![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Piwa, wodki mi nie brakuje - ale takie drineczki
![]() ![]() Zalezy u kogo. Raz sie zdarzyla histeryjka (pisalam tu), w domu tez srednio lubi cwiczyc... Ale nie poddaje sie i probujemy. Powiem Ci, ze opinie lekarzy na temat Twojego Kubusia sa bardzo podobne do naszych ![]() Neurolog absolutnie nic nie widzi, lekarz reh widzi tylko lekka asymetrie (zalecenie - reh raz na 3tyg), za to rehabilitant zobaczyl obnizone napiecie i wiotkosc... A ja zamiast odsypiac wczorajsza beznadziejna noc to robie mus z gruszek do sloiczkow :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
wskakuj w pociąg i chwila moment 2 dni i pijesz ze mną
![]() a pewnie jak nie spisz, to Kubuś pieknie będzie spał ![]()
#243 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, co za artykuł, bom nie w temacie?
Kurde, po k. tak mnie głowa napitala, ze chyba zejde..... |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
wiecie jakeigo mam pecha - licytowałąm ostatnio parę ciuszków dla młodego i oczywiście snajper w użyciu, no i ustawiłam 3 razy cenę 25,99 i te 3 razy ktoś mnie przebił o złotówkę
![]() ![]() ![]()
#245 | ||
Zakorzenienie
|
jak nie będzie siary
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ostatnio zapomniałam ustawić snajpera na sukieneczkę dla hanci i zapomniałam o tej aukcji ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
ale koszulę dorwałam własnoręcznie, bez snajpera, bo sfochowałam na niego
![]() o taką
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jeszcze laski zapomniałam Wam powiedzieć hita dzisiejszego dnia. Jak wiecie jestem teraz na macierzyńskim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Mnie się spać odechciało...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Jakby Wam bylo malo promocji w Rossie to od wczoraj do 27.11 w Hebe jest -40% na kosmetyki z szaf:
Maybelline, Revlon, L'oreal, Bourjois, Bell, Max Factor,Misslyn i Gosh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Oooooooo kuuuwaaaaaaaaaa... http://bebzol.com/pl/Prawdziwa-oszcz...dy.133294.html
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
mnie też :/
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- dobra, zmykam spać, Kuba po dniu pełnym wrażeń, śpi smacznie w swoim łóżeczku. Tż chrapie na kanapie. To i ja się położę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiem o jakiej koszuli piszesz ![]()
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałam wkleić zdjęcie Hani w butach co miała pierwszy raz ale sie nie da ![]() więc się żegnam ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- napisałam wstęp i pierwszy akapit jeszcze jakieś 3 ![]()
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
To i ja się żegnam, do wieczora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() ![]() Cała prześlicznie wyglądasz ![]() Insolito nie schizuj tymi zdjęciami rtg, to jest malutka dawka, a ja trochę się orientuję w tej kwestii ![]() ![]() ![]() Bokeh powodzenia z artykułem! Szaja brawa dla Dorotki ![]() Nancy nie martw się nic, najważniejsze, że neurologicznie ok ![]() Hope gratulacje za licencjata! ![]() Fewciu sytuacja ze żłobkiem koszmarna ![]() ![]() ![]() Kija cieszę się, że zdrowiejecie w końcu ![]() Silver my tez będziemy robić roczek ![]() ![]() Zbiorowe gratulacje za ukończone miesiące i nowe umiejętności ![]() Wasze teksty o pałach mnie rozwaliły ![]() ![]() Ewie się poprzestawiało ostatnio i wstawała o 5. Ja spać chodziłam o 3, w międzyczasie jedna pobudka na karmienie i po dwóch godzinach impreza, nie muszę pisać jak funkcjonowałam. Byłam dzisiaj w Rossie, ale nic mi nie wpadło w oczy, ludzi też specjalnie nie było. Ewa nauczyła się "chodzić" ![]() ![]() ![]() Byliśmy ostatnio w Ikei i te kubko foremki robią szał. A jak fajnie Ewa pokazuje kolory tych kubeczków ![]() A no i zaczęłam szydełkować po nocach jak Ewa w końcu uśnie ![]() ![]() ![]() To tyle chyba, idę się w końcu myć i położyć bo już się późno robi. |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Ło się mi kurna zasiedziało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
hje
![]() ![]() O losie! Już tyle tu nabazgrałyście, a ja spać chciałam. Odpiszę jeszcze z poprzedniego wątku: co do wózka i koła przedniego, jest nieskrętne (chyba misiael pytała?) Ale mnie się bardzo dobrze prowadzi. Tyle że wcześniej miałam 4 nieskrętne :P więc pewnie trzeba by się przyzwyczaić jeśli wcześniej się miało wózek ze skrętnymi kołami. Bokeh czytałam dzieci z bullerbyn ale musze przyznać ze kurcze nie pamiętam :P ostatnio byłam w ch załęże i nie zwróciłam uwagi na kosmetyki. W ogóle dziwnie tam - pusto strasznie... Ellmi czy Oli się bardzo zmienił nie umiem określić, troszkę jakby się wyciągnął bo wcześniej miał bardzo pucolowata buzię, teraz jakby mniej. Reszty nie pamiętam, kogo ominęłam to przepraszam ![]() Moje dziecko ciągle stoi ![]() Idę poczytać a potem spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Znowu przesikany pampers, ubranie do zmiany. Ehh
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Laski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#262 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Nie śpię już pół godziny ![]() Nakarmiłam małego i śpi dalej a ja sama już jestem wyspana-tak to jest jak pobudki codziennie są o 6 ![]() Co do horroru to był na faktach,dość fajny ale... Nie posikałam się w majtki więc uznam to za zwykły film ![]() Sylwietta-Twoje zaproszonko przyjęte ![]() ![]() Hope-do Ciebie zaproszonko powędrowało i czeka na akceptację ![]() ![]() Co tam jeszcze... Z mężem się pogodziliśmy ![]() ![]() A poza tym dziś zamierzamy spędzić fajnie czas na mieście także laski kochane napisze później ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Aaaa jeszcze wam powiem hit sezonu ![]() ![]() ![]() ![]() Lady- ![]() U nas też cała noc przespana ![]()
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. ![]() ![]() Ur. 23.01.2013 ![]() "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2013-11-23 o 05:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Lady,gratuluje nocki:p oby tak zostalo ![]() Fewciu i jak tam wieczorek ![]() Szaja,brawo dla Dorotki,rozpedza sie kobitka ![]() Bokeh,Pstryku ![]() ![]() ![]() ![]() Mlody zasnal po 20. pobudki milion razy. Od 4.20 juz praktycznie koniec spania...:/ Teraz ucina sobie drzemusia ![]() Milego dnia laski ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
ależ Wy gnacie
SARAH Nie ma co nad tym tak rozmyślać. Podstawowe pytanie powinno być czy pragniecie drugiego dziecka, czy tylko chcecie je miec bo inni mają albo ktoś Wam truje? Jak tylko chcecie drugą dzidzie - to do dzieła moi drodzy. Będziecie dla niego wspaniałymi rodzicami ![]() SZAJA co do aborcji w dawnych latach - zgadzam się, wtedy było inaczej, inna świadomość, brak anty należytej ( chyba tylko ta durna spirala) i było to na pożadku dziennym. Brawa dla Dorotki LADY brawo za przespaną nockę Kurde przed tą moją panną to nic już nie da się ukryć, za stołów ściąga wszystko! po safkach buszuje! jedynie blat w kuchni pozostał i kominek! Nawet kwiatki na parapecie te bardziej zwisające musiałam przenieść na schody :/
#266 |
Zakorzenienie
|
![]() Pewnie jutro będę żałować że to napisałam ale co tam :P U nas nocka marzenie!!! Dawno takiej nie było. Daria spała od 20.00 do 6.00 bez budzenia!!! I potem jeszcze od 6.30 do 7.30 ![]() ![]() Będę potem ![]()
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra jeden na sniadanko z tz...a, wczoraj przyszła...@:banghead::ba nghead::banghead:pobolewa mnie brzuch...a jeszcze bardziej po przeczytaniu k. ![]() Do kiedy -40%w ross? Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
brawo dl aDarii !!!
przyniosłam wczoraj wieczorem Ewci za strychu kilka starych Wojtkowych zabawek i od rana nie mam dziecka :P Taka mała a już wie któe zabawki są "nowe" i bawi sie tylko nimi ![]() Dzisiaj jak zasną muszę Wojtkowi autka podmienić na inne bo te mu sie jjuż chyba znudziły
#269 |
Zakorzenienie
|
do 27.11
![]()
#270 |
Zakorzenienie
|
Silver my tez, od 20 do 6 rano z jedna pobudka o 23,40 (w lozeczku!!!!!!!!! I malz latal z butla
![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.