|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
kobiety ide wieczorem na imprezę, czuję, że popłynę i to nie tylko z prądem;p ale będę sie martwic jutro;p miłego wieczorku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I zazdroszczę imprezy, ja muszę się uczyć. Co prawda pierwszy raz od rozpoczęcia roku akademickiego mam coś konkretnego do zrobienia, ale mimo wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Taka tu cisza, wszystkie imprezujecie, a ja muszę się uczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
teraz to ja Ci zazdroszczę, że się uczyłaś bo ja dałam tak czadu, że wstyd się przyznać....
szukałam na internecie jakie są najmniej szkodliwe-kaloryczne słodycze, podczas szukania zjadłam kostkę czekolady truflowej-poczułam smak ....i na tym sie nie skończyło...skończyła się za to czekolada ![]() ![]() ![]() dziewczyny ja nie wiem czy mi na to styknie 3000 kcal ![]() ![]() ![]() no i stwierdziłam, że w moim przypadku nie ma najmniejszego sensu kupowanie ciastek dietetycznych, bo jak je widzę to zjadam całą paczkę, a jak mam w domu pieguski to albo omijam łukiem szerokim albo jem jedno, kurrrrrrrrrrrrrrrde ale jestem zła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() jak Ci poszła nauka? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Nie mam zamiaru na Ciebie krzyczeć. ![]() ![]() ![]() ![]() Tobie tak samo. Musiałaś na nie pracować sporo czasu, tłuszczyk Ci się nie nazbierał po jednym dniu i teraz też nie będzie tak źle. Poza tym przecież jesteś szczuplutka, daj spokój już. ![]() ![]() Mój Tż mówi, że w każdej diecie musi być dzień wolności raz na jakiś czas. ![]()
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mi wczoraj znów udało się trzymać mocno postanowienia, że NIE mogę się poddać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pokochałam jogurt naturalny z bananem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() a lasagne? :P oj weeeeź ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
dzień dobry dziewuszki
![]() Wybaczcie próbowałam, ale nie ogarniam tej tabelki, takie bzdury mi się wklejają, że szkoda gadać ![]() Neska Ty chyba deklarowałaś, że to pięknie uczynisz ![]() ![]() Dziś moje dziecię wraca od dziadków, a w jej torbie jest metr - bo to smycz dla jej pluszowego szlafiego ![]() ![]() Mój weekendzik bez obżarstwa jak do tej pory, coś mi się chyba powoli zaczyna w głowie przestawiać na dobre tory, więc może w końcu podążę właściwą drogą ![]() Co myślicie, kupić lepiej orbitreka czy bieżnię, bo zima to na pewno będą ćwiczenia w domku ![]() udanej niedzieli buziaki
#248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pizza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
oj ja też uwielbiam banana z jogurtem , a;bp jogurt i zmiksowane mrożone truskawki ![]() Babeczki byłaś wczoraj dzielna chyba za mnie i za syklamen ![]() ![]() ![]() ja teraz też tak mam, że jem mniejsze porcje i się zastanawiam jak mogłam wcześniej jeść tyle wszystkiego, a teraz jem powoli, spokojnie i mniejsza porcją jestem tak samo najedzona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz skoncentruj się z powrotem na dobrej diecie i skoro potrzebujesz/lubisz od czasu do czasu zjeść coś słodkiego to wlicz to w dzienne menu a na pewno unikniesz takich sytuacji ![]() dlatego ja nie stosuje tego typu restrykcji bo wiem że się to może później źle skończyć tak jak pisała Syklamen Cytat:
![]() u mnie miało być winko a że miły wieczór zmienił się w cichy wieczór to i ochota na winko przeszła ![]() ![]() a dziś miał być długi spacer ale póki co pogoda beznadziejna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Widzę, że szalejecie
![]() ![]() A w akademikowej kuchni ciężko, bo jest na korytarzu. Raz, że trzeba wszystko nosić z pokoju - jedzenie, garnki - a dwa, że zawsze tam ktoś jest i się dziwnie patrzy, kiedy gotuje się coś innego niż makaron i sos ze słoika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzymaj się dalej dietetycznie, zwłaszcza, że metr się zbliża ![]() ja bym chyba kupiła orbitreka, do bieżni jakoś nie mam serca ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() żaden nawyk-chwilowa wpadka-na pewno się nie powtórzy ![]() możesz też np przygotować sobie ze dwa, trzy takie posiłki w domu i zamrozić- ja tak robiłam na studiach, na poniedziałek brałam obiad w pojemniku, na wtorek,środę, czwartek-zamrożony, a w piątek gotowałam w domu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja strasznie nie lubię jak mi się ktoś patrzy na ręce/w garnki jak gotuje ![]() ![]() makaron z sosem - już wiem co będzie jutro na obiad ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
haha to u mnie odwrotnie, zawsze jak coś pichcę w kuchni to TŻ siedzi na stołku i gadamy bo inaczej mi się nudzi :P za to jak TŻ coś gotuję, np kroi ziemniaki na frytki to mówi, że jak mu patrze na ręce to mu grube i krzywe wychodzą :P ale też zawsze chce, żebym siedziała z nim w kuchni i sobie gadamy:P nawet jak idzie tylko kanapke sobie zrobić, czy herbate :P to pyta 'idziesz ze mną do kuchni po herbatke?' :P
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-11-24 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
dobra to próbuję robić tabelkę
![]() i jeśli mam ją robić to przy następnych pomiarach przysyłajcie mi dane na priv będzie mi łatwiej ![]() idę do roboty ![]() ![]() mam tylko tyle danych któras jeszcze się dopisuje? Edytowane przez neska22 Czas edycji: 2013-11-24 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
to może ja jutro z rana się pomierzę i dołączę bo z mojego grafiku mierzenie wypada za tydzień
![]()
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Jutro spróbuję w końcu kupić ten centymetr i postaram się podać swoje obwody.
![]() A jutro z rana od razu siłownia. I nie ma zmiłuj. Weekendy są zawsze najgorsze. ![]()
#261 |
Raczkowanie
|
Coś nas właśnie mało w tej tabelce, ogarnijcie się i podajcie wymiary
![]() Praktycznie mam za sobą siódmy dzień diety, ciekawe, kiedy będą jakieś widoczne efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Rozeznanie
|
Witam Laski
![]() przepraszam, że sie nie odzywałam, ale weekend spedziłam w pracy i byłam tak wypompowana, że nie miałam siły pisać, jedynie w wolnych chwilach Was podczytywałam ![]() Nareście jutro wolny dzień ![]() Dietę trzymam i idzie dobrze, jedynie dziś wpadł mi grzeszek, takie dwa herbatniki z kawałkami czekolady ![]() Za to wysykakałam sie z tymi paniami dziś http://www.youtube.com/watch?v=ZsVp7wRWG7I wiec troche czuje się rozgrzeszona ![]() w chwili obecnej nie mam juz nic siły a do tego chyba mnie przewiało, leje sie z nosa trochę gorączki i gardło mnie boli, i to na jedyny mój dzień wolny ![]() Grapefrutka czyżbyśmy miały coś wspólnego??? ![]() Karolinek1987 ładnie poszalałaś ![]() ![]() lenik33 ja chyba bym wybrała orbiterka, chyba że bardzo lubisz biegać to bieżnia ![]() neska22 bardzo ładna tabelka ![]() Co do przeszkadzania "obcych" w kuchni tez nigdy nie lubiłam jak ktoś jest ze mna i chodzi, czegoś szuka, patrzy mi po garach i jeszcze "dobrych rad udziela" i na siłe chce pomóc. Ale odkąd z moim mieszkamy razem przyzwyczaiłam się mi "pomaga" w kuchni ![]() Niestety moja teściowa jest nadgorliwa i chcetna do pomocy w kuchni. Jak jestesmy w Polsce to czasami cos w jej kuchni gotuje, a ona leci i mi miesza to to, to tamto, mówi co powinnam i jak zrobic. Ostanio jak mi tak "pomagała" spokojnie powiedziałam, że mi sie w garach nie miesza ![]() ![]() heheh nawet moja mama, która tez ma taki charakter wie, ze mi lepiej w kuchni nie przeszkadzać ![]() W ogóle muszę sie ogarnoć i czeście pisać do Was, bo jak tak podczytuje Was to mam tyle tematów do napisania, a jak juz w koncu mam czas żeby spokojnie pisac to te wszystkie tematy m uciekaja ![]() jak super jutro śpie do 12 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() efekty na pewno niedługo będą widoczne myslałas, żeby robic sobie zdjęcia?? na zdjęciach ładnie widac jak sie chudnie ![]() ![]()
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
ja dopiero jutro rano wracam do miasta w którym studiuję, a tam właśnie w domu leży sobie i czeka moja karteczka z wypisanymi wymiarami, taka gapa, że zapomniałam ich zabrać ze sobą
![]() ![]() wróciłam właśnie od TŻ i teściowa wczoraj dowiedziała się o mojej diecie (za co dostałam opier*. powiedziała, że nic ze mnie nie zostanie:P ) wiedziała, że na nic mnie dziś kalorycznego nie namówi (a planowała robi zapiekanki <3) zrobiła specjalnie dla mnie sałatkę owocową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Nie, nie myślałam o zdjęciach. I chyba się nie zdecyduję, współlokatorki by mnie wyśmiały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
A to ja się pochwalę.
![]() ![]() ![]() Dzisiaj minął miesiąc odkąd jestem na diecie. (z trochę luźniejszymi weekendami - no przyznam się ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-11-24 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dziś przed lusterkiem 'zmacałam' swój brzuch mając nadzieję, że zobaczę zmianę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
no i o to moje wymiary :Pmożecie mnie wreszcie do tabelki dopisać
![]() wzrost- 173cm waga- 57,1kg obwód w biuście -88cm obwód pod biustem- 71 cm w talii (najwęższe miejsce)- 63 cm wysokość pępka- 77 cm biodra- 91 cm udo- 53 cm łydka- 36 cm ramię- 28 cm (w najszerszym miejscu :P)
#268 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Cel I - 57 - 1.10.2014 Cel II - 52 - 1.12. 2014 Cel III - 49 - 1.01.2015 Wzrost: 164 cm - 59 kg ![]() Edytowane przez lenik33 Czas edycji: 2013-11-25 o 09:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a mam pytanie, w trakcie diety nie powinno się smarować chleba ani masłem, ani margaryną, a wszystkie jakies serki smakowe do smarowania, mają kupe tłuszczu i chemii, więc pozostaje chyba tylko jakis twarożek? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
HELP!
![]() dziewczyny czytam co piszecie i serio jestem dumna z Was-tak supwr się trzymiecie-a ja wpadłam w jakiś ciąg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() popłudniu idę pilnować na dyskotece, na której też będą placki, a jutro mam konferencję, na której też będą placki-błagam Was napiszcie mi coś takiego, żebym się powstrzymała! ale mam DOŁA dziś ![]() Babeczki masz suoer wymiary i świetnie Ci idzie-w dodatku u teściowej pościć-nie lada wyzwanie- ![]() Syklamen na wagę nie patrz, jak widzisz efekty po ubranaich to od razu wiadomo, że dieta działą! ![]() Justyna-jak ja bym chciała mieć takie grzechy jak Ty-dwa herbatniczki ![]() moja teściowa przyszła też lubi wtrącić swoje trzy (a częściej trzydzieści )grosze, ja zawsze grzecznie kiwam głową, że świetna rada, ale i tak robię po swojemu, odmawianie wprost jeszcze mi za dobrze nie wychodzi w jej przypadku ![]() Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-11-25 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.