Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-22, 18:14   #241
paulinika
Zakorzenienie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

U mnie to wogole nie ma co opowiadac. Z czekania na czwartek zmienilo sie na czekanie nie wiadomo kiedy
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 18:16   #242
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
U mnie to wogole nie ma co opowiadac. Z czekania na czwartek zmienilo sie na czekanie nie wiadomo kiedy
eeeeh :/
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 18:18   #243
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
eeeeh :/
Niedlugo pojde i strzele sobie w leb...
Stary 2013-12-22, 18:33   #244
Lilth
Raczkowanie

A ja wracam po swietach i kupujemy takie cudo: obroza z tylu na plecach pasek regulowany i zapiecie na rece ktore sa za plecami, zdjecie nie potrafie wstawic gdyz tablet jest wkurzajacy w obsludze. Juz sie nie moge doczekac
Stary 2013-12-22, 18:46   #245
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
a jakieś perspektywy na otwarcie związku są?
Raczej nie damy rade najwyzej ja go zdominuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 18:51   #246
patiasym
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4426313 5]Raczej nie damy rade najwyzej ja go zdominuje [/QUOTE]
femdom? nie dla mnie
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 19:33   #247
Konto usunięte

ja jakos ostatnio troche mam w sobie jakies ciagoty do tego. ale chyba to pod wplywem Tz
moze pod wplywem ograniczenia u siebie uleglosci troche sie zeswitchowalam....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-22, 19:35   #248
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez Elena1603 Pokaż wiadomość
Axella dziękuję za odpowiedź i komentarz... wiesz to było nasze w ogóle pierwsze spotkanie i mam nadzieję, że nie ostatnie.
W zasadzie to myślę, że to wszystko uświadomiło mi jak bardzo niedoświadczona jestem i jak ogromne są to emocje.

Myślę, że jak poznam się z Nim bardziej to albo się ułoży albo nie... ale fajnie jakby się ułożyło.
3mam wiec kciuki za owocna znajomosc

Co godzinke/dwie poprawiam makeup.. Siniak przez cala kosc policzkowa..
Niech juz minal swieta.. Potrzebuje GO...

Mam tyyle pomyslow a szanse na realizacje srednie..

Drogie Panie.. I Panowie? Czy nadal fani bdsm sa gorzej odbierani przez spoleczenstwo? Tzn interesuje mnie czy gdybym informacje o preferencjach seksualnych przekazala np wiekszosci znajomym to czy nadal udlyszalabym 'to glupie/zle/zboczone'? X lat temu tak bylo, a teraz...?
Z ciekawosci pytam

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 19:37   #249
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość

Niech juz minal swieta.. Potrzebuje GO...

Mam tyyle pomyslow a szanse na realizacje srednie..

Drogie Panie.. I Panowie? Czy nadal fani bdsm sa gorzej odbierani przez spoleczenstwo? Tzn interesuje mnie czy gdybym informacje o preferencjach seksualnych przekazala np wiekszosci znajomym to czy nadal udlyszalabym 'to glupie/zle/zboczone'? X lat temu tak bylo, a teraz...?
Z ciekawosci pytam

ciezko powiedziec, chyba to zalezy od towazystwa - jedni powiedza ok inni ze zboczone. mysle ze u mnie w znajomych znalezliby sie i tacy i tacy.
Stary 2013-12-22, 20:21   #250
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:

Korektor z make up forever w tubce, on nawet tatuaze na dlugie godziny zakrywa
Stary 2013-12-22, 20:32   #251
Lilth
Raczkowanie

Dalej spotykam sie z negatywnym nastawieniem, aczkolwiek wsrod blizszych znajomych jest to obracene w zart.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-22, 20:49   #252
another_way
Raczkowanie

Cytat:
U mnie czekanie baaardzo długo, wróciłam do domu rodzinnego na Święta, a tutaj niestety nie ma szans na nic więcej niż ekspresowa akcja... Już nawet nie o sam seks mi chodzi, bo takie szybkie numerki też lubię, ale brakuje mi łażenia z gołym tyłkiem po mieszkaniu

Cytat:

Z ciekawosci pytam

Nie wiem czy gorzej, ale na pewno wielu ludzi to śmieszy. U mnie w towarzystwie też się ostatnio wywiązała rozmowa (akurat na temat zabezpieczeń) i jedna powiedziała: "noooo, ja to nawet ostatnio widziałam takie wibrujące nasadki, ale ludzie to są pojechani" yyy wszystkie się zaczęły śmiać, widziałam, że nie mam z kim podyskutować, więc dałam sobie spokój.
another_way jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 21:11   #253
Elena1603
Raczkowanie

Myślę, że to zależy od grupy społecznej.
U mnie na studiach jest bardzo dużo osób z małych miejscowości ze wschodu Polski i tam nawet sam seks jest tematem tabu, ale mam też znajomych, którzy mówią o wielu rzeczach.

Z bdsm niewiele miałam doświadczenia, ale np zdarzyło mi się być w trójkącie z dwoma mężczyznami i jest kilka osób, które o tym wiedzą i pierwsza reakcja z reguły była na zasadzie, że to niemożliwe, ale już druga to było pytanie jak było a czasem prośba o poradę^^

No i Greya czytało wiele osób, a ostatnio widziałam w autobusie kolejną książkę reklamowaną jako obraz jeszcze lepszego mastera niż Grey (czy jakoś tak) dlatego myślę, że i stosunek do bdsm się zmienia.
Elena1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 21:18   #254
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez another_way Pokaż wiadomość
U mnie czekanie baaardzo długo, wróciłam do domu rodzinnego na Święta, a tutaj niestety nie ma szans na nic więcej niż ekspresowa akcja... Już nawet nie o sam seks mi chodzi, bo takie szybkie numerki też lubię, ale brakuje mi łażenia z gołym tyłkiem po mieszkaniu
A ja wlasnie czekam na swieta zeby chociaz szybki numerek zaliczyc
Stary 2013-12-22, 21:47   #255
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Czyli tak jak myslalam...
No coz. Moze kiedys nie będzie to tak dziwne. Zastanawiam sie czy np gdyby byla jakas sprawa na policji. Nirwiem. Chocby o pobicie, to czy gdyby preferencje seksualne wyszly na jaw mialyby wplyw..

Matko o czym ja mysle

Dopiero za 6dni.SZESC poczuje fiu*a i nie jest mi z tym dobrze

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 22:09   #256
Elena1603
Raczkowanie

Cytat:
No coz. Moze kiedys nie będzie to tak dziwne. Zastanawiam sie czy np gdyby byla jakas sprawa na policji. Nirwiem. Chocby o pobicie, to czy gdyby preferencje seksualne wyszly na jaw mialyby wplyw..

Matko o czym ja mysle

Dopiero za 6dni.SZESC poczuje fiu*a i nie jest mi z tym dobrze

Myśle ze na policji mogloby miec znaczenie, chociazby w tym jak traktowano by taka osobe.

W koncu ciagle niezbędne sa akcje uswiadamiajace ze nie gwalci ubranie tylko gwalciciel wiec dopiero w przypadku bdsm
Stary 2013-12-22, 22:20   #257
kikunga
Zadomowienie

Obok mieszkała taka rodzinka jak byłam mała,słychać było wszystko-nie wiem czy bdsm czy patologia.Z racji tego,że mieli małe dziecko a krzyki codziennie,puszczanie muzyki o 3 nocy to policja była wzywana tam często.
Cały czas miała oko podbite i siniaki ale on też,słychać było teksty "zabije/za☠☠☠ie cie ty suko",facet rzucał meblami nawet,podtapiali się i różne.Jednak nie donosili na siebie i unikali policji także podejżewam,że bdsm...tylko szkoda mi tego dziecka,tego co musiało tam znosić.
Nie znosiłam ich ogromnie...
Stary 2013-12-22, 22:56   #258
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
hi hi hi pieknie sie to czyta ...
i pomysl sobie jaka to OKROPNA dewiacja seksualna ... hi hi hi
dlugiego orgazmu zazdroszcze ... ja jak mam ostatnio to tylko jakies krotsze ... ale nie narzekam ... wiele innych rzeczy jest suuuper

a dzis Pan maz chory ... ale na piwko idziemy wiec moze jednak cos bedzie ... ja tez kaszlacas ... i obolala ... choc nie od tego co by sie chcialo
no był dlugi dzis sie o taki starałam i do niczego wszystko.. Najpierw seks- nic, bylo fajnie bardzo, dlugo, Tz skonczył a ja nie.. zaczęłam go po jakims kwadransie znowu zaczepiac, ja robiłam dobrze jemu a on mi .. troche tez na zasadzie on sobie a ja sobie robie dobrze i patrzymy na siebie.. no i znowu nic.. Zły dzien .. najgorszy. Jeszcze klotnia weekendowa i mam ogromny zal do Tz przez jedną sprawe co zrobił.

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
A ja właśnie wracam od mojego A., orgazmów miałam chyba trzy (jeszcze mi się nogi trzęsą) i oczywiście była moja ukochana pozycja - 69,z jednej strony głębokie gardło,z drugiej równie głęboki fisting
uwielbiam 69 tak że oohohoho

Cytat:
Dobry. Wczoraj mialam wyvhodne hehe.. Jestem cala w siniakach, wlosow nigdy juz nie rozczesze i wszystko mnie boli. Czyli cudownie pilismy gin, bylo zaje biscie nawet On trochę ucierpial bo z plecow pazurami zrobilam mu mielone :p

Aaach

mój ma tatuaż i musze bardzo uwazac i sie hamować bo mam długie pazury

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4426165 8]Co proponowalam - zaczynanie od takichdrobych rzeczy typu przyduszanie gryzienie mowienie do mnie suko itp czy klapsy.
Probowal przyduszania ale ciagle pytal czy wszystko ok klapsow probowal raz i stwierdzil ze to nie dla nieho. Przygryzanie lubi ale nie mocno jakos. A mowienie czy jakas mocniejsza dominacja to nie. Nawet od tylu nie bardzo bo to brak szacunku....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
szkoda ze nic sie nie da zmienic
według mnie od tyłu jest cudownie, ale analnie jeszcze lepiej, bo w cipke tymczasowo głębsze mocniejsze pchnięcia nie przejdą, przez pęcherz

Cytat:
Napisane przez Lilth Pokaż wiadomość
A ja wracam po swietach i kupujemy takie cudo: obroza z tylu na plecach pasek regulowany i zapiecie na rece ktore sa za plecami, zdjecie nie potrafie wstawic gdyz tablet jest wkurzajacy w obsludze. Juz sie nie moge doczekac

ile cos takiego kosztuje?

Cytat:
Napisane przez kikunga Pokaż wiadomość
Obok mieszkała taka rodzinka jak byłam mała,słychać było wszystko-nie wiem czy bdsm czy patologia.Z racji tego,że mieli małe dziecko a krzyki codziennie,puszczanie muzyki o 3 nocy to policja była wzywana tam często.
Cały czas miała oko podbite i siniaki ale on też,słychać było teksty "zabije/za☠☠☠ie cie ty suko",facet rzucał meblami nawet,podtapiali się i różne.Jednak nie donosili na siebie i unikali policji także podejżewam,że bdsm...tylko szkoda mi tego dziecka,tego co musiało tam znosić.
Nie znosiłam ich ogromnie...
patologia a nie jakies bdsm, dziewczyno. zazwyczaj takiego typu kobiety ktore sa bite, nie zglaszaja tego ze wzgledu na to małe dziecko (glupota jej i krzywdzenie dziecka) i zostaja z takim popaprańcem.
uwierz, u mnie też była przez okres 1,5 roku policja jakies 10 razy kiedyś. chociaz jakies 10 lat wstecz powinna byc jeszcze ze 100 razy ale sąsiedzi nigdy nie dzwonili, a wybawiali by mnie nie raz z okropnych nocy pełnych awantur. az sama dzwonilam. mama przejrzała na oczy po dluugich ciezkich latach.

a ja zniknelam na weekend troche
ciezki weekend jutro ciezki poniedziałek .. i święta niestety
Stary 2013-12-22, 23:07   #259
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość

patologia a nie jakies bdsm, dziewczyno. zazwyczaj takiego typu kobiety ktore sa bite, nie zglaszaja tego ze wzgledu na to małe dziecko (glupota jej i krzywdzenie dziecka) i zostaja z takim popaprańcem.
uwierz, u mnie też była przez okres 1,5 roku policja jakies 10 razy kiedyś. chociaz jakies 10 lat wstecz powinna byc jeszcze ze 100 razy ale sąsiedzi nigdy nie dzwonili, a wybawiali by mnie nie raz z okropnych nocy pełnych awantur. az sama dzwonilam. mama przejrzała na oczy po dluugich ciezkich latach.

a ja zniknelam na weekend troche
ciezki weekend jutro ciezki poniedziałek .. i święta niestety
Tylko nie rozumiem jednego czemu po tym wszystkim idealna para-seks baaardzo głośny,kochający rodzice.Jak ja się cieszyłam jak się wynieśli

Czemu nie lubisz Świąt?
Stary 2013-12-22, 23:48   #260
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kikunga Pokaż wiadomość
Tylko nie rozumiem jednego czemu po tym wszystkim idealna para-seks baaardzo głośny,kochający rodzice.Jak ja się cieszyłam jak się wynieśli

Czemu nie lubisz Świąt?
a skąd wiesz, ze 'kochający rodzice' ? nie tylko bdsm-owy seks jest glosny.

bo to dla mnie smutny okres czasu, który nigdy nie był fajny ani miły, jak to każdy się cieszy, że z rodziną się czas spędza, a u nas wieczne byly awantury, a ja aktualnie juz wcale normalnej rodziny nie posiadam. i udawane święta są. trudny temat
Stary 2013-12-23, 00:29   #261
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
a skąd wiesz, ze 'kochający rodzice' ? nie tylko bdsm-owy seks jest glosny.

bo to dla mnie smutny okres czasu, który nigdy nie był fajny ani miły, jak to każdy się cieszy, że z rodziną się czas spędza, a u nas wieczne byly awantury, a ja aktualnie juz wcale normalnej rodziny nie posiadam. i udawane święta są. trudny temat
Zawsze tak latali z tym dzieciaczkiem,wózeczek,sp acerki razem,tacy czuli wobec niego O_o
Po tym jak były takie awantury i wrzaski to słychać było jak się ruchają.
Nie wiem albo bdsm albo aż tak uzależniona czy jakiś szantaż z jego strony.

Mam nadzieję,że te będą chociaż lepsze

---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Tak w ogóle wczoraj mój mnie tak dobrze wypieprzył tak mocno aż łóżko porysowało podłogę a ja ryczałam i błagałam by kończył kiedy w ciagu jakiś dwóch minut doszłam 4 razy pod rząd,myślałam,że zemdleję z przyjemności
No a dziś(patrząc po godzinie wczoraj) znów pogryzł mi sutki aż czuję jeszcze zęby na nich no i ostatnio coś mnie cholernie nakręciło na gryzienie,gęsia skórka wszędzie i dreszcze jak chociaż skubnie szyję
Stary 2013-12-23, 07:10   #262
Biedroneczka_8888
Raczkowanie

.

Edytowane przez Biedroneczka_8888
Czas edycji: 2014-07-03 o 08:56
Biedroneczka_8888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 07:41   #263
Intrygujacy26
Raczkowanie

Myha- nie da się chyba przerobić uległego na Pana. Jednak w długiej drodze ewolucji czasami uległy chce spróbować dominacji, i bywa ze w końcu nie wyobraża sobie zeby ponownie komuś ulegac. Wtedy staje
się Panem.

Niestety trwa to długo a na koniec i tak poszuka innej suki, bo głupio dominowac nad kimś kto dominowal.
..

Już łatwiej wychować wanilie na Pana, chociaż ja wciąż wierze ze jest dużo dobrych Panow bez swojego zwierzaka przy nodze. Jak szukałem kiedyś uległej miałem wrażenie, ze jest deficyt suk...

Biedronka-gratuluje

co do tego czy bdsm bulwersuje i kiedy przestanie? Naturyzm do dzis bulwersuje wielu ludzi w pl a porównajcie praktyki bdsm z naturyzmem. Bdsm będzie bulwersowal tzw 'ogół', ale coraz wiecej ludzi się otwiera na nowe doświadczenia, wiec rozmówcow przybywa. Trzeba tylko ich rozpoznać z tego ogółu.
Intrygujacy26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-23, 07:47   #264
Konto usunięte

pogadalismy z Tz na spokojnie bez fochow. ja powiedzialam ze bardzo doceniam jego checi, ale widze ze to nie dla niego i ze nie przeszkadza mi to az tak bardzo zeby go na sile zmieniac.
wiec chyba wszystko wraca do normy.

Edytowane przez e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Czas edycji: 2013-12-23 o 07:53
Stary 2013-12-23, 08:43   #265
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Miałyby wpływ na 200%
Już widzę reakcję policjanta, który słyszy, jak osoba zgłaszajaca gwałt mówi, że "tak normalnie to ona lubi ostry seks, ale nie tym razem"

Slaave, co do Świąt - nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale ja od lat spędzam Swięta sama, rodziny nie mam i prawdę mówiąc, zwisa mi to szerokim wachlarzem. Zrób coś miłego dla siebie samej i niech Ci będzie przyjemnie.
Stary 2013-12-23, 08:57   #266
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja az skacze z radosci na temat kolacji wigilijnej u tesciow... gdyby nie mala to bym nic nie robila rece mam pociete, paluchy zamarzniete, paznokcie w oplakanym stanie wszystko nie wspomne o krzyzu po tylu godzinach w kuchni . Zrob cos dla siebie milego. Moze jakas wizyta u kosmetyczki ( mnie zawsze pociesza siedzenie przy kosmetykach, taki zawod ) moze fryzjer? Jakas kapiel w wannie i maseczka na twarz? Zakupy?

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Temat bdsm zawsze bedzie bulwersujacym tematem wkoncu odbiega od normalnosci chrzescijanskiej (oczywiscie z szacunkiem dla wierzacych). Nie wiem jak w Polsce ale u nas jak wyszla ta ksiazka Grey´a to strasznie najezdzali mimo iz jakos tylka nie rozrywalo w sensie elementow bdsm. Ostatnio jakis biskup napisal ksiazke jak byc wlasnosci pana, ale tam o bdsm nie mowili tylko o oddaniu kobiety mezczyznie. Sex tylko do posiadania dzieci, kobieta wszystko w domu ma robic itp czytalam i az mi sie plakac chcialo.
Stary 2013-12-23, 09:27   #267
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Temat bdsm zawsze bedzie bulwersujacym tematem wkoncu odbiega od normalnosci chrzescijanskiej (oczywiscie z szacunkiem dla wierzacych). Nie wiem jak w Polsce ale u nas jak wyszla ta ksiazka Grey´a to strasznie najezdzali mimo iz jakos tylka nie rozrywalo w sensie elementow bdsm. Ostatnio jakis biskup napisal ksiazke jak byc wlasnosci pana, ale tam o bdsm nie mowili tylko o oddaniu kobiety mezczyznie. Sex tylko do posiadania dzieci, kobieta wszystko w domu ma robic itp czytalam i az mi sie plakac chcialo.
Myślisz, ze w Polsce jest inaczej? Jak mąż żonę leje w pijanym widzie to jest OK - żona przysięgała posłuszeństwo na dobre i na złe i ma cierpieć swój krzyż! Ale bdsm? To ż to zboczenie i perwersja! Gorsza niż pedofilia w wydaniu czarnych kiecek

Sorry, ale nie chce mi sie nawet dyskutować na tematy polityczno-religiijne w odniesieniu do Polski, bo wszelka kultura mnie opuszcza a ciśnienie mam wystarczajaco wysokie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-23, 09:34   #268
Elena1603
Raczkowanie

A ja w ogóle myślę, że książki rodzaju Greya mogą zrobić więcej złego niż dobrego. To trochę tak jak wpływ porno i bajek Disneya na postrzeganie miłości przez kobiety i mężczyzn.
Moja koleżanka, dla której seks oralny jest nieprzekraczalnym szczytem perwersji zachwycała się tą książką na zasadzie"jak on ją kocha". Oczywiście fikcja a życie to dwie różne sprawy, ale buduje to niewłaściwy wizerunek mężczyzny/kochanka/męża i to jest złe.
A poza wszystkim to nawet z moim brakiem doświadczenia zakończenie pierwszego tomu było jedną z najbardziej zabawnych rzeczy które miałam okazję czytać.
Stary 2013-12-23, 09:41   #269
Konto usunięte

przepraszam, ze zmienilam swoje wypowiedzi, ale dowiedzialam sie ze ktos mnie podpatruje...
Stary 2013-12-23, 10:04   #270
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Myślisz, ze w Polsce jest inaczej? Jak mąż żonę leje w pijanym widzie to jest OK - żona przysięgała posłuszeństwo na dobre i na złe i ma cierpieć swój krzyż! Ale bdsm? To ż to zboczenie i perwersja! Gorsza niż pedofilia w wydaniu czarnych kiecek

Sorry, ale nie chce mi sie nawet dyskutować na tematy polityczno-religiijne w odniesieniu do Polski, bo wszelka kultura mnie opuszcza a ciśnienie mam wystarczajaco wysokie.
Wiesz ja to ogolnie jestem BE a fuuu bo moje dziecko nie jest chrzczone . Rozumiem wierzenie w cos bo czlowiek potrzebuje w cos wierzyc ale kurcze kosciol, ksieza itp. U nas jest kryzys, ponad 6 milionow bezrobotnych, wszedzie ucinaja, nawet szkoly, obnizaja wyplaty ale kosciol dalej dostaje iles tam milionow co roku na utrzymanie. Dla mnie to jest poprostu czarna magia.
U nas jak sie zaczynaja swieta wielkanocne (jak ktos chce zobaczyc co sie dzieje to wpiszcie Semana Santa w google) to ja wogole z domu nie wychodze

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Zlosc pieknosci szkodzi

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Elena1603 Pokaż wiadomość
A ja w ogóle myślę, że książki rodzaju Greya mogą zrobić więcej złego niż dobrego. To trochę tak jak wpływ porno i bajek Disneya na postrzeganie miłości przez kobiety i mężczyzn.
Moja koleżanka, dla której seks oralny jest nieprzekraczalnym szczytem perwersji zachwycała się tą książką na zasadzie"jak on ją kocha". Oczywiście fikcja a życie to dwie różne sprawy, ale buduje to niewłaściwy wizerunek mężczyzny/kochanka/męża i to jest złe.
A poza wszystkim to nawet z moim brakiem doświadczenia zakończenie pierwszego tomu było jedną z najbardziej zabawnych rzeczy które miałam okazję czytać.
Ja przeczytalam wszystkie tomy,ale no powiedzcie mi idzie praktykantka na spotkanie i miliarder sie w niej zakochuja To w zyciu realnym sie nie dzieje . A tam bylo cos o seksie oralnym? Bo niepamietam.

Twierdze ze wszystko z umiarem jest dla ludzi.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości