|  2006-05-05, 14:34 | #241 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Najdziwniejsze imiona damsko-meskie z jakimi sie spotkalyscie/spotkaliscie :))

Moja klasa: Nikola, Pamela, Konstancja, Kordian, Francois-Xavier  Moja szkoła: Samantha, Sabrina, Marika, Lia Inni, których znam: Tobiasz, Ariel, Nikoletta, Marietta, Nadia, Markiza, Ines, Dżesika, Sławoj, Thao, Amanda Właściwie to ładne te imionka, z drobnymi wyjątkami. A ludzi coraz więcej, nie każdy przeciez może miec na imię Kasia czy Piotrek (chociaż te mi się akurat też bardzo podobają) 
				__________________ Gdyby rzeźnie miały szklane ściany, każdy byłby wegetarianinem. | 
|     |   | 
|  2006-05-05, 15:01 | #242 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Najdziwniejsze imiona damsko-meskie z jakimi sie spotkalyscie/spotkaliscie :))

Alfons   (poważnie!), Osfald, Olaf, Polikarp, Saturn...   
				__________________       | 
|     |   | 
|  2006-05-05, 15:05 | #243 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-04 Lokalizacja: gdzieś pomiędzy wierszami. 
				 | 

jeszcze mi się przypomnialo: mąż kolezanki mojej cioci to Gorgoniusz    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-05-05, 15:11 | #244 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
  ) i jakoś mnie niespecjalnie śmieszy. No dobra, nasuwa skojarzenia, wiem o tym    Najlepsze jest to, że tak ma na imie nasz biskup   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2006-05-05, 15:17 | #245 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Tarnów 
				 | 

moja kolezanka ma na imie Ingeborga, mowimy na nia Inga, a tak naprawe powinno sie mowic Iga, bo Inga to jest zdrobnienie od innego imienia   | 
|     |   | 
|  2006-05-05, 15:25 | #246 | 
| Zakorzenienie | 

Moja kolezanka nazywa sie IDA    
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     |   | 
|  2006-05-05, 15:31 | #247 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Cytat: 
  i Saturnin - jakoś tak sie to pisze  , w każdym razie zdrobnienie Satek   | |
|     |   | 
|  2006-05-05, 16:11 | #248 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  piekne imie 
				__________________ ŻYCIE, KOCHAM CIĘ NAD ŻYCIE! 73->72->71->65->60 | |
|     |   | 
|  2006-05-05, 20:37 | #249 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

http://pl.wikipedia.org/wiki/Najpopu...Anglia_i_Walia Czy znacie inne stronki na temat imion na świecie . I jak chcielibyście się nazywać. | 
|     |   | 
|  2006-05-05, 20:50 | #250 | 
| Wtajemniczenie | 

Przypomniałam sobie! Koleżanka mojej koleżanki ma na imię...Unisława, a mówią na nią Unia. Kiedyś moja przyjaciółka zdradziła mi, że ma 2 miesięczną kuzynkę, która zwie się Dobrosława, czyli Dobrusia    
				__________________       | 
|     |   | 
|  2006-05-05, 20:57 | #251 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Pyrlandia :) 
				 | 

Cytat: 
   Spotkałam się z tym imieniem kilkakrotnie, na czele z faktem, iż to imię mojego byłego chłopaka   | |
|     |   | 
|  2006-05-05, 20:59 | #252 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

ja znam Areti (imię dziewczyny), Ariela, Jeremiasza, Deborę a słyszałam o dziewczynie, która ma na imię Maja i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie miała na nazwisko Pszczoła   
				__________________ "...aby mieć ładne usta, wypowiadaj miłe słowa, aby posiadać piękne oczy,   poszukuj dobra w ludziach, aby mieć szczupłą figurę, podziel się swoim   jedzeniem z głodnymi, aby posiadać wspaniałe włosy, pozwalaj dziecku   przeczesywać je palcami raz dziennie..." Audrey Hepburn | 
|     |   | 
|  2006-05-05, 20:59 | #253 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
 A co powiecie Bronisława i Izydor.... offtopic: U mojej babci na wsi jest facet którego nazywają "Józek bez d**y"   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2006-05-05, 21:09 | #254 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Haha ale sie umsialam   Pedofila i Bakłażan wygrywaja konukrs   | 
|     |   | 
|  2006-05-05, 21:45 | #255 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 

__________________       | |
|     |   | 
|  2006-05-05, 21:56 | #256 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2006-05-05, 23:10 | #257 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Czasem z Grodu Kraka czasem z uroczej górskiej doliny :) 
				 | 

A co powiecie na Justus?? W jednym serialu niemieckim pewnien mężczyzna się tak nazywał. WSPÓŁCZUJE    
				__________________  69...68...67...66...65...64...63...62...61...60...59...58...57...56...55...54...53...52  CEL: 12kg/6mcy    | 
|     |   | 
|  2006-05-06, 10:19 | #258 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Tak mi sie przypomniało-Koleżanki mama to Eulalia wołają na nią lala....No i jeszcze Estera, Kaja (moja kuzynka), Dodo- to imie znajomej z Estoni

__________________ .........Dojde do miasta i domów, które są wieczne........... Amethys   | 
|     |   | 
|  2006-05-06, 10:42 | #259 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Niemcy 
				 | 

mieszkam w niemczech i tu Melina i Lina to znane imiona  nie chcialabym sie w polsce Melina nazywac , hihi, zreszta Lina tez nie   | 
|     |   | 
|  2006-05-06, 10:57 | #260 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Ja znam Dżesikę, Ariela, Bożydara, Gizelę, Idalię. Ale tak naprawdę nic nie pobije dziewczyny, która ma na imię Rubina, a na nazwisko... Słonina. Nie mogę pojąć jak rodzicie mogli nazwać tak córkę mając takie nazwisko      | 
|     |   | 
|  2006-05-06, 11:07 | #261 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Cytat: 
     | |
|     |   | 
|  2006-05-06, 11:10 | #262 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2006-05-06, 11:12 | #263 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Anglia 
				 | 

Cytat: 

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post37069794wymieniam www.pajacyk.pl KLIK   | |
|     |   | 
|  2006-05-06, 11:12 | #264 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

ja słyszałam o Sieciechu (staropolskie imię) i ten chłopak jest z niego naprawdę dumny. A niedawno jeszcze zapanowała na wsi, w której urodził się mój tata moda na dziwne imiona. i dzieci nazywa się: Ariel (tragedia), Odys i Oktawia (rodzeństwo). Zostaje tylko współczuć. Jeszcze słyszałam taką historię na temat "żartów" rodziców. W Niemczech była rodzina Hitlerów. I syna nazwali Adolf... Człowiek został kierowcą ciężarówek i miał koszmarne problemy - listy, pogróżki i inne. | 
|     |   | 
|  2006-05-06, 11:26 | #265 | 
| Zadomowienie | 

Według mnie i tak najdziwniejsze jest damskie imię : Krzesła    Mam również ciocię Maróżkę  A koleżanka moich znajomych ma na imię Nora a na nazwisko Niedźwieź . 
				__________________ "Nie pozwólcie aby ktokolwiek wmówił wam ze trzeba być zadowolonym z tego co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia i nie ma powodu abyście tego nie miały osiągnąć" | 
|     |   | 
|  2006-05-06, 11:51 | #266 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Wawa 
				 | 

Margerita,Estera  . | 
|     |   | 
|  2006-05-06, 11:52 | #267 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-05-06, 12:19 | #268 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Czytalam wywiad z  kobietka z  USC  ktora opowiadala jakie imiona  rodzice  czasami wymyslaja... Pewna  mamusia  chciala nazwac  corke Kurtyzana , "bo tak ladnie  brzmi".Mieli tez problem z malzenstwem mieszanym - Polki i  Macedonczyka. Koniecznie  chcial  nadac  corce tradycyjne macedonskie imie- Cipa  czy tez Pipa -  nie pamietam  ktora z tych  dwoch mozliwosci  ale  tak czy  siak  sie kojarzy  jednoznacznie.

| 
|     |   | 
|  2006-05-06, 17:18 | #269 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

Ja kiedyś jak byłam na obozie to poznalam chłopaka imieniem Sambor  Inne dziwne imiona z jakimi sie spotkałam to Walter czyta sie tak jak sie pisze, Wiwiana nie wiem kto to wymyślił, spotakłam sie też gdzieś z tym, że rodzice chcieli ochrzcić dziecko Satanella  , ale ksiądz sie nie zgodził. U mnie w mieście spotkałam sie z Mirellą, Gerardem Ale wszystko bije Bonawentura chyba zawsze będzie mi sie kojarzyło z Ace Venturą, psim detektywem   | 
|     |   | 
|  2006-05-06, 17:31 | #270 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Starla  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ “If it's worth doing, it's worth overdoing.” | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.