|
|
#241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wyzwanie SYLWESTER
Cytat:
ja mam dni że ćwiczę nawet 2h, ale ostatnio ćwiczę z Zuzaną Light, dziś robię ZWOW6, jest krótki ale naprawdę intensywny jak wszystkie jej ćwiczenia ![]() no i ostatnio ćwiczę mniej, ale bardziej intensywnie
|
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale, że tak spadła na serio? To chyba masz już r. 34 Ale musisz być chudzinka. Przy moim wzroście (178-180 cm) r. 36 wygląda jak długi patyk, tak mi się przynajmniej wydaje Dzisiaj znowu poskacze na skakance, tym razem dłużej bo nic mi nie dolega po wczorajszym, później dorzucę może Melissę albo coś z ciężarkami i oczywiście rozcięganie
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh, dzisiaj się czuję wyjątkowo grubo.
Znowu marudzę...![]() No ale ćwiczenia zaliczone: Mel B pośladki abs Natalia Gacka ćwiczenia na uda i pośladki Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90 dzisiaj tylko tyle... nie mam humoru
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Ćwiczenia dzisiejsze z Cassey
![]() feel good soul streches one more night cardio body slimming workout sculpted legs in skinny leggins workout muffintop massacre |
|
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
Znowu 30 min skakanka, juz tak w połowie czułam zmęcznie łydek po wczorajszym więc nie wydłużałam do 40 min. Później 15 min HIIT z ciężarkami i rozciąganie.
Teraz siedze sobie z maseczką aspirynową na paszczy i jajeczną na czuprynie
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
Moja była z 2 żółtek , ok połowy cytryny (podobno daje się tylko na jasne włosy ale mi to bez różnicy), oliwy z oliwek (lepiej dać olejek rycynowy, ale miałam resztkę którą maziam brwi i rzęsy). Dałabym też inne olejki, ale nie mam. Wygooglaj, jest cała masa przeróżnych maseczek
|
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Hej brawa dla codziennych wytrwałych
Ja niestety nic nie zrobiłam w tym tygodniu jedynie czym mogę się pochwalić to że nie zjadłam żadnych słodyczy od wtorku. A dla mnie top nie lada wyczyn może uda się wytrwać dłużej. a i jeszcze jedno zamówiłam sobie piłkę do ćwiczeń
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę musiała ją wypróbować, bo już nie mogę na moje włosy patrzeć.![]() przy okazji chcę się Wam pochwalić, że schudłam 3 kg! nic tak bardziej nie motywuję jak spadki na wadze.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
mi ubyło 8cm z brzucha, będę miała czas to wpiszę resztę spadków (muszę posprzątać pokoik dziecka, póki spacerują z małżem :P )
dzisiaj 10km, ale zajechałam się, jakiś nagły spadek formy, niedobrze, niedobrze
|
|
#253 |
|
Rozeznanie
|
W tym tygodniu tragedia, tylko przebiegnięte 4km i pobiegałam potem trochę interwałami i tyle, teraz dostałam @ i z ćwiczeń przez parę dni nici
Alekziz, Whisper gratulacje, trzymajcie tak dalej
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
co tak tu cicho
do Sylwestra już coraz bliżej!a dzisiaj za mną: Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90 Mel B pośladki i abs Ćwiczenia na wewnętrzną stronę ud cz. 2 z Fitappy Tiffany Rothe get flat, sexy abs 60 przysiadów i inne ćwiczenia z tej strony (uda i talia) http://www.divine.ca/en/health/exercise-finder/c_266/ a co do tej strony to bardzo ją polecam! ) tam się taka kobitka pokazuje i się klika na konkretną część nad którą chcesz popracować i wyskakują Ci ćwiczenia, polecam!
|
|
|
#255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie z każdą minutą się zbliżamy do sylwka ![]() Alee dużo poćwiczyłaś I fajna stronka, taka konkretna i na temat ![]() Ja zaliczyłam 40 min fitness blender i od razu się lepiej czuję
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Moje ćwiczenie umarło śmiercia naturalna, wracanie po 19 do domu nie sprzyja energii. ale trzymam za Was kciuki drogie panie
|
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś z Mel B: warm up, legs, abs, butt, chest & back.
|
|
|
|
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj niestety bez ćwiczeń, ale za to dietetycznie dzień tak jak zaplanowałam, bez podjadania
![]() Jutro obowiązkowo turbo Ewki Miłego dnia jutro!
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
Parę dni tu nie zaglądałam, ale walczę dalej
Wciągnęłam się w skakankę, do tego brzuszki, deska i squaty, potem jakiś filmik z netu. Muszę wrócić do Zuzki chociaż raz w tygodniu i do porządnego rozciągania 1- 1,5h. Marzy mi się szpagat (oba) i tak, że siedząc na podłodze z nogami prostymi szeroko rozstawionymi położyć się cycami na podłodze... wiecie o co chodzi ![]() Nawet nie objadam się słodyczami mam całą szufladę zamrożonych bananów haha. To chyba jedyny sposób, żebym nie jadła czekolad itp.Aaaa i dzięki wam wpadłam w manię blendowania każdej zupy na krem alekziz dzięki za stronkę, właśnie ją przeglądam
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Anol nie ma za co
![]() a co do bananów, to u mnie schodzą jak szalone... a też nie powinnam z nimi przesadzać, ale co poradzę jak używam ich do owsianek, koktajli itp. inne owoce mogą leżeć, nie to co banany, więc chyba też by mi się przydała taka szuflada zamrożonych.![]() a u mnie znowu poćwiczone 60 przysiadów Mel B pośladki i abs Tiffany Rothe: booty workout get flat, sexy abs Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90 kilka ćwiczeń z tej strony co podawałam wcześniej (talia, brzuch) rozciąganie
|
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, przyjmiecie "nową"?
Też chciałabym się mocniej zmotywować przed Sylwestrem. Krótko o mnie: głupim odchudzaniem rozwaliłam sobie metabolizm i zgubiłam nieco mięśni, co odbiło się średnio korzystnie na moim wyglądzie. Aktualnie ćwiczę: siłowo plus Mrs Sporty (w sumie 4-5 treningów w tygodniu), aeroby "samoistnie", bo mieszkam na zadupiu i szkoda mi pieniędzy na sieciówkę, dieta redukcyjna, ale z gatunku "rozsądnych" (czyli minimalnie ucięte kcal i deficyt głównie z aktywności fizycznej).Celu nie będę wyrażać w cyfrach, bo nie o to chodzi. A zatem opisowo - nie wstydzić się odsłonić ramion w sukience
|
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
ło łoo, ile mnie tu nie było
wyjazdy mi nie sprzyjają, 2 tyg bez ćwiczeń :/ od poniedziałku biorę się do roboty, weekend jeszcze odpuszczam, bo szykuje się bardzo imprezowy ![]() ale Wam idzie na prawdę świetnie, aż mi głupio
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Erena witaj!
![]() Cytat:
2 tyg bez ćwiczeń, a jak dietowo u Ciebie? jeszcze w ten weekend sobie przyszalej, ale później nie ma opyerdalania. Sylwester coraz bliżej. a ja jakaś senna dzisiaj... nie mam siły i do tej pory nic nie zrobiłam, ale nie mogę się dać gorszemu nastrojowi i zaraz lecę ćwiczyć.
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
No pogoda dzisiaj daje w kość i zamula. Nie wiem jak u Ciebie, u mnie od rana leje do tego stopnia, że wracałam z uczelni autobusem (dla niewtajemniczonych - żebym ja przesiadła się z roweru albo nóg do komunikacji miejskiej, musi albo być zamieć snieżna, albo taka ulewa, że w domu człowiek wygania żaby z kaloszy
). Kusząco spogląda na mnie buteleczka kukułkówki od Teściowej, ale się nie dam. Dzisiaj dzień bez treningu i czas na regenerację A Ty co będziesz ćwiczyła?
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takiej kukułkówki to sama bym się napiła ahhh ta nieszczęsna dieta![]() A ja standardowo dzisiaj poćwiczłam z Mel B - rozgrzewka, pośladki , abs. Ostatnio wkręciła mi się Tiffany Rothe, więc z nią ćwiczenia również zaliczone.
|
|
|
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
Kojarzę te programy, ale raczej pobieżnie. Chyba do tego typu workoutów zniechęciłam się przez chodzenie na aerobik studencki rok temu i powtarzanie w kółko tego samego układu choreograficznego
Potem była Mrs Sporty (uwielbiam, choć ostatnio traktuję jako wersję light, kiedy nic mi się nie chce ), parę tygodni temu doszło "żelastwo". Ale nie jestem wyznawczynią treningu siłowego jako "jedynego słusznego sportu" czy coś A dzień bardziej na luzie, z dobrą herbatą zamiast ćwiczeń, należy się każdemu. Wyzwanie wyzwaniem, dbałość o wygląd swoją drogą, ale to ma być przyjemność
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ja ostatnio coraz więcej sobie takich przerw robię. Muszę się wziąć w garść, bo coraz bliżej sylwester a dużo roboty jeszcze przedmną. A co Ty obecnie ćwiczysz? Widzę, że ćwczenia już u Ciebie dłuższy czas są, więc to nie tak, że dopiero teraz zaczynasz? A tak poza tym to kojarzysz może miasto Bremen? Bo widzę, że w Niemczech mieszkasz. ![]() ----------------------------- Melduję dzisiejsze ćwiczenia: Mel B: pośladki abs rozciąganie How to Lose Belly Fat: 5 Minute Abs Total Ab Workout: No More Muffin Top 10 minute Abs Workout Tiffany Get flat, sexy abs Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-10-12 o 16:18 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Rany! Ile mnie tu nie było! Ale to nie znaczy, że sobie odpuściłam - wciąż staram się zdrowiej jeść i więcej się ruszać - w ciągu ostatniego przebiegłam już ponad 15km, i przejechałam na rowerze prawie siedem. Oprócz tego dwa razy w tygodniu godzina na siłowni i... czekam na efekty.
Bardzo się cieszę, że Wam też idzie tak dobrze! Sylwestrowe małe czarne już na nas czekają I co najważniejsze w niedzielę rzuciłam palenie. I w ogóle mnie nie ciągnie do powrotu. Jestem z siebie dumna.
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po tyg przerwie (choroba!!!
) wrocilam do biegania, ale widze, ze spada mi ze wszystkiego blyskawicznie, teraz momentalnie boczki zaczely malec to juz 9kg mniej niz jak zachodzilam w ciaze Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno już widać jakieś efekty.i gratuluję rzucenia palenia! jak już mowa o małych czarnych, to ja nie wiem kiedy ten czas tak zlatuje, Sylwester tuż tuż, a przedemną jeszcze tyle roboty z moim ciałem, więc zobaczymy czy cokolwiek wyjdzie z tą małą czarną. ![]() Cytat:
z jednej strony to bardzo dobrze, bo przecież o to mi chodziło, ale z drugiej bardzo je lubiłam.![]() ---------------------- za mną: Mel B: pośladki abs Legs and Abs Circuit Workout How to Lose Belly Fat: 5 Minute Abs Total Ab Workout: No More Muffin Top Abs Workout
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-10-13 o 17:53 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

kopnijcie mnie bo nie wiem co się dzieje!

27.06.2013 r.
Znowu marudzę...

w 42min
79 kg-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60kg 

ahhh ta nieszczęsna dieta
Potem była Mrs Sporty (uwielbiam, choć ostatnio traktuję jako wersję light, kiedy nic mi się nie chce