![]() |
#241 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Jak odzyskać pieniądze za zakup na blogu szafiarskim?
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
DOMator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale uważacie że to fair wyśmiewanie jej karnacji?
![]() Ponadto uważam też że przywoływanie nazw innych blogów nie powinno mieć miejsca w tym wątku (dobrze że post wspominający o pewnym pudełku został skasowany). Co jak co, ale w ten sposób szkodzicie innym blogerkom nie zamieszanym w tą sprawę. Pomyślcie więc zanim coś napiszecie. To że blogerka nie ma pojęcia o kulturze osobistej nie znaczy że trzeba zniżać się do jej poziomu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Konto usunięte
|
Blekitne niebo, probowalam wyjasnic, lepiej juz nie umiem.
To moze umowmy sie, ze ty uwazasz, ze nasza kultura jest rownie niska jak jej, my sie z toba nie zgadzamy, my bedziemy krytykowac, ty nie i wszyscy beda zyli dluzej lub krocej i mniej lub bardziej szczesliwie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-10-13 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
DOMator
|
Cytat:
Zauważ, że nikt nie obgaduje tej pani z imienia i nazwiska, tylko komentuje jej publiczny wizerunek, który stworzyła w sieci i który w związku z tym może być poddawany krytyce zarówno tej pozytywnej, jak i negatywnej. Jedyne sposób, by tej dyskusji uniknąć, to zamknąć bloga, skasować zdjęcia i zaprzestać działalności w sieci pod pseudonimem artystycznym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karygodne zachowanie blogerki spowodowało nie tylko krytykę jej występku, ale też wylew chamstwa i złośliwości z powodu jej wyglądu. Moim zdaniem taki lincz nie powinien mieć miejsca, bo to czy komuś podoba się czy nie podoba jej karnacja nie ma znaczenia dla sprawy. No ale przecież nie można przepuścić żadnej okazji by jeszcze bardziej wyśmiać dziewczynę. Jak dla mnie złośliwe i chamskie uwagi to po prostu kwestia kultury osobistej i wrażliwości osoby komentującej. Mam wrażenie że ludzie chcą jej po prostu dokopać z każdej strony i pogrążyć nie wyłącznie za czyn którego się dopuściła, tylko za szereg innych, zupełnie nieistotnych szczegółów. I to mnie w pewien sposób niepokoi. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Jedyne z czym się spotkałam to plotki, na nic konkretnego nie trafiłam. Będę bardzo wdzięczna za PW z odnośnikiem do rzetelnych informacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
temat powinien się zakończyć po radach pójscia na policje. A Wy tu sobie urządzacie sąd
![]() ![]()
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
W związku z tym, że przed chwilą odebrałam maila o treści:
Skoro rozpetalas dym to teraz elegancko cofniesz haslo "zlodziejka" o mnie. Poczekam az otrzymasz paczuszke. Nienawidze jak ktos oskarza mnie o kradziez, bo nigdy niczego takiego nie zrobilam. I prosze o zrobienie tego tak na forum jak na forum o ta kradziez mnie oskarzylas. chciałabym prosić o pomoc... Przeczytałam jeszcze raz swoje posty i nie widzę, żebym gdziekolwiek zamieściła taką informację... Więc zgodnie z życzeniem autorki maila robię "to" na forum.... no ale- właściwie co mam zrobić? Opisu całej sytuacji nie cofnę, bo przecież opisałam fakty zgodnie z prawdą, a to, że społeczeństwo w taki lub w inny sposób odniosło się do tematu i oceniło sytuację, to już inna sprawa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Ja na miejcu Autorki miałabym już w d... tę paczkę i stanowczo domagałabym się zwrotu pieniędzy. Z resztą o ile się nie mylę to w kolejnym mailu do tej dziewczyny napisałaś, że chcesz zwrot pieniędzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
ktoś się tu pogrąża.
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Ile ta cala "akcja" juz trwa?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Kiedy przelalas jej pieniadze na konto? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | ||
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tak jest przecież. Autorka czeka na zwrot kasy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Autorko, nic się nie bój, teraz laska próbuję cię zastraszyć, bo tylko to jej pozostaje. To, ze "z...jak osioł" nie zwolniło jej z wykonania umowy. Ty wpłaciłaś, ona wysyła. Gdyby była uczciwa, podałaby numer przesyłki albo wprost napisała, że jeszcze nie wysłała. Nie denerwuj się, czekaj teraz na info z policji. Ja już bym nie korespondowała z nią, bo to nie ma sensu.
![]() |
#262 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
i to z wielką łaską i podejściem "jak ona śmie mnie upomnieć". IMO blogerka paczke wysłała... ale dopiero teraz. Proponuje po otrzymaniu paczki obadać stemplek z datą (powinien chyba takowy być, nie?), skoro na dowód nadania nie ma co liczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Dokładnie ![]() Niedobrze, że autorka zaczyna mieć wątpliwości. To zwykła manipulacja ze strony tej dziewczyny. Przecież ona mogłaby tak do końca świata wciskać kity, że paczka jest wysłana i trzeba czekać. Czas się skończył. Jak dojdzie paczka będzie można się wycofać, ale póki co należy działać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
myśle podobnie - poczuła strach w gatkach i wysłąął paczke dopiero teraz....ALE to było ju zpo tym jak Autorka napisala wyraznie, ze rezygnuje z paczki i prosi o zwrot kosztow. Dlatego uwazam, ze w tej sytuacji nie powinna odbierac paczki w ogóle tylko trzymac sie swojej decyzji i zadac zwrotu pieniedzy. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Oraz jesli nie nazwalas nigdzie jej od zlodziejek to nei musisz sie bac. Z tresci Twoich maili wynika, ze caly czas zwracalas sie do niej grzecznie i rzeczowo. To ona odpowiedziała jak prostak......Ty byłaś kulturalna. Nic sie nie bój ;-) tonący brzytwy sie chwyta ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Autorko, dziewczyny dobrze ci radzą, nie daj się teraz zastraszyć. Ta panna po prostu (chyba dopiero teraz) poczuła, że pali jej się grunt pod nogami i że już tak łatwo nie będzie i chwyta się czego może.
![]() |
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
Najbardziej przykre w tym wszystkim jest to, ze ona nadal nie widzi w tym swojej winy....bo naprawde mozna bylo jakos sie z tego jeszcze wyslizgac....oficjalnie napisac "tak, dałam ciała. jest mi przykro - prosze o wybaczenie.....zwracam pieniadze i paczke w grarisie wysle - przepraszam"
Mysle, ze sprawa juz by sie zakoncyzla.... ALe nie - ona nadal twardo brnie w to, ze to chyba ona jest ofiara, bo ja atakuja i nadal straszy.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
maszyna, nie człowiek
|
Na Twoim miejscu obejrzałabym paczkę (gdzies musi być jakaś data) i jeśli została nadana po Twojej wyraźnej rezygnacji z transakcji nie przyjęłabym jej...
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2013-10-13 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Przyczajenie
|
Nie nie dziewczyny, ja się absolutnie nie boję ani nie mam żadnych wątpliwości...
Ani tu ani w żadnym mailu nie pada słowo "złodziejka" ani żadne inne tego typu określenie... Ja po prostu opisałam swoją sytuację po to, żeby poprosić o pomoc w odzyskaniu pieniędzy, nie sądziłam, że tak to się potoczy... Nie ma w każdym razie ani tu ani w korespondencji do niej żadnych słów, których bym się wstydziła albo w których bym ją obrażała... Więc nie mam z czego się wycofywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
i tak trzymaj - mnóstwo ludzi Cię wspiera i jest z Tobą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
blekitne_niebo Dobrze gadasz. Blogerka widać czyta to forum i to ją tylko jeszcze bardziej podjudza.
Dziewczyny skoro piszecie tutaj na forum i gdzieś znajdę waszę fotki na metamorfozach to znaczy, że mogę wyrazić swoją opinię i sie z was wyśmiewać? Przecież same je wstawiłyście to chyba mam takie prawo? Autorko zamknij ten wątek bo on już niczego nie wniesie nowego oprócz naśmiewania a Tobie życzę POWODZENIA! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.