|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: Prezent dla TŻ na pierwsze wspólne świeta
W sumie masz rację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
może zbierz mu autografy od czołowych polityków (albo takich, z którymi sympatyzuje)?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
"Poradnik kobiety" dla faceta
Witam was w ten listopadowy dzien i zwracam sie do was z moim problemem. Niedlugo mamy z chłopakiem rocznice i mam zamiar własnoręcznie zrobić dla niego "instrukcje obslugi kobiety" bądź "poradnik o kobietach". Ma to być glównie humorystyczne, czasem z jakimiś stereotypami ale też żeby trochę prawdy w tym bylo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
BAN stały
|
Nie przejdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Jeśli mówisz ze kolekcjonuje krawaty to:
- jakieś ładne srebrne/złote spinki - wieszak na krawaty jeśli nie ma ![]() - wsuwka do krawatu, chociaż ciężko znaleźć ładne Coś w ten deseń bym proponował ![]()
![]() |
#247 |
BAN stały
|
Spinki dobry pomysł
![]() Zastanawiam się jeszcze nad zegarkiem, bo bardzo lubi zegarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Ja sie czaję na zakup eskluzywnego zestawu do golenia: pędzel z prawdziwego włosia borsuka, dobre dedykowane do tego mydło etc. Może też pomyśl o czymś takim? Myślę, że kazdy facet byłby z takiego prezentu zadowolony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
Cytat:
![]() Super pomysły, może coś mnie zainspiruje na prezent bożonarodzeniowy ![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
Gdzie szukalas ludzi?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jednak chyba zostanę przy książce i spinkach albo zegarku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Przyczajenie
|
cofnij kilka stron, tam ja o to pytałam, bo jestem w trakcie realizacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
Głównie pytałam znajomych czy mają kogoś takiego z kim utrzymują kontakt i pisałam do różnych osób na facebooku. Ludzie chętnie pomagali, wyszło meega fajnie. Wymaga to sporo czasu, ale warto.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Zadomowienie
|
Wysylaja filmy na poczte?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ja potrzebuje na święta, bo urodziny zawalilam, obrona i inne historie.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
interpals i jak poprzedniczka - wśród znajomych znajomych ; ) i facebook..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Prezent na swieta dla 19-latka.,
Witajcie.
Otóż, mam pewien problem - prezent na swieta dla chlopaka(19lat).. Jestesmy z Sobą już trzy lata, ale i tak za kazdym razem mam problemz wyborem prezentu. Nie interesuje sie niczym innym jak piłką nożną, ale z tej kategori nie za bardzo mam co juz mu kupić bo pół roku temu na urodziny dostał od mnie już bluze ktra chciall swojego ulubionego zespolu. Myślalam teraz moze nad jakimś zegarkiem, wkoncu to juz 19 lat a nie 17 czy 18.. myślalam moze o takim http://www.zegarek.net/zegarki/lorus..._RF325BX9.html lub z czarnym paskiem Ale niewiem czy to byla by jakas opcja, bo niema on zegarków i niewiem czy bedzie nosił, i tez no ciezki wybor .. + myślalam jeszcze o wygrawerowaniu jakiegos napisu z tylu zegarka. Moze ktos ma jakies inne pomysły ? Edytowane przez maluuszekk Czas edycji: 2013-11-07 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
BAN stały
|
Dot.: Prezent na swieta dla 19-latka.,
jak gra w gry pc/na konsoli to GTA V i pare dni wolnego od Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
BAN stały
|
a może zabierz go w miejsce, w które chciałby pójść a nie może sobie pozwolić finansowo? Romantyczną kolacje i potem namiętną noc (ty stawiasz) albo wyjście do teatru, koncert? Nie musi to być prezent fizyczny. Możesz go zabrać też na weekend do ładnego miasta Kraków, Wrocław albo w góry się wyciszyć we dwoje
![]() Zegarek średni na moje oko, tzn. ładny, ale mnie osobiście podobają się inne i tańsze, takie z mechanizmem na wierzchu są wypasione w granicach 100~ zł + możesz osobno dokupić superowy pasek i będzie miał jak znalazł ![]() http://allegro.pl/luksusowy-meski-ze...667136495.html edit; ale tak wracając to jeżeli ma 19 lat i gra w gierki i naprawdę chcesz być za☠☠☠iaszczą dziewczyną to mówie Ci GTA V i kilka dni wolnego ![]() ![]() jak miałem 19 lat czas i chęć na gry to chciałbym taki prezent od dziewczyny, teraz wolałbym te opcje z wyjściem gdzieś i wspólną namiętną nocą ![]() Edytowane przez szary posrod tlumu Czas edycji: 2013-11-07 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hm niestety swiąt razem nie spedziemy, bo wyjezdzam na swieta do rodzicow do angli, bede wiedziec sie z moim 3 dni po swietach, ale chce zostawic dla niego prezent tutaj w polsce (dac jego mamie by na swieta byl pod choinka). Bedziemy oboje w angli przez caly styczeń chcial odwiedzic londyn i to bardzo. i wsumie tez mysle ad tym . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
BAN stały
|
spoko, a w rewanżu możesz mi coś doradzić co do tego wpisu bo wizazanki mają mnie gdzieś xD
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post43505341 co jeszcze mogę poradzić, jakiś fajny ciuch w jego stylu zawsze spoko. Ale np. jak mieszkasz na południu polski to wspólny weekend w górach nocleg dla dwojga + przejazdy wyjdą max 150 zł, a wspomnienia i wspólnie spędzony czas? nie znam gościa, ale na bank jest coś o czym Ci często mówił. A w gry gra na komputerze czy na konsoli? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | ||
Raczkowanie
|
a co sadzicie o tych
http://allegro.pl/zegarek-meski-time...663212221.html lub http://www.bizuteriazegarki.pl/produ...RT325BX-9.html lub http://www.otozegarki.pl/zegarkiloru...,28,15441.html ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
Zaraz zobacze mieszkamy na północy. gór on nie lubi tych polskich gra na pc w fife14.. codziennie fifa , fifa i fifa.. ubrania odpadaja. ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Nie jara go ta GTA V XDDDDDDDDD |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
BAN stały
|
jeśli jesteś uparta na zegarek to drugi link jest najładniejszy jak dla mnie - jednak cena za wysoka jak za taki zegarek.. W tej cenie możesz kupić ładny wysokiej klasy swatcha z 25 letnią gwarancją na całym świecie. Albo inny ładniejszy. Pytanie też czy woli pasek skórzany czy może na rzep czy hmm.. srebrny? Tak miedzy nami zaden z tych co pokazalas mi sie nie podoba... ja swój kupiłem za jakieś ... 60 zł i jest dużo ładniejszy.
uparłaś się na zegarek, będzie go używał i w nim chodził? W dobie komórek i smartfonów raczej ludzie nie noszą zegarków chyba, że dla ozdoby jako element biżuterii |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakiks zegarek moze kupie mu na 20 urodziny w czerwcu, a teraz zabiore go do londynu koszt w dwie strony z mojego mista w angli to okolo 20 f na osobe czyli100 złoty. I albo na caly dzien albo gdzies znajde hotel/motel gdzie moglibysmy sie zatrzymac na jedna noc. Ciagle ostatnio mowil mi ze chce jechac dolondynu chce i chce. to moze to byl by jakis trafny prezent ?: ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
BAN stały
|
myślę, że za☠☠☠isty. Sam bym taki chciał tylko nie do Londynu
![]() edit i może się okazać, że koszta wyjdą podobna jak za zegarek.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Chłopak mojej koleżanki mimo swojego wieku (25 lat) dostał gre komputerową na święta i był niesamowicie podjarany ;p
„Dziecko może nauczyć DOROSŁYCH trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił tego czego się pragnie…” Paulo Coelho Lepiej nie klikaj <<<tutaj!>>> grozi uzależnieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
BAN stały
|
Jako sklep z zegarkami mogę ci polecić zegarek.net
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Pomóżcie
![]() -kalendarz z naszymi zdjęciami (oczywiście po przeprowadzce (mieszkamy już razem) leży gdzieś, nie wiadomo gdzie, pewnie nawet o tym już nie pamięta, nie wiem czy mu się spodobało), -koszulkę, długo poszukiwał białej koszulki z czarno-białą ilustracją kobiety, bez żadnych podpisów, kolorów, a że ciężko było taką znaleźć to postanowiłam mu taką zrobić, niestety nie wyszła tak jakby się chciało, i też gdzieś leży w szafie nigdy nie założona -breloczek do kluczyków w kształcie rękawicy bokserskiej, ale to mi sam podpowiedział więc ciągle nosi -koszulkę, którą też wiem, że chciał dostać, podoba mu się i ją czasami nosił, -perfumy, które ostatnio mu się stłukły -portfel, w sumie razem go wybraliśmy, też ciągle go ma Mam wrażenie, że moje prezenty mu się nie podobają ![]() Czytałam Wasze pomysły i spodobało mi się: http://img.zszywka.pl/0/0007/w_2262/...spodzianka.jpg http://img.zszywka.pl/1/0033/w_7907/...spodzianka.jpg tylko gdzie ja znajdę hel ;/ myślałam też o kubku, który pod wpływem ciepłej wody odsłaniałby nasze wspólne zdjęcie ? Co myślicie ? Raczej odpadają słodycze, nic z tych rzeczy. Doradźcie coś ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.