Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-03, 19:29   #241
Mirrranda
BAN stały

Dot.: Prezent dla TŻ na pierwsze wspólne świeta

W sumie masz rację
Mirrranda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-04, 12:04   #242
Elfir
Zakorzenienie

może zbierz mu autografy od czołowych polityków (albo takich, z którymi sympatyzuje)?

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-04, 15:29   #243
panna_zuzanna88
Przyczajenie

Dot.: nieśmiertelnik i rzemyk

Ja myślę, że grubszy będzie bezpieczniejszy
Stary 2013-11-04, 15:59   #244
Agnesik_
Raczkowanie

"Poradnik kobiety" dla faceta

Witam was w ten listopadowy dzien i zwracam sie do was z moim problemem. Niedlugo mamy z chłopakiem rocznice i mam zamiar własnoręcznie zrobić dla niego "instrukcje obslugi kobiety" bądź "poradnik o kobietach". Ma to być glównie humorystyczne, czasem z jakimiś stereotypami ale też żeby trochę prawdy w tym bylo jeśli byscie mogły czasem poradzić cos swojemu facetowi na temat tego czego właściwie powinien sie domyślić to co by to bylo? Albo ogólem rady dla niego. Z góry dziekuje za pomoc
Agnesik_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-04, 17:35   #245
Mirrranda
BAN stały

Nie przejdzie Pomyśli, że traktuję go jak gówniarza, a sam swojego czasu aspirował na jedno wyższe stanowisko
Stary 2013-11-04, 17:40   #246
Vigos
Przyczajenie

Jeśli mówisz ze kolekcjonuje krawaty to:
- jakieś ładne srebrne/złote spinki
- wieszak na krawaty jeśli nie ma oczywiście z krawatem :P
- wsuwka do krawatu, chociaż ciężko znaleźć ładne

Coś w ten deseń bym proponował
Stary 2013-11-04, 17:58   #247
Mirrranda
BAN stały

Spinki dobry pomysł
Zastanawiam się jeszcze nad zegarkiem, bo bardzo lubi zegarki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 08:27   #248
Karolina_a90
Raczkowanie

Ja sie czaję na zakup eskluzywnego zestawu do golenia: pędzel z prawdziwego włosia borsuka, dobre dedykowane do tego mydło etc. Może też pomyśl o czymś takim? Myślę, że kazdy facet byłby z takiego prezentu zadowolony
Karolina_a90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-05, 11:25   #249
zakrecona_pomarancza
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III

Cytat:
Napisane przez Just44 Pokaż wiadomość
Sama poszukuję inspiracji, jeśli chodzi o prezent dla TŻ-ta. Wykorzystałam już sporo pomysłów, więc wstawię te ciekawsze, które udało mi się znaleźć przegrzebując wizaż i szperając w internecie. Może któraś z was coś z tego wykorzysta. Wiem, że mnóstwo pomysłów gubi się wśród miliona postów, więc nie gniewajcie się, jeśli któryś z nich powtórzy się po raz enty. Może nie wszystkie dziewczyny jeszcze na nie trafiły. ;p

- Własnoręcznie zrobione ciasteczka z wróżbą (zamiast wróżb mogą to być wyznania lub jakieś zabawne teksty, które się z wami kojarzą)
- Filmik z życzeniami od ludzi z różnych krajów w ich językach (mój TŻ bardzo interesuje się różnymi kulturami, innymi państwami i dużymi miastami). Wymaga sporo pracy, ale reakcja jest bezcenna.
- Standardowo i tradycyjnie kupony na różne atrakcje
- Pudełko z jego ulubionymi słodyczami, na którego wieczku było napisane "zjedz gdy...", a przy każdej ze słodkości karteczka z dokończeniem zdania, np. ...gdy będziesz zły itp.
-http://img.zszywka.pl/1/0033/w_7907/pozostale/niespodzianka.jpg pomysł można modyfikować na wiele sposobów
-http://img.zszywka.pl/0/0007/w_2262/DIY-Zrob-to-sam/jajko-niespodzianka.jpg lub http://img.zszywka.pl/1/0049/w_8403/...spodzianka.jpg jako miły dodatek do prezentu
-http://img.zszywka.pl/0/0124/w_8484/DIY-Zrob-to-sam/zdrapka-dkredka-swiecowa-plus-farba.jpg (zdrapkę można wykonać samemu, a wygrana zależy już tylko od waszej fantazji) ;p
- http://img.zszywka.pl/1/0016/w_1264/...am/herbata.jpg miły dodatek do śniadania do łóżka. W liściku może być sympatyczna wiadomość
- puchar z wygrawerowanym "najlepszy facet na świecie" a w środku mnóstwo małych cukierków
- szklanki do whiskey z grawerem (logo jego ulubionej drużyny np.)
- http://img.zszywka.pl/0/0125/w_2811/...kreatywnys.jpg

Mam nadzieję, że komuś się to przyda i że sama niedługo wpadnę na coś ciekawego. Urodziny TŻ zbliżają się wielkimi krokami.
Filmik zrobiłam na urodziny z życzeniami od osób z różnych krajów, hmm nawet wyszedł 3 minutowy więc spory ale muszę że było to dość pracochłonne.
Super pomysły, może coś mnie zainspiruje na prezent bożonarodzeniowy
Stary 2013-11-05, 12:05   #250
Bysanda
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III

Gdzie szukalas ludzi?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Bysanda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-05, 17:03   #251
Mirrranda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Karolina_a90 Pokaż wiadomość
Ja sie czaję na zakup eskluzywnego zestawu do golenia: pędzel z prawdziwego włosia borsuka, dobre dedykowane do tego mydło etc. Może też pomyśl o czymś takim? Myślę, że kazdy facet byłby z takiego prezentu zadowolony
Dobry pomysł, ale włosie borsuka odpada
Jednak chyba zostanę przy książce i spinkach albo zegarku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-06, 05:59   #252
helloxaggie
Przyczajenie

cofnij kilka stron, tam ja o to pytałam, bo jestem w trakcie realizacji jakaś dziewczyna świetnie podpowiedziała i mam około 25 filmików
helloxaggie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-06, 10:27   #253
Just44
Przyczajenie

Głównie pytałam znajomych czy mają kogoś takiego z kim utrzymują kontakt i pisałam do różnych osób na facebooku. Ludzie chętnie pomagali, wyszło meega fajnie. Wymaga to sporo czasu, ale warto.
Just44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-06, 11:46   #254
Bysanda
Zadomowienie

Wysylaja filmy na poczte?

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez helloxaggie Pokaż wiadomość
cofnij kilka stron, tam ja o to pytałam, bo jestem w trakcie realizacji jakaś dziewczyna świetnie podpowiedziała i mam około 25 filmików
Chodzi o interpals? Gdzie jeszcze szukasz?

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Ja potrzebuje na święta, bo urodziny zawalilam, obrona i inne historie..

Bysanda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-07, 05:54   #255
helloxaggie
Przyczajenie

interpals i jak poprzedniczka - wśród znajomych znajomych ; ) i facebook..
helloxaggie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 08:25   #256
maluuszekk
Raczkowanie

Prezent na swieta dla 19-latka.,

Witajcie.
Otóż, mam pewien problem - prezent na swieta dla chlopaka(19lat)..
Jestesmy z Sobą już trzy lata, ale i tak za kazdym razem mam problemz wyborem prezentu.
Nie interesuje sie niczym innym jak piłką nożną, ale z tej kategori nie za bardzo mam co juz mu kupić bo pół roku temu na urodziny dostał od mnie już bluze ktra chciall swojego ulubionego zespolu.
Myślalam teraz moze nad jakimś zegarkiem, wkoncu to juz 19 lat a nie 17 czy 18..
myślalam moze o takim http://www.zegarek.net/zegarki/lorus..._RF325BX9.html
lub z czarnym paskiem
Ale niewiem czy to byla by jakas opcja, bo niema on zegarków i niewiem czy bedzie nosił, i tez no ciezki wybor ..

+ myślalam jeszcze o wygrawerowaniu jakiegos napisu z tylu zegarka.

Moze ktos ma jakies inne pomysły ?

Edytowane przez maluuszekk
Czas edycji: 2013-11-07 o 09:58
maluuszekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-07, 11:05   #257
szary posrod tlumu
BAN stały

Dot.: Prezent na swieta dla 19-latka.,

jak gra w gry pc/na konsoli to GTA V i pare dni wolnego od Ciebie
szary posrod tlumu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-07, 11:17   #258
maluuszekk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szary posrod tlumu Pokaż wiadomość
jak gra w gry pc/na konsoli to GTA V i pare dni wolnego od Ciebie

hahah oj nie. gra jedynie w fife 14, i juz mam dosc tego jak go to pochlania wiec zadne gry!
Stary 2013-11-07, 11:59   #259
szary posrod tlumu
BAN stały

a może zabierz go w miejsce, w które chciałby pójść a nie może sobie pozwolić finansowo? Romantyczną kolacje i potem namiętną noc (ty stawiasz) albo wyjście do teatru, koncert? Nie musi to być prezent fizyczny. Możesz go zabrać też na weekend do ładnego miasta Kraków, Wrocław albo w góry się wyciszyć we dwoje

Zegarek średni na moje oko, tzn. ładny, ale mnie osobiście podobają się inne i tańsze, takie z mechanizmem na wierzchu są wypasione w granicach 100~ zł + możesz osobno dokupić superowy pasek i będzie miał jak znalazł (mnie sie takie podobaja, nie wiem jak jemu może woli elektroniczne z bajerami)

http://allegro.pl/luksusowy-meski-ze...667136495.html

edit;

ale tak wracając to jeżeli ma 19 lat i gra w gierki i naprawdę chcesz być za☠☠☠iaszczą dziewczyną to mówie Ci GTA V i kilka dni wolnego gwarantuje Ci niesamowitą radość z jego strony i jak opowie kumplą to uznają Cie za najlepsza dziewczyne świata. Jeszcze jak zgrzewke ulubionego piwa dokupisz

jak miałem 19 lat czas i chęć na gry to chciałbym taki prezent od dziewczyny, teraz wolałbym te opcje z wyjściem gdzieś i wspólną namiętną nocą

Edytowane przez szary posrod tlumu
Czas edycji: 2013-11-07 o 12:03

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 12:03   #260
maluuszekk
Raczkowanie

Cytat:
a może zabierz go w miejsce, w które chciałby pójść a nie może sobie pozwolić finansowo? Romantyczną kolacje i potem namiętną noc (ty stawiasz) albo wyjście do teatru, koncert? Nie musi to być prezent fizyczny. Możesz go zabrać też na weekend do ładnego miasta Kraków, Wrocław albo w góry się wyciszyć we dwoje

Zegarek średni na moje oko, tzn. ładny, ale mnie osobiście podobają się inne i tańsze, takie z mechanizmem na wierzchu są wypasione w granicach 100~ zł + możesz osobno dokupić superowy pasek i będzie miał jak znalazł (mnie sie takie podobaja, nie wiem jak jemu może woli elektroniczne z bajerami)

http://allegro.pl/luksusowy-meski-ze...667136495.html

hm niestety swiąt razem nie spedziemy, bo wyjezdzam na swieta do rodzicow do angli, bede wiedziec sie z moim 3 dni po swietach, ale chce zostawic dla niego prezent tutaj w polsce (dac jego mamie by na swieta byl pod choinka).

Bedziemy oboje w angli przez caly styczeń chcial odwiedzic londyn i to bardzo. i wsumie tez mysle ad tym .
Stary 2013-11-07, 12:07   #261
szary posrod tlumu
BAN stały

spoko, a w rewanżu możesz mi coś doradzić co do tego wpisu bo wizazanki mają mnie gdzieś xD
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post43505341

co jeszcze mogę poradzić, jakiś fajny ciuch w jego stylu zawsze spoko. Ale np. jak mieszkasz na południu polski to wspólny weekend w górach nocleg dla dwojga + przejazdy wyjdą max 150 zł, a wspomnienia i wspólnie spędzony czas?

nie znam gościa, ale na bank jest coś o czym Ci często mówił. A w gry gra na komputerze czy na konsoli?
Stary 2013-11-07, 12:36   #262
maluuszekk
Raczkowanie

a co sadzicie o tych
http://allegro.pl/zegarek-meski-time...663212221.html

lub
http://www.bizuteriazegarki.pl/produ...RT325BX-9.html

lub

http://www.otozegarki.pl/zegarkiloru...,28,15441.html

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
spoko, a w rewanżu możesz mi coś doradzić co do tego wpisu bo wizazanki mają mnie gdzieś xD
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post43505341

co jeszcze mogę poradzić, jakiś fajny ciuch w jego stylu zawsze spoko. Ale np. jak mieszkasz na południu polski to wspólny weekend w górach nocleg dla dwojga + przejazdy wyjdą max 150 zł, a wspomnienia i wspólnie spędzony czas?

nie znam gościa, ale na bank jest coś o czym Ci często mówił. A w gry gra na komputerze czy na konsoli?

Zaraz zobacze

mieszkamy na północy.
gór on nie lubi tych polskich
gra na pc w fife14.. codziennie fifa , fifa i fifa..
ubrania odpadaja.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:

edit;

ale tak wracając to jeżeli ma 19 lat i gra w gierki i naprawdę chcesz być za☠☠☠iaszczą dziewczyną to mówie Ci GTA V i kilka dni wolnego gwarantuje Ci niesamowitą radość z jego strony i jak opowie kumplą to uznają Cie za najlepsza dziewczyne świata. Jeszcze jak zgrzewke ulubionego piwa dokupisz

jak miałem 19 lat czas i chęć na gry to chciałbym taki prezent od dziewczyny, teraz wolałbym te opcje z wyjściem gdzieś i wspólną namiętną nocą

Nie jara go ta GTA V XDDDDDDDDD
Stary 2013-11-07, 12:36   #263
szary posrod tlumu
BAN stały

jeśli jesteś uparta na zegarek to drugi link jest najładniejszy jak dla mnie - jednak cena za wysoka jak za taki zegarek.. W tej cenie możesz kupić ładny wysokiej klasy swatcha z 25 letnią gwarancją na całym świecie. Albo inny ładniejszy. Pytanie też czy woli pasek skórzany czy może na rzep czy hmm.. srebrny? Tak miedzy nami zaden z tych co pokazalas mi sie nie podoba... ja swój kupiłem za jakieś ... 60 zł i jest dużo ładniejszy.

uparłaś się na zegarek, będzie go używał i w nim chodził? W dobie komórek i smartfonów raczej ludzie nie noszą zegarków chyba, że dla ozdoby jako element biżuterii

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 12:53   #264
maluuszekk
Raczkowanie

Cytat:
jeśli jesteś uparta na zegarek to drugi link jest najładniejszy jak dla mnie - jednak cena za wysoka jak za taki zegarek.. W tej cenie możesz kupić ładny wysokiej klasy swatcha z 25 letnią gwarancją na całym świecie. Albo inny ładniejszy. Pytanie też czy woli pasek skórzany czy może na rzep czy hmm.. srebrny? Tak miedzy nami zaden z tych co pokazalas mi sie nie podoba... ja swój kupiłem za jakieś ... 60 zł i jest dużo ładniejszy.

uparłaś się na zegarek, będzie go używał i w nim chodził? W dobie komórek i smartfonów raczej ludzie nie noszą zegarków chyba, że dla ozdoby jako element biżuterii
Postanowilam zmienic zdanie.
Jakiks zegarek moze kupie mu na 20 urodziny w czerwcu, a teraz zabiore go do londynu koszt w dwie strony z mojego mista w angli to okolo 20 f na osobe czyli100 złoty. I albo na caly dzien albo gdzies znajde hotel/motel gdzie moglibysmy sie zatrzymac na jedna noc.
Ciagle ostatnio mowil mi ze chce jechac dolondynu chce i chce. to moze to byl by jakis trafny prezent ?: )
Stary 2013-11-07, 13:17   #265
szary posrod tlumu
BAN stały

myślę, że za☠☠☠isty. Sam bym taki chciał tylko nie do Londynu

edit i może się okazać, że koszta wyjdą podobna jak za zegarek..
Stary 2013-11-07, 15:31   #266
maluuszekk
Raczkowanie

Cytat:
myślę, że za☠☠☠isty. Sam bym taki chciał tylko nie do Londynu

edit i może się okazać, że koszta wyjdą podobna jak za zegarek..
Ale w funtach jest mi lepiej płacic i wyjdzie mi jedynie za niego 25 funtow. wiec nie jest zle i prawdopodobnie na sylwestra tam zabiore go = dodatkowy dzien zwiedzania
Stary 2013-11-07, 15:39   #267
Jus_Tyna
Raczkowanie

Chłopak mojej koleżanki mimo swojego wieku (25 lat) dostał gre komputerową na święta i był niesamowicie podjarany ;p
ze wszystkich sił tego czego się pragnie…

Paulo Coelho

Lepiej nie klikaj <<<tutaj!>>> grozi uzależnieniem
Jus_Tyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-07, 16:13   #268
reila_
BAN stały

Jako sklep z zegarkami mogę ci polecić zegarek.net Ten Lorus z brązowym paskiem jest piękny! Z drugiej strony możesz też mu bilet na jakiś fajny koncert kupić
reila_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-07, 19:24   #269
PiszacDniem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maluuszekk Pokaż wiadomość
Postanowilam zmienic zdanie.
Jakiks zegarek moze kupie mu na 20 urodziny w czerwcu, a teraz zabiore go do londynu koszt w dwie strony z mojego mista w angli to okolo 20 f na osobe czyli100 złoty. I albo na caly dzien albo gdzies znajde hotel/motel gdzie moglibysmy sie zatrzymac na jedna noc.
Ciagle ostatnio mowil mi ze chce jechac dolondynu chce i chce. to moze to byl by jakis trafny prezent ?: )
Super pomysł !

Believe in yourself and live happily !
PiszacDniem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-08, 08:46   #270
kizdaM
Wtajemniczenie

Pomóżcie za miesiąc Mikołajki, potem Boże Narodzenie, czas się zabrać do przygotowania prezentów, a pomysłów brak...Jesteśmy razem prawie półtora roku. Dostał już ode mnie:
-kalendarz z naszymi zdjęciami (oczywiście po przeprowadzce (mieszkamy już razem) leży gdzieś, nie wiadomo gdzie, pewnie nawet o tym już nie pamięta, nie wiem czy mu się spodobało),
-koszulkę, długo poszukiwał białej koszulki z czarno-białą ilustracją kobiety, bez żadnych podpisów, kolorów, a że ciężko było taką znaleźć to postanowiłam mu taką zrobić, niestety nie wyszła tak jakby się chciało, i też gdzieś leży w szafie nigdy nie założona
-breloczek do kluczyków w kształcie rękawicy bokserskiej, ale to mi sam podpowiedział więc ciągle nosi
-koszulkę, którą też wiem, że chciał dostać, podoba mu się i ją czasami nosił,
-perfumy, które ostatnio mu się stłukły
-portfel, w sumie razem go wybraliśmy, też ciągle go ma
Mam wrażenie, że moje prezenty mu się nie podobają nie chcę jakichś oklepanych prezentów, chcę dać mu coś co na prawdę mu się spodoba, ale nie wiem kompletnie co ...
Czytałam Wasze pomysły i spodobało mi się:
http://img.zszywka.pl/0/0007/w_2262/...spodzianka.jpg
http://img.zszywka.pl/1/0033/w_7907/...spodzianka.jpg tylko gdzie ja znajdę hel ;/
myślałam też o kubku, który pod wpływem ciepłej wody odsłaniałby nasze wspólne zdjęcie ?
Co myślicie ?
Raczej odpadają słodycze, nic z tych rzeczy. Doradźcie coś
kizdaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości