|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: szukam dobrego spa w małopolsce
Kocierz
|
|
|
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: WEJHEROWO - Proszę o polecenie Gabinetu Kosmetycznego, Fryzjera i Rolletic ;)
Również polecam Piruet fitness club na ulicy Rybackiej. Uczęszczam i jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry masazysta - Bialystok...?
Chyba żadna białostoczanka nie korzysta z masaży
Sama zadaję sobie to pytanie, może ktoś podzieli się wrażeniami, pozdrawiam. |
|
|
|
|
#244 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: mgr rehabilitacji ruchowej Ewa Wróblewska
Witam! Mam małą poprawkę: Pani Ewa nie przyjmuje w Chorzowie. Ma gabinet na ul. Pułaskiego 20 w Katowicach, w Centrum "Tu Słońce". Tak przy okazji polecam znajdujące się w tym Centrum tzw. Ćwiczące Łóżka i niesamowite masaże egzotyczne u Pani Iwony. Pierwsze przetestowałem osobiście a o drugich znajomi śpiewają pieśni
![]() Pozdrawiam M. Ps.: a o działaniach Pani Ewy mogę się wypowiedzieć tylko w oparciu o opinie znajomych. Chwalą pod niebiosa choć sam jeszcze się nie zdecydowałem po trosze ze strachu przed bólem. Pani Ewa ponoć jest skuteczna jednak się nie pieści ale chyba o to w skutecznej terapii chodzi. Edytowane przez Marcus SF Czas edycji: 2010-05-06 o 16:18 |
|
|
|
|
#245 |
|
Przyczajenie
|
Masażysta wizyty domowe. wrocław i okolice
Magister fizjoterapii, instruktor odnowy biologicznej z doświadczeniem. wizyty domowe. Konkurencyjne ceny!!! Oddaj się w ręce specjalisty.
Zakres usług: - masaż odcinka kręgosłupa - - masaż kręgosłupa - masaż wyszczuplający - masaż klasyczny - relaksacyjny gg 952617 |
|
|
|
|
#246 |
|
Przyczajenie
|
Masażystka - rehabilitantka z praktyką poleca swoje usługi, wizyty domowe.
Atrakcyjne ceny!!! Oddaj się w ręce specjalisty. Zakres usług: Masaże rehabilitacyjne, zdrowotne i relaksacyjne - masaż odcinków kręgosłupa -masaż poszczególnych części ciała - masaż wyszczuplający -masaż antycellulitowy - masaż klasyczny - relaksacyjny Katowice 668-499-319
|
|
|
|
|
#247 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: gabinet masażu we Wrocławiu?
Proste jak drut zwinięty w kieszeni
. Wpiszcie na google.pl "Gabinet masażu Wrocław" i wam się ukażą mapy Google gdzie jest co najmniej 5-6 pierwszych w zasadzie chyba najpopularniejszych, a sprawdzenie należy do Was głównie ze względu na to , że nie dla każdego "dobry/a" znaczy to samo. Ile ludzi (polaków w szczególności he he) tyle opinii, a statystyki mówią, że nie zawsze tanie to dobre ale drogie to jeszcze gorsze ![]()
Edytowane przez poterr11 Czas edycji: 2010-07-21 o 15:24 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Do kogo na masaż we Wrocławiu?
jeżeli chodzi o masaż to zapraszam do mnie
każdy rodzaj masażu od klasycznego do masaży kosmetycznych typu peeling + maska algowa + plus krem - super efekty. dojazd i kosmetyki w cenie zabiegu. wiecej info na prv.pozdrawiam |
|
|
|
|
#249 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Do kogo na masaż we Wrocławiu?
Hej dziewczyny! Znam dobrego masażystę we Wrocławiu, który prowadzi swój gabinet. Serdecznie mogę polecić. Jeśli chcecie namiary to piszcie
Masuje, rehabilituje - kompleksowo. Sama również masuję, bo jestem po Fizjoterapii. Mieszkam w okolicach Powstańców Śląskich/Hallera więc jakby ktoś chciał to zapraszam - masaż odchudzający, wyszczuplający, relaksacyjny, klasyczny itp. Jestem teraz wolna od rana do wieczora
|
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
512-459-007 świetny masażysta z Białegostoku ma na mię Zdzisław, pomógł mi bardzo
dlatego polecam.
|
|
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
dalej tam pracuje, wykłada też na krakowskiej na fizjoterapii. Miałam z nim zajęcia. Dobry jest, to fakt
|
|
|
|
|
#252 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: dobry masażysta-WARSZAWA
Z całą pewnością moge polecić Ryszarda Suska (www.masaz.suska.prv.pl) Jest naprwdę konkretny i zna się na swojej pracy. Doskonale wie w którym miejscu ucisnąć żeby ulżyć w bólu. Po każdym jego masażu czuje się tak zrelaksowana, podprężona i "lekka". Naprwde super.
|
|
|
|
|
#253 |
|
Przyczajenie
|
Z czystym sumieniem mogę polecić pana Zbigniewa (tel. 502 627 651). Specjalizuje się on w różnych technikach, które stosuje wg. potrzeb konkretnej osoby. Dodatkowo jest to osoba bardzo sympatyczna, pacjent czuje sie przy nim bezpiecznie i komfortowo. Przyjmuje w fajnym gabinecie na Powiślu.
|
|
|
|
|
#254 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A znacie może jakiegos dobrego masażystę na żoliborzu? bo ostatnio miałam maly wypadek i szukam kogoś w miare blisko domu?
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę polecić Pana Bartka. Dojeżdża do domu na terenie Warszawy
Jest masażystą od 9 lat i na prawdę super masuje. Robi rózne masaże- klasyczny, segmentarny, odchudzający, bańką chińska itp... Mi bardzo pomaga w moich bojach z kręgosłupem- dosłownie po jednym masażu mam wiekszy zakres ruchów, ból mija . No i czuje sie tak zrelaksowana, że nie chce mi się z łózka do masażu złazić . Podpowiada tez co robić aby efekty były trwałe ![]() tel. 508751064
Pozdrowionka! Albertyna Edytowane przez Albertyna Czas edycji: 2010-08-19 o 17:34 |
|
|
|
|
#256 |
|
BAN stały
|
Ja chodziłam w Wawie do Everybody Fitness w Centrum na masaże (budynek Milenium Plaza) i mogę polecić. Wiem, że robią też masaże lecznicze.
|
|
|
|
|
#257 |
|
Przyczajenie
|
[wawa]proszę o polecenie kursu masażu
Chciałabym zapisać się na kurs masażu, na początek taki podstawowy (klasyczny?). Zależy mi na dużej ilości praktyki, wiadomo, ale też solidnej i rzetelnej wiedzy z zakresu anatomii, fizjologii etc. tak, aby faktycznie wiedzieć, co robię i po co oraz jak i dlaczego ma to działać.
Przykładowo nie wyobrażam sobie, żeby to, czego oczekuję, mógł dać mi skomasowany, weekendowy maraton tzw. intensywnego kursu, jaki zaproponowano mi w jednym z miejsc, do których dzwoniłam. Myślałam nawet nad szkołą policealną, ale też nie wiem, jaka mogłaby to być, poza tym dwa lata to może jednak przegięcie w drugą stronę, podstawy chciałabym jednak opanować wcześniej. Czyli podsumowując- jaki dobry kurs masażu w Wawie i jak mniej więcej kształtują się ceny? I jeszcze podłączę się z drugim pytaniem, choć ono trochę w inną stronę- szukam również kursu podstawowego Reiki. Również w Wawie. Ktoś coś...? |
|
|
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
Gdzie jest dobry rolletic we Wrocławiu?
Hej dziewczyny, chciałam się dowiedzieć gdzie we Wrocławiu jest dobry rolletic? Czytałam troszkę i są różne, a chciałabym spróbować... No i ewentualnie jakieś inne rollmasarze ale te zdrowe, bo niektóre źle wpływają na organizm. Doradźcie gdzie mogłabym się wybrać
|
|
|
|
|
#259 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie jest dobry rolletic we Wrocławiu?
http://www.centrumkobiet.eu/ polecam, ale jestem zdania że nic nie zastąpi rąk masażysty
oczywiście nie zapominając o ćwiczeniach i dietce pzdr
|
|
|
|
|
#260 |
|
Przyczajenie
|
Gdzie są jakieś fajne studia masażu w Lubuskim?
Witam Was
Mam taki problem,poszukuję jakiegoś fajnego,ale zarazem sprawdzonego studia masażu w województwie Lubuskiem,albo okolicach...Zależy mi przede wszystkim na jakiś wyszczuplająco-odchudzających masażach całego ciałka ;P Proszę Was bardzo o jakieś podpowiedzi... Pozdrawiam Serdecznie |
|
|
|
|
#261 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie są jakieś fajne studia masażu w Lubuskim?
Niech Twój chłopak sie nauczy z youtuba i coś porobi na Tobie. Jak ja zaczynałem ćwiczyc n mojej, to na poczatku narzekała, ale potem nauczyłem się
|
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
A ja z czystym sumieniem polecam Ayurveda Center, blisko Arkadii. Dość ekskluzywnie, Panie pytają czy herbatki wody kawki
świeczki się palą, ładnie pachnie, a masaż... mmm...
|
|
#263 |
|
Przyczajenie
|
Słyszałam o tym, jak najbardziej ma dobre opinie. Myślę że warto się tam wybrać.
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Witam, ja byłam wczoraj pierwszy raz w życiu na masażu. Powód: trochę pokręciło mnie w w lędźwiach po weselu kuzyna :-D
Byłam w salonie inspa na ul. Wita Stwosza. Masował mnie Pan Bartek, masaż części lędźwiowej trwał godzinę. Masażysta skończył AWF, fizjoterapię. Ustalił, że za ból odpowiedzialne są naciągnięte mięśnie i je rozmasowywał. Po masaży klasycznym byłam masowana gorącymi kamieniami. W godzinie od masażu bolało trochę mniej, dziś już mnie w ogóle nie boli (tak jak bolało wcześniej, taki przeszywający ból w okolicy lewego biodra i kręgosłupa lędźwiowego). Po masażu dziś mam trochę zaczerwienioną skórę i czuję przy dotyku ból mięśni, ale raczej taki jaki jest po np: ćwiczeniach intensywnych na areobiku. Ja jestem zadowolona bo trafiłam na masażystę, który ma pojęcie o anatomii. A ja nie jestem prostym przypadkiem do takich zabiegów, bo jestem po operacji skoliozy piersiowej kręgosłupa (już 12 lat po) i w sumie trochę się bałam takich masaży. W przyszłym tygodniu wybieram się na masaż karku i barków i generalnie kręgosłupa szyjnego. W gabinecie przyjemna atmosfera, można się wyciszyć i zrelaksować. Znalazłam namiar na stronę internetową http://www.clarena-inspa.pl/. Może komuś pomoże moja opinia. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#265 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: masaż antycellulit - Warszawa
Polecam peeling kawowy oraz kapitalny masaż polinezyjski (lomi lomi niu lub ma uri). Wymaga regularności, ale efekty są. Ja chodzę do centrum nature (www.centrumnature.pl), bo mają fajne promocje i przy regularnym korzystaniu można sporo zaoszczędzić, albo mieć dodatkowe masaże
.
|
|
|
|
|
#266 |
|
Przyczajenie
|
Salon masażu fitroll style
Zapraszamy do nowo otwartego salonu masażu Fitroll Style w Warszawie, ul. Bogatyńska 6! WyROLLuj zbędne kilogramy! Przy minimum wysiłku - maksymalne wyszczuplenie! Urządzenia Fitroll to najnowocześniejsze urządzenia do rollmasażu. Dzięki zastosowaniu dobroczynnego działania podczerwieni uzyskasz nawet do 70% lepszych efektów. Masaż na urządzeniu Fitroll pomaga: - zrzucić zbędne kilogramy - ujędrnić i uelastycznić skórę - zmniejszyć obwody w takich partiach jak: uda, pośladki, brzuch, boczki bez efektu jo-jo - zlikwidować cellulit - zredukować rozstępy - wzmocnić mięśnie Urządzenia te wyposażone są w podczerwień emitującą fale głębokiego ciepła przez co skóra nagrzewa się aż do warstwy podskórnej oraz: - stymuluje produkcję kolagenu - skóra zyskuje zdrowy koloryt, staje się gładka i aksamitna - wydzielają się endorfiny, czyli hormon szczęścia - oczyszcza skórę i tkanki podskórne z toksyn - likwiduje cellulit - aktywizuje krążenie i przyspiesza przemianę materii Salon mieści się w Warszawie, przy ulicy Bogatyńskiej 6. Telefon kontaktowy: (0-22) 665-83-78, 605-075-285 Można się z nami skontaktować również poprzez e-mail: zkaczmarczyk@wp.pl Zapraszamy serdecznie!! Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej - dzwoń lub pisz! Tu możesz zobaczyć jak wyglądają urządzenia Fitroll: www.fitrollstyle.pl Oprócz masażu na urządzeniach Fitroll oferujemy również: - manicure i pedicure - usługi kosmetyczne - wizaż Edytowane przez sumcia_chan Czas edycji: 2010-09-28 o 16:51 |
|
|
|
|
#267 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o masaż leczniczy to od razu mogę polecic gabinet darlife na pogodnej. Z powodu pracy stojacej miałam straszne bóle kręgosłupa, a po serii masazów czuje się sprawna jak nastolatka
, a już powoli wiekowo dobijam do 50. Opis masazu jest na stronie http://www.darlife.pl/masaz ... niestety bez cen, trzeba dzwonic i sie dopytac.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Przyczajenie
|
Endomasaz Warszawa
Witam,
chcialabym sie zapytac drogich forumowiczek czy ktoras probowala i moze wypowiedziec sie o efektach oraz polecic jakis salon w Warszawie. Cena oraz technika sa bardzo wazne! Bede wdzieczna. Pozdrawiam, miluszka |
|
|
|
|
#269 |
|
BAN stały
|
Dot.: masaż Kraków-gdzie, do kogo?
dla mnie to zachwalanie bodylab to ściema.
widzę użytkowników po 1 poście... czyli zakładanych tylko po to żeby coś napisać... akurat tutaj i akurat o tym gabinecie. ja widzę tu spam a nie rzetelną informację. |
|
|
|
|
#270 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam sprawdzonego masażysty w Łodzi
Witam, własnie poszukuje dobrego masazysty a ciężko takiego znaleźć. Jestem zapisana na masaz do Cristal Spa na Teofilowie i zastanawiał się czy warto czy nie. W internecie wyglada to całkiem ładnie i nawet maja bogata ofertę. Proszę napisać czy ktoś był tam na masażu i jak to wygląda bo jestem dość wymagająca osoba i mam dość tych wszystkich pseudo spa. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Masaż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

. Wpiszcie na google.pl "Gabinet masażu Wrocław" i wam się ukażą mapy Google gdzie jest co najmniej 5-6 pierwszych w zasadzie chyba najpopularniejszych, a sprawdzenie należy do Was głównie ze względu na to , że nie dla każdego "dobry/a" znaczy to samo. Ile ludzi (polaków w szczególności he he) tyle opinii, a statystyki mówią, że nie zawsze tanie to dobre ale drogie to jeszcze gorsze

oczywiście nie zapominając o ćwiczeniach i dietce