![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Grudzień! perfumy, BBW, Balea , dużo nowych na prezent
po świętach sprawdzę ceny tych produktów, bo szczerze to orientuję się tylko w pielęgnacji włosów.
masz ten szampon batiste? nail tek II jest nowy? jaki masz ten olejek z bielendy i w jakim stanie?
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
coś za light blue?
![]() |
![]() |
#245 | |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze mgiełki z bbw mi się podobają ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- No to tak z poza mam tabletki do zmywarki, ale tylko 3 sztuki :P (jakiś taki gratis i mama twierdzi, ze ma jeszcze jedną gdzieś) - razem 4 tabletki :P To jak, dogadamy się jakoś? ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
coś za :
2.Mgiełka do ciała BBW Pink Cliffon 256ml ubytek może z 10ml widać na foto (236ml) nowy balsam do ciała bath body works wanilia z brazowym cukrem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- deo balea - olejek zapachowy kawa, truskawka, cynamon, czekolada - olejek do kąpieli mandarynka-cynamon Green Pharmacy - balsam do zmęczonych stóp ? ![]() (jeszcze podoba mi się balsam warm vanilla sugar od bbw :P może byś coś z powyższej listy odjęła i ten balsam by mogł być? choć pewnie nie...) :P jak coś nie tak, to pisz ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- hmm tak sobie myślę, że ten balsam to trochę droga zabawka i w sumie to mi szkoda tych perfum za balsam, a za mgiełkę którąś albo perfumy? i co z olejkiem GP? :P ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- a bruno za kary perry?
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Hej, mam z twojej wish 2 nowe kawy : Nescafe Classic 200g oraz Jacobs Cronat Gold , u Ciebie podoba mi się Naomi , olejek kąpielowy , balsam z brązowym cukrem i dwa lakiery
![]()
wymiana Edytowane przez Ewcik0410 Czas edycji: 2013-12-26 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
muciu, czy posiadasz może poza wątkiem bazę do któregoś z Nail Teków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
Rozumiem, domyślam się, że reszta zapachów jest za droga do tej wymianki :P to co robimy?
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Moze tym razem coś u mnie za masło i balsam do rąk P&R?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
duży Batiste testowany
LoveMeGreen krem do rąk kilka razy uzyty Eveline peeling do rąk nowy eveline 4d serum redukujace tkanke tluszczowa olejek eveline 8 w 1 za herbaty wszystkie o których pisałysmy + próbki: 2 meskie na dole hugo boss amor amor absolu - już niestety nie mam ralph ralph lauren - była 2 razy psiknięta i kenzo Zgoda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
odżywkę 9w1, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1385934002 miętowy- trzeci od prawej, w jakim jest stanie? czy nie jest zgęstniały?
![]() bardzo podoba mi się jeszcze ten czerwony eveline https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1385934002 czy byłabyś w stanie dorzucić ? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za eyeliner rimmel, baze pod cienie avon albo żel pod prysznic Balea?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Aha, jutro chyba się wybiorę na pocztę, więc jak ustalimy dzisiaj, to jutro od razu bym wysłała paczkę do Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
![]() Mi się podobają (na podkreślonych zależy mi najbardziej): Nowy żel po prysznic Balea kokos i nektarynka Nowe mydło w płynie balea grejpfrut Nowe zafoliowane edt Naomi Campbell 30ml odżywka do wlosow rosyjska henna treatment wax olejek do kapieli green pharmacy kolastyna balsam odżywczy Niestety nie wiem co z podkładem Pharmaceris którym byłaś zainteresowana, bo druga zainteresowana wizażanka nie odpisuje,więc nie wiem co robić ![]() jakby co to jeszcze zaczekamy, bo fajnie by było wymienić wszystko za jednym zamachem ![]() Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2013-12-26 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
hej, spodobało mi się u Ciebie kilka rzeczy... znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Jacobs więcej,250g taka https://www.google.pl/search?q=jacob...w=1440&bih=797
![]() ![]() miałabym kilka kremów nivea, tych uniwersalnych , z błękitną zakretką , oczywiście nowych, zapakowanych ![]() ![]() Fajnie że obie jesteśmy z Krakowa, zaoszczędzimy na przesyłce ![]()
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
nowy czarny tusz pierre rene hi-tech
30ml 100% kwas hialuronowy nowy micel dermedic soraya nowy zastrzyk hialuronowy odżywka do wlosow rosyjska henna treatment wax olejki: grapefruit, eukaliptus, zielona herbata Olej kokosowy 500ml, ubytek z 5% Olej Lniany tłoczony na zimno 250ml, nowy,nie otwarty nawet ale data do konca listopada 2013 jednak nawet nie otwarty i dobrze przechowywany! nowe tabletki citrosept Nowy żel po prysznic Balea kokos i nektarynka nowy Szampon bez SLES/SLS z kolagenem BingoSpa 100ml Nowy szampon do włosów 400ml DeBa nowa baza pod tusz Reviatalash jak widać sporo tego ![]() mam pytanie odnośnie olejów kokosowego i lnianego- jak je przechowywałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Kurczę mam nadzieję, że nikt nie wziął - a może naomi za bruno? :P
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Jeszcze podkukałam, że z Krakowa jesteś :P Ja tam studiuję, możnaby było się osobiście wymienić ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Hmm a mogłabyś osobiście się wymienić? bo jak tak, to myślę, że póki co jak chcesz to można wymienić te rzeczy co są pewne, a co do bruno, to zobaczymy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Ok, ok, jakby się zwolniło coś to daj znać, chyba że wymieniamy się tym co pewne? ![]()
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Hmm, no to zaczekajmy na odpowiedź drugiej wizażanki do jutra-soboty. Jeśli nie odpowie to wówczas dogadamy sę uwzględniając podkład Pharmaceris. Jeśli nie - wymyślimy coś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Obie kawy dostałam na mikołaja tego roku, ale że nie przepadam , to mogę się wymienić
![]() ![]()
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
ok, to ja jestem nimi zainteresowana (bardziej lnianym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Szukałaś wariacji Amor Amor mam - Forbidden Kiss (50ml bez kilku psików)
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Widzę, że nie wydałaś DKNY so intense, no i Amor Amor in Flash ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
samsung wave s8500 aparat ma 5.0 mpx jest lampa błyskowa i drugi aparat foto - robiący zdjęcia ze strony wyświetlacza
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
Tego ostatniego naszyjnika: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...4&d=1378 299236
nie mam ![]() ![]() ![]() Czyli to, co wybrałaś z biżu (Swarovskie na srebrze) + ceramika na sznurku + Amor Amor FK + te próbki męskie, za: Davidoff Summer Dive 80ml? Davidoff frozen 50ml? DKNY so intence 15ml? Jak myślisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.