Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-19, 22:52   #241
Patusia1711
Rozeznanie

Dot.: Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II

Piłąm te zioła- całą buteleczę (bo miałam te już gotowe - bo ja do mieszania się nie nadaję... ) i nic z tego... Ja dietę złóżmy, że nadal stosuję... Co prawda jedyne co to staram się 4 posiłki jeść bo 5 to mi się nie udaje... No i czasem grzeszę czymś słodkim... Alkoholu nie piję, gazowanych napoi też nie No i doszłam do wniosku, że od jutra biorę się za ćwiczenia Za zumbę, bo doszłam do wniosku, że jeśli będę w ciąży to nadal chcę zachować jakąś formę aktywności to może nie przytyję strasznie dużo...
❤ 1.08.2014
08.03.2015
1CS
Patusia1711 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-19, 22:59   #242
ewelinka2210
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Patusia1711 Pokaż wiadomość
Piłąm te zioła- całą buteleczę (bo miałam te już gotowe - bo ja do mieszania się nie nadaję... ) i nic z tego... Ja dietę złóżmy, że nadal stosuję... Co prawda jedyne co to staram się 4 posiłki jeść bo 5 to mi się nie udaje... No i czasem grzeszę czymś słodkim... Alkoholu nie piję, gazowanych napoi też nie No i doszłam do wniosku, że od jutra biorę się za ćwiczenia Za zumbę, bo doszłam do wniosku, że jeśli będę w ciąży to nadal chcę zachować jakąś formę aktywności to może nie przytyję strasznie dużo...
A ile cykli piłaś? Podobno lepiej samemu wymieszać, to wcale nie jest takie trudne Ja też mężowi parzyłam
Ja ćwiczę shreda z Jillian Michaels i jeszcze wieczorem kickboxing, 2 razy dziennie abs. Mam fajnego powera, więcej energii itd.
Ja nie jem słodkiego, ograniczyłam pieczywo, ale piwko mi się zdarza - po prawie 2 letniej abstynencji nie potrafię sobie odmówić
Bo zumbę można w ciąży? Ja własnie nie wiem co będzie jak już będziemy mogli się starać, bo jak się uda, to będę musiała pewnie przerwać ćwiczenia. Tylko przydałoby się dalej coś wtedy robić... Ale pewnie od początku lekarka będzie zakładała zagrożoną - mam nadzieję, że chociaż na spacery z synkiem będę mogła chodzić

Edytowane przez ewelinka2210
Czas edycji: 2014-01-19 o 23:02
ewelinka2210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-19, 23:10   #243
Patusia1711
Rozeznanie

Jeszcze nie wiem czy można... zawsze mogę jak coś się dowiedzieć... Mój lekarz też pewnie zaraz będzie miała mnie pod wzmożoną opieką
Ta buteleczka starczyła mi chyba na 2 cykle, teraz już nie pamiętam bo to dawno było... Muszę zacząć coś ze sobą robić bo nie chcę znów "głupieć" w domu bo w najbliższym czasie ze względu na to, że pracuję na 1/2 etatu to mam za dużo wolnych dni...
❤ 1.08.2014
08.03.2015
1CS
Stary 2014-01-19, 23:14   #244
ewelinka2210
Rozeznanie

Cytat:
Jeszcze nie wiem czy można... zawsze mogę jak coś się dowiedzieć... Mój lekarz też pewnie zaraz będzie miała mnie pod wzmożoną opieką
Ta buteleczka starczyła mi chyba na 2 cykle, teraz już nie pamiętam bo to dawno było... Muszę zacząć coś ze sobą robić bo nie chcę znów "głupieć" w domu bo w najbliższym czasie ze względu na to, że pracuję na 1/2 etatu to mam za dużo wolnych dni...
To tym bardziej bierz się za ćwiczenia Wzmocnisz organizm i sama lepiej się będziesz czuła. Ja właśnie też muszę o ćwiczenia zapytać, ale to na następnej wizycie po tej @.
A od kiedy Ty w sumie masz tego lekarza?
Stary 2014-01-19, 23:23   #245
Patusia1711
Rozeznanie

Od chyba września i od razu mowa była o Hsg, ale wtedy też wróciłam do pracy i nie było możliwości do teraz żebym mogła 3 dni pod rząd dostać wolne... A teraz Styczeń/ luty- martwy sezon w handlu to i na wolne się udało załapać :jezyk:
❤ 1.08.2014
08.03.2015
1CS
Stary 2014-01-19, 23:30   #246
ewelinka2210
Rozeznanie

Cytat:
Od chyba września i od razu mowa była o Hsg, ale wtedy też wróciłam do pracy i nie było możliwości do teraz żebym mogła 3 dni pod rząd dostać wolne... A teraz Styczeń/ luty- martwy sezon w handlu to i na wolne się udało załapać :jezyk:
Spokojnie - jak się teraz nie uda, to w następnym hsg
Stary 2014-01-20, 10:27   #247
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Choć co prawda z Tż się wczoraj pokłóciliśmy... I tradycyjnie w nocy spakował się i doszedł do wniosku, że się wyprowadza.... Co prawda poszedł jednak spać w salonie no ale mimo wszystko i do tej pory się nie odzywamy... Każde w osobnym pokoju spędza czas... Czasem mam go serdecznie dość... No ale cóż... To mój Mąż i nie mogę zaprzepaścić tego wszystkiego co nas łączy przez głupie kłótnie...

Dziękuję kochane za Wasze wsparcie
Mnie czasem nachodzą myśli co my zrobimy jeśli już dojdzie do tego wszystkiego i maleństwo pojawi się na świecie... Kto nam pomoże... Zostaną chyba jedynie moi dziadkowie... Ale oni mają już swój wiek i chyba bałabym się im zostawić taką kruszynkę.... No a mama Tż ciągle powtarza, że ona babcią być jeszcze przez wiele lat nie chce... bo ona dzieci ma już dość bo swoją trójkę wychowała i z wnukami siedzieć nie będzie... (oczywiście sądzę, że jeśli nagle okazało się, że któraś siostra Tż będzie miała malucha to ona "skichałaby" się ze szczęścia... Ehhh... No a "stacjonarna" siostra Tż dzieci nienawidzi... Nie może znieść płaczu czy nawet widoku dzieci... Ehhh zostaniemy sami sobie, oczywiście Wy zawsze służące radą (za co Was uwielbiam ) no i może czasem jakaś koleżanka mi coś podpowie..
dla tż
zawsze zostaje żłobek lub macierzyński, tylko żłobek to już w ciązy trzeba rezerować
Cytat:
Napisane przez ewelinka2210 Pokaż wiadomość
A ja zmieniłam lekarza. Mam ewidentnie niedomogę lutealną, a on to po prostu zlewał - założył, że ciąża słaba i się nie utrzyma. Z reszta pisałam Wam jakie miał podejście. Już wtedy jak mnie tak zlewał jak dzwoniłam miałam zmienić lekarza... Ale ufałam mu, przez jedną ciążę mnie przeprowadził, więc czemu miałam nie ufać? Ale tak fatalnie się zawsze czułam psychicznie po wizytach... Eh... Nie ma już co gdybać. Mam jeszcze kilka badan zrobić i odczekać jeszcze następny cykl i mamy działać
Ta nowa lekarka powiedziała jeszcze, że jak mam takie problemy z progesteronem, to powinnam brać już w ciąży dufaston, bo on lepiej podtrzymuje. Wiecie coś na ten temat? Musze coś poczytać. Ta ma fajne podejście, bo mówi, że trzeba zrobić wszystko, żeby teraz się udało, a nie tak jak tamten, tylko natura i natura. Wiadomo, że jak dzidziuś słaby, to nic nie pomoże, ale jak problem jest w kobiecie, to chyba powinno się działać, a nie na naturę zwalać.
Jestem dobrej myśli, musi się udać, prawda?
no z nowym lekarzem navpewno już się nie powtórzy

Cytat:
A jak dieta? Ja teraz też zaczęłam ćwiczyć i się zdrowiej odżywiać i w 2 tygodnie poszło 1,7 kg i -12 cm w sumie w obwodach Jestem z siebie dumna przede wszystkim, że się do tych ćwiczeń zmusiłam
wow! szacun!
mnie to by trzeba było zahipnotyzować, żeby do ćwiczeń zmusić, w kwietniu idziemy na ślub to trzeba trochę też zrzucić

Cytat:
2 cykle to ttrochę mało
no jak masz wolne to na hsg będzie łatwiej się zapisać

witam z wrocka, nie wiem czy juz się witałam skleroza
u nas leje deszcz, chyba nici będą ze spaceru.

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-21, 20:42   #248
Patusia1711
Rozeznanie

Cytat:
Spokojnie - jak się teraz nie uda, to w następnym hsg
Dokładnie tak, Ewelinka
Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
dla tż
zawsze zostaje żłobek lub macierzyński, tylko żłobek to już w ciązy trzeba rezerować

2 cykle to ttrochę mało
no jak masz wolne to na hsg będzie łatwiej się zapisać

witam z wrocka, nie wiem czy juz się witałam skleroza
u nas leje deszcz, chyba nici będą ze spaceru.
W moim miasteczku to chyba nawet żłóbka nie ma... Ja to jak coś na ten roczny macierzyński wolałabym iść... Ale nie wiem czy by mi się należał... No ale nie ma co gdybać zanim się nie uda A te zioła niby krótko, ale ja nie widziałam w nich żadnego sensu... Ani żadnej różnicy Jak po hsg się nie uda to wtedy o nich znów pomyślę
Obiecuję
U mnie mróz jak nie wiem... Aż się na dwór nie chce wychodzić

Jak tam nasze ciężaróweczki?? Kasi dawno nie było... Oby wszystko u niej w porządku było
No i kochane chwalcie się pociechami
❤ 1.08.2014
08.03.2015
1CS
Stary 2014-01-21, 21:22   #249
ewelinka2210
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie tak, Ewelinka

W moim miasteczku to chyba nawet żłóbka nie ma... Ja to jak coś na ten roczny macierzyński wolałabym iść... Ale nie wiem czy by mi się należał... No ale nie ma co gdybać zanim się nie uda A te zioła niby krótko, ale ja nie widziałam w nich żadnego sensu... Ani żadnej różnicy Jak po hsg się nie uda to wtedy o nich znów pomyślę
Obiecuję
U mnie mróz jak nie wiem... Aż się na dwór nie chce wychodzić

Jak tam nasze ciężaróweczki?? Kasi dawno nie było... Oby wszystko u niej w porządku było
No i kochane chwalcie się pociechami
Patusia z tego co się orientuję, to się z ustawy WSZYSTKIM należy. A masz umowę na czas określony?
O ziółkach pomyśl, one nie zaszkodzą. Skład jest taki, że na wszystko pomogą - łagodzą pms, stany zapalne itd. Ale to musisz być do nich przekonana My od przyszłego cyklu zaczniemy pić, może organizm się lepiej przygotuje Już się starań nie mogę odczekać
Ja mam przerwę w ćwiczeniach, bo mi wczoraj zaczęły ścięgna achillesa dokuczac... Za dużo skakałam... No i z tym balastem, to nić dziwnego, że wysiadły
Dragusia ja się jakoś zmusiłam do ćwiczeń, ale ja muszę trochę zrzucić, a Ty to laska jesteś
Stary 2014-01-21, 22:14   #250
Patusia1711
Rozeznanie

Mam umowę na zastępstwo (już drugi raz za tą samą bo znów jest w ciąży) do końca czerwca Zazwyczaj mi ją przedłużali, więc mam nadzieję, że znów tak będzie No i jeśli zacznę znów ziółka pić to chyba jednak kupię te do mieszania

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Oj Dragusia, Ewelinka ma rację- Laska taka z Ciebie, że aż Ci zazdroszczę
Ja sobie obiecałam ćwiczenia ale mi się nie chce lenia złapałam
A jeśli chodzi o ziółka polecicie skąd je zamówić?
❤ 1.08.2014
08.03.2015
1CS
Stary 2014-01-21, 22:33   #251
ewelinka2210
Rozeznanie

Cytat:
Mam umowę na zastępstwo (już drugi raz za tą samą bo znów jest w ciąży) do końca czerwca Zazwyczaj mi ją przedłużali, więc mam nadzieję, że znów tak będzie No i jeśli zacznę znów ziółka pić to chyba jednak kupię te do mieszania

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

A jeśli chodzi o ziółka polecicie skąd je zamówić?
Patusia ja z tej strony zamawiałam niepokalanka http://ziolowaapteka.pl/- tam znajdziesz większość ziół do mieszanki, ale tej: http://www.bonimed.pl/artykuly/zdrow...zegorza-sroki/ - tu sobie poczytaj. Możliwe, że na tej stronie zamówisz wszystko, ja dość długo szukałam niepokalanka, stąd wcześniejszy link.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 07:23   #252
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Dragusia ja się jakoś zmusiłam do ćwiczeń, ale ja muszę trochę zrzucić, a Ty to laska jesteś

Cytat:

ja ostatnio zumbe widzialam w tv i mi sie spodobalo ale i tak nie mam czasu ruszyc sie z domu

Stary 2014-01-22, 10:06   #253
Patusia1711
Rozeznanie

Cytat:
Patusia ja z tej strony zamawiałam niepokalanka http://ziolowaapteka.pl/- tam znajdziesz większość ziół do mieszanki, ale tej: http://www.bonimed.pl/artykuly/zdrow...zegorza-sroki/ - tu sobie poczytaj. Możliwe, że na tej stronie zamówisz wszystko, ja dość długo szukałam niepokalanka, stąd wcześniejszy link.
Dziękuję kochana muszę po malutku się nad nimi rozejrzeć choć na razie wolę to odwlekać w czasie
Cytat:
ja ostatnio zumbe widzialam w tv i mi sie spodobalo ale i tak nie mam czasu ruszyc sie z domu
Dragusia, zumbę możesz tańczyć sobie bez wychodzenia z domu Na youtube jest dużo filmików z zajęciami A Florkowi na pewno spodoba się jak mama tańczy
❤ 1.08.2014
08.03.2015
1CS
Stary 2014-01-22, 10:42   #254
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Dragusia, zumbę możesz tańczyć sobie bez wychodzenia z domu Na youtube jest dużo filmików z zajęciami A Florkowi na pewno spodoba się jak mama tańczy
jak nie pójdę gdzieś i nie zapłace to nie ma motywacji i chęci

Stary 2014-01-22, 11:08   #255
ewelinka2210
Rozeznanie

Cytat:
Mnie mąż strasznie motywuje Mówi, że już widać efekty, bo bardziej jędrna jestem. Ja bym czasowo nie miała kiedy iść na zajęcia, P. późno wraca z pracy, a około 20 to mi się już tylko w domu chce ćwiczyć

Patusia - Ty mi tam nic w czasie nie odwlekaj To nie zaszkodzi, a może pomoże - zawsze jakiś efekt nawet placebo będzie
Stary 2014-01-22, 11:30   #256
katarzyniak
Rozeznanie

Hej
Dodałam wpis do naszego klubu
Jutro do szpitala, obiecuję że będę regularnie was informować o tym co się dzieje

Patusia - chłopem się nie przejmuj, czasem tak jest że trzeba trochę się wykłócić żeby oczyścić atmosferę, na pewno wszystko wróci do normy Ja trzymam za Ciebie dalej kciuki
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-22, 13:45   #257
White Cafe
Rozeznanie

cześc dziewczyny. O co chodzi z klubem??
Stary 2014-01-22, 20:49   #258
Paulina 87
Wtajemniczenie

Cytat:
mam tak samo
Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
Hej
Jutro do szpitala, obiecuję że będę regularnie was informować o tym co się dzieje
czekamy
Stary 2014-01-23, 14:10   #259
86sylwia86
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny ostatnimi czasy dość często tutaj do Was zaglądam, ale nieładnie tak podsłuchiwać, zatem w końcu się zarejestrowałam :P użyczyłam sobie również co nieco fluidów mam nadzieje, że pomogą. Miłego popołudnia
Sylwia
86sylwia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-23, 16:34   #260
White Cafe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 86sylwia86 Pokaż wiadomość

Witajcie dziewczyny ostatnimi czasy dość często tutaj do Was zaglądam, ale nieładnie tak podsłuchiwać, zatem w końcu się zarejestrowałam :P użyczyłam sobie również co nieco fluidów mam nadzieje, że pomogą. Miłego popołudnia
Sylwia
Cześć, witamy w gronie

Napisz coś o sobie i jak długo jesteś staraczką

Mam nadzieję, że wątek przyniesie Ci szczęście
Stary 2014-01-23, 16:59   #261
pannajoanna71
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez White Cafe Pokaż wiadomość
Cześć, witamy w gronie

Oby nam wszystkim szczęście przyniósł!

If I make a cake and it fails, it becomes a pudding.
pannajoanna71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-23, 17:01   #262
86sylwia86
Przyczajenie

Cytat:
Cześć, witamy w gronie

Staraczką jestem w sumie około 3 cykl dopiero, ale to było na zasadzie "byłoby super" ale bez większego wtajemniczania we wpomagacze itp. oboje z mym lubym mamy po 28lat, mieszkamy w Tychach i jesteśmy szczęśliwi, ale fajnie by było mieć jakiegoś maluszka :P czekam teraz jak na ścięcie bo w niedzielę mam mieć okres... zobaczymy, bo na razie tylko się dopatruję we wszystkim objawów ciąży a wszystkie możliwe w początkowym etapie, mam zawsze przed okresem, tylko tym razem jakoś bardziej wzmożone...
kwas foliowy biorę i myślę o tym wiesiołku, jak coś to od następnego cyklu bym chyba spróbowała...

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez pannajoanna71 Pokaż wiadomość
oj tak, ale ten wątek (jego poprzednie i następne) nie byłyby potrzebne
Stary 2014-01-23, 17:32   #263
Patusia1711
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
Hej

Patusia - chłopem się nie przejmuj, czasem tak jest że trzeba trochę się wykłócić żeby oczyścić atmosferę, na pewno wszystko wróci do normy Ja trzymam za Ciebie dalej kciuki
Kasiulka, zaciśnięte bardzo mocno Już niedługo maleństwo będzie z Wami

Cytat:
Mnie mąż strasznie motywuje Mówi, że już widać efekty, bo bardziej jędrna jestem. Ja bym czasowo nie miała kiedy iść na zajęcia, P. późno wraca z pracy, a około 20 to mi się już tylko w domu chce ćwiczyć

Patusia - Ty mi tam nic w czasie nie odwlekaj To nie zaszkodzi, a może pomoże - zawsze jakiś efekt nawet placebo będzie
Dobrze, dobrze obiecuję, że je zakupię

Cytat:
Hehe na ogół też tak mam Ale ostatnio się wzięłam za siebie
Cytat:

Sylwia
Witaj
Cytat:
Napisane przez pannajoanna71 Pokaż wiadomość
No oby
Cytat:
Staraczką jestem w sumie około 3 cykl dopiero, ale to było na zasadzie "byłoby super" ale bez większego wtajemniczania we wpomagacze itp. oboje z mym lubym mamy po 28lat, mieszkamy w Tychach i jesteśmy szczęśliwi, ale fajnie by było mieć jakiegoś maluszka :P czekam teraz jak na ścięcie bo w niedzielę mam mieć okres... zobaczymy, bo na razie tylko się dopatruję we wszystkim objawów ciąży a wszystkie możliwe w początkowym etapie, mam zawsze przed okresem, tylko tym razem jakoś bardziej wzmożone...
kwas foliowy biorę i myślę o tym wiesiołku, jak coś to od następnego cyklu bym chyba spróbowała...
Czyli tak jak każda z nas Staraczek ma co cykl
❤ 1.08.2014
08.03.2015
1CS
Stary 2014-01-23, 17:54   #264
86sylwia86
Przyczajenie

czyli nie muszę się martwić że coś ze mną nie tak ?
Stary 2014-01-23, 18:24   #265
White Cafe
Rozeznanie

Panna Joanna- no właśnie, co tak ciuchutko?? Pisz coś do nas

No jasne, że bardzo chcę aby każdej z Was się poszczęściło

Sylwia, mi się udało w 7 albo 8 cyklu, wtedy wydawało mi się, że starania trwają wieki ale teraz, kiedy już mam malucha w brzuchu myślę, że to wcale nie trwało tak długo. łapałam już straszne doły, niemal co wieczór płakałam, aż w końcu ,właśnie w tym cyklu w którym się udało (ale już po dniach płodnych i kiedy zobaczyłam plamkę krwi - byłam przekonana, że zaczyna mi się okres) powiedziałam sobie: dość! Szkoda czasu na takie użalanie się nad sobą, jak nie będziemy mogli mieć dzieci to sobie zaadaptujemy. Naprawdę wyluzowałam i byłam bardziej radosna. No i potem już nie dostałam okresu ;-) Jak zrobiłam test, to nie wierzyłam to co widzę (ileż ja już tych testów robiłam i ciągle jedna kreska) i ryczałam jak bóbr!

Wiem, że to łatwo się mówi, ale starajmy się nie zwariować na tym punkcie, bo przez to życie przelatuje nam przez palce.

Czy robiłaś sobie testy owulacyjne? Ja zaczęłam robić i okazało się, że owulację mam kilka dni później niż wyliczały mi kalendarze internetowe lub też ręczne, i być może właśnie to była przyczyna, przez którą nam się nie udawało, bo mojego męża nie ma codziennie w domu na noc. I wspólne noce planowaliśmy raczej na te dni, które kalendarzyki wyliczały właśnie te płodne dni, a potem (kiedy miałam płodne faktycznie) po prostu się zwykle nie kochaliśmy.

Trzymam za Was wszystkie kciuki

Chcę do Waszego klubu dziewczyny, jak tam mogę się dostać?
Stary 2014-01-23, 19:19   #266
86sylwia86
Przyczajenie

White Cafe - no właśnie wiem, niby parcia nie ma, wszystko na spokojnie, ale jednak jak coś gdzieś na sobie zobaczę albo poczuję to już się w głowie tli jak to by było cudownie gdyby to nie z powodu zbliżającego się okresu :P

myślałam o testach owu, ale w zasadzie nie wiem co by mi one dały, bo i tak średnio dwa razy dziennie (pomijając dwa pierwsze dni okresu) cośtam się wyrabia :P
Stary 2014-01-23, 20:07   #267
Patusia1711
Rozeznanie

Żeby nie było tak pięknie to powiem Ci, Sylwia, że u mnie to już 14 cykl starań... A ogólnie z Tż nie uważamy od ponad 2 lat (ale u mnie cykle nieregularne i bezowulacyjne to też inna sprawa ) Ale są i dłużej starające się ode mnie
❤ 1.08.2014
08.03.2015
1CS
Stary 2014-01-23, 20:49   #268
Prymaza
Raczkowanie

Cytat:
White Cafe - no właśnie wiem, niby parcia nie ma, wszystko na spokojnie, ale jednak jak coś gdzieś na sobie zobaczę albo poczuję to już się w głowie tli jak to by było cudownie gdyby to nie z powodu zbliżającego się okresu :P

myślałam o testach owu, ale w zasadzie nie wiem co by mi one dały, bo i tak średnio dwa razy dziennie (pomijając dwa pierwsze dni okresu) cośtam się wyrabia :P
Hejo! Nam w 6cs sie udało i 30stycznia mam zamiar zobaczyć serduszko
dziś zaliczyłam pierwsze mdlości już nad kibelkiem ale sie powtrzymało...
Testy owu super sprawa. Piszesz 2 razy dziennie...a wiesz, że od takich szaleństw można sie wypsztykać z całej armii, a wodą raczej dzidziusia się nie zrobi co dwa dni tak dobrze bo za stare też niedobre

Mi się wydaje, że dzięki ziółkom zaszłam, one mi obniżyły prolaktynę i uspokoiły, trochę też głowę miałam czym innym zajętą ale mimo to myślałam
Prymaza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-23, 21:10   #269
pannajoanna71
Zakorzenienie

Cytat:
Panna Joanna- no właśnie, co tak ciuchutko?? Pisz coś do nas
U mnie trochę sesyjnie, zupełnie zapomniałam o tym staraniowym szaleństwie Póki co kolokwia pozaliczane, ale jeszcze egzaminy...

Cytat:
Napisane przez Prymaza Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że dzięki ziółkom zaszłam, one mi obniżyły prolaktynę i uspokoiły, trochę też głowę miałam czym innym zajętą ale mimo to myślałam
Jakie były te ziółka, zdradzisz ? Może też spróbuję, bo tylko foliówke łykam, a własnie się niedawno zastanawiałam czy to nie za mało.

If I make a cake and it fails, it becomes a pudding.
pannajoanna71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-23, 21:18   #270
Prymaza
Raczkowanie

Pannajoanna to były te o których Ewelinka pisała, zioła Ojca Sroki, smaczne i pomagają, piliśmy ze 3,4 cykle z TŻtem co wieczór, polecam i polecać będę no i tak jak Ewelinka pisała najlepiej mieszać je samemu!
Prymaza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości