![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II
Piłąm te zioła- całą buteleczę (bo miałam te już gotowe - bo ja do mieszania się nie nadaję...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#242 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ćwiczę shreda z Jillian Michaels i jeszcze wieczorem kickboxing, 2 razy dziennie abs. Mam fajnego powera, więcej energii itd. ![]() Ja nie jem słodkiego, ograniczyłam pieczywo, ale piwko mi się zdarza - po prawie 2 letniej abstynencji nie potrafię sobie odmówić ![]() Bo zumbę można w ciąży? Ja własnie nie wiem co będzie jak już będziemy mogli się starać, bo jak się uda, to będę musiała pewnie przerwać ćwiczenia. Tylko przydałoby się dalej coś wtedy robić... Ale pewnie od początku lekarka będzie zakładała zagrożoną - mam nadzieję, że chociaż na spacery z synkiem będę mogła chodzić ![]() Edytowane przez ewelinka2210 Czas edycji: 2014-01-19 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
Jeszcze nie wiem czy można... zawsze mogę jak coś się dowiedzieć... Mój lekarz też pewnie zaraz będzie miała mnie pod wzmożoną opieką
![]() Ta buteleczka starczyła mi chyba na 2 cykle, teraz już nie pamiętam bo to dawno było... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A od kiedy Ty w sumie masz tego lekarza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
Od chyba września i od razu mowa była o Hsg, ale wtedy też wróciłam do pracy i nie było możliwości do teraz żebym mogła 3 dni pod rząd dostać wolne... A teraz Styczeń/ luty- martwy sezon w handlu to i na wolne się udało załapać :jezyk:
![]() |
#246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze zostaje żłobek lub macierzyński, tylko żłobek to już w ciązy trzeba rezerować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mnie to by trzeba było zahipnotyzować, żeby do ćwiczeń zmusić, w kwietniu idziemy na ślub to trzeba trochę też zrzucić ![]() Cytat:
![]() no jak masz wolne to na hsg będzie łatwiej się zapisać ![]() witam z wrocka, nie wiem czy juz się witałam ![]() u nas leje deszcz, chyba nici będą ze spaceru.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | |
Rozeznanie
|
Dokładnie tak, Ewelinka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obiecuję ![]() U mnie mróz jak nie wiem... Aż się na dwór nie chce wychodzić ![]() Jak tam nasze ciężaróweczki?? Kasi dawno nie było... Oby wszystko u niej w porządku było ![]() No i kochane chwalcie się pociechami ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O ziółkach pomyśl, one nie zaszkodzą. Skład jest taki, że na wszystko pomogą - łagodzą pms, stany zapalne itd. Ale to musisz być do nich przekonana ![]() ![]() ![]() Ja mam przerwę w ćwiczeniach, bo mi wczoraj zaczęły ścięgna achillesa dokuczac... Za dużo skakałam... No i z tym balastem, to nić dziwnego, że wysiadły ![]() Dragusia ja się jakoś zmusiłam do ćwiczeń, ale ja muszę trochę zrzucić, a Ty to laska jesteś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Rozeznanie
|
Mam umowę na zastępstwo (już drugi raz za tą samą bo znów jest w ciąży) do końca czerwca
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Oj Dragusia, Ewelinka ma rację- Laska taka z Ciebie, że aż Ci zazdroszczę ![]() Ja sobie obiecałam ćwiczenia ale mi się nie chce ![]() ![]() A jeśli chodzi o ziółka polecicie skąd je zamówić?
![]() |
#251 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja ostatnio zumbe widzialam w tv i mi sie spodobalo ale i tak nie mam czasu ruszyc sie z domu ![]()
![]() |
![]() |
#253 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
Mnie mąż strasznie motywuje
![]() ![]() Patusia - Ty mi tam nic w czasie nie odwlekaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Dodałam wpis do naszego klubu ![]() Jutro do szpitala, obiecuję że będę regularnie was informować o tym co się dzieje ![]() Patusia - chłopem się nie przejmuj, czasem tak jest że trzeba trochę się wykłócić żeby oczyścić atmosferę, na pewno wszystko wróci do normy ![]() ![]()
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko ![]() Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
cześc dziewczyny. O co chodzi z klubem??
![]()
![]() |
#258 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
![]() Witajcie dziewczyny ![]() ![]() Sylwia |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Napisz coś o sobie i jak długo jesteś staraczką ![]() Mam nadzieję, że wątek przyniesie Ci szczęście ![]()
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() kwas foliowy biorę i myślę o tym wiesiołku, jak coś to od następnego cyklu bym chyba spróbowała... ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- oj tak, ale ten wątek (jego poprzednie i następne) nie byłyby potrzebne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hehe na ogół też tak mam ![]() ![]() Cytat:
![]() No oby ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
czyli nie muszę się martwić że coś ze mną nie tak ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
Panna Joanna- no właśnie, co tak ciuchutko?? Pisz coś do nas
![]() No jasne, że bardzo chcę aby każdej z Was się poszczęściło ![]() Sylwia, mi się udało w 7 albo 8 cyklu, wtedy wydawało mi się, że starania trwają wieki ale teraz, kiedy już mam malucha w brzuchu myślę, że to wcale nie trwało tak długo. łapałam już straszne doły, niemal co wieczór płakałam, aż w końcu ,właśnie w tym cyklu w którym się udało (ale już po dniach płodnych i kiedy zobaczyłam plamkę krwi - byłam przekonana, że zaczyna mi się okres) powiedziałam sobie: dość! Szkoda czasu na takie użalanie się nad sobą, jak nie będziemy mogli mieć dzieci to sobie zaadaptujemy. Naprawdę wyluzowałam i byłam bardziej radosna. No i potem już nie dostałam okresu ;-) Jak zrobiłam test, to nie wierzyłam to co widzę (ileż ja już tych testów robiłam i ciągle jedna kreska) i ryczałam jak bóbr! Wiem, że to łatwo się mówi, ale starajmy się nie zwariować na tym punkcie, bo przez to życie przelatuje nam przez palce. Czy robiłaś sobie testy owulacyjne? Ja zaczęłam robić i okazało się, że owulację mam kilka dni później niż wyliczały mi kalendarze internetowe lub też ręczne, i być może właśnie to była przyczyna, przez którą nam się nie udawało, bo mojego męża nie ma codziennie w domu na noc. I wspólne noce planowaliśmy raczej na te dni, które kalendarzyki wyliczały właśnie te płodne dni, a potem (kiedy miałam płodne faktycznie) po prostu się zwykle nie kochaliśmy. Trzymam za Was wszystkie kciuki ![]() Chcę do Waszego klubu dziewczyny, jak tam mogę się dostać? ![]()
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
White Cafe - no właśnie wiem, niby parcia nie ma, wszystko na spokojnie, ale jednak jak coś gdzieś na sobie zobaczę albo poczuję to już się w głowie tli jak to by było cudownie gdyby to nie z powodu zbliżającego się okresu :P
myślałam o testach owu, ale w zasadzie nie wiem co by mi one dały, bo i tak średnio dwa razy dziennie (pomijając dwa pierwsze dni okresu) cośtam się wyrabia :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
Żeby nie było tak pięknie to powiem Ci, Sylwia, że u mnie to już 14 cykl starań... A ogólnie z Tż nie uważamy od ponad 2 lat (ale u mnie cykle nieregularne i bezowulacyjne to też inna sprawa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziś zaliczyłam pierwsze mdlości już nad kibelkiem ale sie powtrzymało... Testy owu super sprawa. Piszesz 2 razy dziennie...a wiesz, że od takich szaleństw można sie wypsztykać z całej armii, a wodą raczej dzidziusia się nie zrobi ![]() ![]() Mi się wydaje, że dzięki ziółkom zaszłam, one mi obniżyły prolaktynę i uspokoiły, trochę też głowę miałam czym innym zajętą ale mimo to myślałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
U mnie trochę sesyjnie, zupełnie zapomniałam o tym staraniowym szaleństwie
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Pannajoanna to były te o których Ewelinka pisała, zioła Ojca Sroki, smaczne i pomagają, piliśmy ze 3,4 cykle z TŻtem co wieczór, polecam i polecać będę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.