![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() i jutro bede trzymac za Ciebie kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
BAN stały
|
Cytat:
ooooo Kochaniutka! oczywiste, że TAK ![]() Szczególnie fajnie brzmią te zestawiki preparowane specjalnie na Święta. Ja chyba przyczaje sie na D&G i DKNY, aaaa i wyczaiłam taki mały zestawik Lancome za jakieś 11f z tuszem do rzęs i chyba błyszczykiem. Dzięku Dziewczyny, że jesteście ze mną ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki za info! a widze, ze adres Bootsa Ci się nie udał, K gdzieś na poczatek wyladowalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
AniaWila widze, ze tez tu jestes wiec pewnie piszesz relacje, włąsnie zastanawiam sie czemu jeszcze nie piszesz? Czy az tak cie poturbowałi
![]() ![]() a ja byłam dopiero w miesice po 14, kupiłam dwie pary butów w Faith i bluzke i majtki w Miss Self.... cos tam. Ale najwiekszy szok przezyłam w Bootsie, przy kasie była pólka zestawami perfumowymi, a jak tam weszłam o 16 to nic na niej nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
BAN stały
|
i już wróciłam
![]() ![]() ![]() ![]() DKNY Be delicious Man, zestaw 50ml perfum+75ml after shave - z 33 na 19f DKNY New York woman - 50ml+ balsam do ciała - z 35 na 18f Zestaw Clinique Repairwear, krem na noc , na dzień i serum ( wszystko po 30ml) - zestaw za 45f a ja płaciłam jakiś czas temu za sam lotion na noc 50ml -45f :/ czerwona Lacosta 75ml - 16f 2 sweterki w H&M - z 13f na 4,99 sweterek Benetton - z 27 na 12,99 bluza dla mojego Chłopa TopMan- z 35f na 17f I to wszystko, więcej nie pamiętam.... ![]() A jak wróciłam do domku, to się okazało, że mąż też nie oparł sie pokusie i wziął nam nowe telefony - nokie 8800 sirocco, dla siebie czarną dla mnie srebrną bo stwierdził, że musiał zapłacić TYLKO 70f zeby dostać abonament za 50. Ehh faceci i ta ich gadżetomania. Mężuś też uległ magi kupowania ![]() I to już wszystkie nasze dzisiejsze, rodzinne zdobycze ![]() A jutro wracam do Polski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
BAN stały
|
hehehe złapałaś mnie, a ja tymczasem pisałam.....ładnie towarzystwo wymiotło pułeczki co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a złapałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A w sklepach oczywiscie dywan z ciuchów ![]() A naprawde nieźle sie obłowiłaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
o matko! to ja chyba tez musze jutro wstac o 5 rano zeby sie na cokolwiek zalapc
![]() nie sadzialm ze az taka histeria ogarnie rzesze kupujacych |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
BAN stały
|
ahha: w body Shopie luźno, bez specjalnej euforii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2006-12-27 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
a ja zamiast na wyprzedazach...siedze w pracy:/
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sialala, a ja juz jutro tam bede ![]() ![]() ![]()
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
nie wstalam jednak o 5
![]() ![]() ukochany ze zgroza stwierdzil, ze skoro wyszlam tylko 10m od domu i juz cos kupilam, to z miasta wroce z pelnymi siatami zakupow ![]() nie stalo sie tak jednak. ludzi bylo sporo, denerwowalo mnie ciagle przepychanie sie i duchota w sklepach. gdzie ta klimatyzacja? nic mnie ajkos nie olsnilo i wrocilam tylko z kolczykami, bluzka i dwoma parami rajstop, ktore po rozpakowaniu okazaly sie byc getrami ![]() jak tam wasze zakupowe szalenstwa? |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
hm a ja nigdy nie stosowalam tych maselek i sie zastanawiam jak one sie wchlaniaja - bo mam ochote kupic sobie jedno!
#260 |
Zakorzenienie
|
mam oliwkowe - jest do skóry suchej - ładnei się wchłania, skóra jest gładka i dobrze nawilzona. Mam tez miniaturkę truskawkowego i ono jest do skóry normalnej - wchłania sie jeszcze szybciej i trosze mniej nawilża
#261 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam dzis w BS i myslalam ze jest wiecej tych maselek za 6 f, a sa tylko bananowe, melonowe, miodowo kakaowe, avakoadowe. Wzielam sobie melonowe, mniam, zastanwaiema sie na d bananowym, ale w koncu nie wizlema, kupilam sobie jeszcze maseczke rozgrzewajaca z glinka i plyn do kapieli anansowo-kokosowy byl tez w promocji. A i tak zaplacilam 5 funtow mniej, bo mialm ta 5 funtowa znizke na karcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
cicho mi tutaj o tych maselkach! a zwlaszcza o bananowym! odkad tu jestem, jeszcze do bs nie weszlam i mam zamiar sie tego trzymac, wiec nie kuscie, oj, nie kuscie !
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A naprawde warto ![]() po pierwsze jest o polowe taniej, a po drugie, nie pamietam, zeby bananowe było w ciaglej sprzedazy, a po trzecie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chociaz po jedno maselko;p wczoraj moj facet lekka reka kupil Xboxa :/ i TV - z telewizora to sie ciesze, ale z Xboxa mniej bo teraz pewnie cale dnie bedzie spedzal na graniu:/ ![]() a na wyprzedazach podobno juz tlumy wmiescie:/ a ja znowu dzis pracuje ![]()
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
a ja dzis bylam w BS i niestety u nas promocja poki co to na jakies bzdury jest - a maselka nadal po 19 euro wiec czekam....na styczniowe przeceny! dostane voucher z pracy wiec pewnie go szybko wykorzystam!
dzis za to bylam na malych zakupach i znalazlam krem a w zasadzie krem w postaci lotionu -CHANEL - baaaardzo fajny i szybko sie wchaniajacy...ale....cena ot 60 euro....no i do tego jeszcze baza taka rozswietlajaca tez CHANEL - tez niczego sobie- pod makijaz - 27 euro.... no ale jeszcze sobie poszukam w innych fimach - wlasnie moze cos polecicie ? bo tak odrazu 90 euro na cos co sie zobaczylo to wole ni wyrzucac. Tymczasem na prommocji kupilam sobie dzis Armaniego Remix - 22euro ![]() ![]() I ciesze sie:P:P:P:P
#269 |
Zakorzenienie
|
gdzie wybrać się na zakupy perfumowe? chciałam kupić sobie perfumy trussardi skin, ale nie wiem gdzie można je kupić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny - ja Was podziwiam. Sama nie mialam tyle cierpliwosci by sie przepychac na tych wyprzedazach. Jedyna wyprzedaz jaka zaliczylam byla w mothercare i oblowilam sie w troszke ciuszkow dla malenstwa
![]() Gratulacje wszelkich zdobyczy ![]() Ja perfumy to do tej pory kupowalam na bezclowych sklepach na lotnisku. Juz kilka razy zastanawialam sie czy to faktycznie taniej wychodzi ale nigdy nie udalo mi sie sprawdzic....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.