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym zdjęciem na płycie? Bo nie mam zielonego pojęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Hej, hej dostałam się na FiR na wydziale ekonomii ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zawsze możesz iść z pustym, a oni na miejscu pomogą Ci tę jedną kartkę wypełnić ![]()
![]() |
![]() |
#252 |
Przyczajenie
|
ok, już wypisałam wielkie dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Gratuluję wam wszystkim, ja dostałam się na FiR zarówno na WE jak i na WZ, ale zdecydowałam się i dzisiaj złożyłam dokumenty na WE ![]() Miło mi poznać koleżanki z uczelni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
Witam i gratuluję wszystkim tym, którzy się dostali
![]() ![]() Mam jeszcze pytanie odnośnie zdjęć. Jeśli nie wgrałam zdjęcia na profilu to muszę to zrobić przed złożeniem dokumentów czy może sami juz wgrają z płytki? Albo pamięta ktoś może jakie mają być wymiary na profilu w systemie rekrutacji? ![]() Odnośnie akademików, czytałam, że pierwszoroczniacy bardzo rzadko się załapują, więc prawdopodobnie trzeba będzie poszukać jakiegoś mieszkania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Możesz powiedzieć ile km masz do Poznania?
Edytowane przez Overpro Czas edycji: 2014-07-15 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
![]()
Yo Dziewczyny
![]() Jak wam poszedł egzamin kwalifikacyjny na drugi stopień? Wcale nie mam nadziei, ze gorzej niz mi ![]() Uwazacie, ze trudny byl? Typek mowil, ze sa dwie osoby na jedno miejsce ![]() ![]() Btw mowie o egzaminie na Finanse na wydziale Zarzadzania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
teczke opisywaliście w g wzoru czy drukowaliście to???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
ja opisywałam ręcznie, ale widziałam przy składaniu dokumentów, że cześć ludzi miała na teczki naklejoną kartkę z wydrukowanym wzorem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Przyczajenie
|
asd111
Ja nie z finansów, ale z ekonomii ;-) Powiem szczerze test łatwy nie był także u nas w mojej ocenie :p Edytowane przez verse Czas edycji: 2014-07-16 o 01:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Składałam papiery na FiR na WE i WZ i niestety zabrakło mi tylko kilka punktów... Wiecie może jak to jest na UE z drugim naborem, bo na stronie nie ma nic na ten temat. Trzeba napisać podanie czy z automatu z list rankingowych biorą ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
[/COLOR]Wiadomość dla tych, którzy pisali egzamin na drugi stopień na koncie rekrutacyjnym, w zakładce egzaminy są już wyniki
![]() Nie ma jeszcze napisane kto się dostał ale można sobie sprawdzić przynajmniej jak poszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że wyniki rekrutacji będą dopiero 22. Mogliby przyspieszyć skoro tak sprawnie poszło sprawdzanie i wpisywanie wyników do systemu. A pisałeś tylko z FiRu na WZ? Bo dużo osób - połowa jak nie więcej, pisało też o godz.14 test na FiR WE, także chyba są spore szanse na dostanie się, nawet jak nie w I turze to w II ![]() Edytowane przez moniczka795 Czas edycji: 2014-07-16 o 23:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
Ja również mam już wyniki testu (ekonomia, WE). ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dobrze, niech ida na we beda wieksze szanse ze mnie na wz przyjma ![]() Ja pisalem tylko na wz ![]() Duzo mialas punktow z egzaminu? Ja mialem zawrotna liczbe 55 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Jako przyszła studentka FiRB na WZ gratuluję Wam wszystkim i trzymam kciuki za te, które jeszcze czekają
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale jakby nie patrzeć osoby, które pisały oba egzaminy i na WE i na WZ to będą zajmować miejsca na obu listach jeżeli się dostaną, także.. Szkoda, że aż do wt trzeba czekać na wyniki... A jeszcze jakąś uczelnie obstawiałeś? Ogólnie daleko masz do Pzn? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jak nie uda mi sie tutaj dostac w drugiej kolejsnosci mam gdansk a w ostatecznosci szczecin ![]() Do poznania kawalek mam, ponad 200 km wiec najprawdopodobniej akademik mnie ugosci ![]() Ty w tym tygodniu spalas w akademcu? Jestem ciekaw jakie warunki tam panuja, bo na zdjeciach uczelni moze byc "drobne" przeklamanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieszkałam w pokoju 1 os., także wszystkie meble były ok, szafa, biurko, krzesło, łóżko, stolik i druga szafa i półki nad łóżkiem. No i była mała lodóweczka, sądziłam że ją podłącze i sobie wodę schłodzę przed wyjazdem czy coś, ale jak ją otworzyłam to podziękowałam. Przez to że pewnie była zamknięta i odłączona trochę grzybków i pleśni się pojawiło.. Z tego co mówił chłopak, którego tam poznałam, bo też przyjechał na egzamin - to jemu dużo gorszy pokój się trafił. Dziewczyny z pokoju obok mówiły, że pewnie po jakimś erasmusie... Chociaż z tego co słyszałam to erasmusi bardziej inny akademik dostają. Ogólnie sądziłam, że będzie wifi i sobie wpiszę hasło i skorzystam z internetu, a okazało się, że trzeba mieć router żeby skorzystać z netu ;| Ale uprzejme sąsiadki z pokoju obok podały hasło do ich internetu ![]() No i co jeszcze, mogę napisać, że ściany są cienkie... słuchać jak ktoś radia słucha głośniej albo coś. U mnie było słychać jakieś rozmowy z pokoju niżej. No i nie wiem co jeszcze napisać. Jak coś to pytaj. edit. Z tego co słyszałam, to lepiej wynająć pokój i zapłacić te ok. 50 zł więcej i mieć pokój 1 os... bo ceny są trochę wysokie w porównaniu do cen pokoi wynajmowanych... Edytowane przez moniczka795 Czas edycji: 2014-07-17 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dobrze, ze w ogole jest net, ja myslalem, ze w Dewizce nie ma w ogole xd Chyba nie mam wiecej pytan, opisalas wszystko jasno, mysle, ze wielu osobom, ktore przegladaja to forum Twoj koment sie przyda ![]() Ja chce pojsc do Atolu, tam najzyzszy standard jest w pokojach z tego co sie dowiedzialem, a dwuosobowy pokoj nie jest tam bardzo drogi ![]() ![]() ![]() ![]() Btw pomimo wakacji sporo ludzi tam chyba mieszka takie wrazenie odebralem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.