|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
Dziękuję dziewczyny za wszystkie polecenia
Cytat:
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;43533448]też go lubię i wiśniową wersję za zapach
[/QUOTE]Oooo, tak! ![]() Forget_me, sytuacja MAC'a ustabilizowana! |
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam właśnie wczoraj na maila kupon -30% z Mohito
![]() Ja staram się nawet nie wchodzić teraz do sklepów... standardowo zaopatrzę się na wyprzedażach, a to co teraz mam na szczęście mi wystarcza ![]() A co do kremów - ja polecam Dexeryl. Bardzo mi pomógł jak miałam dłonie w złym stanie, a polecono mi go w aptece jak poprosiłam o coś lekkiego na atopowców Za tubkę ~70-100g zapłaciłam ok. 10zł.
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia, ale na akcesoria tylko?
Dla mnie przesadzaja, zwlaszcza z bluzkami, koszulami itp. Cene za sukienke albo spodnice latwiej mi zniesc
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#246 | ||
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#247 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja mam na niego uczulenie, ale mój mąż twierdzi że jest doskonały
ja bardzo lubię Iwostin regenerujący, Sanoflore z miodem, Avene cold krem (ale trochę tłusty jest), Tołpa kuracja regenerująca do rąkCytat:
Dexeryl jest też bardzo fajny, nie wiedziałam że występuje w małej tubie - dla wrażliwców i atopowców bardzo dobry. Wiecie, że we Francji refundują go dla dzieci i dorosłych z AZS? ![]() Cytat:
W zeszłym roku kupiłam kilka sukienek w Mango - z grubej bawełny, długi rękaw, dobrze uszyte. Wolę w sumie więcej zapłacić za sukienkę, bo odpada dopasowywanie góry do dołu itd. W tym roku poczekam na wyprz, bo dzisiaj mnie poniosło. Zakupiłam 2 sukienki w Re, koszulę, rajstopy, pasek i..... Angela![]() Poszukuję jeszcze generalnie - czarnej marynarki ( z HM ze skórzaną lamówką nie do dostania u mnie Chyba powinnam poszukać dodatkowego etatu ![]() Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2013-11-03 o 17:29 |
||
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#250 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisz proszę, jak długo chodziłaś na siłownię i czy uzyskałaś efekty, o które Ci chodziło Ja chcę wymodelować i ujędrnić sylwetkę pozbywając się zbędnego sadełka. Na radykalnej utracie wagi mi nie zależy, choć robiona wtedy analiza wykazała, że powinnam zrzucić 6,4kg (waga wskazywała wtedy 57,4).Cytat:
Obym ja za trzy tygodnie też wytrzymała...Cytat:
Jestem nieuświadomiona rozmiarowo ![]() Miło mi bardzo Kiedy latam w trampach lub innych płaskich butach i jeansach to nikt mnie nie zauważa, a gdy nagle zakładam szpilki, kieckę (rzadko bardzo) to nagle zostaje zauważana... Wkurza mnie to bardzo! Wolałabym, że ktoś zauważał moją buzię, włosy, a nie nogiCytat:
![]() Cytat:
Hmm... przeżyłam pierwsze tygodnie z aparatem ortodontycznym, więc może usunięcie dwóch na raz nie będzie bardziej bolesne... ![]() Cytat:
Cytat:
Moim kolejnym perfumeryjnym zakupem będzie London BurberrySzal pasujący zarówno do płaszcza, jak i kurtki jest i moim must have!
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|||||||
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio też zrobiłam ostrą selekcję blogów modowych i usunęłam te które oglądałam z przyzwyczajenia, bo to też generowało nowe potrzeby, a tak zostawiłam tylko te które naprawdę są dla mnie inspiracją
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż tak naprawdę nie mam sobie wiele do zarzucenia. Od dobrych kilku lat nie kupiłam czegoś, czego bym potem chętnie nie nosiła. Nie mam też rzeczy, których zapominam nosić, nic nie wylewa mi się z szaf itd.
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej jak ma się pełną szafę kupionych pod wpływem chwili rzeczy, których potem się nie nosi
|
|
|
#254 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
niemniej uważam, że nie mam jakiejś porażającej ilości rzeczy i części się sukcesywnie pozbywam, ale niszczę je dosyć szybko, a jakość w sieciówkach to też kwestia dyskusyjna. Pomijam już ich stan na wejściu - czwarta koszula, którą wzięłam do ręki nie była wysmarowana podkładem![]() blekitne_niebo, kiedyś podawałaś na blogu numery cieni z Inglota, bardzo ci za to dziękuję, bo łatwiej było mi poskładać paletkę - w sklepie można dostać oczopląsu, z paniami nie zawsze mam zbieżny gust, więc poszłam z wydrukowaną kartką i załatwiłam wszystko raz-dwa W Douglasie stoi również szafa Inglota, nie wiem jak cienie, ale jeśli Któraś z Was poszukuje matowego różu do policzków to mają tam fajne odcienie - sama kupiłam 2 kolory, bo bardzo mi zależało na braku drobinek, brokatu itd., są bardzo dobrze napigmentowane i całkiem wydajne, mam je już z miesiąc i nie widzę ubytku Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2013-11-03 o 20:09 |
||
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#256 |
|
Konto usunięte
|
Madzia_M77 my to chyba mamy bardzo podobny gust
jak ostatnio pisałam a propo rozmiarówki RE że kupiłam sukienkę rozmiar mniejszą niż zwykle to miałam na myśli właśnie tą granatową z czarnym paskiem
|
|
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny- czy miałyście kiedyś ból gardła, który nasilał się wieczorem? Nawet picie herbaty sprawia mi ogromny ból
Dobrze, że zostałam jeszcze w domu to jutro pojadę do mojego lekarza.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|
|
|
#258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem napadają mnie kompulsywne zakupy, ale głównie podczas wyprzedaży. I do wyprzedażowych cen jestem przyzwyczajona. Teraz jak widzę 150zł za sweterek-szmatkę to... jest mi zwyczajnie szkoda pieniędzy. Mam np. ciepłe zimowe swetry kupione na wyprzedażach za 30-40% ceny wyjściowej i teraz nie mam problemu to samo z płaszczami czy puchówkami.Poza tym jestem studentką i na razie tylko dorabiam więc nawet choćbym chciała to nie mogę spełniać wszystkich swoich zachcianek ![]() U nas to chyba w ogóle kiepsko z refundowaniem leków dla atopowców teraz tak myślę czy ten dexeryl był bliżej 100g czy może jednak 50 ale jest taka nieduża tubka na pewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
), sprawdzam stan konta więc zazwyczaj - znów z wyjątkiem wyprz - są to bardziej przemyślane zakupy z resztą też staram się nie wchodzić i nie kusić swojego zakupoholizmu Ileenka, przykładowy link http://balkonetka.pl/2008/3/16/ale-o...uswiadomieniem Rozumiem o co Ci chodzi, ale niestety tak to już jest... w jeansach i trampakch też wyglądasz atrakcyjnie, ale takie wyeksponowane, zgrabne nogi przyciągają uwagę po prostu... powinnaś się cieszyć, że masz się czym pochwalić, a niech podziwiają ![]() zdrówka |
|||
|
|
|
#259 | |||
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Szala też szukam, w sumie szalika i czapki, bo potrzebuję do nowej puchówki i mogę poszaleć z kolorami (płaszcz nowy beżowy, stary czarny). I gratuluję Angela ![]() Cytat:
Więc przynajmniej jedna strona powinna być tu wolna do dłubania ![]() I widzę, że szal/szalik to potrzeba kolejnej z nas ![]() Cytat:
http://www.douglas.pl/douglas/Makija...010006437.html Nie wiem jaki mam odcień, bo napisów od kilku lat się nie rozczyta |
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 | ||
|
AGA :)
|
On line?
Czy coś przegapiłam i jednak w CC otworzyli? Cytat:
Cytat:
poza tym - "nie wyprzedażowe" ceny mnie powalają Jeśli chodzi o kremy do rąk to też polecam Anidę Tak się cieszyłam te bal andrzejkowy a tymczasem koleżanka mi dziś z samego rana powiedziała, że nie idzie :/ Ahh jestem złą bo już w zeszłym tygodniu dopytywałam czy umawiamy się na 100%, czy jest pewna że pójdzie :/ I się zarzekała, że oczywiście idzie. A dziś rano powiedziała, że nie ma z kim iść :/ No trudno, albo sobie odpuścimy w tym roku albo pójdziemy z innymi znajomymi (tylko oni idą w ptek 29 listopada co średnio nam pasuje bo tż pracuje w soboty i ma raczej problem z wolnym:/)
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam usuwane zawiązki ósemek, nic boli w trakcie bo przecież ma się znieczulenie i sztywną część szczęki
Jedynie po zabiegu można odczuwać dyskomfort,ból ale tabletka przeciwbólowa da radę. Także nie ma co wyolbrzymiać i się bać. ![]() Krem do rąk do kupienia w Rossmanie (ostatnio kupiłam za 4 zł)-Isana z mocznikiem(czerwone opakowanie)https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html Nie ma parafiny, świetny skład w przeciwieństwie do innych drogeryjnych
Wszystko napisane przed "ale", jest nieważne. Edytowane przez monicar Czas edycji: 2013-11-04 o 10:31 |
|
|
|
#262 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze że zimą obkupiłam się w płaszcze![]() Cytat:
Dziewczyny, Paese wypuściło 4 olejki nierafinowane - jojoba, argan, avokado i tamanu, w moich drogeriach po 22,90 za 15ml ale z Ecocertem i w opakowaniach podobnych do Starej Mydlarni |
||||
|
|
|
#263 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
Czaję się na tamanu
|
|
|
#264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny mam problem (obym tylko takie problemy miała ).Chodzę na depilację laserowa do dermedu i dzisiaj babeczki powiedziały, że w Gali w październiku w jesiennym dodatku Tajemnice Urody był kupon zniżkowy na 15% do Dermedu właśnie. szukałam tego numeru, ale nigdzie go już nie ma Macie może pomysł gdzie znaleźć stary numer gali? Albo może któraś z Was go ma?
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na all niestety nie ma, a jeśli chodzi o kioski to będę musiała poszukać. Kiedyś w Katowicach na dworcu były takie kioski, ale teraz mamy galerię i tych kiosków już nie ma. |
|
|
|
|
#267 |
|
Konto usunięte
|
może zajrzyj do jakiegoś salonu fryzjerskiego? jakkolwiek głupio to brzmi, w moim zawsze jest w poczekalni pełno gazet nie tylko fryzjerskich ale też takich typu Gala, Party, Grazia do poczytania, może akurat będą mieli?
![]() aha i w TESCO widuje zawsze na kąciku prasowym pełno starych gazet, sprzed miesiąca dwóch, nie wiem czy tylko u mnie tak rzadko wymieniają? |
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Chcialam tez ujedrnic galaretowate cialo i tutaj dosc szybko bylo widac efekty, bylam bardziej zbita. To, ze miesnie sie "pojawily" tam, gdzie ich wczesniej nie bylo, zauwazylam kiedys przypadkiem w przymierzalni Najgorzej jest zaczac - "nieee, dzisiaj nie, jutro pojde" oooj znam to A potem, jak juz sie wpadnie w rytm, to az czlowieka ciagnie do ruchu, przynajmniej ja tak mialam W deszczowy, bury dzien wychodzilam z silowni zmeczona, ale w super humorze. I mimo, ze kooooochaaaam slodycze, rzadziej po nie siegalam ("wafelek = tyyyyleee biganiaa? to nie jem"). Niestety od jakiegos czasu uprawiam glownie gimnastyke kanapowo -czekoladowa i sie zapuscilam Tydzien temu zaczelam biegac, szkoda tylko, ze zabieralam sie do tego ponad rok
|
|
#269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też pomyślałam o fryzjerze - mam zaprzyjaźnioną fryzjerkę więc ją podpytam![]() Dzięki dziewczyny za pomoc |
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstaw zdjęcie okładki, jutro powinnam być w pobliżu takiego "kiosku", mogę kupić jeśli chcesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.

do kupienia na Dozie i w Naturze.

[/QUOTE]

W zeszłym roku kupiłam kilka sukienek w Mango - z grubej bawełny, długi rękaw, dobrze uszyte. Wolę w sumie więcej zapłacić za sukienkę, bo odpada dopasowywanie góry do dołu itd.

n ie dam juz rady!" gwarantowane
Napisz proszę, jak długo chodziłaś na siłownię i czy uzyskałaś efekty, o które Ci chodziło
Ja chcę wymodelować i ujędrnić sylwetkę pozbywając się zbędnego sadełka. Na radykalnej utracie wagi mi nie zależy, choć robiona wtedy analiza wykazała, że powinnam zrzucić 6,4kg (waga wskazywała wtedy 57,4).
Obym ja za trzy tygodnie też wytrzymała...
więc przyczyna musi leżeć gdzieś indziej... mam kupić sobie magnez...
ja mam 65E/65DD więc może jesteś nieuświadomiona rozmiarowo?
ja tam marzę o szczupłych łydkach...
niestety bez operacji by się nie obyło, a nie wiem czy taka operacja nie jest zbyt inwazyjna
Moim kolejnym perfumeryjnym zakupem będzie London Burberry