![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ktoś coś słyszał o diecie OXY?
Mam pytanko czy gdzieś jest napisane jakich przypraw używać na tej diecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Przyczajenie
|
w diecie to w sumie tylko pieprz i zioła prowansalskie są wymienione ale jak np do kurczaka to ja daję więcej, np paprykę, mieszankę ziół lub przyprawa do ryb. W końcu od przypraw chyba się nie przytyje
![]() Ja dziś zaczynam moją dietę. Startuję z wagą 66,7 kg przy wzroście 174 cm. Będę informować o moich postępach ale jadłospis wydaje się być bardzo fajny i urozmaicony. Ilościowo też jest wydaje mi się akurat ale to wiadomo, że zależy od przyzwyczajeń. Trzymam kciuki za siebie i za Was ![]() Dziś 3 dzień diety i waga w dół o 1,2 kg ![]() ![]() Edytowane przez Madzia1841 Czas edycji: 2014-08-07 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
Jak się trzymacie jak wasza dieta ja prawie tydzień i zaczyna mi brakować owoców nie chleba makaronów słodyczy tylko owoców
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Przyczajenie
|
Ja jestem na diecie dziś 6 dzień waga spadłą z 72kg do 69,4 czyli ciut ponad 2,5kg. A muszę dodać ze mam 168cm wzrostu i odchudzam się od ponad roku i zeszłam już 20kg więc to nie jest tak ze nagle po obzarstwie zeszło dobre 2kg.
Najważniejsze dla mnie ze w końcu zaczął mi spadać brzuch, zaliczyłam -4cm)))) I korci mnie żeby przedłużyć każdy tydzień o tydzień, czyli pierszy tydzień przeciągnąć do dwóch itd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
Ja jestem w 8 dniu diety i waga stoi w miejscu -2kg i chyba nie ruszy się więcej. Wybrałam chyba nie odpowiedni moment bo wypadł mi wyjazd do Krakowa na weekend i wiadomo piło się alkohol i za tydzień kolejna impreza urodzinowa a później wyjazd na wakacje ale zawsze dobre i 2 kg bo chciałam schudnąć ok 5 więc jeśli waga się utrzyma to później powtórzę dietę i zostanie do zrzucenia tylko 3 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Jakieś plany na wrzesień dziewczynki? Ja od pierwszego robię powtórkę całej dietki, mam nadzieje, że efekt będzie choć trochę podobny do lipcowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Ja mogłabym we wrześniu wreszcie spróbować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
Witam, jest tu jeszcze ktoś? Dziś pierwszy raz na wizażu i
dziś pierwszy dzień diety... Tyle tej wody się opiłam, że trudno mi było wcisnąć drugie śniadanie a to tylko jogurt z otrębami... Normalnie to 2 jogurty owocowe z palcem w nosie bym zjadła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
Och, koleżanko!!! Cieszę się, że Cię widzę na forum
![]() Chcę zrzucić tak jak Ty 30 kg. Wagę mam zepsutą ![]() Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!! Za całą resztę też! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Rozeznanie
|
Jean C ja też mam niesprawną wagę
![]() ![]() ![]() Co do diety to minął drugi dzień i jak na razie posiłki mi pasują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Przyczajenie
|
Właśnie sobie policzyłam... dziś mija 21 dzień. I z ręką na sercu i wielką dumą z samej siebie przyznaję, że to najdłuższy okres bez ciasteczek, czekolady czy innych słodkości, które wpierniczałam codziennie. Dziś skusiłam się na puszkę coli zero. Chwalę oxy, bo ona uczy zdrowo jeść
![]() Daj znać za jakiś czas, jak Ci idzie. Dobrze jest się czasem wspierać ![]() Mam zamiar zważyć się... pojutrze chyba. Coś motywacyjnego: dziś włożyłam o jeden rozmiar mniejsze spodnie, kupione w dniu, kiedy zaczynałam (miały być wskaźnikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Dołączę się do wątku, dziś dzień 5 mojej diety, w pierwsze 3 dni zleciało 1,5kg (w większości pewnie woda), od 2 dni waga stoi. Może i nie powinnam się ważyć codziennie, ale robię to z czystej ciekawości, oxy jest tak zachwalana, że muszę to sprawdzać codziennie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A słyszeliście coś o nowej wersji oxy? Bo ja mam taką, w której są 3 etapy a dzieś czytałam,że niby 5 z jakimś detoksem? WTF? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
coś słyszałam, detoks jest 1 fazą, wprowadzającą do diety, poźniej 3 fazy z normalnej oxy a 5 faza to... wyjście z diety :P w sumie szkoda, że nie wyczytałam tego zanim podeszłam do oxy, może efekty po takim detoksie bylyby lepsze... jednak zastanawia mnie, że detoks musiał być dodany niedawno, gdy 1 września kupowałam diete były tylko 3 fazy, a teraz nagle już są 4-5. Może to po prostu chwyt żeby kupic dietkę raz jeszcze i zobaczyc "nowość"...
Moj zachwyt dietą powoli opada, dzis dzień 8 a ja mam 0,6 kg więcej niz 2 dni temu ![]() Edytowane przez pysiek89 Czas edycji: 2014-09-09 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
dopadły mnie rewolucje żołądkowe i dieta przerwana... ale kolejna motywacja - na koniec padziernika znajomy bierze ślub, a łatwiej bedzie zrzucić kilka kg niż znaleć nową sukienkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Dołączam do wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Ja z porannej kawy nie umialam zrezygnowac, jedynie smietanke zamienilam na mleko 0,5% a cukier na stewie albo slodzik. Mysle ze 1 kawa dziennie nie zaszkodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
Z tego co wyczytałam na ich fejsie to kawa jest dozwolona, ale bez cukru!!! Ewentualnie z chudym mlekiem. Ja z dietki zrezygnowałam, bo o ile 1tydz. ok. To w drugim posiłki nie z mojej bajki- soczewicę to ja mogę jako dodatek a nie danie główne. Poza tym rośliny strączkowe jakieś takie słodkawe a to już nie w moim guście. Słodka może być czekolada! Teraz odżywiam się zdrowo, bliżej mi do 3tyg. Tzn. modyfikuję sobie 3tydz. tak, żeby posiłki były zdrowe i zbilansowane.
Ogólnie dzięki tej diecie sama nauczyłam się komponować posiłki- wiem, że mięsa nie trzeba tylko smażyć a z piekarnika mogą być o wiele lepsze i zdrowsze. No i nie muszą to być nudne dania.
![]() |
#260 |
Przyczajenie
|
Hej! Nie było mnie tu chwilę i widzę, że na http://www.dietaoxy.pl/ dość istotne zmiany... Czy któraś z Was stosowała już tą dopasowaną wersję Oxy? Na czym polegają te testy? Z góry dzięki za odpowiedzi!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
Drugi dzień mnie powalił, smaczna była tylko ryba z mozzarellą... Ale to tylko 3 tygodnie, utrata choćby 3kg byłaby dla mnie radochą :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
ja teoretycznie jestem na 4 dniu nowej oxy, wiec na detoksie, bez przerwy są ryby na obiad i juz szlag mnie trafia, ja chcę mięsoooo! dlatego też zmieniam sobie czasem posiłki, planuję sobie ile czego ma być no i trzymam się tych 5-ciu posiłków, a dodatkowo wypijam hektolitry wody jak to było w poprzedniej oxy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj poczytaj, fajny wpis o owej oxy http://bukowskie.blogspot.com/2014/0...dieta-oxy.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
No ja od czasu do czasu wpadam na wątek o Oxy na kafeterii i tam laski właśnie mocno chwalą tą nową wersję. Ktoś może powiedzieć coś więcej o personalizacji? Bo to chyba główna zmiana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
CZym zamieniacie wędzonego łososia??? Nie cierpię łososia wędzonego na zimno w każdej innej postaci lubię ale takiego nie i nie mam zamiaru się zmuszać. Dieta nie bierze pod uwagę pory roku jak to gdzieś czytałam. Dietkę zakupiłam dzisiaj- wcześniej otrzymałam od innej forumowiczki jej plan i faktycznie dietki się różnią ale skąd ja mam u licha wziąć szparagi w październiku??? Dodam, że szparagi maja być grillowane. więc raczej autorce diety chodziło o świeże warzywa a nie ze słoika.
![]() |
#267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Skończyłam właśnie 3-tygodniowy cykl, 4 kilo w dół
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
Co sądzicie o popularnych wśród młodych osób głodówkach? Koleżanka mnie namawia do wspólnego rozpoczęcia takiej diety. Może lepiej udać się do specjalisty po profesjonalna ocenę stanu swojego zdrowia..
![]()
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
![]() dzisiaj właśnie zainteresowałam się tą dietą Oxy, mam kilka pytań. który rodzaj wybrałyście? bo teraz na stronie dostępne są diety: początkująca, intense i premium... wiem, że jest to w formie elektronicznej, ale można później jakoś zachować tą dietę i wrócić do niej za jakiś czas ponownie? Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.