![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik Jesienna wymiana zapachy, pielęgnacja, kolorówka + ... za WISH
Muciu niestety fabrycznych probek na chwile obecna w ogole nie posiadam. ale moge dolozyc 5 probek Idealii vichy do cery mieszanej
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik Jesienna wymiana zapachy, pielęgnacja, kolorówka + ... za WISH
Hej
Pianki B&BW chętnie, zależy od zapachu, najbardziej szukam takiej jabłkowej, nie pamiętam nazwy. Ale widziałam że masz też Elle, jeśli to EDP to ja zawsze chetnie. Na dokładki też krem do rąk żurawionowy jest spoko. Co do chlebaka cały czas czekam aż mi przyślą nowy, muszę sprawdzić czy mi podpasuje i wtedy ten byłby na zbyciu. No i te świece, nie mam zdjęć, ale to są słoje, z każdego została ponado połowa, jaśmin słój średni, ta męska słój duży bo to limitowanka tylko w dużych była. Obie kupione pod koniec wakacji. ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Mam też mydło Aleppo kupione w sklepie eko we Włoszech, 32%, użyte kilka razy niezbyt wyględne, ale nadal prawie całe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Witam! Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam!
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Tak specjalnie to niczego w chwili obecnej nie szukam. Idę na żywioł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Czy bezbarwny błyszczyk z Flormaru, Duraline i żel micelarny Pharmaceris to byłoby ok ?
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Jak przeliczałam to trochę za mało.
![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
Cześć.
Proszę o wybaczenie, że piszę trochę z opóźnieniem ale nie codziennie wchodzę na wizaż - z rzeczy które proponowałaś interesują mnie perfumy Puma (Davidoffy jednak nie), mogę za nie oddać coś z tego co wymieniłaś: *BOURJOIS: HEALTHY BALANCE, odcień 53-beige clair/light beige (puder użyty 3 razy, jest praktycznie caluśki) *BOURJOIS: 123 PERFECT, fluid o odcieniu 54/beige, mam go z wymiany (wymieniałam się w te wakacje), jest go prawie połowa (zawartość butelki sięga do *tonik hmmm nie wiem sama :/
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
coś za revitalash?
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- w sumie to chyba źle spojrzałam... odżywka pod tusz mnie nie interesuje, ale jeśli znalazłabyś coś za to... ![]() -Green pHarmacy nawilżajacy olejek kapielowy pomarancza bergamotka i limonka -CK ONE 1 miniaturka po 1oml -Peeling ananasowy zuzycie jakies 15% do napisu joanna -bloker ziaji 2 razy uzyty -100% kwas hialuronowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
mogłabym wymienić mgiełke np na te rzeczy
6.Nowa baza pod tusz,primer Revitalash - mam taką samą , jest bardzo fajna 7.Testowany raz na 1 paznokciu kawior Flormar ale możesz mi powiedzieć jaki dokładnie jest kolor flormara? ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- spoko, dopiero teraz znalazłam na necie cene sklepową odżywki także rozumiem ![]()
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
cos za
4.Masło do ciała Pat&Rub /lekko odchylona folia aby sprawdzić zapach/ otulające karmel,wanilia i cytryna Tablet Manta Mid02 mam do niego tylko pudełko,papiery,naklejki, rysik i etui - brak ładowarki - naładuję przed wysłaniem - tablet ma 1 wadę widoczną na ostatnim zdjęciu mianowicie 2 pionowe paski po dwóch stronach ekranu - tablet mam z wymiany ale jednak mi się nie przyda,ponoć te paski były od nowości-nie przeszkadza to w uzytkowaniu 6.Nowa baza pod tusz,primer Revitalash - mam taką samą , jest bardzo fajna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
A nic węecej oprócz zapachów?
![]() zapachy wolałabym wymienić na inne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, że tak późno, niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Kompletnie zapomnialam o zdjeciu mgielki, przepraszam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
4.Masło do ciała Pat&Rub /lekko odchylona folia aby sprawdzić zapach/ otulające karmel,wanilia i cytryna
-nowy balsam do rak zurawinowy PatRub to mi się u Ciebie podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Jeśli jesteś zainteresowana Desmoxanem za Duraline i błyszczyk, to zapraszam na PW
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.