Masażysta - czyli polecamy, odradzamy i pytamy - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Masaż

Notka

Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 00:44   #241
Brzoskiwineczka
Raczkowanie

Dot.: szukam dobrego spa w małopolsce

Kocierz
Brzoskiwineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-27, 17:44   #242
NNaTT
Rozeznanie

Dot.: WEJHEROWO - Proszę o polecenie Gabinetu Kosmetycznego, Fryzjera i Rolletic ;)

Również polecam Piruet fitness club na ulicy Rybackiej. Uczęszczam i jestem zadowolona
NNaTT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-28, 16:01   #243
jaka_kaya
Raczkowanie

Dot.: Dobry masazysta - Bialystok...?

Chyba żadna białostoczanka nie korzysta z masaży
Sama zadaję sobie to pytanie, może ktoś podzieli się wrażeniami, pozdrawiam.
jaka_kaya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-06, 16:14   #244
Marcus SF
Przyczajenie

Dot.: mgr rehabilitacji ruchowej Ewa Wróblewska

Witam! Mam małą poprawkę: Pani Ewa nie przyjmuje w Chorzowie. Ma gabinet na ul. Pułaskiego 20 w Katowicach, w Centrum "Tu Słońce". Tak przy okazji polecam znajdujące się w tym Centrum tzw. Ćwiczące Łóżka i niesamowite masaże egzotyczne u Pani Iwony. Pierwsze przetestowałem osobiście a o drugich znajomi śpiewają pieśni
Pozdrawiam M.

Ps.: a o działaniach Pani Ewy mogę się wypowiedzieć tylko w oparciu o opinie znajomych. Chwalą pod niebiosa choć sam jeszcze się nie zdecydowałem po trosze ze strachu przed bólem. Pani Ewa ponoć jest skuteczna jednak się nie pieści ale chyba o to w skutecznej terapii chodzi.

Edytowane przez Marcus SF
Czas edycji: 2010-05-06 o 16:18
Marcus SF jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 20:29   #245
ja_dzika
Przyczajenie

Masażysta wizyty domowe. wrocław i okolice

Magister fizjoterapii, instruktor odnowy biologicznej z doświadczeniem. wizyty domowe. Konkurencyjne ceny!!! Oddaj się w ręce specjalisty.
Zakres usług:
- masaż odcinka kręgosłupa -
- masaż kręgosłupa
- masaż wyszczuplający
- masaż klasyczny
- relaksacyjny

gg 952617
ja_dzika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 19:35   #246
gajka1010
Przyczajenie

Thumbs up Masaże Katowice i okolice

Masażystka - rehabilitantka z praktyką poleca swoje usługi, wizyty domowe.
Atrakcyjne ceny!!!
Oddaj się w ręce specjalisty.

Zakres usług:
Masaże rehabilitacyjne, zdrowotne i relaksacyjne
- masaż odcinków kręgosłupa
-masaż poszczególnych części ciała
- masaż wyszczuplający
-masaż antycellulitowy
- masaż klasyczny
- relaksacyjny

Katowice 668-499-319
gajka1010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 15:16   #247
poterr11
Przyczajenie

Dot.: gabinet masażu we Wrocławiu?

Proste jak drut zwinięty w kieszeni . Wpiszcie na google.pl "Gabinet masażu Wrocław" i wam się ukażą mapy Google gdzie jest co najmniej 5-6 pierwszych w zasadzie chyba najpopularniejszych, a sprawdzenie należy do Was głównie ze względu na to , że nie dla każdego "dobry/a" znaczy to samo. Ile ludzi (polaków w szczególności he he) tyle opinii, a statystyki mówią, że nie zawsze tanie to dobre ale drogie to jeszcze gorsze

Edytowane przez poterr11
Czas edycji: 2010-07-21 o 15:24
poterr11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 17:51   #248
DominWro
Przyczajenie

GG do DominWro
Dot.: Do kogo na masaż we Wrocławiu?

jeżeli chodzi o masaż to zapraszam do mnie każdy rodzaj masażu od klasycznego do masaży kosmetycznych typu peeling + maska algowa + plus krem - super efekty. dojazd i kosmetyki w cenie zabiegu. wiecej info na prv.
pozdrawiam
DominWro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-22, 21:54   #249
mrooofka
Przyczajenie

Dot.: Do kogo na masaż we Wrocławiu?

Hej dziewczyny! Znam dobrego masażystę we Wrocławiu, który prowadzi swój gabinet. Serdecznie mogę polecić. Jeśli chcecie namiary to piszcie Masuje, rehabilituje - kompleksowo. Sama również masuję, bo jestem po Fizjoterapii. Mieszkam w okolicach Powstańców Śląskich/Hallera więc jakby ktoś chciał to zapraszam - masaż odchudzający, wyszczuplający, relaksacyjny, klasyczny itp. Jestem teraz wolna od rana do wieczora
mrooofka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-31, 19:41   #250
blackeye79
Raczkowanie

512-459-007 świetny masażysta z Białegostoku ma na mię Zdzisław, pomógł mi bardzo (mam powysuwane krążki), nie wiem czy teraz numer aktualny ale ten Pan pracował w Białymstoku na ul. Baranowckiej 203. w Domu Pomocy Społecznej (pokój terapii manualnej) widziałam go też raz na Warszawskiej na przeciw poczty tam też jest jakiś gabinet rehabilitacyjny. Człowiek zna się na rzeczy dlatego polecam.
blackeye79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-01, 15:07   #251
osti_ata
Raczkowanie

dalej tam pracuje, wykłada też na krakowskiej na fizjoterapii. Miałam z nim zajęcia. Dobry jest, to fakt
osti_ata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-04, 09:55   #252
mamba_as
Przyczajenie

GG do mamba_as
Dot.: dobry masażysta-WARSZAWA

Z całą pewnością moge polecić Ryszarda Suska (www.masaz.suska.prv.pl) Jest naprwdę konkretny i zna się na swojej pracy. Doskonale wie w którym miejscu ucisnąć żeby ulżyć w bólu. Po każdym jego masażu czuje się tak zrelaksowana, podprężona i "lekka". Naprwde super.
mamba_as jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 23:13   #253
noli
Przyczajenie

Z czystym sumieniem mogę polecić pana Zbigniewa (tel. 502 627 651). Specjalizuje się on w różnych technikach, które stosuje wg. potrzeb konkretnej osoby. Dodatkowo jest to osoba bardzo sympatyczna, pacjent czuje sie przy nim bezpiecznie i komfortowo. Przyjmuje w fajnym gabinecie na Powiślu.
noli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-13, 12:55   #254
Myndy
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

A znacie może jakiegos dobrego masażystę na żoliborzu? bo ostatnio miałam maly wypadek i szukam kogoś w miare blisko domu?
Myndy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-19, 17:31   #255
Albertyna
Zakorzenienie

Mogę polecić Pana Bartka. Dojeżdża do domu na terenie Warszawy Jest masażystą od 9 lat i na prawdę super masuje. Robi rózne masaże- klasyczny, segmentarny, odchudzający, bańką chińska itp...
Mi bardzo pomaga w moich bojach z kręgosłupem- dosłownie po jednym masażu mam wiekszy zakres ruchów, ból mija . No i czuje sie tak zrelaksowana, że nie chce mi się z łózka do masażu złazić . Podpowiada tez co robić aby efekty były trwałe
tel. 508751064

Edytowane przez Albertyna
Czas edycji: 2010-08-19 o 17:34
Albertyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-24, 12:14   #256
Feminka86
BAN stały

Ja chodziłam w Wawie do Everybody Fitness w Centrum na masaże (budynek Milenium Plaza) i mogę polecić. Wiem, że robią też masaże lecznicze.
Feminka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-25, 17:19   #257
eruannie
Przyczajenie

[wawa]proszę o polecenie kursu masażu

Chciałabym zapisać się na kurs masażu, na początek taki podstawowy (klasyczny?). Zależy mi na dużej ilości praktyki, wiadomo, ale też solidnej i rzetelnej wiedzy z zakresu anatomii, fizjologii etc. tak, aby faktycznie wiedzieć, co robię i po co oraz jak i dlaczego ma to działać.
Przykładowo nie wyobrażam sobie, żeby to, czego oczekuję, mógł dać mi skomasowany, weekendowy maraton tzw. intensywnego kursu, jaki zaproponowano mi w jednym z miejsc, do których dzwoniłam.
Myślałam nawet nad szkołą policealną, ale też nie wiem, jaka mogłaby to być, poza tym dwa lata to może jednak przegięcie w drugą stronę, podstawy chciałabym jednak opanować wcześniej.
Czyli podsumowując- jaki dobry kurs masażu w Wawie i jak mniej więcej kształtują się ceny?
I jeszcze podłączę się z drugim pytaniem, choć ono trochę w inną stronę- szukam również kursu podstawowego Reiki. Również w Wawie.
Ktoś coś...?
eruannie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-26, 21:42   #258
zabolekk
Przyczajenie

Gdzie jest dobry rolletic we Wrocławiu?

Hej dziewczyny, chciałam się dowiedzieć gdzie we Wrocławiu jest dobry rolletic? Czytałam troszkę i są różne, a chciałabym spróbować... No i ewentualnie jakieś inne rollmasarze ale te zdrowe, bo niektóre źle wpływają na organizm. Doradźcie gdzie mogłabym się wybrać
zabolekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-28, 12:22   #259
DominWro
Przyczajenie

GG do DominWro
Dot.: Gdzie jest dobry rolletic we Wrocławiu?

http://www.centrumkobiet.eu/ polecam, ale jestem zdania że nic nie zastąpi rąk masażysty oczywiście nie zapominając o ćwiczeniach i dietce pzdr
DominWro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-29, 11:47   #260
AsiaKC
Przyczajenie

Gdzie są jakieś fajne studia masażu w Lubuskim?

Witam Was Mam taki problem,poszukuję jakiegoś fajnego,ale zarazem sprawdzonego studia masażu w województwie Lubuskiem,albo okolicach...Zależy mi przede wszystkim na jakiś wyszczuplająco-odchudzających masażach całego ciałka ;P Proszę Was bardzo o jakieś podpowiedzi... Pozdrawiam Serdecznie
AsiaKC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-01, 21:41   #261
keyvee
Przyczajenie

Dot.: Gdzie są jakieś fajne studia masażu w Lubuskim?

Niech Twój chłopak sie nauczy z youtuba i coś porobi na Tobie. Jak ja zaczynałem ćwiczyc n mojej, to na poczatku narzekała, ale potem nauczyłem się
Stary 2010-09-05, 00:05   #262
starlight
Raczkowanie

A ja z czystym sumieniem polecam Ayurveda Center, blisko Arkadii. Dość ekskluzywnie, Panie pytają czy herbatki wody kawki świeczki się palą, ładnie pachnie, a masaż... mmm...

starlight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-09, 14:36   #263
oliwia888
Przyczajenie

Słyszałam o tym, jak najbardziej ma dobre opinie. Myślę że warto się tam wybrać.
oliwia888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 17:50   #264
DIDA22
Raczkowanie

Smile Dot.: Do kogo na masaż we Wrocławiu?

Witam, ja byłam wczoraj pierwszy raz w życiu na masażu. Powód: trochę pokręciło mnie w w lędźwiach po weselu kuzyna :-D
Byłam w salonie inspa na ul. Wita Stwosza. Masował mnie Pan Bartek, masaż części lędźwiowej trwał godzinę. Masażysta skończył AWF, fizjoterapię. Ustalił, że za ból odpowiedzialne są naciągnięte mięśnie i je rozmasowywał. Po masaży klasycznym byłam masowana gorącymi kamieniami. W godzinie od masażu bolało trochę mniej, dziś już mnie w ogóle nie boli (tak jak bolało wcześniej, taki przeszywający ból w okolicy lewego biodra i kręgosłupa lędźwiowego). Po masażu dziś mam trochę zaczerwienioną skórę i czuję przy dotyku ból mięśni, ale raczej taki jaki jest po np: ćwiczeniach intensywnych na areobiku. Ja jestem zadowolona bo trafiłam na masażystę, który ma pojęcie o anatomii. A ja nie jestem prostym przypadkiem do takich zabiegów, bo jestem po operacji skoliozy piersiowej kręgosłupa (już 12 lat po) i w sumie trochę się bałam takich masaży. W przyszłym tygodniu wybieram się na masaż karku i barków i generalnie kręgosłupa szyjnego. W gabinecie przyjemna atmosfera, można się wyciszyć i zrelaksować. Znalazłam namiar na stronę internetową http://www.clarena-inspa.pl/.
Może komuś pomoże moja opinia. Pozdrawiam
DIDA22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 21:57   #265
noli
Przyczajenie

Dot.: masaż antycellulit - Warszawa

Polecam peeling kawowy oraz kapitalny masaż polinezyjski (lomi lomi niu lub ma uri). Wymaga regularności, ale efekty są. Ja chodzę do centrum nature (www.centrumnature.pl), bo mają fajne promocje i przy regularnym korzystaniu można sporo zaoszczędzić, albo mieć dodatkowe masaże .
noli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-28, 16:47   #266
sumcia_chan
Przyczajenie

Salon masażu fitroll style

Zapraszamy do nowo otwartego salonu masażu Fitroll Style w Warszawie,
ul. Bogatyńska 6!

WyROLLuj zbędne kilogramy! Przy minimum wysiłku - maksymalne wyszczuplenie!

Urządzenia Fitroll to najnowocześniejsze urządzenia do rollmasażu.
Dzięki zastosowaniu dobroczynnego działania podczerwieni uzyskasz nawet do 70% lepszych efektów.

Masaż na urządzeniu Fitroll pomaga:
- zrzucić zbędne kilogramy
- ujędrnić i uelastycznić skórę
- zmniejszyć obwody w takich partiach jak: uda, pośladki, brzuch, boczki bez efektu jo-jo
- zlikwidować cellulit
- zredukować rozstępy
- wzmocnić mięśnie

Urządzenia te wyposażone są w podczerwień emitującą fale głębokiego ciepła przez co skóra nagrzewa się aż do warstwy podskórnej oraz:
- stymuluje produkcję kolagenu
- skóra zyskuje zdrowy koloryt, staje się gładka i aksamitna
- wydzielają się endorfiny, czyli hormon szczęścia
- oczyszcza skórę i tkanki podskórne z toksyn
- likwiduje cellulit
- aktywizuje krążenie i przyspiesza przemianę materii

Salon mieści się w Warszawie, przy ulicy Bogatyńskiej 6.
Telefon kontaktowy: (0-22) 665-83-78, 605-075-285
Można się z nami skontaktować również poprzez e-mail: zkaczmarczyk@wp.pl
Zapraszamy serdecznie!!

Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej - dzwoń lub pisz!

Tu możesz zobaczyć jak wyglądają urządzenia Fitroll:
www.fitrollstyle.pl

Oprócz masażu na urządzeniach Fitroll oferujemy również:
- manicure i pedicure
- usługi kosmetyczne
- wizaż

Edytowane przez sumcia_chan
Czas edycji: 2010-09-28 o 16:51
sumcia_chan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-13, 13:49   #267
Malwina_
Przyczajenie

Jeśli chodzi o masaż leczniczy to od razu mogę polecic gabinet darlife na pogodnej. Z powodu pracy stojacej miałam straszne bóle kręgosłupa, a po serii masazów czuje się sprawna jak nastolatka , a już powoli wiekowo dobijam do 50. Opis masazu jest na stronie http://www.darlife.pl/masaz ... niestety bez cen, trzeba dzwonic i sie dopytac.
Malwina_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 07:59   #268
milenkam
Przyczajenie

Endomasaz Warszawa

Witam,
chcialabym sie zapytac drogich forumowiczek czy ktoras probowala i moze wypowiedziec sie o efektach oraz polecic jakis salon w Warszawie. Cena oraz technika sa bardzo wazne!
Bede wdzieczna.
Pozdrawiam,
miluszka
milenkam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-04, 10:04   #269
2crazy2smart
BAN stały

Dot.: masaż Kraków-gdzie, do kogo?

dla mnie to zachwalanie bodylab to ściema.
widzę użytkowników po 1 poście... czyli zakładanych tylko po to żeby coś napisać... akurat tutaj i akurat o tym gabinecie.
ja widzę tu spam a nie rzetelną informację.
2crazy2smart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-06, 02:00   #270
Angielka7
Przyczajenie

Dot.: Szukam sprawdzonego masażysty w Łodzi

Witam, własnie poszukuje dobrego masazysty a ciężko takiego znaleźć. Jestem zapisana na masaz do Cristal Spa na Teofilowie i zastanawiał się czy warto czy nie. W internecie wyglada to całkiem ładnie i nawet maja bogata ofertę. Proszę napisać czy ktoś był tam na masażu i jak to wygląda bo jestem dość wymagająca osoba i mam dość tych wszystkich pseudo spa. Pozdrawiam.
Angielka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Masaż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości